mismis
|
Dober dan, danes smo se pa uradno vpisali med medvedke, smo spali celo do 11.ih. No, ok res zelo težko zaspim in če se vmes zbudim ne morem nazaj zaspati kakšne dve ure, ampak potem zjutraj vse prinesem notri. Miklarom, tudi midva nimava še nič nabavljeno, razen dveh bodijev, ki jih je prinesel božiček in sedaj voziček. Pa še tega smo kupili že zdaj, ker je v akciji, drugače stanejo te vozički cca 1000 €, je pa ravno pravi model za naše makedamske ceste. A ja, sporoči datum, ko se boš naročila. Sonya, ne vem kaj bi te lahko bolelo, jaz samo porajtam, da sedaj ko kašljam ko star dedc, da me zelo zaboli na desni strani spodaj v maternici, ampak to je itak zaradi kašlja. A na Pilates si že začela hoditi? Za vozek je pa tko, mi bi tudi imeli rentanega oz. rabljenega, ampak teh modelov, ki sva jih midva iskala ni. Sem gledala na bolhi, na ebayu,...in dejansko grejo za med. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi šla do doktorja. KT, čestitke joj kolk sem jaz vesela, da je vse v redu s tabo in pikico. Kot kaže se sreča na 40+ nadaljuje. Biba, v MB je podpobno kot v LJ, za posvet imaš zdravnika, s katerim se vse dogovoriš, določita terapijo, nato pa te ima na UZ pač tisti, ki je dežuren. Po moje bi se dalo zmeniti z izbranim zdravnikom, da bi ti on delal UZ-je, punkcijo in ET, samo to pomeni čakanje, tako da midva nisva nič komplicirala, itak sva pa navajena iz Lj, da se doktorji menjajo. Sem pa imela grande srečo, ker sem imela na P in ET samega profesorja Žižek, super da si že zdrava Loremi, a ti se tudi podajaš v kulinarične vode Hermy, samo da si bolje teddy, kako je, so te zasuli z delom?