Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Loremi, december je itak najbolj zmagovalen za postopek..... oh, kar naj se ponovi, takrat sem decembra zanosila Punce jst bi pa imela eno vprašanje ... od vseh teh postopkov naprej imam težave z vaginalnimi vnetji, tud glivično je že bilo in to ob koncu postopka, pa prej v življenju ne , še letos poleti sem imela borbe in vsaka M mi spet poruši vse, da se potem matram rešit zadevo .... me pa zanima, če bi katera vedela povedat, kako je s kopanjem v termah? Moj si želi za ene dva, tri dni v terme, jaz se pa od prve nosečnosti naprej še nisem kopala drugje, kot na morju, še doma v banji ne, ne upam, ampak zdej pa res ne vem ... a me lahko kaj dosti to ogroža? Mojega gin. brezveze da vprašam, ker bo rekel, da spet kompliciram. Kaj pravite? Živjo punce. In srečnega ter velikega pluska v novem letu vam želim . Nekatere stare borke se me še spomnite, ampak želje gredo vsem, predvsem starim konzervicam, kot se poimenujete . Loremi, vidim da maš celega hudiča in se bom kar javila, če ti bo kaj pomagalo. Najprej moraš odpraviti vzrok. Ni vse v higieni mož. Glivice se hranijo s sladkorjem, hkrati pa obožujejo mokroto in toploto. To so najboljši pogoji za razmnoževanje in za gojišča. Večji, kot higiena mož. Torej lepo na bioresonanco, lepo na dieto brez OH in sladkorjev (pazi tudi sadje je sladkor, sokovi, kava s sladkorjem). Itak skrb za higieno- vedno bombažne navadne hlače, nobenih tangic, svile, čipke.... nobenih oprijetih hlač, kavbojk, nobenega dolgega posedanja s prekrižanimi nogami, vedno temlejito obrisati spolovilo, naj bo čim bolj suho skozi dan. Perilo peri z dodatkom alkoholnega kisa in na večji temperaturi, da se razkuži, nekateri celo gate likajo. Brisače redno menjavaj in peri na visoki temperaturi. Imejta ločene brisače. Partner se naj zdravi skupaj s tabo, med tem časom nobenih odnosov, tudi oralnih ne, lahko kondom. Higiena ust pred oralnim seksom je bolj pomembna, kot pa samo tuširanje partnerja. Pretirano umivanje spolovila z mili, podre PH sluznice in lahko so še slabše posledice. Analni seks naj bo analni, nobenega mešanja z vaginalnim, oralnim Antibiotiki so dvorezen meč, saj za antibiotik je znano, da poruši ravnovesje dobrih in slabih bakterij v črevesju in znano je, da ravno ženske ob uporabi antibiotika dobijo največkrat glivična vnetja spolovila. Vedno je treba pit probiotike, vendar ne 2-3 ure pred in po antibiotikov. Lca jogurt- tampon na hitro namočiš v jogurt in ga vstaviš v nožnico. Ni šala, to predlaga dr. Pušenjak. Ceneje in učinkovito, bolj kot kake globule oz svečke iz lekarne. Tea tree olje (just) blaži in odpravlja glivična vnetja in skrbi za higieno. Kapneš na tampon ali vložek. V toplice lahko komot greš. Nabavi si več kopalk. Namaži se s canestenom dopoldan preden greš na bazen in še enkrat popoldan, po vsakem kopanju se takoj preobleči v suhe kopalke. Za vsak slučaj si lahko tudi partner namaže občasno svoj penis. Za vsak slučaj lahko zvečer pred spanjem uporabiš kako globulo ali tampon z jogurtom ali tea tree oljem. Jaz se kar strinjam, da imaš vse porušeno in bo potrebno dolgotrajno zdravljenje, tudi pomoč bioresonace. Brez tega ti vsi zgoraj našteti nasveti ne bodo dolgotrajno pomagali ali pa ti sploh ne bodo. NAjprej odpraviti vzrok, ki je pri tebi že globoko vsidran. Me kar spominjaš name, ko sem bila že vse preveč zakisana- glivice, alergije... vse je ven udarilo- zdravljenje je pa bilo dolgotrajno, celo 1 leto.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.1.2011 9:08:16 >
|