Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:43:08
|
|
|
|
ada2
|
eh, petarda, veš kaj, jaz in moj sva že slivovo vino ven na balkon postavila, pa ga boma tudi danes spila, in bova nazdravila na tvoj hiter porod, pa na zdravje malega fantka, te pa ti pač rodi takrat, ko misliš.... pa kdo te bo čakal no bo nini tudi rok trajanja na tistih sixpackih potekel.... ok, saj obljubim, da ko pa bo šlo zares, bom pa še 1x nazdravila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 19:43:16
|
|
|
|
ada2
|
eh, petarda, veš kaj, jaz in moj sva že slivovo vino ven na balkon postavila, pa ga boma tudi danes spila, in bova nazdravila na tvoj hiter porod, pa na zdravje malega fantka, te pa ti pač rodi takrat, ko misliš.... pa kdo te bo čakal no bo nini tudi rok trajanja na tistih sixpackih potekel.... ok, saj obljubim, da ko pa bo šlo zares, bom pa še 1x nazdravila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:02:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, saj obljubim, da ko pa bo šlo zares, bom pa še 1x nazdravila Al pa 2x, glede na to, da ti je post dvakrat objavilo Ok....drage moje....mirno noč vam želim.....brez piskanja SMS-ov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:06:32
|
|
|
|
kvaka
|
O petarda je še doma. Sem morala preverit ali je kaj novega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:14:52
|
|
|
|
kvaka
|
Vsem želim srečno leto 2011, predvsem veliko zdravja Pri nas ga orng primanjkuje, bolezni se pri nas vrstijo ena za drugo, od enega do drugega. Tako, da jaz osebno nisem dočakala polnoči, sta ga za to pa AinJ in moj. Jaz in najmlajši pa sva lepo prespala v topli postelji sobice. Bolje tako kot pa v kakšni bolnišnici - ni pa dosti manjkalo, da naju ne bi poslali tja . No in končno se je L spravil k sebi, pa je zbolel zopet Anže . Lahko in prijetno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:29:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina, saj tebi bi tudi pasal še en ! podpis (zarečen kruh mene sicer včasih ujame... ...samo tukaj pa mislim zeloooooo resno, še bolj kot se tile trije po tleh valajo )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:30:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka, lepo da se oglasiš Upam, da se čimprej skopljete iz bolezni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 20:34:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz, ko mislim, da smo že iz hujšega oz. da prelad ne bo prerasel v kaj drugega.... ...jah, Anže je danes začel jamrat, da ga boli ušes ... ...pa spet upam, da se ne razvije v hujše vnetje... Pa ravno danes sem mu dala robnike smučk nabrusit, da bo na nedeljski tekmi imel lažje delo . Zdaj pa, če spusti jutrišnji in petkov trening, ga tudi v nedeljo na tekmo ne spustim, da ga oprijem smučke ne preseneti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2011 21:21:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja petarda, zdaj pa res no..... Samo tebe očitno želje ubogajo.... ko sem jaz bila nestrpna, kdaj bo že, pa da bi že bilo.... nič. Ko pa sem rekla, da moram nujno še en dan zdržat, da preverijo, kaj je z medenično lego... evo, je šla voda. Pa daj mi povej no, naj planiram izlet za soboto ali ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 8:03:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! No petrda kako ...si se že odločila, al boš raje na večer počakala ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 8:16:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! No petrda kako ...si se že odločila, al boš raje na večer počakala ? Dobro jutro Ponoči me je nekaj tako zvijalo, da sem res mislila, da se že kaj dogaja....očitno psiha Zdaj trenutno pa nič posebnega....razen tega, da me boli grlo Se bo pa tudi junior očitno zvlekel "samo" s prehladom in virozo....vsaj upam, da se ne razvije v kaj hujšega...trenutno smo na dobri poti, da se pozdravimo Bubi....če nebi bili obiski v porodnišnici prepovedani (zaradi viroz....) potem bi ti rekla, da ti kar pridi v soboto, pa bomo že videli kam bo treba .... Zdaj pa....kaj pa vem....zdaj si pa že želim, da bi bilo čimprej, da končno stisnem k sebi to malo stručko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 9:44:20
|
|
|
|
ada2
|
petarda naredi si prekrasen zadnji dan nosečnosti (ali pa zadnja dva ) ... pa tako,čisto momogrede - v soboto ima moj ati RD (83 let), pa njegov oče je bil Jure, tako, da če se ti da še malo počakat....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 9:47:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda naredi si prekrasen zadnji dan nosečnosti (ali pa zadnja dva ) ... pa tako,čisto momogrede - v soboto ima moj ati RD (83 let), pa njegov oče je bil Jure, tako, da če se ti da še malo počakat.... Hvala za lepe želje....samo..... mi je tako slabo, da se komaj zadržujem ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 9:49:49
|
|
|
|
petarda
|
Kvaka....še zate in tvoje ....te čisto razumem kako ti je....jaz sem bila zdaj v času porodniške skoz doma z juniorjem (še vedno sem)....pa gre dva dni vrtec, pa spet jovo na novo .....dobro je le to, da sem itak doma in mi ni treba okrog zdravnikov letat za vsako navadno virozo, ker bi rabila bolniški list....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 17:05:26
|
|
|
|
ada2
|
petarda.... kje si????
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 18:19:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda.... kje si???? Evo tukaj sem...stanje se je stabiliziralo in se spet dobro počutim . Zdaj grem pod tuš, glavo umit in ostale zadeve poštimat ....jutri zjutraj peljeva otroke v vrtec, juniorja mogoče k babici...bomo videli kako bo....midva pa v P na pregled.... Če me zadržijo notri...se vam javim na FB, ker mi na RR ful dlje traja...aja...itak bom imela cajt ....ampak nekako upam, da me spustijo domov, ker imam res samo kakih 5 minut do P in je res vseeno kje prebivam ....razen, če se bodo odločili, da mi sami sprožijo ....vseeno upam, da ne, glede na to, da se jaz in dobro počutiva...bomo videli....v glavnem....v dnevu, dveh, treh...bom mamica treh malih sončkov.... .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 20:46:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda v glavnem....v dnevu, dveh, treh...bom mamica treh malih sončkov.... ..... al pa že danes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 20:51:12
|
|
|
|
Urša
|
Kako lepo, Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2011 22:14:25
|
|
|
|
petarda
|
Nič punce....mogoče grem danes še zadnjič spat za celoooooo noč in potem dolgo ne bom mogla ...zato je najboljše, da se kar odpravim... Lahko noč tudi vam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 7:30:42
|
|
|
|
petarda
|
Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes V glavnem...DOBRO JUTRO....in kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 7:38:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
we are .... V glavnem, dobro jutro. Pri nas piha da je hudo. Petarda uživaj še zadnje minute. Ej, ful mi obujaš spomine. Meni se je lani dogajalo ISTO!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:19:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta . Danes je pa že malo bolje . Petarda javi, mi pa mislimo nate
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:35:34
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Petarda, brez skrbi, sem že ob pol sedmih gledala, če si se že kaj javila in če že cartaš. Vidiš, zdaj ko pa bi lahko pa se nič ne mudi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:41:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes V glavnem...DOBRO JUTRO....in kavica Petarda, jaz sem bolj na telefon zanašam, da mi bo sporočil novičko Kavica, ja, hvala. Očitno rabim še eno, se mi kar nekaj zeha Je pa fajn zdaj, ko se otroka prepirata, kateri mi bo kavico skuhal Bubi mi še zvečer ponuja, da bi eno pripravil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:44:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka we are .... Baje da pomaga, če z desno miško prikličeš meni in daš nazaj. Potem moraš vsebino kopirat v novo okno. Pa smeški se izgubijo (ti jih sicer vidiš, objavijo pa se ne). To je bil šnel kurz pri septembrkah Se pa to redno zgodi, če imaš okno predolgo odprto, recimo da še bereš vmes in sproti komentiraš. Ej, Naty, nekaj imam zate
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......