|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
3.1.2011 21:32:21   
Urša

Urša a ti si to že na porodniški???? Jaoooo kaj cajt beži user posted image ...evo, očitno te res čakamuser posted image

5 dni sem dobila dopusta, v torek štartam porodniško. user posted image  Danes sem šla kupit mini pleničke, so se jih vsi domači razveselili in občudovali paket! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.1.2011 21:36:11   
Urša
Meni ful zgaga nagaja, tako da je Donat z mano vsepovsod, tudi v postelji. user posted image  In ko sem Jakata prej vprašala, če mi bo kaj prinesel v porodnišnico, je rekel, da bo-risbico in Donat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.1.2011 7:53:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Meni ful zgaga nagaja, tako da je Donat z mano vsepovsod, tudi v postelji. user posted image  In ko sem Jakata prej vprašala, če mi bo kaj prinesel v porodnišnico, je rekel, da bo-risbico in Donat. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
4.1.2011 7:54:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Urša a ti si to že na porodniški???? Jaoooo kaj cajt beži user posted image ...evo, očitno te res čakamuser posted image

5 dni sem dobila dopusta, v torek štartam porodniško. user posted image  Danes sem šla kupit mini pleničke, so se jih vsi domači razveselili in občudovali paket! user posted image user posted image user posted image

Jaz jih še nimam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.1.2011 7:56:03   
petarda
Ada...me veseli, da si bolje in ni kakšnih komplikacij...hrbtenica in križ sta res user posted image user posted image user posted image user posted image .... mene je tega ful strah, ker ima moja mami tudi okvaro hrbtenice in je čisto boga.... ampak tko je, ne...ko se človk ne zna čuvat...jaz zase vem, da se premalo...dvignem kar je treba, ko je treba in večkrat nesem težje stvari, kot moj lubi...res...mi ni problem...samo enkrat bom ziher plačala vse te "grehe" user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.1.2011 7:58:26   
petarda
Nina, moja draga novembrka user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.1.2011 10:51:05   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nina, moja draga novembrka user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!! V bistvu je videti in brati, da ti vse teče, kot po maslu...naj tako tudi ostane! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se kar podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.1.2011 11:35:52   
*bubi*
Petarda, si prebrala, kaj piše pod tickerjem? user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.1.2011 11:36:02 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.1.2011 11:37:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image

Se kar podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko svečk pa je na torti, da se da tak fajn dim naredit? user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.1.2011 13:20:42   
NinaŠ
Hvala za čestitke user posted image  
Ja, če bo vse tako ostalo kot je zdaj, se ne bom nič pritoževala user posted image  

Bubi, zakadilo je pa 33 svečk, ...se da že marsikaj ustvarit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.1.2011 13:44:57   
Urša
Vse najboljše, Nina! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.1.2011 14:38:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, zakadilo je pa 33 svečk, ...se da že marsikaj ustvarit user posted image user posted image user posted image  

uh, zdaj vem, kaj me čaka čez khmmmm let user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.1.2011 14:51:03   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jazuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.1.2011 16:11:51   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.1.2011 16:13:32   
petarda
Nina...a veš, da mene tista dva v risanki Charlie in Lola...poznaš risanko?..... spominjata na tvoja dva..Anžeta in Tino user posted image ....res....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.1.2011 16:27:09   
NinaŠ

Nina...a veš, da mene tista dva v risanki Charlie in Lola...poznaš risanko?..... spominjata na tvoja dva..Anžeta in Tino user posted image ....res....user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa ti veš, da sem tudi sama že pomislila na to, pravzaprav so si res podobni user posted image .  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.1.2011 16:28:12   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobra! Veš, da nisem...v bistvu sploh nisem velikokrat brala kaj mi piše v tickerju....mi je kar malo žal, ker so zanimivi tile hecni komentarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra tale user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.1.2011 17:17:59   
Teni_
Nina, vse najboljše tudi od mene.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.1.2011 19:44:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  pa ti veš, da sem tudi sama že pomislila na to, pravzaprav so si res podobni user posted image .  

user posted image user posted image user posted image  Res? Prav zanimivo... že tako na pogled, potem pa še karakterji...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.1.2011 19:45:55   
petarda
Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.1.2011 19:48:39   
ada2

Pakiram za v porodnišnico....beri.... pripravljam torbo, ker zdaj se pa res ne bi mogla izgovarjat, da me je presenetilo user posted image user posted image user posted image user posted image

si ti ena prava faca, nouser posted image

a res še nisi imela spakirano? pa da ne pozabiš na plastenko zala harmony (ali kaj je že tista z belo breskvijo in aloe vero) - da se bo mleko fajn delalo, pa na lanolin.... pa na frutabelouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.1.2011 19:49:38   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, hm, hm... petarda, potem pa ti ne preostane drugega, kot da recimo proti koncu leta ponovno nastaviš ticker...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.1.2011 19:51:58 >

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.1.2011 19:51:25   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.1.2011 19:53:37   
ada2
samo za petardo:

pravkar si vlečem dol 15 albumov Đoletauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.1.2011 21:00:44   
*bubi*

Jao, petarda.... si pa res faca... ko si zdaj hodila na CTGje, nisi imela torbe v avtu za vsak slučaj? Pa to si tam v trenutku lahko zmislijo, da te pošljejo rodit user posted image  eh.... al pa sem jaz bila preveč v strahu, da mi bodo spet prej prožili in sem zato imela vse prištimano.

Ah, kje so tisti časi...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......