|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.1.2011 8:52:45   
anita goitan
Neža Zpja je v koncesijskem vrtcu (kot javen) , Ula pa privat varstvo..sam da še U.pride notr potem bom bogatejša za 300€ na mesec

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.1.2011 10:37:03   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Moj mož me je čez vikend rekel, da bi šel v Avstralijo user posted image  sploh nisem vedala kaj naj rečem.

Jaz bi se o tem predlogu z njim temeljito pogovorila in pretehtala vse + in -. Moje mnenje: pojdite! Jaz sem tudi z mojim user posted image že parkrat zadnje čase začela pogovore na temo odhoda v tujino, ker sem mnenja, da nas tukaj vsaj še par let ne čaka prav nič lepega. Pa je žal user posted image prevelik cvikator in preveč navezan na svojo žlahto, da bi bil pripravljen iti preko oceana (moja želja sta namreč ZDA ali pa Avstralija, vsekakor angleško govoreča država). Ker kot je že anita rekla, so izjave o koncu krize eno samo flancanje, resnica je žal ta, da mi še dolgo ne bomo iz te krize splavali, ker je kombinacija vsesplošne slovenske mentalitete, poslovnega obnašanja in pa dejanj naše vlade (pozicije in opozicije) žal porazna za kako lepo prihodnost. Šteje se samo še najnižja cena in VIP, kakovost in znanje sta nepomembna, korupcija nikoli ni bila in očitno nikoli ne bo sankcionirana... user posted image

anita - a za Ulo zdaj iščeš prav varstvo na domu? Zakaj pa ti tista tetka, ki je imela že Zojo, ne ustreza?

ZM - tako mrzlo? user posted image A to je pri vas dodaten ukrep šparanja? Najbolje, da si kuhančka naštimate in se vam bo sviralo za mraz in za neizplačane plače! user posted image

No, ko ste ravno o varčevanju... Jaz pa za silvestra nisem bila ravno šparovna, sem si nove smučke in pancerje nabavila. user posted image Jah, kaj, če pa so imele ta stare že dobrih 10 let in še takrat sem ene ultra poceni nabavila, ker sem se po 15 letih spet začela smučat in sploh nisem vedela, a mi bo to všeč... No, zdaj imam nove dilce, samo še na smučišče bo treba. user posted image Je bila sprva ena ideja o smučanju za 1.1. (že preizkušeno, idealna zadeva, prazna smučišča, se res da maksimalno nasmučat), pa se letos ni izšlo oz. ni bilo ta prave volje. Pa drugič! No, upam, da vendarle čimprej! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.1.2011 10:40:01 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.1.2011 10:53:33   
anita goitan
gajka mal več akcije rabjo najini punci, za 300€ sam da mine čas..ne, je pa tudi res da bo (oz že) čuva svojo vnukinjo, 5d.starejšo od Ule

user posted image za nakup smuči in opreme, super.
Kaj pa ti razmišljaš oz si se že odločila glede službe po izteku porodniške?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.1.2011 10:59:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.1.2011 11:30:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

gajka mal več akcije rabjo najini punci, za 300€ sam da mine čas..ne, je pa tudi res da bo (oz že) čuva svojo vnukinjo, 5d.starejšo od Ule

user posted image za nakup smuči in opreme, super.
Kaj pa ti razmišljaš oz si se že odločila glede službe po izteku porodniške?

Ja, zdaj začnem iskati službo, da se mogoče do maja že kaj novega najde. Sem optimist, kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.1.2011 12:32:02   
bella02
user posted image

Heeeej!
Še malce zimskega vzdušja, dokler je še kaj snegauser posted image

Preživeli! Siti! Nažrti! In zdaj spet ... dieta. Kaj čmo, tako jeuser posted image . Imeli smo se lepo, silverstovali smo pri sosedih, pokanja v bližini ni bilo, le mi smo spustili 2 bateriji raket. Tejo sem nesla spat ob pol 12h, Tjaša pa je zaspala na kavču okoli 2h. Spat smo šli ob 5huser posted image . Luštno je bilo.

Teja je ravno tisto noč začela kašlat, spet isto. Kašlanje ponoči, vročine nič. Danes jo imam še doma, jutri bo šla v vrtec, če bo ponoči uredu. Inhalirava, fiziološko ji dajem, mažem jo z materino dušico, Prospan ji dajem ... in upam, da zvoziva. Tjaša gre v sredo za 2 dni na tabor. Možek gre po cca 17-ih dneh delat, danes je izjemoma popoldne. Tejo sva sicer dala spat, ampak zaspi pa ne. V prejšnjem tednu mi je samo 1x ali 2x zaspala čez dan, drugače ne.

To leto moram končat z šolo. Bo kar pestro. upam, da bosta punci zdravi. In verjetno bom začela hodit nekam v knjižnico se učit, ker tole, da sem doma, ne pelje nikamor. Pa mal na net, pa cunje, pa posesat, pa še miljon drugih stvari in dnevi bežijo. Februarja imam en fuuul težak izpit, ga grem delat četrtičuser posted image .

Sva v fazi, da bova kupila sušilca. Ga imate in katerega? A se res vse cunje skrčijo?

Zoja Miša, uffff, pri vas je pa res zmrzlo. Držim pesti, da ne zboliš.

Neža7, če je tam možnost, da se oba zaposlita, ne vem, če ti je treba veliko razmišljati. A tam imaš družino, prijatelje? Mami in sestra sta tukaj, kajne? Če bo zate bolje, zakaj pa neuser posted image

Gajka, korajžna si, jaz sem tudi cagavec, pa itak nimava s čim iti. Dokler bo samo ena plača, ne smem sanjat o ničemer.

Anita, zdaj ste se pozdravile?

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.1.2011 12:46:13   
anita goitan
bella pridna si, jaz dvomim da mi bo uspelo dokončat mag pred 40.letomuser posted image ...ko bom mela več miru

Sušilca nimam, imam Gorenjca ki meni da ga ne nucamo, včasih bi prav prišel, ampak zaenkrat ni krize.

Pogrešam sandro123, košuto in še in še

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.1.2011 13:12:38   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

To leto moram končat z šolo. Bo kar pestro. upam, da bosta punci zdravi. In verjetno bom začela hodit nekam v knjižnico se učit, ker tole, da sem doma, ne pelje nikamor. Pa mal na net, pa cunje, pa posesat, pa še miljon drugih stvari in dnevi bežijo. Februarja imam en fuuul težak izpit, ga grem delat četrtičuser posted image .

Tole pa presneto dobro vem kako je. Res se je težko skoncentrirat in dol vsest. Men je blo še težje, ko je Jan bil doma. Zdaj, ko hodi v vrtec imam vsaj mir. Prej ni blo šanse, da bi kaj za faks naredla.

Res si pridna in jaz držim pesti, da ti letos uspe končat faks. user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.1.2011 13:32:09   
Neža7

Neža Zpja je v koncesijskem vrtcu (kot javen) , Ula pa privat varstvo..sam da še U.pride notr potem bom bogatejša za 300€ na mesec

A tako user posted image

gajka..... Pojdi v Melbourne user posted image
Ima 2 leti časa. Moramo iti preden gresta otroka v šolo.
Sem že gledala napremičnin in je vse nad $350,000 AUS dollar user posted image  Najino stanovanje bi dala v najem.
Bom se morala tudi na svojo bivšo podjetje obrnit, če bo kakšno zaposlitev tam za vame ali celo za oba.
Državljansko za otroka moram letos uredit in kakšno delavno viso za user posted image  ali se poročit, da lahko mu tudi državljansko uredim.
MOramo res vse + in - napisat..... velik - je varnost!!!! Slovenija je 100x bolj varno.

Ima svojega atija, strica (ima svojo firmo) prijateljev in internet, da si pomagam.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.1.2011 13:34:03   
tejkaz
Dan

Se javljam prvič letos user posted image Sem mislila, da bomo januarja kaj zadihali, pa očitno ne bomo. Mah dela je skoz. In buhtlček, imaš prav, meni je fino ker imam veliko dela in zelo rada delam to kar delam. Situacija je bila pri nas že grda, sem mislila da bom zamenjala službo, ker smo imeli težave z enim sodelavcem, ampak je prejšnji teden dobil odpoved, jaz pa pogodbo za nedoločen čas. Sam naš predsednik društva jo mora še podpisat, tako da zaenkrat se še ne hvalim.

Kako smo praznovali? Joj, komaj sem čakala, da bo polnoč in bom šla spat. Otroka sta zaspala ob desetih in nista zjutraj nič kaj dlje spala. Ju je moj v dnevno peljal in animiral do desetih, da sem se jaz lahko naspala. A ni fejst user posted image

Sva v fazi, da bova kupila sušilca. Ga imate in katerega? A se res vse cunje skrčijo?

Midva imava enga Boscha. Sem zelo zadovoljna z njim in je za pomivalcem moj najboljši stroj. Cunje se sicer res malo skrčijo, ampak je bolj važno to, da mi ni treba likat.

Gajka, user posted image za dilce. Uf, jaz tako rada smučam. Lani smo bili sicer samo enkrat in sicer 25.12. ampak res upam da bomo v prihodnje kaj večkrat. No, za v soboto smo že zmenjeni z enimi kolegi. Eva gre zraven, Jaša pa k mojem bratu.

Clara, upam da ste zdaj zdravi.

Nič, grem delat. Lepo se imejte

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.1.2011 13:40:42   
Neža7
user posted image

Neža7, če je tam možnost, da se oba zaposlita, ne vem, če ti je treba veliko razmišljati. A tam imaš družino, prijatelje? Mami in sestra sta tukaj, kajne? Če bo zate bolje, zakaj pa neuser posted image

Tudi jaz se matram s ta zadnji izpit user posted image  sem tudi že 3x šla in nič !!!!! letos je zadnjo leto, da ga naredim. Samo, da Alajža dam še v vrtec in potem bo to mojo delo in seveda hujšat user posted image  V četrtek dobim svojo napravo, da bom lahko spravila te kg DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!

Vso sreče pri izpitu user posted image

Možnost za zaposlitev in Australiji je večja kot tukaj... Tukaj preveč gledajo na izobrazbo kot dejansko kaj človek zna. da,da bom imela poklic kot računovodja vendar nič ne bom znala brez kakšen trening user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.1.2011 13:45:06   
Neža7
Neža je že 1mes name, da bi imela uhane.... ali katere pozna kje se to dela (Velenje ali okolice) ?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.1.2011 13:49:36   
gajka

Imam, od Gorenja, tega, že 2 leti. Krčenje je odvisno od materiala. Je pa res, da po večini se bombažne zadeve res skrčijo. Je pa poleg materiala po mojem opažanju očitno tudi od tkanja odvisno, ker nekatere bombažne zadeve se tudi nič niso skrčile. user posted image Jaz prakticiram tako, da če se zadeva niti pod razno ne sme skrčit, jo pač naravno posušim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.1.2011 13:51:10   
K_a_t_j_a
Da še na kratko napišem par vrstic.

Ravnokar sem končala z diplomsko nalogo, tako da jo danes dam lektorirat, v četrtek imam pa tehnični pregled diplomske naloge na naši šoli (to baje nima nobena fakulteta, sam naša višja šola..., groza kolk enga kompliciranja. user posted image ).

Počutim se vredu, zdaj že kar pogosto čutim brcike. To je res nejlepši del user posted image . Tam kjer sem imela vpod z iglo imam malo podpludbe, drugače pa pijem magnezij v primeru krčev, ki jih zaenkrat hvalabogu, ni bilo. Moj user posted image še danes dela, jutri pa gre v bolnico.

Jan je baje zelo priden v vrtcu. Sodeluje pri aktivnostih in je zelo zgovoren. Pa zelo veliko poje, kar doma sploh noče. Danes je celo segedin golaž jedel, ki ga doma sploh noče. user posted image Spi tudi rad.

Sem imela zdajle dolg telefonski pogovor in izvedela, da bo moj user posted image postal avgusta stric. user posted image user posted image To bo veselja še letos. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.1.2011 13:52:41   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Ravnokar sem končala z diplomsko nalogo, tako da jo danes dam lektorirat, v četrtek imam pa tehnični pregled diplomske naloge na naši šoli (to baje nima nobena fakulteta, sam naša višja šola..., groza kolk enga kompliciranja. user posted image ).

Počutim se vredu, zdaj že kar pogosto čutim brcike. To je res nejlepši del user posted image . Tam kjer sem imela vpod z iglo imam malo podpludbe, drugače pa pijem magnezij v primeru krčev, ki jih zaenkrat hvalabogu, ni bilo. Moj user posted image še danes dela, jutri pa gre v bolnico.

Jan je baje zelo priden v vrtcu. Sodeluje pri aktivnostih in je zelo zgovoren. Pa zelo veliko poje, kar doma sploh noče. Danes je celo segedin golaž jedel, ki ga doma sploh noče. user posted image Spi tudi rad.

Sem imela zdajle dolg telefonski pogovor in izvedela, da bo moj user posted image postal avgusta stric. user posted image user posted image To bo veselja še letos. user posted image

user posted image za dipl in brce, da bo tvoj stric...super se ti je začelo leto, kar tako naprej

Kdaj dobiš izvide ACuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.1.2011 13:54:12   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Neža je že 1mes name, da bi imela uhane.... ali katere pozna kje se to dela (Velenje ali okolice) ?

Pred leti so to kar pri zlatarjih uštimali, ko si uhane nabavil. So imeli take posebne pištole in je bilo takoj urejeno. Kako pa je zdaj, pa pojma nimam. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.1.2011 13:54:42   
K_a_t_j_a

user posted image za dipl in brce, da bo tvoj stric...super se ti je začelo leto, kar tako naprej

Kdaj dobiš izvide ACuser posted image

Čez 3-4 tedne. Čakanje, čakanje, čakanje....

Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.1.2011 14:00:09   
Zoja Miša
Joj, super steuser posted image , jaz pa tako tečnauser posted image danes, da bi bilo tudi najbolje, da grem v Avstralijo. Ma, razjezijo me tukaj v službi, ker dela boh ve kaj ni, pa še tisto kar bi lahko potem ne...eh...
Pa vse kar sem bila na razgovorih, sem dobila zavrnjenouser posted image ... potem pa se človek počuti malo nesposobno.
Pa bo že...grem kar po Kajo Lino, me bo razvedrila. Pa še serviser pride, topla voda tako počasi teče že kakšne 3 mesece...pa je treba porihtati. Vodni kamen je pri nas katastrofa.
V glavnem luštno vas je prebrati, kometirala ne bom, ne mi zamerit. Jutri bo upam, boljši dan!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.1.2011 14:02:46   
anita goitan
zoja miša ma tud tebi želim, da se letos odpre en šiht zate, spodoben,user posted image

Pa pišuka, a res ni ženske ki bi čuvala mojo Ulo, danes se samo s tem ukvarjam...tisto bogo zel.juhico sem skuhala in to je vse, sedaj bova kmal šle po Zojo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.1.2011 14:12:10   
gajka
K_a_t_j_a - vidiš, leto se je lepo začelo in se bo lepo tudi nadaljevalo. Vključno z izvidi, boš videla! user posted image

anita - sem mislila, da že imaš zmenjeno glede varsva za Ulo. user posted image Žal pa ne poznam nobene tetke v tistem koncu.

Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.1.2011 14:13:58   
gajka
zoja miša ma tud tebi želim, da se letos odpre en šiht zate, spodoben,user posted image

Tudi jaz! Pa vsem ostalim tudi!

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.1.2011 14:14:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.1.2011 14:24:26   
Neža7

Pridna si user posted image

da, to je res najlepši del nosečnost user posted image  upam, da bodo še rezultati AC vse BP potem lepo najprej do konca user posted image  Jaz mislim, da bo tudi vse ok. Sem imela eno z menoj v bolnici in je tudi imela bolj nižko vredost pri NS. Na AC ni morali iti, ker je bila v bolnici in je imela zelo kratek MV ampak je lepo do donca prišla in ima lepo in zdravo punčko, da pogumno naprej.

Erin..... Erin za punčko je tudi lepo user posted image  Sem tudi ramišljala na Tiara kar lepo paše s Tilen user posted image

Kako je danes lepo zunaj user posted image user posted image  z Aljažem sa bilo zjutraj na terenu.
Sedaj se svinjska rolada peče samo še prilogo pripravim in bo user posted image  že na poti domov.
Me prav zanima kako je bil 1. dan na novo delovno mesto. Veliko favšija je, ker je komaj 9,mes v Celju in je napredoval.... Ma ne vem zakaj so v Sloveniji taki user posted image

gajka..... hvala user posted image  grem se jutri pozanimat po Velenju, ker user posted image  je doma dopoldne. Danes sem ji kar take hello kitty uhane kupila, da si je lahko dala gor.... joj kako se je gledala user posted image  so malo velike za njeno malo glavo ampak ji paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
4.1.2011 9:30:42   
anita goitan
jutro

mrzlo je zelo, Zoja v vrtcu, Ula se futra z rozinami, pop kontrola pri P.

Pa danes pride varuška na obisk/razgovor, sicer je iz Vranskega..bomo videli, poročam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
4.1.2011 10:39:27   
clara23
Jutro,

evo, včeraj smo spet dobili napitnico za v bolnico, ampak smo bili tam na srečo samo toliko, da je infuzija stekla (cca 4 urce), potem pa smo šli domovuser posted image .

Neža, tudi jaz imam sorodnike blizu Melbournauser posted image . In tudi mene je nekaj časa nazaj imelo, da bi se kar tja preselila..ampak zdaj, ko imam Marka, sem pa to misel kar nekako opustilauser posted image

Katja, upam, da bodo rezultati ok!! Pa važno, da imaš diplomo spisano..mene vse to še čakauser posted image ..

Zoja Miša, imate danes v firmi kaj bolj toplo??user posted image Mislim..12 stopinjj..to je pa res too much mrazuser posted image !! Potem bojo pa težili ko boš šla na bolniškouser posted image .

Bella in ostale študentke..vem kako težko se je spravit za knjige..jaz imam v petek enega od izpitov, pa sem se že odjavila..Markova bolezen me je presenetila in vseeno je on na prvem mestu! Ampak priznajte..ni ga lepšega občutka kot takrat, ko narediš izpituser posted image user posted image .

Krysia
, ste zdravi??

Tejkaz
, drug teden, enkrat zvečer, 4mačke, čajček?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
4.1.2011 10:48:25   
clara23
Aja, anita, ne vem kje sem že slišala, da je pri nas prav neko podjetje, kjer so "zaposlene" preizkušene varuške (neke študentke pedagoške smeri) in jih imaš tam baje full na izbiro..si že slišala za to varjantouser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
4.1.2011 11:00:52   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Aja, anita, ne vem kje sem že slišala, da je pri nas prav neko podjetje, kjer so "zaposlene" preizkušene varuške (neke študentke pedagoške smeri) in jih imaš tam baje full na izbiro..si že slišala za to varjantouser posted image

Sezam je tako..ampak pokriva samo področje LJ

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!