|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
4.1.2011 15:34:11   
biba007
Helou frajlice - in Kruceuser posted image

Bravo Miklca!!!

Mismis, si me tolk namulirala z MBjem, da sem šla poklicat ... in bi lahko prišla na vrsto za posvet maja, če jim takoj pošljem napotnico - sicer zgubim mesto. Zadnjo napotnico za IVF sem decembra dala Rešu ....

A kaj veste, a lahko G izda še eno napotnico? A lahko tole uredim kako drugače? Eh, saj vem, mal kompliciram ... ampak glede teh postokov je vedno nekaj, ni res?

Lupčka vsemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.1.2011 16:19:36   
BarbiG
Šiiiiiit. Napisala cel roman, pa je šel v maloro. Zdej se mi pa mudi k princeskama.

Nč sam pozdravčke zaenkrat vsem skupi.

Mismis, glede vozička ti pa kasneje kaj napišem.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.1.2011 16:31:36   
gigi1
Miklca super, da si že skoraj zmenjena user posted image . Kar čimprej to zrihtaj, da bomo vsi bolj mirni. Si kar predstavljam vajino srečo user posted image

Ajsika saj ravno zaradi stranskih učinkov sem mislila. Kot vem je nekaj atb, ki ne prehajajo v mleko, vendar so stranski učinki tisti, ki delajo probleme (prebava, driska) zato bi bilo mogoče preventivno pametno za tisti čas, ko je mati na atb črpati mleko. No, jaz samo razmišljam na glas user posted image

Bibek nekatere so od osebnega G brez problema dobile 2 napotnici, nekaterim so na eno napisali IVF postopek, na drugo posvet. Ene so eno napotnico dobile od G, drugo pa od osebnega zdravnika. Je kar nekaj možnosti...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.1.2011 16:32:10   
gigi1
Barbi helou in lupčke princeskam user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.1.2011 17:09:06   
biba007
Madam Žižet, lupčka, hvala.
Čakičaki, kaj to berem, skoraj ste ljubimkali z Mr. Cetinskim? Respect, ali po domače, klanjam seuser posted image Lepalepa naša Žižetkicauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.1.2011 17:36:33   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Madam Žižet, lupčka, hvala.
Čakičaki, kaj to berem, skoraj ste ljubimkali z Mr. Cetinskim? Respect, ali po domače, klanjam seuser posted image Lepalepa naša Žižetkicauser posted image

Žiži vidiš, če se ne bi takrat branila njegovih čarov, bi dons lahko napisala - punce, jest sem njemu junfer vzela user posted image user posted image user posted image user posted image Ja Bibon, lepa lepa tale naša bunkicauser posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.1.2011 17:45:11   
gigi1
Ojoj punce NEEEE! Niste zastopile! Res ni bilo z moje strani tud kanček simpatije ne user posted image  user posted image  user posted image

Bom enkrat v živo razložila anekdoto user posted image

Poglejte kako je takrat zgledal, pa vam bo jasno user posted image  user posted image  user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=baSES7H85jo

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.1.2011 17:59:03   
biba007
Žižek, sem pogledalauser posted image Ma ja, ona trajna ondulacija je, ročico na srce, morda res malo mimo ... ampak učki pa so, učkiuser posted image

Več v živo, te primem za besedouser posted image user posted image user posted image .
Sicer pa res: lepa, pametna, pa še kuhat zna imenitno .... kako gre že tisto iz My Big Fat Greek Wedding .... kitten in the kitchen, tigress in the bedroomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.1.2011 18:11:43   
Tanja_Jes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pogledala, oooo s kje si pa to privlekla user posted image user posted image user posted image user posted image Bi mogla zamižat na oba uča user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak dons je pa taprav žrebec, no ja, men ni všeč, so mi bolj všeč kaki omladinci user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.1.2011 18:14:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy boga mala B. user posted image .  Sedaj je že prepozno...ampak bi bilo morda bolje, da bi si črpala in zavrgla mleko in malčici dajala AM ta čas, ko si na antibiotiku user posted image  Ahh...lohka sem jaz pametna sedaj user posted image

Sem tud jest razmišljala, da bi kaj takega počela...vendar je že v porodnišnici izbruhala tisto mleko, ki so ji ga dali in zato se mi je zdelo, da bi  lahko blo še hujš.
Sej mogoče niti ni od AB, pa nas kaj drugega daje...zobje mogoče...bog ve user posted image !? Upam, da kmalu mine.
Miklica, krasno za user posted image in da lepo bije user posted image   user posted image user posted image !!!

Bibon
, ker je drugo leto mislim, da bi ne smelo biti težav!

Žiži, jest bom tud mela velika ušesa za zgodbico! Ma sej takrat je bil sigurno ful moderen user posted image ?!

Kruce user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.1.2011 18:26:36   
Tanja_Jes
Hermy...user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravita. Je pa možno da so zobki. Pri meni je S čist spremenila ritem, se trikrat na noč zbuja, jamra in mislim da so zobki krivi. Bogi so teli otroci z zobki.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.1.2011 18:31:07   
gigi1
Roži super, da ste dobro user posted image . Še malo pa NS. Komi čakam user posted image

Bibek hahaah bilo nekad user posted image  user posted image  user posted image . Moj bi mel marsikej za povedat glede tistga zadnjega user posted image

Tanjči že takrat so imeli take trajne samo neki čudni glasbeniki. To je bilo moderno v 80ih, on je pa to nosil v 90ih. Da ne govorim o garderobi user posted image . Ma je bil čisto na začetku kariere in mislim, da sta imela takrat z bratom skupaj en bend. Se ne spomnim kako se jim je reklo user posted image . Mislim pa, da so bili samo 3je v bendu user posted image

Hermy mogoče bi pa sedaj vseeno katerega prenesla user posted image  No po bitki zvoniti...je itak...

Svečano obljubljam, da bom povedala zgodbico na naslednjem srečanju user posted image . Sam spomnit me morate. EMŠO pa to user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.1.2011 19:57:04   
mismis
evo mi smo pa kupili danes mulc wagen, vem da je malo hitro ampak so imeli v Pikapolonici hudo akcijo EW, tako da sva ga dobila skupaj s košarami in adapterji za 650 €.  Upam, da ne bomo česa zađinksali user posted image . Sva pa prav iskala vozek s takimi kolesi, da se ga bo dalo zapeljati gor po naši luknjasti cesti. Pa še mi imamo zelo aktivne sprehode, v tem primeru kakšne marelca z majhnimi kolesi odpadejo. Evo tacga.

user posted image

Sva pa načrtno vzela rjavega, da se bo manj poznala umazanija, ko bo naš user posted image  tlačil smrček v voz user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.1.2011 20:16:48   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo mi smo pa kupili danes mulc wagen
Sva pa načrtno vzela rjavega, da se bo manj poznala umazanija, ko bo naš user posted image  tlačil smrček v voz user posted image

Vau, super!! Lep, lep!! To je lušten videt prve znake prihajajočih dojenčkov, a??
Pa saj verjetno ne bo umazan sam od user posted image , tud otročki mal pomagajo user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.1.2011 20:28:08   
Tanja_Jes
Kaj je zdaj to...že dvakrat me je ven vrglo....grrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem...Miši...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vozek! Meni je ful všeč, pa res je poceni! Še glede našega silvestrovanja - smo bili doma še z enim parom. Nažrli smo se in ob poltreh omagali. So minili tisti časi, ko smo celo noč prežurali z alkotom user posted image user posted image
Za Gigi in ostale gurmane bom pa nalimala ene rolade, ki sem jih delala, so prava paša za oči user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.1.2011 20:49:11   
biba007
Evo, zdaj sem prišla pa že 2x špegat, pa nobenih roladicuser posted image

Mišika, super šik vozekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
4.1.2011 21:05:36   
Tanja_Jes
Ja, sem vmes gledala še preverjeno glede dojenčkov. Komentirala ne bom!

Tukaj so rolade

user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.1.2011 21:07:46   
mismis
tamalu, tele roladice zgledajo prav njami. Iz česa so pa narejene, receptek plisssssssssssssssssssss user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 218
4.1.2011 21:18:49   
Tanja_Jes
Ne morem vse naenkrat, mi dons ful ven meče.. sem previdna

4 jajca
1 jogurt
4 žlice ajvarja (za oranžno rolado) / 5 kuglic pasirane špinače - vzela sem zmrznjeno in odtajala (to je za zeleno rolado)
4 žlice moke
1 pecilni

180 stopinj ene 15 minut na peki papirju na črnem plehu. Takoj vročega dati na mokri prtič, peki papir stran in zaviti.
Ko se ohladi namažeš 200g sirnega namaza Mu (mal reklame) user posted image v eno sem dala zeliščnega in šunka + sir pa zaviješ.
Za jesti ni meni nič posebnega, ampak so pa vsi probal iz radovednosti - smazal smo vse user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.1.2011 7:27:29   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Ojoj punce NEEEE! Niste zastopile! Res ni bilo z moje strani tud kanček simpatije ne user posted image  user posted image  user posted image

Poglejte kako je takrat zgledal, pa vam bo jasno user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image
No sej nek simpatiko tud zdej ni user posted image , ampak poje pa dobr pa še fajn je blo it mal ven, to je blo pa itak tanarboljš.

aaaaaa gigi jaz sem pa nardila un sirček, kot si napisala, da ga delaš z jogurtom in njamiiii dobra dobra zadeva!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Hvala za idejo in napotek! user posted image

Vsem želim lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 220
5.1.2011 7:42:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
oba sma srečnauser posted image
lepo.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.1.2011 7:44:53   
zarja1

samo še volančki na srajčki mu manjkajo....user posted image user posted image user posted image user posted image  jao jaooooo

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.1.2011 9:03:03   
gigi1
Jutrčka

Oooo Miši user posted image  user posted image  user posted image  super vozek sta kupila user posted image  user posted image  user posted image . Men so te veliki 4kolesniki full fajn user posted image

Tamalu user posted image  user posted image  user posted image  fensi šmensi rolade user posted image . Hvala za recepte, sam bom morala kaj drugega za not si zmislit, ker moj ne je ne ajvarja, ne špinače user posted image .  Mogoče bi kaj z lososom ustvarjala.
Moj je pa res že razvajen user posted image . Sem mu včeraj to rekla, ko se je muzal pri večerji. Sem nardila rostbeef s koromačevo peno, pa mu vse neki ni bilo dobro. Meso premalo rožnat, koromača pa po novem ne mara user posted image  (ga je jedel še 1 mesec nazaj v solati, pa mu je bil dober..zdej pa kao on tega nikol ni maral, ker ne mara janeža user posted image . PMS al kaj?)

Loremi je dober, a ne? Jaz sem že dobila sirilo, ampak se še nisem lotila "pravega" sira. Me prav zanima kako bo ta ratal user posted image

Zarči se mi zdi, da je takrat imel nekaj še hujšega oblečenega user posted image

Jaz sem pa danes že čist OK user posted image .

Lupčke vsem in lep dan user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.1.2011 9:46:33   
biba007

Tamalu user posted image  user posted image  user posted image  fensi šmensi rolade user posted image . Hvala za recepte, sam bom morala kaj drugega za not si zmislit, ker moj ne je ne ajvarja, ne špinače user posted image .  Mogoče bi kaj z lososom ustvarjala.

Iiiii, tole sem pa že probala. No, nekaj podobnega. Z lososom. Ima itak tako prevladujoč okus, da namažeš roladico samo še s filadelfijo, pa je genug.
In ja, se mi super fino zdi, kot da sem zlezla do kolen naši kulinarični Žižetki - ker rostbifa s koromačevo peno pa res še nekaj let ne bomo osvojiliuser posted image . Aaaa, pa da ne pozabim, naš je za silvestrovo pekel pečenkico iz ribice v mreži po vašem receptu. Je bla kot putrčekuser posted image

Btw, Mišu, ti boš zihr vedela: Te v MB potem obravnava taisti zdravnik, ki te sprejme na posvet? Ker potem moram še potuhtat, kdo bi bil tapravi....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.1.2011 10:11:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Btw, Mišu, ti boš zihr vedela: Te v MB potem obravnava taisti zdravnik, ki te sprejme na posvet? Ker potem moram še potuhtat, kdo bi bil tapravi....

O, Bibek se že orenk psihično pripravlja, pridna, pridna!! Jest bi se zaenkrat rada fizično spravla v red! Danes sem bistveno boljš, kot včeraj. Naspana (je dete zaspalo "že" ob polnoči in se naslednjič zbudlo šele ob 5.30) in četud imam muskelfiber, se mi zdi, da sem že boljš, ker sem bla včeri pridna. Očitno tud user posted image vid, da sem boljš, če  hodim tja, ker je rekel: no, tolk da noter prideš hod en mesec 1x/teden, pol pa kar dvakrat.

Žižek, a ne kolk je fino, če je človk zdrav user posted image !

Tanjica je še za foto sešen poskrbela ob tem, da je hrano pripravljala user posted image user posted image !!
A bo tle kakšno kulinarično tekomovanje user posted image ??

Miklica, midva sva bla najbolj srečna po 3D UZ, ko je blo prvič že zlo deleč in ker se je detece tko lepo vidlo, da je blo že čist tazaresno. Men se zdi, da je še zdej čist taka, kot je bla takrat user posted image !!

Loremi, res paše, če greš mal ven...to je men letos res manjkal user posted image !

Zarjica, s službo zadovoljna?? A te ubogajo??

Lubčke vsem, moram še mal prat dat, dokler dete pridno spi.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?