Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:35:48
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Tršica: a boste Mazdico obržal? Kt men se res kr štorasta "sliš" za 2 lupinci + jahač Ne vem. Zato sva gledala Berlingota. Če bo kaj ugodna cena po novem letu za stare modele, bomo menjali.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:38:19
|
|
|
|
Nina33
|
A bo tale dost al mora še en bit . Mal švoh že štejem, pa ne zarad ure - zarad trebuha . Če je res, de ti fantki (trebušni, no - če dobr pomislim tut ostali, vsaj jaz sem taka ) pamet vzamejo - poj bo tole en pametn desc. Pa lep zgleda tut, ker jaz zase ne morem brez vsaj mal slbga filinga česa tacga trdt . No, sej ne de sem zdej grda, ampak... Jupii, 147!!! A gremo do 150 ncoj ? Grem jaz do 1000, ve pa do .... kolk?
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 29.12.2010 23:40:26 >
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:40:49
|
|
|
|
meta21
|
Joooj, kolk je dobra na drugi sliki. Če greš od spodaj navzgor, misliš da je pliško ... pol pa tuste okice zagledaš. Kjut! Kar se pa roza in violičnih stvari tiče, je pa moj Lovro čisto nor. V HM-ju in ostalih trgovinah se najprej zakadi k tem barvam in hello kitty stvarem . Ja, jozasta in tajolčna sta zakon!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:43:24
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joooj, kolk je dobra na drugi sliki. Če greš od spodaj navzgor, misliš da je pliško ... pol pa tuste okice zagledaš. Kjut! Res je ! Kar se pa roza in violičnih stvari tiče, je pa moj Lovro čisto nor. V HM-ju in ostalih trgovinah se najprej zakadi k tem barvam in hello kitty stvarem . Ja, jozasta in tajolčna sta zakon! Saj veš: samo pravi moški upajo "nosit" roza barvo (in tajolčno tut ).
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:43:25
|
|
|
|
trsica
|
Jaz grem pa spat. Jutri zgodaj zjutraj pride kolegica po denar in napotke, kaj vse mi mora kupit v Ikei. Začela sem šopingirat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:44:02
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Jaz grem pa spat. Jutri zgodaj zjutraj pride kolegica po denar in napotke, kaj vse mi mora kupit v Ikei. Začela sem šopingirat. Gnezdit se reče . Pridna .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:44:52
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joooj, kolk je dobra na drugi sliki. Če greš od spodaj navzgor, misliš da je pliško ... pol pa tuste okice zagledaš. Kjut! Res je ! Kar se pa roza in violičnih stvari tiče, je pa moj Lovro čisto nor. V HM-ju in ostalih trgovinah se najprej zakadi k tem barvam in hello kitty stvarem . Ja, jozasta in tajolčna sta zakon! Saj veš: samo pravi moški upajo "nosit" roza barvo (in tajolčno tut ). Naš pa oranžno.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:45:24
|
|
|
|
Nina33
|
Aja, Meta - naš gre tut h Hello Kitty rad - ampak ker so muckeee . In bi jih božal .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:46:07
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joooj, kolk je dobra na drugi sliki. Če greš od spodaj navzgor, misliš da je pliško ... pol pa tuste okice zagledaš. Kjut! Res je ! Kar se pa roza in violičnih stvari tiče, je pa moj Lovro čisto nor. V HM-ju in ostalih trgovinah se najprej zakadi k tem barvam in hello kitty stvarem . Ja, jozasta in tajolčna sta zakon! Saj veš: samo pravi moški upajo "nosit" roza barvo (in tajolčno tut ). Naš pa oranžno. Pa oranžna je pa itak zakon, no! Res.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:47:36
|
|
|
|
little*miss
|
Vem kako je ja..saj sem že jaz tudi napisala, da je lahko tamala oblečena v roza jaknico, roza kapo, roza hlače, pa bojo še vseeno vprašali če je fantek. Saj zato pa se zdaj niti ne mislim sekirat ker bo fantek v vijoličastem vozičku, ker tudi če bi bil v modro oblečen, črni voziček bi ziher spraševali če je punčka. trsica, fajn gnezdi. Mene pa čaka to 10. januarja, ko bo plača (ne moja, jaz bom samo zapravljala) IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joooj, kolk je dobra na drugi sliki. Če greš od spodaj navzgor, misliš da je pliško ... pol pa tuste okice zagledaš. Kjut! Res je ! Hvala
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 29.12.2010 23:49:32
|
|
|
|
little*miss
|
Saj s Hello kitty tudi posiljujejo. Vedno ko grem v H&M kupim nekaj hello kitty, pa ne zato ker mi je kitty všeč (no, tamali je), ampak ker je recimo jopica lepa. Drugega pa tak nimajo in mi spet ne preostane druga kot da to lepo jopico kupim, ki ima pač eno napako gor
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 0:01:11
|
|
|
|
Nina33
|
Tale HelloKitty je res popularna, ja, še jaz vem, kt nisem glih "vsak dan" v štacuni - še v običajnem "najboljšem" sosedu (ali kermu drugmu sosedu ) jih je povsod dost .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 0:31:12
|
|
|
|
Nina33
|
Nič, grem še žehto obesit, pa "v kopalnico" poj, pa mal knjigo brat in upat, de me kmalu "zmanjka" . Lahko noč in lepe sanje vsem!
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 0:56:29
|
|
|
|
little*miss
|
jaz tudi grem vodoravno, kdaj pa bom zaspala pa še bomo videli ..lahko noč in čim manj obiskov starega prijatelja wc-ja vam želim.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 7:48:37
|
|
|
|
Patrisha
|
Helo kity? po domace đe si maco?? pfuj pfej! upam, da tega nasa pupa nebo od blizu vidla, ker ma mama alergijo na roza barvo, se bolj pa to "spiliko". Cist znorim, ko vidim v trgovinah kak spuscajo krokodilje sozle ko starsi ne kupijo teh jajc. Nvem, mojim sem doma ze zabicala, da roza barve pr nas nebo :) jaz pravim, da je se prevec lepih barv!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 9:24:26
|
|
|
|
sara1986
|
Glede Ultive sem se pozanimala v šoli za starše v Lj porodnišnici in je sledeče. Ni prepovedana!!, samo izvaja se jo študijsko zaenkrat še.. Do zdaj ni zabeleženih nobenih slabih posledic, oziroma vpliva na otroka, ker tudi to, da je možnost da je malo zaspan ko pride ven, je malo, ker zelo hitro izgine iz telesa, se razgradi. Je pa tako kot vsi ostali opiati, tudi preko maske pride čez posteljico.. Pa vse kar ti dajo proti bolečinam, tudi pride skozi, ampak to so tako male količine, da se ni za bat! Samo pri EA ne pride nič do otročka, so pa tam druge možžne posledice in zapleti. Mi je pa anest. v Lj porodnišnici zagotovila, da jo je možno dobiti ampak le do 16.00 ure. Da takrat skor sigurno. Potem pa moraš imeti res srečo, oziroma veze :)))
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 9:47:56
|
|
|
|
tamy82
|
Jutro punce! Ste bile pa res pridne včeraj zvčer/ponoči Lepo, da se tako trudite za 3.del februark cukica upam, da je v vsakem primeru vse ok s tabo ... držimo pesti! little*miss res luškan zajček! Verjetno po mamici, a? Meni tudi roza barva ni ne vem kako blazno všeč, ampak zdej ko naj bi imeli fanta, bi pa ful rada kupila kakšno lušno roza/vijola krilce ... Sej vem, če bi pa mela punco, bi pa hotla kej fantovskega kupit. Tako da upam, da porod ne bo preveč grozen, da se bova odločila še za kakšen naraščaj čez čas in da bo v drugo punca Mater kompliciram ... Kako dolgo so pri vas rabili na CSD od tega ko ste dale vlogo za paketek/denar do tega, da so vam poslali odločbo? Ker jaz sem to oddala že prejšnji sredo, pa še ni nič z odločbo Danes je že prišel poštar, tako da mogoče bo ju3, če ne pa šele po NL. Kar pomeni, da bo mogoče moj denarček šele v februarju ... No, upanje še ostaja Nič. grem jaz zdej peči pecivo, ker mam ju3 RD, pa še NL praznujemo zvečer in sem "zadolžena" za sladki del Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 10:19:02
|
|
|
|
aktak
|
Tamy meni so odločbo poslali v enem tednu. Sicer sem potem opazila da na odločbi za paketek nekaj ni prav in sem jih lepo poklicala in v dveh dneh je bila popravljena odločba doma. Se mi zdi da so bili zelo Ažurni
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 10:50:04
|
|
|
|
maurica
|
cukica; upam, da je vse ok s tabo little*miss; mala je bila res lušten zajček meni pa je všeč roza barva. ampak je tokrat ne morem kupovat , mogoče naslednjič tamy; fajn peči pa kakšno slikico pol pošlji
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 10:59:55
|
|
|
|
lil_
|
kar se spomnim... trsica midva sva tut kupila posteljici preko ricinka in so meni osebno res lepe. so od lip polcane, tko da so iz masivnega lesa in ne iz kar nekih palicic. glede na to, da sm za kaksno stvar res izbircna, sta v natur barvi in cisto preprosti. in ja tut jogi in odeji sva vzela preko njih. meni osebno ful vsec. drugac pa s egres dober shopping...to si bol financ minister...ti samo dajes evercke, pa kr drugi shoppingirajo namest tebe joj torbo bi jst tut mogla kupt, sam a mi bo tista iz DMa za dvojcka sploh prov prsla? kaj je pa zdej s cukico? se dons se ni nc javla? ponavad je med prvimi zjutrej. lahko pa da ze ziba svojga nejca delfinki s eje mogl pa res kolcat, sm tut jst razmisljala kako je z njo in njenima punckama. littlemiss res simpaticen zajcek, kljub temu d aje roza. barve men je pa tok fajn, k nevemo kaj bomo imeli, tko da bez in bele cunjice dopolnjujejo v vecini oranzne in zelene. tut sobico mamo oranzno z zeleno crto. drugac pa kar se tice hello kitty je men kr simpaticna. sam da bi pa samo to kupovala otrokom, pa sigurno da ne. trsica kaj pa rabljen berlingo? midva sva kupila pol leta starega in se je poznalo pri ceni. nina sm izgubila pamet in zadne case sem po obrazu vsa v rdecih flekih...tko da je sla pamet in lepota...pol lahko pricakujem par joj kar se tice birokracije nimam pa s ecist nic ustimano. se mi ne da po socialni in okrog hodt. ja sej vem, da s emi bo pacas ze mal mudil, sam se kr nemorem in nemorm spravt zdej pa pocas kej skuhat...se mi danes toook nic ne da
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 11:06:39
|
|
|
|
Mišyka
|
Sem dobila paket za odvzem popkovnične krvi. Sicer nisem še nič odpirala (verjetno je tud boljš da ne), ampak na prvi pogled se mi zdi čudno, da je v epruvetkah vlaga oz. mini kapljice vode. Je to ok? Drugač sem bla pa ful presenečena, da je pršlo tko hitr - v pon. sem šele poslala obrazec, dons mam pa že v rokah. Ko sem se hvalila z magnezijem... zdej ko sem doma se tolk ne spomnim na to in glej ga hudiča, me je sred noči zagrabil v spodnji zadnji stegenski mišici, da sem tulila od bolečine. Dobr, da nisem bla sama, da mi je vsaj mož pomagal, da sem raztegnila nogo in se počas sprostila. Grozn je tole! Povejte mi še to glede kisa v pralnem stroju. Kakšen kis je to? Jst sem zadnjič v trgovini vidla samo beli alkoholni kis ki naj bi bil tud za vlaganje. Je to to? Da ne bom zajebala kšnih cunj in se potem tolkla po glavi. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekatere pa imajo popadke res v križu oz. hrbtenici in če poslušam svakinjo, edino ki jo poznam s tovrstnimi izkušnjami, so svinjski. Je pa res, da je to težko primerat, ker naši pragi bolečine so različno visoki. Jst sem v prvo mela točno mesec dni pred rokom svinjske krče v križu in nisem vedla al je to to, al ne. Po pol ure res groznih bolečin je popustilo. Je bil pa petek zvečer (zmerej mam tako srečo da bi šla lahko edin na urgenco - tam pa me ne vidijo, če me res pol ne manjka), tko da v glavnem nisem nikamor šla. Zadnjič, nekej tednov nazaj se mi je pa isto zgodil na sprehodu - spet petek popoldne! Zaenkrat je boljš, ker pač nisem po 8 ur v sedečem položaju. Sej ne počivam, ves čas neki delam, ampak je to za križ velik boljš.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 11:07:23
|
|
|
|
Teyla
|
Jutro punce Glede tel.št. jaz se javim, da bom sporočala, če katera seveda želi. Sama imam PDP 6.2., tako da sem bolj za tiste, ki imajo v drugi polovici meseca na voljo. Saj nas je dosti že javljenih, tak da pošljete ZS, pa dobite št. Je pa fajn, če tudi svojo napišete, da se oseba shrani, ker se zna zgodit, da boste v tistem afektu pozabile dopisat nick in potem bo dilema katera Nina je rodila ipd.... Moj je šel pa danes s kolegi v hribe In to ob pol petih zjutraj. Zaenkrat se še ni javil, ampak gor ni signala. Če ga do enih ne bo, zaženem paniko. Glede barv oblačilc grozni so res. Za fantka je še ok, za punčko pa vse v roza in vijolični barvi. mene kar zmrazi. Pa kaj a druge barve ne obstajajo, al kako?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 11:15:42
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Sem dobila paket za odvzem popkovnične krvi. Sicer nisem še nič odpirala (verjetno je tud boljš da ne), ampak na prvi pogled se mi zdi čudno, da je v epruvetkah vlaga oz. mini kapljice vode. Je to ok? Drugač sem bla pa ful presenečena, da je pršlo tko hitr - v pon. sem šele poslala obrazec, dons mam pa že v rokah. Zanimivo, Jaz sem jim poslala obrazce že več kot teden dni nazaj, pa nisem še nič dobila. Povejte mi še to glede kisa v pralnem stroju. Kakšen kis je to? Jst sem zadnjič v trgovini vidla samo beli alkoholni kis ki naj bi bil tud za vlaganje. Je to to? Da ne bom zajebala kšnih cunj in se potem tolkla po glavi. Vzeti moraš navadni alkoholni kis - je sicer za vlaganje, ampak ne sme imeti nobenih dodatkov oz začimb, tako da dobro preberi kaj gor piše. Se ti pa najbolj splača kupiti kar 3l kantico , ker so tisti v litrskih plastenkah dražji.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 11:24:57
|
|
|
|
tamy82
|
Set za odzvem popkovnične krvi sem tudi jat dobila ful hitro. Tistega paketka pa ne smeš nič odpirat, to vse v P naredijo in naj bi bilo zaprto do takrat. Mam malo odmora med pečenjem Pečem eno novo stvar, tako da držite pesti, da rata. Zaenkrat zgleda kar ok Vam poslikam potem, ko bo dejansko kaj za videt. No, razen rafaelo kroglice so že končane
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 30.12.2010 11:32:31
|
|
|
|
lil_
|
teyla sej se tut za puncke dobi v ne roza barvah. sva zadnic eni puncki nesla zametno rjavo kiklico, in majcko, k je bla bela z rjavim potiskom, tut muce so ble gor...tko da res simpaticno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?