|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
2.1.2011 20:32:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, kako se pa kaj ti počutiš? Verjetno kar ne bi še šla, hm? user posted image  Saj si že utrjena, porod bo minil 1,2,3. Mene skrbi krčenje maternice, pravijo, da je vsakič hujše. Mene je že pri Jaku ful bolelo.

Moja prijateljica še iz šolskih dni se je iz Lj preselila v Kobarid in ima do porodnišnice v najboljših pogojih eno uro in pol. Je tik pred rokom in se ji user posted image  še ni obrnil, so zadnjič izvedli ročni obrat, ampak se je trmica takoj nazaj prečno obrnila. Zdaj čaka v Lj pri starših na akcijo, so ji rekli, da mora nujno v Lj rodit, ker bodo tam probali na porodni mizi obračat, v drugih porodnišnicah baje naredijo carski rez, se niti ne matrajo.

Ne...ne bi še šla user posted image  Je tako lušno, ko lahko še okrog hodimo vsi štirje user posted image user posted image user posted image user posted image .... V bistvu si sploh ne predstavljam kako bo potem user posted image  Jaz in mali bova zdaj pozimi verjetno večinoma doma...lubi bo pa petardita in juniorja peljal v vrtec, pa potem hodil iskat, pa trgovina in kakšen opravek....dokler bodo doma bo ura že blizu šeste zvečer user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.1.2011 20:34:14   
amy26
Nina, Ada želim vam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.1.2011 20:34:34   
petarda
Upam, da se za tvojo prijateljico konča čimprej in brez bolečin user posted image user posted image user posted image ....že tako ni ravno prijetno it rodit, če pa veš, da te čakajo še take komplikacije.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.1.2011 21:00:33   
Urša

V bistvu si sploh ne predstavljam kako bo potem user posted image  Jaz in mali bova zdaj pozimi verjetno večinoma doma...lubi bo pa petardita in juniorja peljal v vrtec, pa potem hodil iskat, pa trgovina in kakšen opravek....dokler bodo doma bo ura že blizu šeste zvečer user posted image ....

Mislim, da bo pri nas podobno. Ko bo malo topleje, se pa začne vozičkanje, tako da bo luštno! user posted image  Si bila ti pri obeh čez rok?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.1.2011 21:31:05   
Naty_ka
Pozdravljene user posted image

Malo še vas poškilim, da vidim, če je kaj novega.

Hm... Ada, kaj pa če se ti nebi glih igrala z zdravjem user posted image  Mi je jasno da je služba služba, ampak ko boš ti fuč, pa te tam ne bojo potebovali več. Daj malo misli tudi na sebe. Bi šlo?

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V bistvu si sploh ne predstavljam kako bo potem user posted image  Jaz in mali bova zdaj pozimi verjetno večinoma doma...lubi bo pa petardita in juniorja peljal v vrtec, pa potem hodil iskat, pa trgovina in kakšen opravek....dokler bodo doma bo ura že blizu šeste zvečer user posted image ....

Hja, petarda, bodi srečna da imaš tako možnost da lubi še to vse pošlihta. Jaz je pred enim letom nisem imela. In potem zjutraj oblečt oba, pa tri minute z avtom do šole in peljat S tja, pa domov in zopet slačit. Pa lupinico v avto, pri šoli ven, pa potem nazaj v avto in doma ven...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa doma ga nisem upala samega pustiti, pa čeprav sem v osmih minutah tja in nazaj user posted image
Ah, ja. Pa je na srečo tudi to minilo.
Je pa res kot pravi Urša: ko se malo ogreje in se začne sezona vozičkanja, potem je prav fajn user posted image

Aja, še to: tiste ki ste na FB in ste kaj škilile po mojem albumu, veste da jaz kvačkam. In sedaj sem se odločila, da moram toliko nakvačkat da si bom kupila vinjeto. Tako da, če katera rabi kak prtiček, naj mi javi. Prodati jih moram 6 kom po 15 € (recimo da je za 15 € nekje med 30 in 40 cm premera). Večji so malo več.

Če katera rabi za sebe ali pa za koga za darilo, prosim, da se javi user posted image  

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.1.2011 21:32:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mislim, da bo pri nas podobno. Ko bo malo topleje, se pa začne vozičkanje, tako da bo luštno! user posted image  Si bila ti pri obeh čez rok?

Aha. Pri petarditu dva dni, pri juniorju 9 user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.1.2011 21:54:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Nina, Ada želim vam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

še z našega konca nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.1.2011 5:54:21   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem malo zgodnja danes user posted image ... ...ampak moram malo prej v službo, ker imam inventuro user posted image - vsekakor pa bolje tako, kot da bi 31. morala uro ali dve dlje bit tam user posted image .

Kako sta otroka (še) ne vem, ker še spita, vendar glede na to, da smo spali celo noč predvidevam, da kaj hujšega ne bo user posted image

Pridne bodte user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.1.2011 6:53:32   
petarda
Dobro jutro. Hvala za kavico...jaz sem tudi zgodnja. user posted image  Toliko, da se javim, ko imam ravno čas, potem pa itak cel dan opravke user posted image ...

Lepo se imejte drage moje na prvi delovni dan v tem letu, ne pustit, da vas kdo vrže iz tira user posted image .

Ada...kako si?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.1.2011 7:08:01   
Teni_
Dobro jutro!

Moji dve se ravnokar rihtala za šolo in vrtec. Že komaj čakata, jaz pa tudiuser posted image . Jima je že bilo dolgčas po prijateljih.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.1.2011 13:20:41   
Naty_ka
Na drugi strani smo že user posted image

Ej, čveke a  mi katera prilima tisti link ko ste zadnjič enkrat razpravljale o darilih? Vem da je bila steklenica za vlaganje pa potem not po plasteh nasipane sestavine. Rabim, pa se mi ne ljubi iskat user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.1.2011 13:45:09   
petarda
Naty sem šele zdaj videla tisti tvoj post od včeraj. Ja, vem...se zavedam, da imam res srečo, da lubi lahko to poštima med šihtom...ker se je parkrat zgodilo, da ni mogel in sem potem morala jaz...na enak način kot ti....in zdaj bi tako trogala tri otroke....matr....saj se ti zmeša user posted image

Kvačkanih stvari ne rabim, ker mi jih že od lubija babica toliko nakvačka, da se jih prav branim, ker jih nimam kam dat... so pa lepe ja...sem videla, da si prava umetnica. user posted image

Link....čaki ga bom poiskala zate.... sem ga jaz tudi zadnjič iskala kake pol ure user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.1.2011 13:46:45   
petarda
http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/

Izvoli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.1.2011 13:50:29   
petarda
Drugače pa bejbike....vem, da sem zahtevna, samo jaz pred četrtkom nebi šla rodit....dajte mal pesti držat, da uspešno prediham še tri dni user posted image .

Moja mami se je namreč odločila, da bo oddala stanovanje...v bistvu je kar prisiljena v to, glede na to, da je stanovanje prazno, ona pa stroške ne folga plačevati na dveh koncih user posted image .... v glavnem.... dali smo oglas, čisto tako za foro, da vidim, če se bo kdo javil...in zdaj je ful interesentov, ki bi prišli pogledat.... Jutri gremo tja malo pospravit, v sredo pa imam že napovedanih nekaj ogledov....tak, da.....MORAM zdržat do srede, ker moja mami sama se ne bo nič znašlauser posted image ....lubi dela dopoldne in ji tudi ne bo mogel pomagat...tak, da...pestke, pestke, pestke, da zdržim in ji še to pomagam, potem pa lahko RES grem. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.1.2011 16:55:06   
Urša
Ja, prvi delovni dan v tem letu in hkrati zadnji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako si bom oddahnila od vožnje, uf! user posted image
Jaz nimam za user posted image  nič shranjenega, sem vse od N&J dala naprej oziroma prodala, tako da sem tudi brez vozička, imam pa nagledanega seveda. In ker jaz nisem vedela, da je vozek kupit hujš kot avto, sem čakala do zadnjega, nisem hotela preveč vnaprej kupovat. Pa grem prejšnji teden ga naročit in mi sporočijo po telefonu, da je čakalne dobe 2-3 mesece! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.1.2011 16:56:47   
Urša
Petarda, držim pestke, da ti rata zdržat še 3 dni! Ampak mene bi pa kar panika, če bi bila čez rok, bi me skrbelo, samo ti si že navajena! Dobra si, da greš zadnje dni urejat še najemnike! user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.1.2011 17:29:45   
Teni_
Bogi moji otroci, kako grdo mamo imajo. Sem delala nalogo z Tejo in na kavču zaspala.user posted image Vglavnem, naloga je narejena.

Jaz pa imam še vsa oblačila shranjena od Teje in Nike, samo če bo fantek, bo tam od 74 naprej kar precej treba kupit, ker je vse bolj roza in z rožicami in podobno. Bo pa treba enkrat proti koncu po večjih nakupih - voziček, jajčka,... pa potem kasneje še stolček za hranjenje in stajica.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.1.2011 18:55:09   
*bubi*
Jaz vsa oblačila, ki jih zdaj posojam, dam z enim pogojem: ne vračajte user posted image  Tiste najmanjše bubijeve cotike je nosilo že 8 dojenčkov, so skoz v uporabi user posted image

Voziček sem prodala, kinderpet tudi. Bubijev voziček je še v kleti, ampak ne bo niti za prodat primeren. No, ja... polomljen niti ni, če ga operem, ga morda še kdo hoče, brez da mu plačam zraven user posted image  Lupinico in nekaj manjše opreme sem šenkala.

Še najtežje se je cot znebit... itak da ima bubika vse novo, od bubija je na začetku še nekaj nosila, zdaj pa ne več. Ji pač ni treba. Paštetka mi je nekaj hlač posodila tam okoli enega leta, ostalo pa smo vse nabavili. 

Zdaj bo lažje, ko ne rasteta več tako hitro. Samo se mi zdi, da si bo bubika bolj zmišljevala glede cot, bubi sploh ni kompliciran... obleče vse, kar mu nastavim. Pupa pa si že zmišljuje, katere čevlje bi zjutraj obula, pa katere sp. hlačke oblekla user posted image  Pa itak, da bi ona vedno kiklico user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.1.2011 19:00:38   
Teni_
Ja, bubi, tako pač je. Meni zdaj zjutraj včasih skoraj živce popijeta, preden se oblečeta. Ne bi tega, pa ne bi onega. Pa čopka, pa špange, pa Teja bi kitke, ..... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.1.2011 20:06:19   
Urša
Pupa pa si že zmišljuje, katere čevlje bi zjutraj obula, pa katere sp. hlačke oblekla user posted image  Pa itak, da bi ona vedno kiklico user posted image

Kako kjut! V tem je pa čar punčk! user posted image user posted image user posted image  Fantom je itak vseeno, čeprav mi je Jaka tud začel nekaj pri štumfih komplicirat-da on bi pa imel Spiderman štumfe za v vrtec in ne enobarvnih. user posted image  

< Sporočilo je popravil Urša -- 3.1.2011 20:07:01 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.1.2011 20:55:15   
petarda
Eh...junior ima vročino, rdeče pikice po trebuščku...jaz upam, da ni kaka škrlatinka v igri user posted image ... in da je samo viroza.user posted image  Nina tvoja dva sta dobro?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.1.2011 21:02:04   
petarda
Ej...naj si zmišljujejo kokr hočjo...samo, da so zdravi! user posted image

Teni...zate pa razumljivo, da si zaspala...zdaj ti user posted image  vso energijo porablja, ko se tako hitro razvija user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.1.2011 21:03:28   
petarda
Urša a ti si to že na porodniški???? Jaoooo kaj cajt beži user posted image ...evo, očitno te res čakamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.1.2011 21:05:41   
Teni_
Iiiii, ja. Vsako popodne bi spala. Zvečer pa nikakor potem zaspat. Pa saj mi je čisto ok. Tudi, ko mi je slabo, sem prav vesela, da mi je. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.1.2011 21:18:12   
ada2
samo, da vam povem, da mi je uspelo preživet dan brez tableteuser posted image
me je sicer kar nekaj bolelo v službi, ampak sem si skoz govorila, da še malo pa grem domov, potem doma sem bila pa tudi bolj na izi in evo, zdaj mi je čisto cooluser posted image

se pa grem zdaj počit na kavč, pa pogledat zvonili ste milorduser posted image

nosečke moje drage vam želim, da se vam izide tako kot si planirate, pa močno vas občudujem, da zdržite, še posebej tebe petarda...... no, saj sem v bistvu bila sama nekje na istem, ampak da bi pa zdaj še noseča mogla bituser posted image ... pa ok, noseča še mogoče, tam nekje 6. mesecev.... ampak potem imet poleg najstnice, prvošolčka in naspidiranega dvoletnika še dojenčka.... ne hvala!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......