|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.1.2011 19:43:08   
ada2
eh, petarda, veš kaj, jaz in moj sva že slivovo vino ven na balkon postavila, pa ga boma tudi danes spila, in bova nazdravila na tvoj hiter porod, pa na zdravje malega fantka, te pa ti pač rodi takrat, ko misliš.... pa kdo te bo čakal no user posted image

bo nini tudi rok trajanja na tistih sixpackih potekel....

ok, saj obljubim, da ko pa bo šlo zares, bom pa še 1x nazdravilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.1.2011 19:43:16   
ada2
eh, petarda, veš kaj, jaz in moj sva že slivovo vino ven na balkon postavila, pa ga boma tudi danes spila, in bova nazdravila na tvoj hiter porod, pa na zdravje malega fantka, te pa ti pač rodi takrat, ko misliš.... pa kdo te bo čakal no user posted image

bo nini tudi rok trajanja na tistih sixpackih potekel....

ok, saj obljubim, da ko pa bo šlo zares, bom pa še 1x nazdravilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.1.2011 20:02:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Al pa 2x, glede na to, da ti je post dvakrat objavilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok....drage moje....mirno noč vam želim.....brez piskanja SMS-ov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.1.2011 20:06:32   
kvaka

O petarda je še doma. Sem morala preverit ali je kaj novega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.1.2011 20:14:52   
kvaka
Vsem želim srečno leto 2011, predvsem veliko zdravja user posted image   user posted image user posted image

Pri nas ga orng primanjkuje, bolezni se pri nas vrstijo ena za drugo, od enega do drugega. Tako, da jaz osebno nisem dočakala polnoči, sta ga za to pa AinJ in moj. Jaz in najmlajši pa sva lepo prespala v topli postelji sobice. Bolje tako kot pa v kakšni bolnišnici - ni pa dosti manjkalo, da naju ne bi poslali tja user posted image .
No in končno se je L spravil k sebi, pa je zbolel zopet Anže user posted image .

Lahko in prijetno noč želim vsem user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.1.2011 20:29:22   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nina, saj tebi bi tudi pasal še en user posted image !

user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image   (zarečen kruh mene sicer včasih ujame... ...samo tukaj pa mislim zeloooooo resno, še bolj kot se tile trije po tleh valajo user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.1.2011 20:30:10   
NinaŠ
Kvaka, lepo da se oglasiš user posted image Upam, da se čimprej skopljete iz bolezni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.1.2011 20:34:56   
NinaŠ
Jaz, ko mislim, da smo že iz hujšega oz. da prelad ne bo prerasel v kaj drugega.... ...jah, Anže je danes začel jamrat, da ga boli ušes user posted image ... ...pa spet upam, da se ne razvije v hujše vnetje...
Pa ravno danes sem mu dala robnike smučk nabrusit, da bo na nedeljski tekmi imel lažje delo user posted image . Zdaj pa, če spusti jutrišnji in petkov trening, ga tudi v nedeljo na tekmo ne spustim, da ga oprijem smučke ne preseneti user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.1.2011 21:21:44   
*bubi*
Ja petarda, zdaj pa res no..... Samo tebe očitno želje ubogajo.... ko sem jaz bila nestrpna, kdaj bo že, pa da bi že bilo.... nič. Ko pa sem rekla, da moram nujno še en dan zdržat, da preverijo, kaj je z medenično lego... evo, je šla voda.

Pa daj mi povej no, naj planiram izlet za soboto ali ne? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.1.2011 8:03:27   
NinaŠ
Dobro jutro!

No petrda kako user posted image ...si se že odločila, al boš raje na večer počakala user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
6.1.2011 8:16:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

No petrda kako user posted image ...si se že odločila, al boš raje na večer počakala user posted image ?

Dobro jutro user posted image

Ponoči me je nekaj tako zvijalo, da sem res mislila, da se že kaj dogaja....očitno psihauser posted image

Zdaj trenutno pa nič posebnega....razen tega, da me boli grlo user posted image

Se bo pa tudi junior očitno zvlekel "samo" s prehladom in virozo....vsaj upam, da se ne razvije v kaj hujšega...trenutno smo na dobri poti, da se pozdravimo user posted image

Bubi....če nebi bili obiski v porodnišnici prepovedani (zaradi viroz....) potem bi ti rekla, da ti kar pridi v soboto, pa bomo že videli kam bo treba user posted image user posted image ....

Zdaj pa....kaj pa vem....zdaj si pa že želim, da bi bilo čimprej, da končno stisnem k sebi to malo stručkouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
6.1.2011 9:44:20   
ada2
petarda naredi si prekrasen zadnji dan nosečnosti (ali pa zadnja dvauser posted image ) ... pa tako,čisto momogrede - v soboto ima moj ati RD (83 let), pa njegov oče je bil Jure, tako, da če se ti da še malo počakat....user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.1.2011 9:47:47   
petarda

petarda naredi si prekrasen zadnji dan nosečnosti (ali pa zadnja dvauser posted image ) ... pa tako,čisto momogrede - v soboto ima moj ati RD (83 let), pa njegov oče je bil Jure, tako, da če se ti da še malo počakat....user posted image

Hvala za lepe želje....samo..... mi je tako slabo, da se komaj zadržujem user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.1.2011 9:49:49   
petarda
Kvaka....še zate in tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....te čisto razumem kako ti je....jaz sem bila zdaj v času porodniške skoz doma z juniorjem (še vedno sem)....pa gre dva dni vrtec, pa spet jovo na novo user posted image .....dobro je le to, da sem itak doma in mi ni treba okrog zdravnikov letat za vsako navadno virozo, ker bi rabila bolniški list....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.1.2011 17:05:26   
ada2
petarda.... kje si????

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.1.2011 18:19:26   
petarda

petarda.... kje si????

Evo tukaj sem...stanje se je stabiliziralo in se spet dobro počutim user posted image . Zdaj grem pod tuš, glavo umit in ostale zadeve poštimat user posted image ....jutri zjutraj peljeva otroke v vrtec, juniorja mogoče k babici...bomo videli kako bo....midva pa v P na pregled....user posted image  Če me zadržijo notri...se vam javim na FB, ker mi na RR ful dlje traja...aja...itak bom imela cajt user posted image ....ampak nekako upam, da me spustijo domov, ker imam res samo kakih 5 minut do P in je res vseeno kje prebivam user posted image ....razen, če se bodo odločili, da mi sami sprožijo user posted image ....vseeno upam, da ne, glede na to, da se jaz in user posted image  dobro počutiva...bomo videli....v glavnem....v dnevu, dveh, treh...bom mamica treh malih sončkov.... user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.1.2011 20:46:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

v glavnem....v dnevu, dveh, treh...bom mamica treh malih sončkov.... user posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image user posted image user posted image  al pa že danes user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.1.2011 20:51:12   
Urša
Kako lepo, Petarda! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.1.2011 22:14:25   
petarda
Nič punce....mogoče grem danes še zadnjič spat za celoooooo noč in potem dolgo ne bom mogla user posted image user posted image ...zato je najboljše, da se kar odpravim... Lahko noč tudi vam user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.1.2011 7:30:42   
petarda
Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem...DOBRO JUTRO....in kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.1.2011 7:38:00   
Naty_ka
we are ....user posted image

V glavnem, dobro jutro.

Pri nas piha da je hudo.

Petarda uživaj še zadnje minute. Ej, ful mi obujaš spomine. Meni se je lani dogajalo ISTO!user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.1.2011 8:19:14   
NinaŠ
Dobro jutro!

Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes user posted image user posted image user posted image user posted image

saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala user posted image

Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki user posted image , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta user posted image . Danes je pa že malo bolje user posted image .

Petarda javi, mi pa mislimo nate user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.1.2011 8:35:34   
Teni_
Dobro jutro.

Petarda, brez skrbi, sem že ob pol sedmih gledala, če si se že kaj javila in če že cartaš. Vidiš, zdaj ko pa bi lahko pa se user posted image nič ne mudi. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.1.2011 8:41:23   
*bubi*

V glavnem...DOBRO JUTRO....in kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda, jaz sem bolj na telefon zanašam, da mi bo sporočil novičko user posted image  

Kavica, ja, hvala. Očitno rabim še eno, se mi kar nekaj zeha user posted image  Je pa fajn zdaj, ko se otroka prepirata, kateri mi bo kavico skuhal user posted image  Bubi mi še zvečer ponuja, da bi eno pripravil user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.1.2011 8:44:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

we are ....user posted image

Baje da pomaga, če z desno miško prikličeš meni in daš nazaj. Potem moraš vsebino kopirat v novo okno. Pa smeški se izgubijo (ti jih sicer vidiš, objavijo pa se ne). To je bil šnel kurz pri septembrkah user posted image

Se pa to redno zgodi, če imaš okno predolgo odprto, recimo da še bereš vmes in sproti komentiraš.

Ej, Naty, nekaj imam zate user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......