Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:18:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo Jao, petarda.... si pa res faca... ko si zdaj hodila na CTGje, nisi imela torbe v avtu za vsak slučaj? Pa to si tam v trenutku lahko zmislijo, da te pošljejo rodit eh.... al pa sem jaz bila preveč v strahu, da mi bodo spet prej prožili in sem zato imela vse prištimano. Ah, kje so tisti časi... Ne, nisem imela torbe v avtu in nisem imela torbe niti pripravljene, ker kar nekako verjamem, da ko bom enkrat spakirana, pol moram it .... Sem pa imela v avtu s sabo set za odvzem popkovnične krvi (za javno banko) in itak dokumente in materinsko knjižico, napotnico...vse drugo bi mi pa itak lahko moj lubi prinesel naknadno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:19:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem? Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji Hm, hm, hm... petarda, potem pa ti ne preostane drugega, kot da recimo proti koncu leta ponovno nastaviš ticker... A-a....bom raje pri kateri drugi čekirala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:21:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 samo za petardo: pravkar si vlečem dol 15 albumov Đoleta Uffff....jaz sem si pa mislila, da je kaj "hujšega" Drgač pa hvala za Harmony....sem čisto pozabila nanjo... , lanolin imam, namesto frutabele bom pa kakšne piškote
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:22:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo Jao, petarda.... si pa res faca... ko si zdaj hodila na CTGje, nisi imela torbe v avtu za vsak slučaj? Pa to si tam v trenutku lahko zmislijo, da te pošljejo rodit eh.... al pa sem jaz bila preveč v strahu, da mi bodo spet prej prožili in sem zato imela vse prištimano. Ah, kje so tisti časi... Saj v bistvu ni tako dolgo nazaj....pa saj v bistvu....pri tebi je pa res še velika možnost, da boš še enkrat mamica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:23:46
|
|
|
|
petarda
|
Nina....a še stojiš pokonci? Upam, da zdaj pa niso že vsi six packi zginli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 7:45:06
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 8:14:43
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Petarda, kako dolgo še mora bit na toplem, da vse porihtaš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 8:18:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina....a še stojiš pokonci? Upam, da zdaj pa niso že vsi six packi zginli neee, six packi so še v rezervi... ...res pa nism imela časa do PCja prit Krasen dan, krasen večer, krasna noč, samo žal mi je, da sem dopoldne sončev mrk zamudila (pri nas sonce pokuka šele okrog 11. ali 11.30 ). Zdaj sem pa že od zobarja in letim za eno urco še mal posmučat, ker vreme spet obeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 8:26:57
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, zdaj je pa že čas, da se odpraviš. Ni me treba več čakat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 8:34:58
|
|
|
|
petarda
|
Ob 11. imam CTG, potem pa do šestih zvečer razgovore in oglede....tak, da potem....pa lahko....oziroma idealno bi bilo, če bi šla še domov spat, potem pa jutri tako enkrat popoldne, da dam še normalno otroke v varstvo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 9:57:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Saj v bistvu ni tako dolgo nazaj....pa saj v bistvu....pri tebi je pa res še velika možnost, da boš še enkrat mamica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 10:56:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Saj v bistvu ni tako dolgo nazaj....pa saj v bistvu....pri tebi je pa res še velika možnost, da boš še enkrat mamica Se strinjam s tabo, petarda
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 11:13:10
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ob 11. imam CTG, potem pa do šestih zvečer razgovore in oglede....tak, da potem....pa lahko....oziroma idealno bi bilo, če bi šla še domov spat, potem pa jutri tako enkrat popoldne, da dam še normalno otroke v varstvo... Zdaj si pa že zahtevna! Iz CTG-ja te bodo kar v porodnišnico direkt poslali, se mi zdi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 11:24:50
|
|
|
|
Urša
|
Se strinjam s tabo, petarda Tudi jaz!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 11:44:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ob 11. imam CTG, potem pa do šestih zvečer razgovore in oglede....tak, da potem....pa lahko....oziroma idealno bi bilo, če bi šla še domov spat, potem pa jutri tako enkrat popoldne, da dam še normalno otroke v varstvo... Zdaj si pa že zahtevna! Iz CTG-ja te bodo kar v porodnišnico direkt poslali, se mi zdi! Sem že nazaj, otroček se v redu počuti in bo še počakal, da mami še opravi kar ima .... Če se ne bo nič dogajalo, moram pa v petek kar v porodnišnico na CTG, kjer me bodo verjetno tudi zadržali in mi potem, če se sam nebi sprožili porod čez vikend ali najkasneje v ponedeljek.... Kolikor se poznam, bom rodila jutri, oziroma v petek nafehtala, da grem še domov po naravno tabletko - ...in potem pridem nazaj rodit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 16:16:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, res si že mal preveč izbirčna ... kdaj .... , ampak važno da se juniorino dobro počuti Bubi, saj veš tisto o zarečenem kruhu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 16:47:49
|
|
|
|
Urša
|
Nina, saj tebi bi tudi pasal še en !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 18:34:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina, saj tebi bi tudi pasal še en !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 18:35:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, saj veš tisto o zarečenem kruhu... bubi ni nič rekla.... ravno zaradi tega pregovora bubi se samo smeji.... itak da mi na čelu piše: dedi, bejžte proč od mene
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 5.1.2011 18:36:09 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 18:40:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina, saj tebi bi tudi pasal še en !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 18:43:52
|
|
|
|
petarda
|
Evo...jaz sem doma, razgovori in ogledi opravljeni, najemnik izbran ....je pa res težko, imaš svakakvih ljudi in svakakvih vprašanj. V glavnem....kar se mene tiče....lahko grem....lahko prav zdaj, ko sem že itak vsa naspidirana .... Sem šla še z eno prijateljico na kavico in mi je rekla, da me vidi, da bom šla zvečer v porodnišnico in kmalu po polnoči rodila . Kaj naj rečem...I feel very olimpic today
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:00:32
|
|
|
|
Teni_
|
Petarda, ti si prava faca. Umiram od smeha. Ne vem kako je pri tebi: jaz sem obakrat ponoči okoli skakala - Teja je ob 23:38, Nika pa 4:17.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:18:20
|
|
|
|
Urša
|
Super, Petarda! Zdaj imaš torej zeleno luč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:39:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Petarda, ti si prava faca. Umiram od smeha. Ne vem kako je pri tebi: jaz sem obakrat ponoči okoli skakala - Teja je ob 23:38, Nika pa 4:17. Petardito ob 3.01 zjutraj, junior enkrat popoldne ....res ne vem...mislim, da tam okoli 17. ure, se mi ne da it zdaj brskat .... Če bi lahko izbirala bi raje popoldan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:41:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Super, Petarda! Zdaj imaš torej zeleno luč! Sicer jo imam...samo moj je pa rekel, da je danes taaakooooooo zmatran, da bi šel raje jutri enkrat opoldne .....ON je zmatran...ej ..... se bomo pa zdaj kar vsi štirje pospravili v postelje, da si naberemo moči za prihajajoče dneve
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......