Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 15:28:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan Dobimo obiske Eno novemberko Pride še katera? Ada? Petarda? Lepo se imejte, pa dobre piškote napecite .... al so prestavljeni? Drugače pa hvala za vabilo....ampak danes pa res ne utegnem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 15:30:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sem nazaj iz CTG, ponovno ga imam čez tri dni, ko imam tudi PDP ... vse je OK.... Jooooj, kako bo to hitro! ja, pa res bo hitro, ampak vseeno želim, da se vsaj dan ali dva zavleče Hvala....v vseh pogledih bi bilo tko najboljše...glede na praznike bo itak verjetno samo dežurna ekipa v P in se potem obisk avtomatsko podaljša za par dni...meni pa že tko ni, da bi sploh šla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 20:34:40
|
|
|
|
petarda
|
Javljam seeeee Evo en link iz našega lokalnega spletnega portala http://www.lokalno.si/si/zgodba/vasa_zgodba/?id=29852# Petarditova skupina je odigrala igrico za Lionse.... petardito je bil dedek Vsevedek...in menda mora biti tako resen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 20:40:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
petardito je bil dedek Vsevedek...in menda mora biti tako resen Petardito, ja in svojo vlogo je res vzel zelo resno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 20:44:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem zdajle zavila še zadnja mala novoletna presenečenja . Grem v posteljo še malo knjigo brat... Petarda drž se ...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 20:46:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo ...za vsak slučaj, ne misli da te priganjam ... ...pravzaprav bi mi bilo ljubše, če mi do Silvestra ne bi bilo treba novih zalog delat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 21:02:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo ...za vsak slučaj, ne misli da te priganjam ... ...pravzaprav bi mi bilo ljubše, če mi do Silvestra ne bi bilo treba novih zalog delat Hvala ....računam nate, da boš zapila mojega ...in si mi naredila take lušte, da že komaj čakam, da potem zapijemo Uršinega ....čeprav jaz takrat še ne bom mogla...vsaj ne orng...no, pa od teni ....takrat pa res orng
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 21:35:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa hormoni...ali pa ne..... jaz že nekaj časa nisem ....in zdaj že par noči sanjam, da sem ....in je glih tko dobr Hahaha, ti si očitno res želiš januarčka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 21:42:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan Dobimo obiske Eno novemberko Pride še katera? Ada? Petarda? Lepo se imejte, pa dobre piškote napecite .... al so prestavljeni? Drugače pa hvala za vabilo....ampak danes pa res ne utegnem Škoda, da nisi utegnila Smo se imeli zelo lepo.... otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur ) Tako da za kekse ni bilo časa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 22:35:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa hormoni...ali pa ne..... jaz že nekaj časa nisem ....in zdaj že par noči sanjam, da sem ....in je glih tko dobr Hahaha, ti si očitno res želiš januarčka Jap. Ni za riskirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 7:26:16
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hvala ....računam nate, da boš zapila mojega ...in si mi naredila take lušte, da že komaj čakam, da potem zapijemo Uršinega ....čeprav jaz takrat še ne bom mogla...vsaj ne orng...no, pa od teni ....takrat pa res orng Haha, le dajte si duška, če že jaz ne morem. Že tak me postrani gledajo, ko zadnjič nisem z vinom nazdravila za rojstni dan pri kolegu, za novo leto pa pride svakinja sem. Tako, da ne me vprašat, kako se bom izvlekla zakaj nič ne pijem. Drugače pa, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 9:21:57
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Že celo uro sestavljam avto-robot, na katerem je oznaka od 5-12 let in ga ne znam sestavit .... še dobro, da sem najprej prijela v roke lego bager od 2-5 let in vsaj s tem nisem imela težav .... Ko je treba nekaj sestavit....sem pa res čist out Na zdravje....s čajem iz malinovih listov....bi kera? Pri nas je na sporedu 3x na dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 9:23:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan Dobimo obiske Eno novemberko Pride še katera? Ada? Petarda? Lepo se imejte, pa dobre piškote napecite .... al so prestavljeni? Drugače pa hvala za vabilo....ampak danes pa res ne utegnem Škoda, da nisi utegnila Smo se imeli zelo lepo.... otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur ) Tako da za kekse ni bilo časa S čim so se pa zamotili? Lego? Al kaj? Ker jaz si tega tudi ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 10:26:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, hvala za namige Ampak... ...jaz sem že odločena kaj bom skuhala (vse lahko dan prej pripravim ), tole bo pa uporabno za kako drugo pogostitev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 15:10:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur ) S čim so se pa zamotili? Lego? Al kaj? Ker jaz si tega tudi ne predstavljam gusarje so se igrali.... pa vsega po malem. Bubika je po stopnicah gor in dol šibala. Ja, z lego se je tudi nekdo zamotil No, saj glede raztura mora Naty povedat, ko je stanje čekirala Joj, bubi ima zdaj ful teh variant od creatorja 3in1. Tako da sestavljamo in sestavljamo... super, res, vidim, da ima dobro prostorsko predstavo. Pa kar spretne prstke.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 19:02:46
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas je pa trenutno Enka aktualna.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 20:28:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas je pa trenutno Enka aktualna. Pri nas je bila pa poleti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 20:29:46
|
|
|
|
petarda
|
na katerem je oznaka od 5-12 let in ga ne znam sestavit .... ne sekiraj se, saj imaš še nekaj let časa...
< Sporočilo je popravil petarda -- 29.12.2010 20:31:28 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 20:35:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, hvala za namige Ampak... ...jaz sem že odločena kaj bom skuhala (vse lahko dan prej pripravim ), tole bo pa uporabno za kako drugo pogostitev No? Boš kaj delila z nami? Taki recepti vedno prav pridejo .... Jaz sem otrokom obljubila, da bomo imeli ponovitev lanskoletnega pižama žura in zdaj so itak vsi čisto navdušeni in jih ne morem pustit na cedilu... Pa malo gledam kaj bomo jedli ... Tiste hrenovke v listnatem testu se mi zdijo super Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali .... ampak glavno, da bo fešta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 21:56:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, hvala za namige Ampak... ...jaz sem že odločena kaj bom skuhala (vse lahko dan prej pripravim ), tole bo pa uporabno za kako drugo pogostitev No? Boš kaj delila z nami? Taki recepti vedno prav pridejo .... čist simpl - zelenjavna juha in gratinirane palačinče s skuto - no ajd, juho bom še na "dan D" zagostila s krompirjem (na drobno nariban krompir, namesto "umetnega" krompirjevega škroba), palačinke pa spekla da bodo postrežene vroče
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 21:59:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čeprav.... ...Tina spet ful kašlja , upam, da ravno zdaj ne zboli . Sicer smo takle kašelj pred mesecem že dali skozi brez resne bolezni, tako da upam, da se tudi tokrat izide
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.12.2010 22:54:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Čeprav.... ...Tina spet ful kašlja , upam, da ravno zdaj ne zboli . Sicer smo takle kašelj pred mesecem že dali skozi brez resne bolezni, tako da upam, da se tudi tokrat izide Upam, da pomaga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......