loremi
|
Dekleta moja tu gor, vedno ste tu z besedami in vzpodbudo za naprej in za vse do sedaj vsem hvala! Vse to vsi rabimo in je lepo, ko si nesebično pomagamo po najboljših močeh. V decembru, sej veste, sem bila pri dr.TT in odločitev za naprej, nov IVF. Odvzem brisa in krvi. Še mojega čaka odvzem krvi. Ampak ... enkrat v decembru reče moj ... kaj ko midva še nebi zdej šla v to. Videla sem ga, kot da ga nekaj "utesnjuje" al kako naj se izrazim in ga vprašam ... zakaj to. Pa reče .. zaradi moje psihe (sej ob neupsehu bi bila žalostna, ampak ob uspehu bi pa verjetno bilo oba strah do konca). V bistvu sem jaz čisto ok, pripravljena za nov postopek. Premišljujem, kaj se sedaj dogaja. No nekak sočasno v tem času so prišle spet hude urice med naju in še vedno nisva nekak "kul", ampak kaj se tu dogaja, se sprašujem. In nekak istočasno se je dogajalo, da bi jaz šla na posvet k eni ženski, ki se ukvarja z bioresosanco. Grem in pove mi, kar sem tudi sama slutila in kar ste že dekleta tu pisala (hvala še enkrat gigi za vse nasvete) ... da se je ob PCO potrebno izogibat OH-jem in tudi ta ženska je rekla, da v kolikor se odločim za terapijo, bo za en čas to potrebno v večji meri črtat. če želim doseči uspeh, ne v smislu zanositve, ampak v "ubijanju" bakterij v telesu. Nekak je ugovovila tudi kakdido, kar sem pričakovala in ko sem enkrat pred časom vprašala mojega ginekologa glede te bakterije, če lahko naredimo kak test, če jo imam, je rekel, da preveč berem . Itak nočejo, da pacientka karkoli ve ker so itak dr.-ji tanajbolj pametni. V glavnem ... sprejmem odločitev, da s postopkom še malo počakava, mogoče celo do konca letošnjega leta. Moj pa kt da bi ob tej odločitvi nekak lažje zadihal . Dogovorit se moram zdaj s to žensko, če bom res šla na bioresonančno terapijo in sočasno spremenila prehrano (spet bom jamrala tu gor , se bom potrudla čimmanj). Traja pa menda vsaj 5 mesecev , tko da potem odločitev, da postopek šele po koncu vsega. Njeno mnenje, na katerega se ne opiram 100%, je tudi bilo, da je telo preveč nasičeno z bakterijami, ki lahko da so prišle vame tudi z vsemi posegi in se potem razvile in da mi to ne omogoča donositve. Ko bi človek vedel, kateri vse dejavniki so tu ključni. Itak bom skoz tu na forumu, kje pa zdržim brez , pa če se še tko čudno sliši, že malo pogrešam sam postopek, ampak bom mogla zdej počakat, da vidim, kdaj grem zdej res v to, bom pa vesela, ko bom spet v igri. Ja, leta bežijo ampak do kterga, 42. še mam foro, ne? Jih bom pa potem enga za drugim spravlala skup.