Heeeej!
Še malce zimskega vzdušja, dokler je še kaj snega
Preživeli! Siti! Nažrti! In zdaj spet ... dieta. Kaj čmo, tako je
. Imeli smo se lepo, silverstovali smo pri sosedih, pokanja v bližini ni bilo, le mi smo spustili 2 bateriji raket. Tejo sem nesla spat ob pol 12h, Tjaša pa je zaspala na kavču okoli 2h. Spat smo šli ob 5h
. Luštno je bilo.
Teja je ravno tisto noč začela kašlat, spet isto. Kašlanje ponoči, vročine nič. Danes jo imam še doma, jutri bo šla v vrtec, če bo ponoči uredu. Inhalirava, fiziološko ji dajem, mažem jo z materino dušico, Prospan ji dajem ... in upam, da zvoziva. Tjaša gre v sredo za 2 dni na tabor. Možek gre po cca 17-ih dneh delat, danes je izjemoma popoldne. Tejo sva sicer dala spat, ampak zaspi pa ne. V prejšnjem tednu mi je samo 1x ali 2x zaspala čez dan, drugače ne.
To leto moram končat z šolo. Bo kar pestro. upam, da bosta punci zdravi. In verjetno bom začela hodit nekam v knjižnico se učit, ker tole, da sem doma, ne pelje nikamor. Pa mal na net, pa cunje, pa posesat, pa še miljon drugih stvari in dnevi bežijo. Februarja imam en fuuul težak izpit, ga grem delat četrtič
.
Sva v fazi, da bova kupila sušilca. Ga imate in katerega? A se res vse cunje skrčijo? Zoja Miša, uffff, pri vas je pa res zmrzlo. Držim pesti, da ne zboliš.
Neža7, če je tam možnost, da se oba zaposlita, ne vem, če ti je treba veliko razmišljati. A tam imaš družino, prijatelje? Mami in sestra sta tukaj, kajne? Če bo zate bolje, zakaj pa ne
Gajka, korajžna si, jaz sem tudi cagavec, pa itak nimava s čim iti. Dokler bo samo ena plača, ne smem sanjat o ničemer.
Anita, zdaj ste se pozdravile?
Punce, lepo se imejte!