hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Btw, Mišu, ti boš zihr vedela: Te v MB potem obravnava taisti zdravnik, ki te sprejme na posvet? Ker potem moram še potuhtat, kdo bi bil tapravi.... O, Bibek se že orenk psihično pripravlja, pridna, pridna!! Jest bi se zaenkrat rada fizično spravla v red! Danes sem bistveno boljš, kot včeraj. Naspana (je dete zaspalo "že" ob polnoči in se naslednjič zbudlo šele ob 5.30) in četud imam muskelfiber, se mi zdi, da sem že boljš, ker sem bla včeri pridna. Očitno tud vid, da sem boljš, če hodim tja, ker je rekel: no, tolk da noter prideš hod en mesec 1x/teden, pol pa kar dvakrat. Žižek, a ne kolk je fino, če je človk zdrav ! Tanjica je še za foto sešen poskrbela ob tem, da je hrano pripravljala !! A bo tle kakšno kulinarično tekomovanje ?? Miklica, midva sva bla najbolj srečna po 3D UZ, ko je blo prvič že zlo deleč in ker se je detece tko lepo vidlo, da je blo že čist tazaresno. Men se zdi, da je še zdej čist taka, kot je bla takrat !! Loremi, res paše, če greš mal ven...to je men letos res manjkal ! Zarjica, s službo zadovoljna?? A te ubogajo?? Lubčke vsem, moram še mal prat dat, dokler dete pridno spi.