Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 10:47:47
|
|
|
|
amy26
|
V bistvu sva se zahvalila vsem, da so prišli in povedala, da sva zelo vesela, da bo petardito dobil bratrančka ali sestrično in da lahko nazdravimo zanje (je bila svakinja noseča in so povedali kaka dva tedna prej) in da sva še posebno vesela, ker bo dobil tudi bratca ali sestrico in lahko nazdravimo enkrat še za nas... ..... vsi so bili navdušeni, čeprav so se najprej spraševali, če je spet kakšna finta Potem pa itak žur do jutranjih ur....trojno veselje....lušno je bilo, lepi spomini.... kako lepo, prav prisrčno Glede pa.... nas moraš res večkrat prebrati, da boš ugotovila, da tvoj ni edini tak . Vsake toliko časa se javi kakšna novembrka s takimi ......in potem ena drugo tolažimo, da bo bolje, bo minilo, da so samo hormoni.... ja ja, kdaj bo minilo, traja že dolgo, ti hormoni njegovi zdej se temu smejim, pred eno uro ko sem brala tvoj post sem se pa zjokala ob tvojim besedah, so me ganile in imaš prav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 10:49:10
|
|
|
|
amy26
|
nova stran po dolgem času petarda, otroke imaš luštne, kako lepo jih je videti ko rodiš in si malo opomoreš vas sigurno pridemo pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 12:17:15
|
|
|
|
Urša
|
Luštne slikice, Teni in Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 13:29:20
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda. Mi smo tudi eno home made darilo skupaj spravili Verjetno ste ga zasledili, sem včeraj dala na FB nekaj slikic. Tisto, v katerega sta bubika in bratranček veselo zagrizla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 14:57:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 nova stran po dolgem času petarda, otroke imaš luštne, kako lepo jih je videti ko rodiš in si malo opomoreš vas sigurno pridemo pogledat vas bom vesela Nazadnje sva se videli ravno malo pred juniorjevim rojstvom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 14:59:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda. Mi smo tudi eno home made darilo skupaj spravili Verjetno ste ga zasledili, sem včeraj dala na FB nekaj slikic. Tisto, v katerega sta bubika in bratranček veselo zagrizla Jaz nisem zasledila...sem šla ravno nalašč pogledat zdaj Čudno, da mi ne vrže med novičke ....ali sem pa spregledala....v glavnem waaaauuuuuu ....mi se tukaj nekaj s piškoti hvalimo, ti pa kar tako mojstrovino???!!!! Kapo dol...jaz se je nebi upala lotit Mi jo je pa podgurka predlani dala za novoletno darilo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 15:00:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 ja ja, kdaj bo minilo, traja že dolgo, ti hormoni njegovi zdej se temu smejim, pred eno uro ko sem brala tvoj post sem se pa zjokala ob tvojim besedah, so me ganile in imaš prav Drugače pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 15:47:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem razpeta med 3 šole in res ne vem, kam ga naj vpišem. So + in so - pri vseh dobro da mi ni treba razmišljat še o takih dilemah ....tu v vasi imamo podružnično šolo samo do 5 razreda. prej bi lahk nastala taka težava, ampak prirastek zadnjih let je spet zadovoljiv , tako da imamo v Moj. sodobno, dobro opremljeno devetletko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 15:55:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda. Mi smo tudi eno home made darilo skupaj spravili Verjetno ste ga zasledili, sem včeraj dala na FB nekaj slikic. Tisto, v katerega sta bubika in bratranček veselo zagrizla Jaz nisem zasledila...sem šla ravno nalašč pogledat zdaj Čudno, da mi ne vrže med novičke ....ali sem pa spregledala....v glavnem waaaauuuuuu ....mi se tukaj nekaj s piškoti hvalimo, ti pa kar tako mojstrovino???!!!! Kapo dol...jaz se je nebi upala lotit Mi jo je pa podgurka predlani dala za novoletno darilo.... podpis, brez podgurke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 15:55:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Luštne slikice, Teni in Petarda! ja, pa še en podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 16:10:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda kako je bilo na smučanju? Razen gužve Petardito navdušen?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 21:00:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda kako je bilo na smučanju? Razen gužve Petardito navdušen? Ni šel. Je kolebal med smučanjem v KG in počitnicami pri babici in se odločil za slednje...s tem, da jih je danes že zaključil...in gre jutri raje v vrtec .... Jutri imam še CTG in če potem nimam več pregledov, ju bom imela do konca leta kar doma .... Je pa zanimivo...petardito se očitno ni nalezel kozic ....včeraj so minili trije tedni, kar smo jih opazili pri juniorju, s tem, da so kužni že dva dni prej..... bomo videli.... če jih do zdaj ni dobil, jih pa tudi zdaj ne rabi, ko smo res tik pred z(d)ajci .... Potem pa upam, da jih bosta imela čez kako leto skupaj z
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 21:22:13
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi pa je presrečen, da mu ni treba v vrtec. oz. da ima počitnice Je pa bilo kar malo mučno tale zadnji mesec... obe vzgojiteljici odhajata v pokoj (obe skupaj sta za eno, pomočnica ostaja). Obe sta bili v vrtcu že ko sem jaz tja hodila - in to meni najljubša vzgojiteljica. No, otroci so cel december odpirali adventni koledar.... in ko se odpre do konca, oni dve gresta Meni je to bil žalosten december, ne veseli. Podobno vzdušje je bilo potem na delavnici. Zdaj pride vzgojiteljica, ki je bila nekaj let ven iz vrtca - in tudi njo poznam še iz mojih časov Samo ne vem, kakšna je kot vzgojiteljica Sicer pa glavno, da pomočnica ostane, ker je tudi fuuuuuul zlata.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 22:07:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi pa je presrečen, da mu ni treba v vrtec. oz. da ima počitnice Je pa bilo kar malo mučno tale zadnji mesec... obe vzgojiteljici odhajata v pokoj (obe skupaj sta za eno, pomočnica ostaja). Obe sta bili v vrtcu že ko sem jaz tja hodila - in to meni najljubša vzgojiteljica. No, otroci so cel december odpirali adventni koledar.... in ko se odpre do konca, oni dve gresta Meni je to bil žalosten december, ne veseli. Podobno vzdušje je bilo potem na delavnici. Zdaj pride vzgojiteljica, ki je bila nekaj let ven iz vrtca - in tudi njo poznam še iz mojih časov Samo ne vem, kakšna je kot vzgojiteljica Sicer pa glavno, da pomočnica ostane, ker je tudi fuuuuuul zlata. Saj petardito bi tudi raje bil doma, kot v vrtcu, samo to danes in jutri ni bila izbira ... v sredo ga bom pa vprašala ali želi biti doma ali iti v vrtec...potem pa kakor se bo odločil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.12.2010 22:07:44
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč drage moje....upam, da do jutra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 8:20:35
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, otroci so cel december odpirali adventni koledar.... in ko se odpre do konca, oni dve gresta Meni je to bil žalosten december, ne veseli. Podobno vzdušje je bilo potem na delavnici. bubi, sej bo men je bilo hudo ko je Ela prešaltala iz enega vrtca v drugi, se kar navežeš na vzgojiteljice in poslavljanje je zelo težko, vsaj pri meni. Sem pa videla pri otrocih, da oni to ne jemljejo tako drastično kot mi, mi smo preveč čustveni pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 8:36:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro A veste kaj se je zgodilo? To, da moja mulca- OBA-zdaj v tem trenutku še SPITA!!!! Pa to ne moreš verjeti. Mislim, da nebo slučajno katera mislila da se pritožujem . Mi je pa hecno. Sem že skoraj celo hišo pospravila, pa trikrat sem že bila tepena . Moram zdaj ko bosta vstala, napakirat in peljat malo okrog, da natreskata ljudi . Meni je to vedno bil taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak filing Aja, in danes se nam obeta fuuuuuuul lep dan Dobimo obiske Eno novemberko Pride še katera? Ada? Petarda? Nič, grem zdaj malo ropotat po hiši, da zbudim mularijo
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 28.12.2010 8:37:49 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 10:34:20
|
|
|
|
Urša
|
A je danes tepežni dan?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 10:49:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A je danes tepežni dan? Očitno, če je bila Naty že trikrat tepena ....čeprav jaz sem najprej na nekaj drugega pomislila .. Sem nazaj iz CTG, ponovno ga imam čez tri dni, ko imam tudi PDP ... vse je OK.... Noč je bila pa nemirna...junior je nekaj jamral in jokal, zjutraj pa spet bruhnil, tako da je danes doma...greva zdaj kar oba skupaj v posteljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 12:23:06
|
|
|
|
Urša
|
Očitno, če je bila Naty že trikrat tepena ....čeprav jaz sem najprej na nekaj drugega pomislila .. Jaz sem tudi na nekaj drugega pomislila. Spet bodo krivile najine hormone!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 12:24:05
|
|
|
|
Urša
|
Sem nazaj iz CTG, ponovno ga imam čez tri dni, ko imam tudi PDP ... vse je OK.... Jooooj, kako bo to hitro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 12:37:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Očitno, če je bila Naty že trikrat tepena ....čeprav jaz sem najprej na nekaj drugega pomislila .. Jaz sem tudi na nekaj drugega pomislila. Spet bodo krivile najine hormone! c c c.... jaz sem pa takoj vedela, ker me je mihova vzgojiteljica v vrtcu napokala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 12:38:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sem nazaj iz CTG, ponovno ga imam čez tri dni, ko imam tudi PDP ... vse je OK.... Jooooj, kako bo to hitro! ja, pa res bo hitro, ampak vseeno želim, da se vsaj dan ali dva zavleče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 12:40:54
|
|
|
|
ada2
|
naty jaz grem delat popoldne.... ne pa po obiskih ej, kolko pa je od vas do kokoričev? bi mogla tja na en obisk, pa če je kje kaka bližnjica bi mogoče lahko še do tebe skočila... ampak šele po novem letu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.12.2010 15:26:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša Očitno, če je bila Naty že trikrat tepena ....čeprav jaz sem najprej na nekaj drugega pomislila .. Jaz sem tudi na nekaj drugega pomislila. Spet bodo krivile najine hormone! c c c.... jaz sem pa takoj vedela, ker me je mihova vzgojiteljica v vrtcu napokala Na našem koncu tega običaja ni ...oziroma je verjetno prisoten samo med starejšimi...jaz sem bila dopoldne naokoli, pa me nobeden ni prišvasal .... a to naj bi se za srečo v naslednjem letu...al kaj? .....saj vem...google Drugače pa hormoni...ali pa ne..... jaz že nekaj časa nisem ....in zdaj že par noči sanjam, da sem ....in je glih tko dobr
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......