|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
30.12.2010 8:06:14   
NinaŠ
Dobro jutro
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in nova stran za nov dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.12.2010 8:27:16   
petarda
Dobro jutro....brez slončkov...samo kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.12.2010 9:15:51   
Urša
Dobro jutro! Petarda, pridno se nam javljaš! user posted image  Še malo, pa sem bom začela jaz:))

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.12.2010 12:34:47   
petarda
Res je, Urša...tudi tvoj čas se približuje user posted image user posted image user posted image .....jeeeej bo lušno! user posted image user posted image user posted image  Po eni strani zdaj res že komaj komaj čakam, da stisnem k sebi to svojo malo štručko...me prav zanima kakšen bo...če bo kaj podoben petarditu, juniorju...ali bo čisto samo svoj? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.12.2010 13:08:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali user posted image .... ampak glavno, da bo fešta user posted image

Do polnoči boste itak pokonci, potem pa lahko ti v porodnišnico skočiš pogledat, če je kaka postelja fraj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.12.2010 13:10:12   
*bubi*
Glede na datum nam letos ne bo uspelo it v LJ lučk pogledat user posted image  Kaj šele k petardi pod smrekico user posted image

Ampak ti obljubim, petarda, da pridem pogledat najmlajšega člana vaše družine, ko se navadite. Magari (ali še najboljše) sama.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.12.2010 13:15:19   
*bubi*
Po radiu sem ujela reklamo za tole zadevo:
http://www.polegek.si/index.html

Ne vem, če ne bomo šli pogledat.... mogoče že jutri, drugače pa čez vikend. Pa naj bo dan poseben na drugačen način.

Itak dvomim, da bom jutri polnoč dočakala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.12.2010 13:16:56   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nas bo pa letos 7 otrok + jaz + lubi...sploh ne vem kje bomo spali user posted image .... ampak glavno, da bo fešta user posted image

Do polnoči boste itak pokonci, potem pa lahko ti v porodnišnico skočiš pogledat, če je kaka postelja fraj user posted image

user posted image
lahko pa gre še po 8 otroka, če bi se ji zdelo 7 premalouser posted image

si kar predstavljam, petarda, ful vam bo luštno.... jaz imam pa v planu biti doma z otroci. najprej sva mislila, da bi dala otroke okrog 10 spat, pa šla k andrejevim, ampak glede na to, da delam še do pol 9 zvečer me potem sploh ne vleče nikamor in sva se odločila, da andrej gre, jaz pa bom doma.... bomo se šli enko, pa tekmovali kdo bo dlje pokonciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.12.2010 13:23:40   
Urša

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.12.2010 21:10:32   
petarda
user posted image  Še sem tle...grem na sedežno...lahko noč user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.12.2010 22:05:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz pa bom doma.... bomo se šli enko, pa tekmovali kdo bo dlje pokonciuser posted image

podobno pri nas. Bubiko nameravam dat normalno spat, z bubijem pa bova testirala, če zdrživa do polnoči. Zase kar malo dvomim user posted image
Razen če mi bo bubi eno fajn kavico skuhal. Ja, ful se mu dopade nova mašina in mi on zjutraj kavico kuha. user posted image  moj mali.

Danes sem dobila plakat in 2 koledarja. Sem se v nedeljo cel popoldan trudila... ampak se je splačalo, sem fuuuul zadovoljna user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.12.2010 22:34:15   
Urša
Mi bomo tudi na družabnih igrah. Potem pa ven ognjemet gledat, če nam rata dočakat. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
31.12.2010 7:28:50   
petarda
Javljam se...potem me pa cel dan ni user posted image ....se javim zvečer user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
31.12.2010 8:03:37   
amy26

Javljam se...potem me pa cel dan ni user posted image ....se javim zvečer user posted image

dobro jutro

lepo da si se javila in si še v dveh kosih, ne pretiravaj danes z delomuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
31.12.2010 8:59:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

dobro jutro

lepo da si se javila in si še v dveh kosih, ne pretiravaj danes z delomuser posted image

bi rekla, da je še v enem kosu user posted image

Lep dan vam želim, čim manj stresne priprave in čudovit skok v novo leto!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
31.12.2010 13:09:24   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Punce lepo praznujte, Petarda ti pa po pameti user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
31.12.2010 13:13:44   
NinaŠ
Po svojih poteh gre vsak izmed nas,
čez rožne vrtove in ostre čeri,
nekje na tej poti si tudi ti,
nekje na tej poti so naše vezi.

Srečo v letu 2011 vam želimo N&E&A&T user posted image  
(vse ostalo bo pa tud, če bo sreča user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
31.12.2010 14:13:07   
Urša
Petarda, pred leti si grešila na božično noč....user posted image user posted image user posted image  .... tokrat pa ti priporočam novoletno noč. Mogoče pa rata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
31.12.2010 20:29:26   
petarda
V ENEM kosu sem še...ja user posted image ....oziroma Amy je verjetno mislila dva v enem user posted image

Zjutraj sem imela CTG, potem pa smo se odpravili v Ljubljano...malo na sprehod in v trgovino - koooončnoooo smo naročili omaro user posted image ....saj dobili jo bomo šele konec februarja...ampak ajde....user posted image

Zdaj smo povečerjali, se že odigrali par iger, zdaj pa user posted image  daje juniorja spat....petardito bo šel pa po moje kar kmalu za njim, ker je videt že kar zdelan..... ata pa mama pa potem počasi in upam, da mirno....v novo leto user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.12.2010 20:31:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, pred leti si grešila na božično noč....user posted image user posted image user posted image  .... tokrat pa ti priporočam novoletno noč. Mogoče pa rata! user posted image user posted image user posted image

Pred leti in od takrat vsako leto....samo letos sem naredila izjemo user posted image user posted image user posted image user posted image ....in tudi na novoletno noč ne bo nič drugače user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.1.2011 1:47:56   
Urša
SREČNO 2011!!!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.1.2011 8:45:51   
Teni_
Dobro jutro!

Naj vam bo leto 2011 polno sreče, zdravja, pa denar tudi ne bo škodil.

Vidim, da je Petarda še tukaj. Zdaj je januar, zdaj pa lahko počasi greš.user posted image

Mi smo pa vsi skupaj bedeli do nekaj čez ena, potem pa smo vsi skupaj pokapali v postelje.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.1.2011 8:57:57   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

SREČNO 2011!!!

user posted image

vsem naj naj v letu 2011, vsem želim veliko sreče, zdravja in uspehauser posted image

pri nas smo bili tudi vsi pokonci tam do 1.30, potem sem dala otroke spat, sta kar pridno dočakala novo leto prvič do sedaj
jaz sem se pa tudi spravila spat ob 2.00 uri, vstali so pa normalno Aleks ob 7.30, Ela  7.50
sem vedela da ne bosta nič potegnila s spancem

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.1.2011 9:40:15   
NinaŠ
Dobro jutro!

Tudi naše praznovanje je uspelo user posted image user posted image user posted image (sploh večerja je bila extra okusna user posted image ). Res je bil krasen večer in hvala prijateljem user posted image za prijetno družbo. Poslovili smo se ob 1.30, saj otroci prej sploh niso hoteli nikamor user posted image ... Ne moreš verjet kako lahko 6 otrok uživa skupaj user posted image , odrasli smo jih videli le ob večerji in ob polnoči, ko smo jih nagnali skupaj user posted image

Petarda, nekaj six packov je sicer padlo, ampak rezerva je pa še user posted image . Sem pa mislila nate in se spraševala user posted image user posted image user posted image user posted image   ...računalnik pa pospravljen, da še prečekirat nisem mogla user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 1.1.2011 9:41:16 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.1.2011 10:26:39   
petarda
Dobro jutro, drage moje user posted image user posted image user posted image  

Meni se je ena veliiiika novoletna želja že izpolnila...naj se tudi vam kakšna...in to vsak dan v letu 2011user posted image

Pa kakšne imate ve to otroke, da tako dolgo zdržijo pokonci??? Petardito je bil že ob 21.uri tako siten, da je bil samo še za v posteljo user posted image  Je pa res, da smo bili cel dan v akciji in ga je verjetno utrudilo. Tako sta otroka spala že ob 21.uri, midva pa sva feštala ob jabolčnem soku do 1.30 in se potem počaaaasi tudi odpravila v posteljo. V glavnem imela sva se luuuušnouser posted image user posted image user posted image  Nebi imela nič proti, če bi bilo vsako leta tako...samo brez trebuha user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......