|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
4.1.2011 8:01:31   
neodkrita
Dobro jutrooo!
Ja zdravlje mojga mladiča je bilo lani tako tako, danes ima CT, da vidijo, če se kje kaj skriva drugače pa pride ja kje konec tedna potem pa odfrči na Nizozemsko (krasna služba skoz na letalu, brrrr me kar zmrazi).

In ostale, kako ste v tem mrzlem jutru???

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.1.2011 10:36:04   
gigi1
Dan

Kruce super, da si se losal teh nočnih. Upam, da imaš sedaj kakšen prost dan.

Srečica hvala tudi tebi vse najboljše v tem letu in naj se ti uresniči vsaj ena želja!

KT a imaš danes pregled? Držim pesti in upam na najboljše user posted image user posted image user posted image

Loremi ne vem no user posted image  meni ni bil ne takrat, niti danes mi ni apetitlih user posted image . Žur je pa tudi takrat znal dober narest user posted image

Zarči ah..sem že toliko let na svetu, da imam kar nekaj poznanih, ki so potem postali znani user posted image  user posted image  user posted image . Kako si mi srce? Kako so tisti prijatelji? Otroček kaj bolje?

Sonya to pa ni fajn, da si brez parkplaca ostala user posted image . Kakšne fore so to? Sploh mi ni jasno? Zdej pa ja rabiš ta plac še bolj kot prej user posted image

Neodkrita držim pesti, da bo CT pokazal vse OK - čeprav mi ni jasno da ga na CT pošiljajo zaradi viroze user posted image  Ni pa nič fajn, da je toliko na poti user posted image

Hermy kako si?

Miši kako si mi danes?

No..včeraj se je tudi meni uspelo prehladiti. Sem z ingverjem kar sanirala zadevo, ampak za vsak primer danes delam od doma.

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.1.2011 12:21:24   
zarja1
Gigi ljubavi, upam, da je sam prehladuser posted image . Pri nas v firmi že gripa hara....user posted image  Prijatelji se borijo, nabavli so kapljice, olje, detece nosimo vsi po malem.....Ma, če ne bi bila tako lepa....user posted image

Sonya ja, sem že zagonla v novi službi. Se mi počasi že user posted image  od količine dela. Ma bo že. Še malo pa bo marec.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.1.2011 12:25:53   
neodkrita
Gigi saj meni tudi ni jasno sam lansko leto je skoz nekaj bolehal pa visoka vročina, najdli pa nič. Zdaj, ko pa je skup padel (slovar: omedlel) no zdaj ga pa pošiljajo na vse živo. Danes je pristal na infekcijski v Ljubljani za 2 dni, da ga še tam prečakirajo. Naj ga sedaj dobro pozdravijo, da bo lahko svoje nove naloge dobro opravljal po svetu.

Jaz pa se najedla ko sam satan, bi šla kar ven vrečt, uff

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.1.2011 12:57:44   
gigi1
Zarči prehlad je user posted image . Me je včeraj prezeblo in je to normalna posledica pri meni. Mi je teklo iz nosa k za stavo in kihala sem. Pa sem popila včeraj skor 2 l. ingverjevga čaja, dans sem pa že skor dobra user posted image
Upam, da se krčki pri mali lepotički čimprej umirijo user posted image user posted image

Neodkrita uff tole se pa ne bere dobro user posted image . Čeprav bo zvenelo čudno sem vesela, da je na infekcijski. Tam so res stručkoti. Če bodo kje odkrili kaj mu je, bodo oni. Samo, če je jemal kakšen antibiotik te dni bodo težko tudi oni odkrili za kaj gre. Antibiotik namreč zakrije bakterijo in jo zato zelo težko izločijo. Naj jim da čimveč podatkov: kje je bil preden se mu je to začelo dogajati, če se spomni kaj je jedel, ali je kdo v njegovi okolici zbolel...vsaka taka info jim zelo prav pride, da vedo v kateri smeri iskati. Držim pesti, da odkrijejo kje je problem in ga sanirajo user posted image user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.1.2011 13:03:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

detece nosimo vsi po malem.....?

detece, a jaz kaj ne vem?
zmeden, zmeden mismis user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.1.2011 13:05:12   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

tud men ni vse jasno tule ... user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.1.2011 13:08:43   
zarja1

prijatelji na božič rodili prelepo pupo in jih kolike matrajo.....pa je Gigi pomagala najt rešitve skupaj s samimi neše- starši.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.1.2011 13:09:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.1.2011 13:13:35   
gigi1

Ti ti lenoba user posted image . Se pojaviš samo če te firbec premaga user posted image . Dej poved kako si!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.1.2011 13:21:57   
mismis
Žižek, približno sem v redu, me še vedno matra prehlad, full kašljam in kiham. Z našim se odločava za voziček, vidim da se bodo tukaj še kresala mnenja user posted image user posted image user posted image , jaz sem se zapalila za TFK ali EW, naš pa pravi, da je škoda dati tolk dnarja.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.1.2011 13:55:12   
gigi1

Žižek, približno sem v redu, me še vedno matra prehlad, full kašljam in kiham. Z našim se odločava za voziček, vidim da se bodo tukaj še kresala mnenja user posted image user posted image user posted image , jaz sem se zapalila za TFK ali EW, naš pa pravi, da je škoda dati tolk dnarja.

Ej v to se pa ne bom spuščala user posted image . Se itak ne spoznam. A od naših dvojnih mamic pa ne moreš kupiti vozička? Al so jih že dale naprej?

Bošček si zarad prehlada. Mislim, da šalica ingverjevega čaja na dan ne more škoditi user posted image  Vem, da preveč ni dobro, ampak ena šalica se mi zdi, da je dovoljena user posted image . Res full pomaga. Madoniš, bi mi moral uvoznik za ingver kakšno provizijo plačat, k ga tolk reklamiram user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.1.2011 14:01:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ej v to se pa ne bom spuščala user posted image . Se itak ne spoznam. A od naših dvojnih mamic pa ne moreš kupiti vozička? Al so jih že dale naprej?

Bošček si zarad prehlada. Mislim, da šalica ingverjevega čaja na dan ne more škoditi user posted image  Vem, da preveč ni dobro, ampak ena šalica se mi zdi, da je dovoljena user posted image . Res full pomaga. Madoniš, bi mi moral uvoznik za ingver kakšno provizijo plačat, k ga tolk reklamiram user posted image

naše dvojne mamice so skoraj vse že prodale tele vozičke, ki se uporabljajo od rojstva naprej in imajo sedaj samo še marele user posted image user posted image user posted image  eh bo že

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.1.2011 14:06:33   
gigi1
A kontaktov od kupcev pa nimajo? Mogoče so pa še vedno OK? Za probat je user posted image  To je kar velik strošek user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.1.2011 14:07:16   
Roži_
Ciao lepe moje, kako ste praznovale novo leto? Jaz sem bolj spala kot kaj drugegauser posted image Upam, da ste vse vredu in tako naj ostane naprejuser posted image
Malo manj bom na računalniku, ker sem zelo LENA, bom pa vas prišla vsako toliko obiskatuser posted image
Jaz sem še vedno več kot vredu in upam, da tako ostane, kmalu imam NS pa vam javim!
Mismis, super za dobro opravljeno NS in to za dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.1.2011 14:13:08   
miklarom
evo mene iz UZ-ja vse je vredu videli pikico in tudi user posted image  lepo bijeuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.1.2011 14:19:04   
hermy1
Haj, bejbike, lepo objemčkane!!

Vas pridem prečekirat, da je vse pod kontrolo, za pisat sem pa lena user posted image !!
Jest sem boljš, vendar pa na tamalo ta AB kar dobr (oziroma zelo slabo user posted image ) vpliva. Imamo spet na ful krčkov in ne spimo in jokamo in se nosimo in skoz dojimo (to zvečer, ko bi človek šel spat). No, še dva dni, pol pa upam, da bo boljš.
Za kazen sem danes še jest njo mal mučla...ko bi ona zjutraj spala spanje pravičnega, sem jo popokala in je "morala" z menoj na pilates. Zdej sem vsaj tolk zadovoljna, da sem nekaj zase naredila.

Drugač pa...upam, GIGI, da je res samo prehlad? In da se bo Mismis čimprej pozdravila, ker res ni fino tko kašljat...je človek ves prestrašen, da nau kej narobe. To z vozičkom pa res zna bit situacija...tud pri nas je bla user posted image !!
Neodkrita, upam, da hitro pogruntajo, kaj mu fali user posted image user posted image user posted image

Loremi, jest sem tud hotla na Cetinskega...pa ni blo nič user posted image

Zarja, ja marec bo en dva tri tukaj user posted image ...ne tko hitr!!!

Se nekaj jokcamo, pridem še...lubčke vse za tačas!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.1.2011 14:22:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene iz UZ-ja vse je vredu videli pikico in tudi user posted image  lepo bijeuser posted image user posted image

super novička user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.1.2011 14:30:59   
loremi
miklarom čestitke!! user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.1.2011 14:42:17   
zarja1

čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.1.2011 14:47:47   
gigi1

JUPIIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To mi deli mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A si se že naročila pri unih stručkotih za MV? Kdaj greš tja?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.1.2011 14:51:17   
gigi1
Hermy boga mala B. user posted image .  Sedaj je že prepozno...ampak bi bilo morda bolje, da bi si črpala in zavrgla mleko in malčici dajala AM ta čas, ko si na antibiotiku user posted image  Ahh...lohka sem jaz pametna sedaj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.1.2011 15:16:33   
miklarom
gigi - evo jutri se naročam, sicer sem bila danes že napotena v porodnišnico da me naročijo pa me niso ker moram imeti napotnico od svojega G. pa sma šla kr nazaj v neplodnostno ambulanto poiskati mojo Dr. , ki me ima na IVF/ICSI, čakala jo skoraj eno uro in pol ker je bila v operacijski in potem smo se zmneli pa je ona gor klicala če mi lahko ona napiče napotnico da ne hodim v Trbovlje in mi je lahko tako da sedaj jo imam in jutri se naročam pa sporočim kdaj imamo datum, je pa moj bil tak vesel ko je na UZ-JU lahko videl najino pikico se je samo smejal in rekel kak je to lepo videt, oba sma srečnauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.1.2011 15:26:01   
ledenka
miklca user posted image user posted image user posted image  kolk sem jaz vesela tega srčka user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.1.2011 15:27:19   
miklarom
ajsika - hvala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.1.2011 15:32:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy boga mala B. user posted image .  Sedaj je že prepozno...ampak bi bilo morda bolje, da bi si črpala in zavrgla mleko in malčici dajala AM ta čas, ko si na antibiotiku user posted image  Ahh...lohka sem jaz pametna sedaj user posted image
user posted image  ni treba, jaz sem bla že 2x na AB med dojenjem... dr. predpišejo AB, ki ne prehaja v mleko, na zalost pa lahko vplivajo druge stranske sestavine.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?