|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
5.1.2011 10:18:39   
sonya1
Drage moje bejbe !

Imam eno vprašanje, ve, ki vse veste.
Že kakšnih 14 dni me boli pod levimi rebri po vsaki hrani. Ne glede na to, kaj jem, imam po vsaki hrani oblutek, da me pod rebri boli kot da bi mi bila rebra premajhna. Bolečina se širi proti hrbtu. Vse skupaj je čutiti približno enako, kot me je bolelo, ko sem še imela žolčne kamne, le da je bilo to takrat pod desnimi rebri.
Je pa res, da imam še vedno strašne težave s prebavo. Bi bilo mogoče to lahko od tega ? Mi je malo bed letat k zdravniku za vsako figouser posted image

Miši, kul vozičekuser posted image . Mi bomo imeli pa kar takega, kot bomo dobili šenkanegauser posted image

Gigi, velika osvajačicauser posted image . Ja,meni Toni vizualno tudi ni prav apetitlih.Tanja, a tebi se pa mladinci dopadejouser posted image ? NO, ja, je še Ivana Trump rekla, da je raje vzgojiteljica kot negovalka ( al nekaj tazgauser posted image )  
Drage nosečke user posted image , vse v redu ?
KT, javi ko boš s pregleda. Držimo pesti, da bo vse v redu ?

Loremi, si moraš večkrat privoščit malo veselja zunaj. Ni ga čez babje večereuser posted image . No, kdaj, ti začneš s postopkom. Skupaj z Zarči ?

Evo, moramit bejbe. Če katera slučajno ve, ali moram odpeketati k doktorju ali ne.

Lupčka vsemuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.1.2011 10:48:47   
miklarom
sonya - lahko da se ti je mrena vnela to pride če se prehladiš, tako sem že jaz imela in to boli k user posted image  jest sem mimela iste bolečine, takrat mi moj DR. dal buscopan za bolečine  je pa trajalo 14.dni da mi je minalo, sedaj pa zaenkrat je vse vredu, druga pa ne bi vedela kaj bi lahko bilo

tamalu - bemti kak so lepe roladice, si mojstrica , sem si že recept prepisala da sprobamo touser posted image

gigi - sem klicala v MB pa so mi rekli da naj pokličem ob 15.00 uri takrat naročajo , tako da popoldan sporočim kdaj imamo datumuser posted image

mismis - opa smo nabavili že voziček, zelo je lepuser posted image  
mi pa ne bomo nič še nabavlali in bomo počakali da bodo krizni tedni mimo in da bo vse vredu potem bomo pa proti koncu vse nabavli, si ne upamo prej nabavlati.

KT - držim pesti da bo na pregledu vse vredu

hermy - verjamem da je lepo videti na 3D tudi mi bomo šli na to če bo vse vredu

< Sporočilo je popravil miklarom -- 5.1.2011 10:50:48 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.1.2011 11:23:26   
gigi1
Bibek le hitro na dan z receptom user posted image
Bravo za dragega user posted image  user posted image  user posted image . Moj v pečici vse zažge user posted image . Se mu tolk mudi user posted image . Si kakšno dobro tortico nardila?
Tist rostbif pa tud ni noben kunšt user posted image

Hermič upam, da se bo sedaj z zdravjem res vse uredilo. Ti kar dragega poslušaj, pa lepo počasi zaštartaj s telovadbo user posted image

Sonya ne vem user posted image  Morda je res mrena..samo mi ni jasno zakaj te boli po hrani user posted image . Meni to bolj zgleda, da je povezano s prebavo. Glej..sedaj se vse spreminja in si otroček dela prostor. To pomeni, da se organi premikajo v nenaraven položaj, če si zraven še zaprta se mi to nekako zdi bolj povezano s tem. Vsaj meni je zeljnica najboljša rešitev, pa še veliko c vitamina ima. V Tušu in lekarnah prodajajo zeljnico v steklenicah, pa tudi na tržnici. Spij 2-3 dcl zeljnice, pa še toliko ali več mlačne vode čez - ma da te stera na WC.
Vseeno bi bilo morda dobro, da se greš pokazat k dr. user posted image

Miklca komi čakam, da se naročiš user posted image

KT mislim nate in upam, da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.1.2011 11:33:24   
KT
Sončice zlate,
pa ja imamo, pa ja imamo, 23 mm veliko pikicio, srček bije, velikost pravšnja...sem mislila, da bom s stola kar dohtarci v objem skočila. Malo tudi njo skrbijo izcedki in bolečine, dobila arcnije, pa da vidmo, če kej pomagajo. Me vpraša: "a želiš slikco?" Sem si mislila, a se ti hecaš al kaj, kar cel album naredi. Kakšno veselje, res no, sem vse sestre tam zabavala. Mi hoče dat sestra vse možne mobije, tel. številke za vsak slučaj, pa rečem, nč ne rabim, pridem čez en mesec, pa se režijo in reče ena: "ko bi ble še te ta mlade nosečnice tako polne energije in pozitivnih misli". Vraga po vseh teh kalvarijah, ki jih damo skozi, kaj ne bi ble pozitivno naštimane, ane moje konzervice!?

NAJLEPŠA HVALA za dobre misli in ker ste držale pesti, nikol pozabla, pisat sicer nisem mogla, ker me je kar navijalo od bolečin in skrbi, ampak danes se mi zdi, da zopet diham. Še enkrat hvala! user posted image  

miklarom se avgusta v porodnišnici dobiva user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.1.2011 11:48:34   
gigi1
KT čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kako sem vesela user posted image  user posted image  user posted image
Pa oprosti, ker sem te takrat dodatno zasekirala, ampak sem se res ustrašila teh hudih bolečin in krvavitev.
Zdej pa hitro povej v katerem tednu si, da obnovim seznamček in še tickerček si naštimaj user posted image

Sonya ti tudi še nimaš tickerčka. Hitro v akcijo! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.1.2011 12:09:17   
mismis
Dober dan,

danes smo se pa uradno vpisali med medvedke, smo spali celo do 11.ih. No, ok res zelo težko zaspim in če se vmes zbudim ne morem nazaj zaspati kakšne dve ure, ampak potem zjutraj vse prinesem notri.

Miklarom, tudi midva nimava še nič nabavljeno, razen dveh bodijev, ki jih je prinesel božiček in sedaj voziček. Pa še tega smo kupili že zdaj, ker je v akciji, drugače stanejo te vozički cca 1000 €, je pa ravno pravi model za naše makedamske ceste. A ja, sporoči datum, ko se boš naročila.

Sonya, ne vem kaj bi te lahko bolelo, jaz samo porajtam, da sedaj ko kašljam ko star dedc, da me zelo zaboli na desni strani spodaj v maternici, ampak to je itak zaradi kašlja. A na Pilates si že začela hoditi? Za vozek je pa tko, mi bi tudi imeli rentanega oz. rabljenega, ampak teh modelov, ki sva jih midva iskala ni. Sem gledala na bolhi, na ebayu,...in dejansko grejo za med. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi šla do doktorja.
KT, čestitke user posted image user posted image user posted image  joj kolk sem jaz vesela, da je vse v redu s tabo in pikico. Kot kaže se sreča na 40+ nadaljuje.

Biba, v MB je podpobno kot v LJ, za posvet imaš zdravnika, s katerim se vse dogovoriš, določita terapijo, nato pa te ima na UZ pač tisti, ki je dežuren. Po moje bi se dalo zmeniti z izbranim zdravnikom, da bi ti on delal UZ-je, punkcijo in ET, samo to pomeni čakanje, tako da midva nisva nič komplicirala, itak sva pa navajena iz Lj, da se doktorji menjajo. Sem pa imela grande srečo, ker sem imela na P in ET samega profesorja user posted image

Žižek, super da si že zdrava user posted image user posted image user posted image

Loremi, a ti se tudi podajaš v kulinarične vode user posted image

Hermy, samo da si bolje user posted image user posted image user posted image

teddy, kako je, so te zasuli z delom?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.1.2011 12:19:04   
miklarom
KT - user posted image user posted image user posted image user posted image , da je s pikico vse vredu , se mi je kr kamen odvalil od srca, zdaj pa lepo in mirno user posted image  naprej avgusta se pa vidima v porodnišniciuser posted image

mismis in Gigi - takoj  ko zvem datum sporočim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.1.2011 14:43:31   
zarja1
Jaz sem super zadovoljna z novo službico, tim je super, ubogajo in kar me najbolj veseli - znajo s svojo glavo študirat, imajo svoje izvirne ideje....user posted image  Zasuti smo pa vsi tako, da komaj dihamo. Pa bo že. Če se dela je finoooooooo.

Je pa user posted image  dans prišlauser posted image user posted image user posted image ....HB je kr zamujala......

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.1.2011 14:46:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: KT
pa ja imamo, 23 mm veliko pikicio, srček bije, velikost pravšnja...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.1.2011 15:01:48   
lana08
KT čestitam za pikico user posted image user posted image .

Mišmiš si postala prava zaspanka, tako kot jaz prvič, no jaz sem po kosilu spet spala, sedaj pa ni šans, zato kar izkoristi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.1.2011 15:08:05   
miklarom
dobila datum v MB in sicer že 11.1. ob 12.30 uri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.1.2011 15:12:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dobila datum v MB in sicer že 11.1. ob 12.30 uri user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Tako sem vesela! Naj fajn mirkajo nate in na pikico!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.1.2011 15:18:20   
miklarom
Gigi - upam da res bodo , katerega porodničarja so mi pa dodelili še pa ne bomo vidli v torek , upam da je moški in še mlad za povrhu da mi bo lepše tam bit ko bom morala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.1.2011 15:42:50   
lana08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat naj bo vse u redu do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.1.2011 15:49:39   
gigi1

Gigi - upam da res bodo , katerega porodničarja so mi pa dodelili še pa ne bomo vidli v torek , upam da je moški in še mlad za povrhu da mi bo lepše tam bit ko bom morala user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, ti lisička user posted image . Kaj ti hodi po glavi user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.1.2011 15:50:23 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.1.2011 18:54:55   
mismis

superca user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.1.2011 21:50:15   
KT

Odlično! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.1.2011 7:57:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

user posted image  user posted image

Zarja super za službo in prihod user posted image  ob praveč času.

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, a ti se tudi podajaš v kulinarične vode user posted image

user posted image  me vedno bolj vleče poizkušat nove sestavine in okuse, imam rada, če hrana izpade okusno in celo kdaj lepo in da je kdaj tudi malo drugačna. Tkole kot pa gigi piše, kaj vse kuha, oooooo dol padem, marsikaj od tega se niti ne znam lotiti, ampak srbijo prsti user posted image  in brbončice v ustih že čakajo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi
je dober, a ne? Jaz sem že dobila sirilo, ampak se še nisem lotila "pravega" sira. Me prav zanima kako bo ta ratal user posted image

Dober dober in še domače mleko jemljem in bo tole prav prišlo za pripravo sira user posted image . Tudi mene zanima, kako bo šlo s sirilom, to boš isto mleko kar zavrela?

Moj je pa v decembru šel prvič v mongolsko restavracijo, s prijatelji, in rekel, da bova enkrat šla tja in včeraj sva res šla. Dobro bilo user posted image .

Zdej pa pejmo še kej nardit, da bo plača, stanje na trr je totalna suša. Včeraj sem si še nove drsalke kupila in je blo ravno tolko še na računu, da je kartica še sprejela odliv.

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.1.2011 8:09:48   
zarja1
Morning pupe moje.....

jp, gremo delat kot je rekla Loremi.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.1.2011 8:26:27   
sonya1
Dobro jutro, bejbe !

Evo še mene tukajuser posted image

Moram pa povedati, draga dekleta, da se moja kariera v podjetju, kjer sem zdaj, očitno zaključuje.
Mi dajo gospodje jasno vedeti, da ne vedo, kaj naj počnejo z menoj, ker sem nezanesljiva in name ne morejo računati in mi ne morejo dati nobene pametne zadolžitve; sem pa ja vse generalno zajebala in zanosilauser posted image .

Ne moreš verjeti. Sem mislila, da se to mogoče dogaja kje pri kakšnih zaplankanih, med normalnimi ljudmi pa ja ne. Me prime, da bi kar odkorala, pa naj delajo kar hočejouser posted image .Pretegnila se pa vsekakor ne bom več niti za trenutek.  V tem trenutku me pa prime, da bi šla kar na bolniško do konca, pa v resnici simuliranje pri Voglerju ne bi šlo čez.  Da bi bilo pa kaj narobe, da bi bolniško res potrebovala, si pa res ne želim.

Tako, bejbe moje, grem na kavico. Saj z delom se nič ne mudiuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.1.2011 8:27:17   
mausikaa
dobro jutro,
evo tolko, da se na hitrico javim...še brcam user posted image   mal sem bila bizi zadnje tedne, sem popravaljala stare grehe na faksu in delala dva predmeta na enkrat, no hvala bogu je to zdaj mimo (no upam vsaj, da sem z obema pozitivno zaključila, za enega sem skoraj ziher, za drugega pa upam da je šel izpit včeraj ok - bomo videli, če ne pa pač jovo-na-novo)
ju3 je dan D za MB, upam, da dorečemo kaj pametnega in predvsem, da se ne bo vse predolgo vleklo...potem imava pa z mojim user posted image  končno po dolgem času vikend zase...aleluja...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.1.2011 8:31:48   
gigi1
Jutrčka user posted image

Jaz tud delat.

Loremi tnx za kofico.

Lupčke vsem in lep dan user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.1.2011 8:32:00   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Dobro jutro, bejbe !

Evo še mene tukajuser posted image

Moram pa povedati, draga dekleta, da se moja kariera v podjetju, kjer sem zdaj, očitno zaključuje.
Mi dajo gospodje jasno vedeti, da ne vedo, kaj naj počnejo z menoj, ker sem nezanesljiva in name ne morejo računati in mi ne morejo dati nobene pametne zadolžitve; sem pa ja vse generalno zajebala in zanosilauser posted image .

Ne moreš verjeti. Sem mislila, da se to mogoče dogaja kje pri kakšnih zaplankanih, med normalnimi ljudmi pa ja ne. Me prime, da bi kar odkorala, pa naj delajo kar hočejouser posted image .Pretegnila se pa vsekakor ne bom več niti za trenutek.  V tem trenutku me pa prime, da bi šla kar na bolniško do konca, pa v resnici simuliranje pri Voglerju ne bi šlo čez.  Da bi bilo pa kaj narobe, da bi bolniško res potrebovala, si pa res ne želim.

Tako, bejbe moje, grem na kavico. Saj z delom se nič ne mudiuser posted image  

Sonči naš, ne se sekirat, sploh če so tko zaplankani, zguraj še teh par mesecev potem maš pa itak porodniško in čas za iskanje nove službe, no sej mogoče bodo pa ugotovili, da si zanesljiva kljub temu da si nosečka...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.1.2011 8:34:20   
gigi1
Mausi pridna si user posted image  user posted image  user posted image . Jaz moram do konca tega meseca podelat gužvo v službi, pol se pa vržem na diplomo user posted image
Pestke, da se jutri dobro zmenite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.1.2011 8:36:36   
gigi1
Sonya user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se ti take stvari dogajajo. Vem, da je težko, ampak probaj se ogradit od tega, da ti ne pride do živega.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?