|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
1.1.2011 10:28:09   
petarda
V glavnem....zjutraj mislim, da mi je čep odletel user posted image ....ampak to še itak ne pomeni nič drugega, kot da bo enkrat v teh dnehuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.1.2011 10:35:16   
Urša
Naša dva sta tudi komot zdržala do 1h zjutraj, je pa res, da smo si privoščili vsi poznopopoldanski počitek, da smo si nabrali novih moči. user posted image  Smo šli ob polnoči na trg se malo zavrtet in je enkrat tako počilo, da je še user posted image  v trebuhu poskočil, revček!
Petarda, sem zelo vesela zate, da ti je uspelo zdržat do januarja! user posted image  Kakšno pa je bilo stanje pri Petarditu in Juniorju-sta bila čez rok? Moja 2 sta bila obadva en teden prej.
Nina, več otrok, lažje se zamotijo med seboj-baje! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.1.2011 10:36:33   
Urša
V glavnem....zjutraj mislim, da mi je čep odletel user posted image ....ampak to še itak ne pomeni nič drugega, kot da bo enkrat v teh dnehuser posted image  

Mogoče bo pa danes akcija! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.1.2011 12:32:24   
Naty_ka
user posted image Heeeeeeeeeeeelllllooooooooooooooooooooooo!!! user posted image

Vse naj naj v tem letu. Mi smo pred eno uro prišli domov. Moj nečak je včeraj praznoval še 18-ko, tako da je bilo super.
S je zdržal do pol treh pokonci, E pa je ob 21:30 bil koma zaspan user posted image

In E zdaj že drugo rundo spi danes user posted image , jaz pa grem mojo prvo user posted image ... če se kdo ne zdevle na vrata...user posted image

Se čujemo... pa pa

Aja, Petarda, jaz imam nek občutek da boš jutri rodila. Še včeraj sem to mojemu razlagala...user posted image
No, ja, lahko pa do 14-tega tudi počakaš, da bo user posted image  rojen na isti dan kot moj E user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.1.2011 13:57:21   
ada2
še jaz pristavim svoj lonček....

torej prišla sem domov malo pred deveto zvečer. bila prav dobre volje, čeprav utrujena pa ful... smo imeli še en padec, pa... eh, v glavnem na srečo nič hudega. miha je že spal ko sem prišla, nuša in adam pa sta se igrala. potem smo malo pojedli namazane kruhke in pili čaj, gledali TV, nakar je adam rekel, da bi rad šel spat.... pa je šel. mi 3-je smo še gledali TV, jaz sem zaspala zraven, malo pred polnočjo pa sta me zbudila, smo si voščili in šli še dol k mojimadvema, ampak mama je že spala. no, okoli 00.30 smo šli v postelje.

danes zjutraj pa šok - od prijateljev sin se je ponesrečil s petardouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.1.2011 14:06:48   
ada2
aja, mene je pa v križu vsekalo... no, bolj nekje zgoraj pri lopaticah

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.1.2011 17:27:35   
*bubi*
Tudi jaz vam želim eno lepo leto, polno vsega pozitivnega user posted image

Mi smo šli včeraj popoldan na izlet v Slovenske Konjice in smo se imeli krasno user posted image  Res je fuuuul lušna zadeva, zima in vse ledene sveče dajejo prav poseben čar. Bomo pa sigurno šli tudi spomladi pogledat, takrat bo pa kaj drugega prišlo bolj do izraza. Nekaj slikic lahko vidite - saj veste kje user posted image

Z bubijem sva dočakala polnoč (no, jaz sem parkrat vmes zadremala user posted image ) ob risankah. Bubiko pa sem dala kar normalno spat, ne vidim finte, da bi jo gor držala.

Tako, novo leto - nov začetek  pravim. Gremo naprej, jaz predvsem polna optimizma po lepšem in z eno veliko željo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.1.2011 20:49:11   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pomagal šele diclo duouser posted image , ne vem kako bo pa jutri, ko delam cel dan...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.1.2011 20:55:31   
ada2
petarda kako si ti? se mi zdi, da je čas, da se javišuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.1.2011 21:06:57   
petarda

petarda kako si ti? se mi zdi, da je čas, da se javišuser posted image

Evo...sem te prav začutila user posted image .... Dobro sem...pravzaprav zdaj, ko se je letnica obrnila in ne rabim več nog skupaj tiščat, se mi spet zdi, kot da sploh nisem noseča...user posted image  Počutim se odlično, lahkotno, ni da ni user posted image .... Imam pa jaz feeling že od vsega začetka...no..OK...ti strahovi, da bom ravno zadnje dni v decembru so izvzeti, da bom rodila 6.1. - bomo videli....zaradi mene...tudi, če do 14. počakam user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 1.1.2011 21:07:33 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.1.2011 21:11:04   
petarda
Vidim, da so več ali manj novembrčki kar dočakali novo leto...jaz se zdaj spomnim, da moja dva sta ga lani tudi...oba...mali in veliki...in največji user posted image ....samo so šli tudi vsi popoldne počivat.... Petardito pa zdaj doma itak več ne spi opoldanski spanec (v vrtcu ga še) in je res najkasneje ob 21.uri koooomaaa.... Mogoče bo pa drugo leto lahko nazdravil opolnoči user posted image

Grem zdaj veste kam pogledat slikice user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.1.2011 21:18:32   
ada2
uh, petarda, meni bi pa pasalo, da 5. rodiš, ker imam 6. prost dan in bi tako 5. lahko pošteno nazdravilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.1.2011 21:28:55   
*bubi*

uh, petarda, meni bi pa pasalo, da 5. rodiš, ker imam 6. prost dan in bi tako 5. lahko pošteno nazdravilauser posted image

Ja, peti je fajn, če bo punčka, celo plačo zapijem user posted image user posted image user posted image  

Jao, zdaj pa upam, da nas nisi naplahtala z lulčkom user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.1.2011 21:29:56 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.1.2011 21:39:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, peti je fajn, če bo punčka, celo plačo zapijem user posted image user posted image user posted image  

Jao, zdaj pa upam, da nas nisi naplahtala z lulčkom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .... nisem, nisem...fantek bo user posted image ....zapit ga bo pa treba vseeno...da bo zdrav user posted image .... OK...pa naj bo 5. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.1.2011 8:32:44   
*bubi*

pomagal šele diclo duouser posted image , ne vem kako bo pa jutri, ko delam cel dan...

Ada, si kaj bolje? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.1.2011 8:36:32   
*bubi*
Dobro jutro!

Zadnji dan počitnic user posted image  Sem imela pa res počitnice, bo treba danes ponoči kaj not spravit, drugače jutri v službo ne morem user posted image user posted image user posted image

Eh, moja cekinčka sta na prvem mestu. Pa zeeeelo se pozna, da nimamo babice doma za kaki dve urci varstva vmes. Že če enega vzame, je vse čisto drugače.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.1.2011 12:59:26   
petarda
Javljam se user posted image

In se strinjam, da se zelooooo pozna, če ti kdo za kako uro, dve ali dan, dva vzame vsaj enega otroka. user posted image

Ada...kako si?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.1.2011 14:22:06   
Urša
Petarda, kako se pa kaj ti počutiš? Verjetno kar ne bi še šla, hm? user posted image  Saj si že utrjena, porod bo minil 1,2,3. Mene skrbi krčenje maternice, pravijo, da je vsakič hujše. Mene je že pri Jaku ful bolelo.

Moja prijateljica še iz šolskih dni se je iz Lj preselila v Kobarid in ima do porodnišnice v najboljših pogojih eno uro in pol. Je tik pred rokom in se ji user posted image  še ni obrnil, so zadnjič izvedli ročni obrat, ampak se je trmica takoj nazaj prečno obrnila. Zdaj čaka v Lj pri starših na akcijo, so ji rekli, da mora nujno v Lj rodit, ker bodo tam probali na porodni mizi obračat, v drugih porodnišnicah baje naredijo carski rez, se niti ne matrajo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.1.2011 15:46:47   
NinaŠ
Petarda, saj 4. tud ni slab datum user posted image ...padeta 2 six packa user posted image

Ada, upam da si bolje in ti služba čimhitreje mine user posted image user posted image user posted image user posted image

S Tino sva danes kar doma, saj je (še vedno) ful prehlajena user posted image ... ...kašlja ne več tako zelo, ji pa grejo iz nosa nenormalne količine. Je pa na srečo še vedno dobro razpoložena user posted image Anže ima pa itak vsak dan treninge... ...včeraj ko je bil prost pa sva šla midva smučat user posted image Zdaj se mu zdi ful dobro, ko večkrat vozijo skozi vratca in ponosno razlaga kako je bil hiter,... user posted image

Polnoč smo mi lahko dočakali s pomočjo popoldanskega spanja user posted image . Sicer jima ni bilo za spat it, a sem se kar malo razjezala in sta zaspala v pet minutah user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.1.2011 15:47:27   
NinaŠ
In se strinjam, da se zelooooo pozna, če ti kdo za kako uro, dve ali dan, dva vzame vsaj enega otroka. user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.1.2011 16:50:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Je tik pred rokom in se ji user posted image  še ni obrnil, so zadnjič izvedli ročni obrat, ampak se je trmica takoj nazaj prečno obrnila. Zdaj čaka v Lj pri starših na akcijo, so ji rekli, da mora nujno v Lj rodit, ker bodo tam probali na porodni mizi obračat, v drugih porodnišnicah baje naredijo carski rez, se niti ne matrajo.

No, za MB se niti toliko ne pomatrajo, da bi CR naredili. Te pač pustijo v medenični rodit.

No, pri prečni legi bi menda delali CR user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.1.2011 19:19:20   
NinaŠ
Otroka že spita user posted image Tudi Anže mi je nekaj sumljiv user posted image ...ne vem če ne bomo ta teden vsi skupaj na bolniški user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.1.2011 20:23:49   
ada2

Ada, si kaj bolje? user posted image user posted image user posted image user posted image

sem p'retrpela 12 ur v službi z dvema diclo duoma. ne vem pa, kaj se zgodi, ko ti niti tablete več ne pomagajo, oz. kako dolgo se sploh naj špilam, če ne bo v kratkem minilo...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.1.2011 20:28:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Otroka že spita user posted image Tudi Anže mi je nekaj sumljiv user posted image ...ne vem če ne bomo ta teden vsi skupaj na bolniški user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tu na našem koncu je polno virusov, nabito polne čakalnice v ZD in poln pediatrični...od bronhitisov, do driske, bruhanja....beda, res user posted image

Tak da....če pogledaš s te plati, si lahko vesela, da je "samo" prehlad in se boste lahko doma lepo pocrkljali in pozdravili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.1.2011 20:29:40   
petarda

sem p'retrpela 12 ur v službi z dvema diclo duoma. ne vem pa, kaj se zgodi, ko ti niti tablete več ne pomagajo, oz. kako dolgo se sploh naj špilam, če ne bo v kratkem minilo...

Ti ne znam odgovorit...boš najbolj vedla sama....želim ti pa da čimprej mine...brez kakšnih komplikacij user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......