Naty_ka
|
Dober večer Čeprav z zamudo, a toliko bolj iskreno: želim vam vse lepo . Upam, da ste preživele prekrasen božič. Zame-če sem odkrita- je bil običajen dan. Cel dan sem imela občutek da je nedelja. No, nedelje so pri nas v bolj umirjenem tempu. Drugače pa itak vse poteka v nekem ustaljenem tempu. IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Naty_ka, a Sergej potrebuje logopeta, ste že bili in kakšne vaje delate?? malo sem vas brala nazaj in sem se ustavila pri tem, da sta bila pri zdravnici, jaz moram Aleksa nujno naročiti logopedu, odlašam že pol leta, sedaj smo končno dobili napotnico, poslala je še nisem jo bom ta teden Aleks že dolgo časa ne govori razločno, torej R je J, Riba je jiba in še par hib ima, baje obstajajo neke vaje, zato se priporočam še eno vprašanje, verjetno ste v tej smeri že govorile, vendar vseeno kdo gre septembra v šolo?, jaz sem se odločila da bom Aleksa imela še v vrtcu, sploh zaradi govorne napake Sergej je imel sistematskega pri logopedu. To je v sklopu sistematskega pregleda pri petih leti (tega je imel že 1. septembra-baje da zato toliko prej, ker če potem hitro po novem letu imajo že ti petletniki predšolski pregled in bi dejansko bilo to potem vse na kupu). Ne, S nima težav z govorom. V bistvu je R izgovoril vzporedno ko je začel govoriti. In tudi sedaj se pogovarja brez problema. Tako, da je pravilno rešil vse naloge, odgovoril na vsa vprašanja in zdeklamiral vse kar si je pač ona sprdnila. Sem pa že zadnjič omenila, da sem bila hudo razočarana nad logopedinjo. Ima smisel za delo z otroki, ni pa ji nihče povedal, da ti malčki pa mogoče še ne razumejo drugega dialekta (prekmurščine). Sergej zna dobro povezovati stvari med sabo, zato mu je bilo hitro jasno kaj ga sprašuje. Dejansko že lep čas tuhtam, če naj kaj napišem v knjigo pritožb v ZD, ko imam januarja pregled z Erikom pri enem letu. Hm.... Ej, pa če jaz sedaj Sergeju rečem, da drugo leto ne sme v šolo, se verjetno dva meseca nebi pogovarjal z mano Že sedaj teži zakaj mora čakat do drugega leta... No, pri nas je to zato, ker imamo vrtec na dveh lokacijah in največje tri skupine so v šoli. In ti mulčki se srečujejo s prvo triado na malci, pa na wc-ju in se jim vsem zdi taaaaaaaaaaaaaaako fenomenalno da že sami komaj čakajo da bojo oni tudi taki frajerji
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|