|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
6.1.2011 8:40:29   
loremi
Dekleta moja tu gor, vedno ste tu z besedami in vzpodbudo za naprej in za vse do sedaj vsem hvala! Vse to vsi rabimo in je lepo, ko si nesebično pomagamo po najboljših močeh.

V decembru, sej veste, sem bila pri dr.TT in odločitev za naprej, nov IVF. Odvzem brisa in krvi. Še mojega čaka odvzem krvi. Ampak ... enkrat v decembru reče moj ... kaj ko midva še nebi zdej šla v to. Videla sem ga, kot da ga nekaj "utesnjuje" al kako naj se izrazim in ga vprašam ... zakaj to. Pa reče .. zaradi moje psihe (sej ob neupsehu bi bila žalostna, ampak ob uspehu bi pa verjetno bilo oba strah do konca). V bistvu sem jaz čisto ok, pripravljena za nov postopek. Premišljujem, kaj se sedaj dogaja. No nekak sočasno v tem času so prišle spet hude urice med naju in še vedno nisva nekak "kul", ampak kaj se tu dogaja, se sprašujem.
In nekak istočasno se je dogajalo, da bi jaz šla na posvet k eni ženski, ki se ukvarja z bioresosanco. Grem in pove mi, kar sem tudi sama slutila in kar ste že dekleta tu pisala (hvala še enkrat gigi za vse nasvete) ... da se je ob PCO potrebno izogibat OH-jem in tudi ta ženska je rekla, da v kolikor se odločim za terapijo, bo za en čas to potrebno v večji meri črtat. če želim doseči uspeh, ne v smislu zanositve, ampak v "ubijanju" bakterij v telesu. Nekak je ugovovila tudi kakdido, kar sem pričakovala in ko sem enkrat pred časom vprašala mojega ginekologa glede te bakterije, če lahko naredimo kak test, če jo imam, je rekel, da preveč berem user posted image . Itak nočejo, da pacientka karkoli ve ker so itak dr.-ji tanajbolj pametni.
V glavnem ... sprejmem odločitev, da s postopkom še malo počakava, mogoče celo do konca letošnjega leta. Moj pa kt da bi ob tej odločitvi nekak lažje zadihal user posted image . Dogovorit se moram zdaj s to žensko, če bom res šla na bioresonančno terapijo in sočasno spremenila prehrano (spet bom jamrala tu gor user posted image , se bom potrudla čimmanj). Traja pa menda vsaj 5 mesecev user posted image , tko da potem odločitev, da postopek šele po koncu vsega. Njeno mnenje, na katerega se ne opiram 100%, je tudi bilo, da je telo preveč nasičeno z bakterijami, ki lahko da so prišle vame tudi z vsemi posegi in se potem razvile in da mi to ne omogoča donositve. Ko bi človek vedel, kateri vse dejavniki so tu ključni.

Itak bom skoz tu na forumu, kje pa zdržim brez user posted image  user posted image , pa če se še tko čudno sliši, že malo pogrešam sam postopek, ampak bom mogla zdej počakat, da vidim, kdaj grem zdej res v to, bom pa vesela, ko bom spet v igri.
Ja, leta bežijo ampak do kterga, 42. še mam foro, ne? Jih bom pa potem enga za drugim spravlala skup.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.1.2011 8:44:31   
loremi
Sonya tole me pa jezi, ker delodajalci ne sprejemajo odsotnosti zaradi porodniške in se potem bojijo odsotnosti z dela mamic, ko otročki zbolijo, v bistvu vsega, kar s tem potegne za sabo. Najprej parkirno mesto, zdej nezadolžitev z delom user posted image
Mislim kam smo to prišli user posted image  user posted image .
No sej, jaz tudi doživljam kalvarijo v vsem tem ... najprej sprememba delovnega mesta, sedaj še vedno ne vem, ali ostajam tu še naprej ali ne, vem da sem jim trn v peti, ker če še kdaj uspe, bo spet bolniška.
Drži se, naj te zadolžujejo z delom, dokler ne greš na porodniško, po njej pa dalje.
user posted image user posted image user posted image

Mausikaa pridnaaaaa!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.1.2011 9:07:33   
sonya1
Draga Loremi !
Sem ti že napisala cel roman, pa me je spet vrglo ven. Na kratko; radi te imamo in kakorkoli boš naredila, te bomo podpirale in bomo brale, kar boš napisala in ti svetovale, če bomo le znale (no, ene vedo več, eni znamo manjuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.1.2011 9:11:13   
hermy1
Jutro bejbe,

čist na hitrico, ker greva na redni pregled.

Sonja, saj so te še dolgo gledali user posted image !!! Meni so prijazno svetovali naj grem na bolniško že takoj po prvem UZ. In sem "morala" biti tam do konca. Ni blo trte mrte. Ker če ne morem delat 12 ur kot prej, jim nič ne koristim user posted image !

Loremi, mogoče ne bo slišati prijazno, vendar sem jaz tudi zagovornica, da naj bo bodoča mamica ob zanositvi čimboljšega zdravja, seveda, če le gre. Se mi zdi, da le v teh razmerah lahko otroček pobere vse najboljše.
Zato sem bila jest že včeraj pri enem zdravilcu. No, sem zlo zadovoljna...kljub trenutnim težavam z ledvicami, je moje stanje označil za zelo dobro,... vesel, vesel user posted image user posted image user posted image !!

Pišem še kasneje, zvečer!! Lubčke!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.1.2011 10:16:30   
sonya1
Ja, Hermy, tako je to.
Saj vem, da so kreteni na svetu. Se je izkazalo, da se naš direktor samo dela lepega. Se pa počutim prizadeto in užaljeno do konca.
Daj ti meni povej Hermy, na kakšno foro si pa šla na bolniško. V resnici me ob misli, da bi nadaljnjih par mesecev preživela v takem vzdušju, vse mineuser posted image .

Kako si pa ti to prenesla ? A se imaš namen vrniti v to podjetje ? Beda, res.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.1.2011 11:22:40   
mismis
Evo nas, sicer smo vstali že dve ure nazaj, ampak ponoči spet nismo nič spali zaradi kašlja. Je bilo tako hudo, da sem se začano preselila iz spalnice v dnevno sobo, da se no vsaj naš kaj naspal. Sem pa zjutraj dobila veliko mokrih poljubčkov od našega user posted image , ko ga je naš po jutranjem sprehodu spustil v hišo. Ni lepšega za začetek dneva user posted image .

Loremi, se čisto strinjam s tvojo odločitvijo, najprej poštimaj sebe, potem uspeh v postopku ne bo izostal. To je bil tudi razlog zakaj sem jaz menjala kliniko, vedno sem vedela oz. čutila, da mora biti še kaj narobe z mano, a na dodatne preiskave me niso hoteli dati. No pa smo šli v MB, kjer smo vse to pošlihtali. Ta čas pred postopkom pa izkoristi tudi za vaju z user posted image , počnita stvari ki jih imata oba rada, bodita skupaj, da se ponovno najdeta.

Sonya, no to pa je svinj@rija, jaz bi šla na tvojem mestu kar prec na bolniško, saj so ti itak dali vedeti, da ne računajo več nate user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy, me veseli, da si malo bolje in ja alternativa vedno pomaga.

Zarja, me veseli, da si zadovoljna na novem delovnem mestu user posted image user posted image user posted image

Lana70, kako ste kaj, je Lizika kaj bolje?
Maussi, si pa pridnauser posted image user posted image

Žižek, diploma a, mene tudi to še čaka, pa zadnji izpit na faksu user posted image . A mogoče veš, kako je Akvič opravila na NS

pozdravčke tudi vsem ostalim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.1.2011 11:45:03   
lana08
Študentke danes bi bil moj prvi delovni dan po porodniški, ampak ker sem na bolniški sem se odločila, da končno napišem magistrsko nalogo. Veliko volje do pisanja želim vsem nam user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.1.2011 12:07:53   
sonya1
Miši, po pravici povedano, bi šla čisto takoj na bolniško, ker mi je tukaj res postalo skrajno bed.
Ampak mi na srečo res ni nič, razen čisto običajnih nosečniških tegob. Pa še to je čedalje boljše. Tako, da mi naslednjih par mesecev v tej službi ne uideuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.1.2011 12:19:12   
gigi1
Loremi user posted image  se strinjam z vsem kar je Miši napisala.

Sonya kaj pa če dr.V. razložiš situacijo user posted image . Mogoče te bo pa že zaradi spoštljivih let dal na bolniško? Vem, da on to zelo nerad napiše...ampak pojamraj kako je stresno sedaj zate user posted image

Miši bošček moj user posted image user posted image user posted image . Ta kašelj bi se pa res lahko že pomiril user posted image
Ravno dobila sms od Aquice. Vse OK. Tveganje 1:2116 user posted image  user posted image  user posted image . Pa verjetno bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.1.2011 12:20:00   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Študentke danes bi bil moj prvi delovni dan po porodniški, ampak ker sem na bolniški sem se odločila, da končno napišem magistrsko nalogo. Veliko volje do pisanja želim vsem nam user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  carica si user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.1.2011 12:59:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ravno dobila sms od Aquice. Vse OK. Tveganje 1:2116 user posted image  user posted image  user posted image . Pa verjetno bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo user posted image . BRAVO Akvič user posted image user posted image user posted image

sem pa ugotovila kaj je s cimetom, naj bi prehajal skozi posteljico, zato ni priporočljiv v velikih količinah. No takoj, ko sem ga včeraj ukinila, smo imeli noč brez spanja user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.1.2011 13:05:33   
Roži_
Sem prišla pokukatuser posted image
Kako ste kaj pupe moje?
Mausi, jutri se lepo zmeni in da greste čim prej v postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gigi, kaj tako diši pri vas domauser posted image Čim bolj uspešno na diplomiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklca super za datum, to je pa kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aquič, čestitke za pupo, kaj zdej se bojo same pupe rojevaleuser posted image , počakmo še meneuser posted image
Ljubčka vsem******

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.1.2011 13:06:22   
loremi
aaaaaaaaaaaa RR, vse napisala in vedno prekopiram post, zdaj nisem in ... we are sorry user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.1.2011 13:13:30   
loremi
Hvala vsem vam za vsako mnenje! user posted image

Gigi Cell defence pa vseeno kupim, bo prav prišel, predno bom spet na igli user posted image .
Aquica superca! user posted image

Tole pa mene tako jezi. Dve moji sodelavki sta 10 let nazaj zanosili itak brez problema, po dveh mescih že na bolniški. Kao bolniški ... neuradno hodile delat zaradi več cvenka user posted image . A zdej ne morš niti na bolniško, ko si res že upravičen do tega. Sonya če že ne zaradi drugega, pa zato, ker je zaradi let (pa neeee me narobe razumet, je mlada), ki se že štejejo pod rizično nosečnost, jaz sem tudi prosila dr. za bolniško user posted image , pa sem skoz imela izcedke in krvavitve.

A je to zdej od dr.-jev odvisno, če dajo bolniško, al napa država res tolko zateguje tam, kjer je to najmanj potrebno?
Mal sem se spihala user posted image , samo res ni fer no. Ja, sej še marsikaj ni.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.1.2011 13:55:29   
zarja1
Sonya te čist razumem. Tud jaz sem dobila že pod nos, da če ne bi planirala na user posted image user posted image user posted image  bi bila že na višjem stolčku. Najprej sem se sekirala, zdaj pa si mislim......boste že vidli, ko me res ne bo sedem let......user posted image  Opičjaki so to.

Mismis jaz mam filing, da bodo teddyji nagajivi pobalini in ne pupe.user posted image

Gigi srce, kaj študiraš?user posted image  Jaz bi tud eno specializacijo v tujini, pa ni din din.....user posted image

Loremi, december je itak najbolj zmagovalen za postopek.....user posted image

Hermy, tebi in princeski lubčka.user posted image

Mausi jutriiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .

Fidi misam te.....user posted image

Aqua za princesko user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.1.2011 14:10:36   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Loremi, december je itak najbolj zmagovalen za postopek.....user posted image

oh, kar naj se ponovi, takrat sem decembra zanosila user posted image

Punce jst bi pa imela eno vprašanje ... od vseh teh postopkov naprej imam težave z vaginalnimi vnetji, tud glivično je že bilo in to ob koncu postopka, pa prej v življenju ne user posted image , še letos poleti sem imela borbe in vsaka Muser posted image  mi spet poruši vse, da se potem matram rešit zadevo .... me pa zanima, če bi katera vedela povedat, kako je s kopanjem v termah? Moj si želi za ene dva, tri dni v terme, jaz se pa od prve nosečnosti naprej še nisem kopala drugje, kot na morju, še doma v banji ne, ne upam, ampak zdej pa res ne vem ... a me lahko kaj dosti to ogroža? Mojega gin. brezveze da vprašam, ker bo rekel, da spet kompliciram. Kaj pravite?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.1.2011 14:27:22   
miklarom
aqič - bravo za dober rezultat in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi - vso srečo pri diplomi

roži - ja kmalu je to , ti pa tudi še malo pa NS

mismis - j..user posted image  ti pa kašelj no a še ti ne misli minat

loremi - lepo da si se sedaj tako odločila in da najprej malo vse skupaj spremeniš potem pa  naprej v postopek in na zmago do konca

maussi - dober zrihtaj jutri v MB in da te dajo čimprej v postopekuser posted image user posted image user posted image

lana08 - vidiš ti pa kar iz porodniške naprej v bolniško to je najbolj pametno in srečno pri pisanju magisterske naloge

zarči - nova služba ti pa kr laufa pa super da je dober team

< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.1.2011 14:28:36 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.1.2011 17:09:26   
barbara b
Pozdravljene!!!
Samo javljam se, da vas berem in navijam za vse borke user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.1.2011 18:31:53   
KT
Aqva user posted image user posted image user posted image

loremi a veš, da je čist možno, da imaš res popolnoma porušeno ravnovesje v telesu in dejansko telo potrebuje čas, da si opomore in okrepi. Jest hudo podpiram terapijo z bioresonanco in upaa, da se boš odločila za to, se bodo tudi vnetja pošlihtala. Pri nas imamo samo pozitivne izkušnje s tem načinom zdravljenja.

mišmiš to je pa že zaskrbljujoče? kaj zdravnik je že poskušal pljuča? kaj pa prežgan sladkor z mlekom si že poskusila? Jaz se še danes živo spomnim, ko mi je mami žgala sladkor in zalila z mlekom, sliši se bolj ogabno, ampak je prazvzaprav čisto dobrega okusa.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.1.2011 22:08:25   
gigi1
Loremi srce še vedno čakam na pošiljko user posted image . Nazadnje, ko sem prečekirala je bila pre NL še v Čikagu. Očitno ni dobro pred prazniki naročat user posted image

Zarči saj veš kaj študiram...isto k vsi...kako do dnarja user posted image

KT si me v otroška leta vrnila user posted image . Men je tud mami vedno, ko sem bila bolana karamelno mleko kuhala, pa včasih še žajbelj nor vrga (to pa ni bilo tako dobro).

Miši zarad tega kar je KT napisala sem se še par zadev spomnila iz otroštva:
-med+čebula pojest (gravž ampak pomaga)
-česen
-komilce pogret in v laneno ali bobažno vrečko dat, pa na prsa.
-testo (kot za kruh) zamesit, pa premazat z šnopcem in na prsa...
OK user posted image  user posted image  user posted image  Hedi bi spet rekla, da je cela pojedina user posted image . Jaz sem imela kot otrok kronične gnojne angine, dokler mi niso mandljev ven pobrali in sem bila res bolana non-stop. Spomnim ser, da so mi te kamilce, pa šnops pomagale. Karamelno mleko mi je bilo pa tolk fejst...sploh, po tem, ko mi je mami pomfri z veliko soli naredila user posted image . Zdej pa ti vedi user posted image

Drage moje, ki danes praznujete. V Vojvodini je običaj, da hodijo okoli korindjaši (koledniki) in pojejo:

Ja sam mali Jaša
jašem na čilaša
čilaš kleče
a ja reče
čestitam vam Badnje veče!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.1.2011 22:10:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Pozdravljene!!!
Samo javljam se, da vas berem in navijam za vse borke user posted image

Barbara user posted image  user posted image  user posted image . Tebe sem pa tolk vesela user posted image  user posted image  user posted image . Naša podpornica od samega začetka. Kam si se skrila? Te misam! Fejst!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.1.2011 22:19:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Aqva user posted image user posted image user posted image

mišmiš kaj pa prežgan sladkor z mlekom si že poskusila? Jaz se še danes živo spomnim, ko mi je mami žgala sladkor in zalila z mlekom, sliši se bolj ogabno, ampak je prazvzaprav čisto dobrega okusa.

Njami, njami...men je to ful dobr...pa pomaga tud user posted image !! Mismis naj še tebi pomaga!!

Čer, vsem!

Gigi, jest moram tud še eno nalogo napisat....vse ostalo narejeno, spisat se pa noče samo user posted image !! Bravo, Lana08, jest sem tud mislila, da bom to storila še kot nosečka...pa sem bila lena kot ****sa (pa sploh ni tko grda beseda, pa jo je pozvezdical)user posted image !!

Sonja, jest imam zlato G in osebno zdravnico tudi, tako, da ni bil problem dobit bolniško...večji je bil nato na komisiji, kar sem že pisala. Je bla pa sreča, da sem ravno na začetku imela težave z retenco in so mi potem zarad tega podaljšali...zarad let mi niso, čeprav jih imam krepko več kot ti user posted image . Veš, kako je blo šele men bit na bolniški, ko tud običajnih nosečnostnih težav nisem imela...ampak so v službi rekli: boš pač malo bolj jamrala, pa bo!! In sem ubogalauser posted image !
Če bom šla nazaj??...bolj vprašanje, če bodo oni mene vzeli...to je privat firma in si hitro lahko kaj zmislijo, tko, da bom lahko še vesela, če bom lahko šla nazaj. Zato imam v glavi tud plan K za tak primer. Zamerila?? V začetku zelo, predvsem sem bila prizadeta, kako malo je človek vreden, oziroma je vreden le, dokler gara...nato sem se pač posvetila pomembnejšim stvarem user posted image !!
Aqvič super za dobro NS in za user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Zarja, potem se pa človek vpraša kaj napredovanje pomeni v primerjavi s smejčkom sončka user posted image !!

Mausi, pestke!!

Mamo sirenco, grem,...nočka!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.1.2011 22:35:36   
gigi1
Loremi glede vnetij..jaz sem nekako mnenja, da jih dobimo od naših fantov. Ne mi zamerit..ampak fantje se dostkrat stuširajo samo zjutraj. Odnose imamo ponavadi zvečer ali zjutraj naslednji dan. Za kožico se v tem času nabere kar nekaj bakterij. Saj veste o čem govorim..
Po postopkih, sploh po punkciji so jajčniki in maternica veliko bolj dovzetni za okužbe. Pri tebi je bilo to še huje user posted image . Morda bi potebovala kakšen antibiotik, da saniraš zadevo.
V glavnem...drage moje navadite svoje partnerje, da se pred odnosom temeljito umijejo. Večina moških misli, da je vse OK, če se 1x na dan stuširajo. Žal za nas to ni dovolj. Večina ženskih bolezni izhaja ravno iz tega. Ni na mojem zeljniku zraslo! Brala o tem. Sem se pogovarjala s puncami in tudi fanti punc, ki so imele slabe brise in sem vedno slišala z obeh strani: jp tuširanje zjutraj...zvečer ali čez 24 ur odnosi..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.1.2011 22:38:16   
gigi1
Mausi jutri bodo moje misli s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.1.2011 22:40:23   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

V glavnem...drage moje navadite svoje partnerje, da se pred odnosom temeljito umijejo.

Gigi, to spet čisto drži...moj zdej že dobro ve, da je bolj tko kot pri radodajkah,...brez umivanja nič user posted image user posted image user posted image . Pa še kremico imamo (multi gym al nekaj takega), če ne je bla to bolj misija nemogoče!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?