|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
28.12.2010 15:28:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan user posted image  Dobimo obiske user posted image user posted image user posted image  Eno novemberkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pride še katera? Ada? Petarda? user posted image

Lepo se imejte, pa dobre piškote napecite user posted image user posted image user posted image .... al so prestavljeni? user posted image

Drugače pa hvala za vabilo....ampak danes pa res ne utegnem user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.12.2010 15:30:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Sem nazaj iz CTG, ponovno ga imam čez tri dni, ko imam tudi PDP user posted image user posted image user posted image ... vse je OK....

Jooooj, kako bo to hitro! user posted image user posted image user posted image

ja, pa res bo hitro, ampak vseeno želim, da se vsaj dan ali dva zavlečeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Hvala....v vseh pogledih bi bilo tko najboljše...glede na praznike bo itak verjetno samo dežurna ekipa v P in se potem obisk avtomatsko podaljša za par dni...meni pa že tko ni, da bi sploh šla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.12.2010 20:34:40   
petarda
Javljam seeeee user posted image

Evo en link iz našega lokalnega spletnega portala

http://www.lokalno.si/si/zgodba/vasa_zgodba/?id=29852#

Petarditova skupina je odigrala igrico za Lionse.... petardito je bil dedek Vsevedek...in menda mora biti tako resen user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.12.2010 20:40:26   
NinaŠ
petardito je bil dedek Vsevedek...in menda mora biti tako resen user posted image

user posted image user posted image user posted image Petardito, ja in svojo vlogo je res vzel zelo resno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.12.2010 20:44:44   
NinaŠ
Jaz sem zdajle zavila še zadnja mala novoletna presenečenja user posted image . Grem v posteljo še malo knjigo brat...

Petarda drž se user posted image user posted image user posted image ...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.12.2010 20:46:11   
NinaŠ
...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo user posted image

...za vsak slučaj, ne misli da te priganjam user posted image ... ...pravzaprav bi mi bilo ljubše, če mi do Silvestra ne bi bilo treba novih zalog delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.12.2010 21:02:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...six pack Heinikena je pa tud že ohlajen na pravo temperaturo user posted image

...za vsak slučaj, ne misli da te priganjam user posted image ... ...pravzaprav bi mi bilo ljubše, če mi do Silvestra ne bi bilo treba novih zalog delat user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image ....računam nate, da boš zapila mojega user posted image  user posted image ...in si mi naredila take lušte, da že komaj čakam, da potem zapijemo Uršinega user posted image ....čeprav jaz takrat še ne bom mogla...vsaj ne orng...no, pa od teni user posted image ....takrat pa res ornguser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.12.2010 21:35:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drugače pa hormoni...ali pa ne..... jaz že nekaj časa nisem user posted image ....in zdaj že par noči sanjam, da sem user posted image ....in je glih tko dobruser posted image

Hahaha, ti si očitno res želiš januarčka user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.12.2010 21:42:08   
*bubi*

Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan user posted image  Dobimo obiske user posted image user posted image user posted image  Eno novemberkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo se imejte, pa dobre piškote napecite user posted image user posted image user posted image .... al so prestavljeni? user posted image

Škoda, da nisi utegnila user posted image  Smo se imeli zelo lepo.... otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur user posted image user posted image user posted image )

Tako da za kekse ni bilo časa user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.12.2010 22:35:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Drugače pa hormoni...ali pa ne..... jaz že nekaj časa nisem user posted image ....in zdaj že par noči sanjam, da sem user posted image ....in je glih tko dobruser posted image

Hahaha, ti si očitno res želiš januarčka user posted image user posted image user posted image

Jap. user posted image  Ni za riskirat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.12.2010 22:41:30   
petarda
Evo Nina...mogoče ti kaj prav pride, glede na to, da si letos gostiteljica user posted image

http://www.mikavna.si/2010/12/silvestrska-vecerja/

Vse preprosto in okusno....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.12.2010 22:48:34   
petarda
Tole je pa tudi za sprobat user posted image

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1456/preprosta-poslastica-elegantno/

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.12.2010 7:26:16   
Teni_

Hvala user posted image ....računam nate, da boš zapila mojega user posted image  user posted image ...in si mi naredila take lušte, da že komaj čakam, da potem zapijemo Uršinega user posted image ....čeprav jaz takrat še ne bom mogla...vsaj ne orng...no, pa od teni user posted image ....takrat pa res ornguser posted image

Haha, le dajte si duška, če že jaz ne morem. Že tak me postrani gledajo, ko zadnjič nisem z vinom nazdravila za rojstni dan pri kolegu, za novo leto pa pride svakinja sem. Tako, da ne me vprašat, kako se bom izvlekla zakaj nič ne pijem.

Drugače pa, dobro jutro!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.12.2010 9:21:57   
petarda
Dobro jutro user posted image

Že celo uro sestavljam avto-robot, na katerem je oznaka od 5-12 let in ga ne znam sestavit user posted image user posted image user posted image .... še dobro, da sem najprej prijela v roke lego bager od 2-5 let in vsaj s tem nisem imela težav user posted image ....

Ko je treba nekaj sestavit....sem pa res čist out user posted image

Na zdravje....s čajem iz malinovih listov....bi kera? user posted image user posted image user posted image  Pri nas je na sporedu 3x na dan. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.12.2010 9:23:52   
petarda

Škoda, da nisi utegnila user posted image  Smo se imeli zelo lepo.... otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur user posted image user posted image user posted image )

S čim so se pa zamotili? Lego? Al kaj? Ker jaz si tega tudi ne predstavljam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.12.2010 10:26:50   
NinaŠ
Petarda, hvala za namige user posted image  Ampak... ...jaz sem že odločena kaj bom skuhala (vse lahko dan prej pripravim user posted image ), tole bo pa uporabno za kako drugo pogostitev user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.12.2010 10:30:15   
NinaŠ
na katerem je oznaka od 5-12 let in ga ne znam sestavit user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  ne sekiraj se, saj imaš še nekaj let časa... 

S čim so se pa zamotili? Lego? Al kaj? Ker jaz si tega tudi ne predstavljam user posted image  

meni je pa to čist znano... ...več otrok je, manj dela z njimi user posted image  - no ja merila za raztur moraš pač malo zvišat user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.12.2010 15:10:53   
*bubi*

otroci so bili ful pridni (po pravici nisem pričakovala, da bi lahko vse tri poslali v otroško sobo ne da bi se stepli ali naredili raztur user posted image user posted image user posted image )

gusarje so se igrali.... pa vsega po malem. Bubika je po stopnicah gor in dol šibala. Ja, z lego se je tudi nekdo zamotil user posted image  No, saj glede raztura mora Naty povedat, ko je stanje čekirala user posted image

Joj, bubi ima zdaj ful teh variant od creatorja 3in1. Tako da sestavljamo in sestavljamo... super, res, vidim, da ima dobro prostorsko predstavo. Pa kar spretne prstke.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.12.2010 19:02:46   
Urša
Pri nas je pa trenutno Enka aktualna. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.12.2010 20:28:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pri nas je pa trenutno Enka aktualna. user posted image

Pri nas je bila pa poleti user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.12.2010 20:29:46   
petarda
na katerem je oznaka od 5-12 let in ga ne znam sestavit user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  ne sekiraj se, saj imaš še nekaj let časa... 

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 29.12.2010 20:31:28 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.12.2010 20:35:27   
petarda

Petarda, hvala za namige user posted image  Ampak... ...jaz sem že odločena kaj bom skuhala (vse lahko dan prej pripravim user posted image ), tole bo pa uporabno za kako drugo pogostitev user posted image

No? Boš kaj delila z nami? Taki recepti vedno prav pridejo user posted image ....

Jaz sem otrokom obljubila, da bomo imeli ponovitev lanskoletnega pižama žura in zdaj so itak vsi čisto navdušeni in jih ne morem pustit na cedilu... Pa malo gledam kaj bomo jedli user posted image ... Tiste hrenovke v listnatem testu se mi zdijo super user posted image

Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali user posted image .... ampak glavno, da bo fešta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.12.2010 21:56:19   
NinaŠ

No? Boš kaj delila z nami? Taki recepti vedno prav pridejo user posted image ....

čist simpl - zelenjavna juha in gratinirane palačinče s skuto user posted image - no ajd, juho bom še na "dan D" zagostila s krompirjem (na drobno nariban krompir, namesto "umetnega" krompirjevega škroba), palačinke pa spekla da bodo postrežene vroče user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.12.2010 21:59:39   
NinaŠ
Čeprav.... ...Tina spet ful kašlja user posted image , upam, da ravno zdaj ne zboli user posted image . Sicer smo takle kašelj pred mesecem že dali skozi brez resne bolezni, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tudi tokrat izide user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.12.2010 22:54:43   
petarda

Čeprav.... ...Tina spet ful kašlja user posted image , upam, da ravno zdaj ne zboli user posted image . Sicer smo takle kašelj pred mesecem že dali skozi brez resne bolezni, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tudi tokrat izide user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da pomaga user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......