Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 8:06:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 8:27:16
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro....brez slončkov...samo kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 9:15:51
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Petarda, pridno se nam javljaš! Še malo, pa sem bom začela jaz:))
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 12:34:47
|
|
|
|
petarda
|
Res je, Urša...tudi tvoj čas se približuje .....jeeeej bo lušno! Po eni strani zdaj res že komaj komaj čakam, da stisnem k sebi to svojo malo štručko...me prav zanima kakšen bo...če bo kaj podoben petarditu, juniorju...ali bo čisto samo svoj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 13:08:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali .... ampak glavno, da bo fešta Do polnoči boste itak pokonci, potem pa lahko ti v porodnišnico skočiš pogledat, če je kaka postelja fraj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 13:10:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Glede na datum nam letos ne bo uspelo it v LJ lučk pogledat Kaj šele k petardi pod smrekico Ampak ti obljubim, petarda, da pridem pogledat najmlajšega člana vaše družine, ko se navadite. Magari (ali še najboljše) sama.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 13:15:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Po radiu sem ujela reklamo za tole zadevo: http://www.polegek.si/index.html Ne vem, če ne bomo šli pogledat.... mogoče že jutri, drugače pa čez vikend. Pa naj bo dan poseben na drugačen način. Itak dvomim, da bom jutri polnoč dočakala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 13:16:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali .... ampak glavno, da bo fešta Do polnoči boste itak pokonci, potem pa lahko ti v porodnišnico skočiš pogledat, če je kaka postelja fraj lahko pa gre še po 8 otroka, če bi se ji zdelo 7 premalo si kar predstavljam, petarda, ful vam bo luštno.... jaz imam pa v planu biti doma z otroci. najprej sva mislila, da bi dala otroke okrog 10 spat, pa šla k andrejevim, ampak glede na to, da delam še do pol 9 zvečer me potem sploh ne vleče nikamor in sva se odločila, da andrej gre, jaz pa bom doma.... bomo se šli enko, pa tekmovali kdo bo dlje pokonci
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 13:23:40
|
|
|
|
Urša
|
Do polnoči boste itak pokonci, potem pa lahko ti v porodnišnico skočiš pogledat, če je kaka postelja fraj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 21:10:32
|
|
|
|
petarda
|
Še sem tle...grem na sedežno...lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 22:05:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa bom doma.... bomo se šli enko, pa tekmovali kdo bo dlje pokonci podobno pri nas. Bubiko nameravam dat normalno spat, z bubijem pa bova testirala, če zdrživa do polnoči. Zase kar malo dvomim Razen če mi bo bubi eno fajn kavico skuhal. Ja, ful se mu dopade nova mašina in mi on zjutraj kavico kuha. moj mali. Danes sem dobila plakat in 2 koledarja. Sem se v nedeljo cel popoldan trudila... ampak se je splačalo, sem fuuuul zadovoljna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.12.2010 22:34:15
|
|
|
|
Urša
|
Mi bomo tudi na družabnih igrah. Potem pa ven ognjemet gledat, če nam rata dočakat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 7:28:50
|
|
|
|
petarda
|
Javljam se...potem me pa cel dan ni ....se javim zvečer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 8:03:37
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Javljam se...potem me pa cel dan ni ....se javim zvečer dobro jutro lepo da si se javila in si še v dveh kosih, ne pretiravaj danes z delom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 8:59:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Javljam se...potem me pa cel dan ni ....se javim zvečer dobro jutro lepo da si se javila in si še v dveh kosih, ne pretiravaj danes z delom bi rekla, da je še v enem kosu Lep dan vam želim, čim manj stresne priprave in čudovit skok v novo leto!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 13:09:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! Punce lepo praznujte, Petarda ti pa po pameti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 13:13:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Po svojih poteh gre vsak izmed nas, čez rožne vrtove in ostre čeri, nekje na tej poti si tudi ti, nekje na tej poti so naše vezi. Srečo v letu 2011 vam želimo N&E&A&T (vse ostalo bo pa tud, če bo sreča )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 14:13:07
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, pred leti si grešila na božično noč.... .... tokrat pa ti priporočam novoletno noč. Mogoče pa rata!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 20:29:26
|
|
|
|
petarda
|
V ENEM kosu sem še...ja ....oziroma Amy je verjetno mislila dva v enem Zjutraj sem imela CTG, potem pa smo se odpravili v Ljubljano...malo na sprehod in v trgovino - koooončnoooo smo naročili omaro ....saj dobili jo bomo šele konec februarja...ampak ajde.... Zdaj smo povečerjali, se že odigrali par iger, zdaj pa daje juniorja spat....petardito bo šel pa po moje kar kmalu za njim, ker je videt že kar zdelan..... ata pa mama pa potem počasi in upam, da mirno....v novo leto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.12.2010 20:31:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, pred leti si grešila na božično noč.... .... tokrat pa ti priporočam novoletno noč. Mogoče pa rata! Pred leti in od takrat vsako leto....samo letos sem naredila izjemo ....in tudi na novoletno noč ne bo nič drugače
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.1.2011 1:47:56
|
|
|
|
Urša
|
SREČNO 2011!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.1.2011 8:45:51
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Naj vam bo leto 2011 polno sreče, zdravja, pa denar tudi ne bo škodil. Vidim, da je Petarda še tukaj. Zdaj je januar, zdaj pa lahko počasi greš. Mi smo pa vsi skupaj bedeli do nekaj čez ena, potem pa smo vsi skupaj pokapali v postelje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.1.2011 8:57:57
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša SREČNO 2011!!! vsem naj naj v letu 2011, vsem želim veliko sreče, zdravja in uspeha pri nas smo bili tudi vsi pokonci tam do 1.30, potem sem dala otroke spat, sta kar pridno dočakala novo leto prvič do sedaj jaz sem se pa tudi spravila spat ob 2.00 uri, vstali so pa normalno Aleks ob 7.30, Ela 7.50 sem vedela da ne bosta nič potegnila s spancem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.1.2011 9:40:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Tudi naše praznovanje je uspelo (sploh večerja je bila extra okusna ). Res je bil krasen večer in hvala prijateljem za prijetno družbo. Poslovili smo se ob 1.30, saj otroci prej sploh niso hoteli nikamor ... Ne moreš verjet kako lahko 6 otrok uživa skupaj , odrasli smo jih videli le ob večerji in ob polnoči, ko smo jih nagnali skupaj Petarda, nekaj six packov je sicer padlo, ampak rezerva je pa še . Sem pa mislila nate in se spraševala ...računalnik pa pospravljen, da še prečekirat nisem mogla
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 1.1.2011 9:41:16 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.1.2011 10:26:39
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, drage moje Meni se je ena veliiiika novoletna želja že izpolnila...naj se tudi vam kakšna...in to vsak dan v letu 2011 Pa kakšne imate ve to otroke, da tako dolgo zdržijo pokonci??? Petardito je bil že ob 21.uri tako siten, da je bil samo še za v posteljo Je pa res, da smo bili cel dan v akciji in ga je verjetno utrudilo. Tako sta otroka spala že ob 21.uri, midva pa sva feštala ob jabolčnem soku do 1.30 in se potem počaaaasi tudi odpravila v posteljo. V glavnem imela sva se luuuušno Nebi imela nič proti, če bi bilo vsako leta tako...samo brez trebuha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......