Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.1.2011 21:32:21
|
|
|
|
Urša
|
Urša a ti si to že na porodniški???? Jaoooo kaj cajt beži ...evo, očitno te res čakam 5 dni sem dobila dopusta, v torek štartam porodniško. Danes sem šla kupit mini pleničke, so se jih vsi domači razveselili in občudovali paket!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.1.2011 21:36:11
|
|
|
|
Urša
|
Meni ful zgaga nagaja, tako da je Donat z mano vsepovsod, tudi v postelji. In ko sem Jakata prej vprašala, če mi bo kaj prinesel v porodnišnico, je rekel, da bo-risbico in Donat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 7:53:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Meni ful zgaga nagaja, tako da je Donat z mano vsepovsod, tudi v postelji. In ko sem Jakata prej vprašala, če mi bo kaj prinesel v porodnišnico, je rekel, da bo-risbico in Donat. Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 7:54:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Urša a ti si to že na porodniški???? Jaoooo kaj cajt beži ...evo, očitno te res čakam 5 dni sem dobila dopusta, v torek štartam porodniško. Danes sem šla kupit mini pleničke, so se jih vsi domači razveselili in občudovali paket! Jaz jih še nimam!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 7:56:03
|
|
|
|
petarda
|
Ada...me veseli, da si bolje in ni kakšnih komplikacij...hrbtenica in križ sta res .... mene je tega ful strah, ker ima moja mami tudi okvaro hrbtenice in je čisto boga.... ampak tko je, ne...ko se človk ne zna čuvat...jaz zase vem, da se premalo...dvignem kar je treba, ko je treba in večkrat nesem težje stvari, kot moj lubi...res...mi ni problem...samo enkrat bom ziher plačala vse te "grehe"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 7:58:26
|
|
|
|
petarda
|
Nina, moja draga novembrka VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 10:51:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina, moja draga novembrka VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane! Se kar podpišem pod to
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 11:35:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem?
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.1.2011 11:36:02 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 11:37:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina, moja draga novembrka VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane! Se kar podpišem pod to Jaz tudi. koliko svečk pa je na torti, da se da tak fajn dim naredit?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 13:20:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za čestitke Ja, če bo vse tako ostalo kot je zdaj, se ne bom nič pritoževala Bubi, zakadilo je pa 33 svečk, ...se da že marsikaj ustvarit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 13:44:57
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Nina!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 14:38:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, zakadilo je pa 33 svečk, ...se da že marsikaj ustvarit uh, zdaj vem, kaj me čaka čez khmmmm let
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 14:51:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina, moja draga novembrka VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane! Se kar podpišem pod to Jaz tudi. še jaz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 16:11:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem? Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 16:13:32
|
|
|
|
petarda
|
Nina...a veš, da mene tista dva v risanki Charlie in Lola...poznaš risanko?..... spominjata na tvoja dva..Anžeta in Tino ....res....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 16:27:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...a veš, da mene tista dva v risanki Charlie in Lola...poznaš risanko?..... spominjata na tvoja dva..Anžeta in Tino ....res.... pa ti veš, da sem tudi sama že pomislila na to, pravzaprav so si res podobni .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 16:28:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem? Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji dobra tale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 17:17:59
|
|
|
|
Teni_
|
Nina, vse najboljše tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:44:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...a veš, da mene tista dva v risanki Charlie in Lola...poznaš risanko?..... spominjata na tvoja dva..Anžeta in Tino ....res.... pa ti veš, da sem tudi sama že pomislila na to, pravzaprav so si res podobni . Res? Prav zanimivo... že tako na pogled, potem pa še karakterji...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:45:55
|
|
|
|
petarda
|
Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:48:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo si ti ena prava faca, no a res še nisi imela spakirano? pa da ne pozabiš na plastenko zala harmony (ali kaj je že tista z belo breskvijo in aloe vero) - da se bo mleko fajn delalo, pa na lanolin.... pa na frutabelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:49:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem? Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji Hm, hm, hm... petarda, potem pa ti ne preostane drugega, kot da recimo proti koncu leta ponovno nastaviš ticker...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.1.2011 19:51:58 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:51:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 19:53:37
|
|
|
|
ada2
|
samo za petardo: pravkar si vlečem dol 15 albumov Đoleta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.1.2011 21:00:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo Jao, petarda.... si pa res faca... ko si zdaj hodila na CTGje, nisi imela torbe v avtu za vsak slučaj? Pa to si tam v trenutku lahko zmislijo, da te pošljejo rodit eh.... al pa sem jaz bila preveč v strahu, da mi bodo spet prej prožili in sem zato imela vse prištimano. Ah, kje so tisti časi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......