|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
21.12.2010 11:22:16   
country
Holja!

Da se še jaz malo javim. No, pri nas smo BOLNI. Tavečja je proti koncu angine, z dvojčkoma sem šla včeraj k zdravniku in dobila ventolin - imata bronhitis. Mami in ati pa smrkata in nič ne spita... Saj bo boljš.

Aprilčica, levinjica, tintin in še katera, vaši otročki so pa ekspresni! Mojadva zdaj plazita in se trudita kdaj pa kdaj postavit na kolena. Vaši pa že hodijo! user posted image

Babyfon imamo pri nas tomyjev, pa hrešči. In zavija kot sirena. Pa sploh ni bil poceni... Na srečo ga ne rabimo zelo pogosto.

Božičnica je pri nas kak rokovnik in kuliji ponavadi. Letos še nisem nič dobila. Mogoče pa še bom, bomo videli.

Verjetno je še laj za komentirat, ampak jaz trenutno vidim samo kavo, možgani pa so čisto sesirjeni. Mogoče se še zvečer javim, to je moj del dneva.

papa

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
21.12.2010 12:44:24   
tintin
apirlčica ima lcdjček za temperaturo, obnese se ok, samo malo bolj je občutljiv kot sanjavček in se malo večkrat vklaplja...

Neposredna povezava do sporočila: 3577
21.12.2010 13:55:15   
country
Ali katera še daje am? Jaz imam še eno škatlo Hipp2. Podarim!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
21.12.2010 22:36:28   
Anonimen
Dober večer!
Se nahitro javim,sem tako zmatrana ,da sem komaj po konci .Sma danes z tavečo hči Nino v Celju iskale belo majico cel popoldan ,raboi za plesne imajo jutri nastop.Ker ni bila včeraj v šoli ,je danes komaj zvedela ,potem pa je šlo vse nahitro!!!Tej ,ko rabiš tak nič nimajo..ko pa ne rabiš pa imajo vse!!!
Drugače smo uredu ,zdravje boljše!!!!Je pa moj zdaj zbolel je siten ,ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ga sploh ne upoštevam ,kadar je tako siten...
Jaz sem dobila božičnico ,skoraj polovico porodnoške ,kar lepa vsota ,sem bila kar začudena...ponavadi tisti ,ko je v porodniški ne pripada v celoti..odvisno od podetja.Sedaj pa  je nekaj zaloge...
Ja nič lepo se imejte ,po komenteram jutri ,morim že ob 6 uri vstati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lahko noč!!!

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
21.12.2010 23:01:38   
legenda_m
no kvaj zdj a nimate nč bl pametnga za počet k z otroki se ukvarjat? a bo kkšna kj tle gor napisala? rabm za jutr zjutri da bo zravn kave user posted image . res sm duhovita.

country user posted image user posted image user posted image user posted image  bogi ste... čimprej bit nebogi.

levinjica ja ponavad je tko da ko nekaj iščeš nimajo pa če se na glavo postaviš. a sta našli?

tintin pa agha kko sta kj?

nejanejc?

aprilčica uživaj v frej dnevih

mi2 sva mela dons ft. stanje je slabše kot je blo. jst sm mal mižala na eno oko ker so vsi govoril da paniko delam. evo zdj pa mam. kdaj se bom naučila sebe poslušat?!?!?! ni tko katastrofa, sam nogice mu grejo na o. res nočm da bo tko ko kkšn fuzbaler. ja nč vaje bo treba delat. s tem da je jaka pokazal kaj zna. drl se je kot bi ga iz kože dajal. iz oči mu je šprical. jst sm vedla da se joka ker mu ft hoče razbit njegov vzorc, sam mi je blo vseen hudo. no me je pol potolažila da sm samo mama. ampak da mormo delat. priznam da smo se polenili. no jst sm se... joj še nekej sm hotla vprašat aja aja a ma kkšna kkšn lep verz za voščilo za novo leto. mal sm gledala pa skoz naletim na unga z jelenčkom rudolfom pa mi ni všečen.

moj še dela. jst grem pa v horizontalo. vertikale je za dons konc...
nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.12.2010 8:42:46   
Anonimen
Legenda, prijetno branje ob kofetu ti želimuser posted image user posted image Tudi jaz kofetkam. mmmm, ni bolšega kot turška kava z malo domačega mleka, da se smetana gor nardi, njams. Zraven pa kos kruha in tunina Argeta, tamal na kolenih fehtari za kakšen kos, pred mano pa računalnik in 10 prostih dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

legenda:
jaoo, pa misliš, da se ne pretirava na tej ft? Lej, nočem bit nič pametna, žaljiva, ali pa karkoli, ampak pojma nimam kako to sploh zgleda itd. Malo sem pri majčicah to brala, ker tam jih ful dosti hodi na ft in meni se to tok čudno zdi. Pa to samo v zdajšnjih časih. Menda je skoraj vsak drugi na ft. Kakorkoli: upam, da bosta lepo delala vaje naprej, da se nogice "naglihajo" in bo vse ok!

levinjica: super za zdravje!user posted image Hahhaha, ja moški (spet na paleti)user posted image Moj, če malo smrka je skoraj na smrtni postelji, takoooo bogi, kot da mu tečejo zadnje minute. Adijo pamet...

tintin: hvala!! Moj je danes še na šihtu, potem ga začnem pa gnjavit s tem, imam poln kufer te varuške. Se pa še vedno nisem nič odločila. Res mi "dišijo" Aventove. Upam, da si se že kaj naspala! B ga spet nekaj serjeuser posted image

country: user posted image user posted image za zdravje in user posted image user posted image za spanje! Kar naj se še plazita čmrlja mala, je bolj ziher. Pomoje bosta potem na nogicah tudi bolj stabilna. Ker moj tamal bi pa kar vse - malo se še po trebuhu vlači, po štirih šiba ko strela, na nogah je večino dneva in ravno toliko, da ga ne vlačim z lustra dol, obup.user posted image

Ravno je prijel radiator vroč ko user posted image ... Sem ga potolažila.

Upam, da nisem kaj pozabila. Evo, bliža se božič in novo leto. Smreke še nimam postavljene, darila imam kupljena. Ma deeej, sovražim to. Zagonila sem spet toliko denarja, da glava boliuser posted image In potem daš 2 stvari, ki staneta skupaj 25€ - videti ni pa nič!! Še zavit moram darila itd, itd. Aja, pa sovražim nakupovanje!!!!!!!!!!

Lepo boditeuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 22.12.2010 8:45:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.12.2010 8:44:43   
Anonimen
Dobro jutro!
Kje ste mamice ,tukaj taka tišina!!!
Jaz sem že 0d 6 ure pokonci,mala princeska in ati še spita.Ni nič kaj novega smo uredu!
Sem pa malo jezna ,ker je tašča kupila Emi hojico,ker jaz sem proti nje.Natazadnje je pa rekla ,da hoče sliko ,da je res v nje..katastrofa jaz jo že ne bom dala notri!!!Me nobeden ne mora prepričati ,da mora notri biti..a ni tako!!!Tašče pač,poglavje zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes bomo doma,končno!!!!
tintin super za nov babyfon in da boš zadovoljna!
aprilčica sam ,da je benjamin uredu ,sedaj pa uživaj z družinico doma ,ko si prosta.
country user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite,kajti čez zdravja ga ni!!!
legenda-m ja res je boljše eno steklenico dobiti ,kot pa nič...Ja sma našle včeraj pol majico,dlih komaj!!!Kaj je pa z nogicami od sineka!!!
Ja nič grem počasi kavo spit ,pri nas je še čista tišina v stanovanju,potem pa kosilo kuhati bodo čufti in per krompir ,solata..njami....
Kje ste pa kaj naslednje mamice vas pogrešam in vaše postr tudi...tropical,mamika 25,Nataša 35,amelie,dacy,baryi,babyloverka,aglaia,didi ,agha no pa še kera sam se ne spolnim več!!!
Javite se kaj!!!
Lp...

Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.12.2010 9:26:31   
Anonimen
Še 1xuser posted image

levinjica: tudi, če ti je kupila stajico, to še ne pomeni, da mala mora biti v njej! Mi imamo tudi veliko stvari, pa vseh ne uporabljamo. Če sama tega ne želiš, potem naj tako bo.

legenda: tale verz bom jaz letos "ponucala":

Želimo ti, da bi bila vesela in navihana kot Kekec, poskočna kot Brincelj, modra kot Kosobrin, pogumnejša od Rožleta, prijaznejša od Bedanca in da bi spregledala kot Mojca ter se zavedala da je svet poln lepih rožic tete Pehte. T, B in G  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.12.2010 9:47:54   
tintin
hej pupe se na hitro javljam....vito tolče z lončkom po mizici in poliva vodo, to se mu zdi fuuuuuuuuuuuul fino...meni pa malo manj.

legenda...včasih je res boljš sebe poslušat, upam da bo jaka ok.

aprilčica....jaz nimam še nobenega darila + moja mami ima v soboto bd in še NIMAM darila. Mami bom kupila sekljalnik, ostali dobijo za novo leto malenkosti. Klinc, letos smo total spufani,  obeta se nam nakup še enega avta + plačevanje privat varstva za vita (ker jasli skoraj ziher ne bo...), kar pomeni, da bova z možem kar na tesno...no ja, bomo že menda.

babyfon - v redu za ta denar....dela kot je treba.

levnijica - če sem jaz proti nečemu me noben bog ne prepriča, da bom to uporabila. tašča gor ali dol. No, očitno ker imam predolg jezik, me tašča nima najbolj zapisane oz. zdaj itak nimamo stikov z njo.

punce kok imate kej obrokov GH? Mi smo zdej na treh, od vasje sem že pozabila kako in kaj sem uvajala glede števila obrokov, je pa dejstvo da vito ful rad je. Karkoli, samo da se zveči:) Dojim tako 1x ali max 2x čez dan (v glavnem za uspavanje), čez noč pa ne štejem, neštetokrat.....crkljanje, vem.

country get well.

grem.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.12.2010 9:48:46   
tintin
aja, novoletni verz..nič. Pisala bom natančno 2 razglednici. Prejšnja leta sva pisala vsem, pa skor noben nam. Letos pa...zob za zob. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
22.12.2010 10:48:06   
nejanejc
ojla... mi smo pa tko nenaspani, nevem, sej ni blo nekega dvournega cebljanja, sam vseeno nekaj zbujanja pa ja in sem kot cunja, ze spet...

legenda, uh... sej sem ze rekla, da si super in ni nic narobe z jakatom, pa zdej ves kaj delat, da bojo nogice sle v pravo smer in bo vse ok, sam take sorte sekire res stran,kot si rekla sama.

tintin..mi mamo tud tri obroke... dojim ga pa dopoldne... smes tud kdaj se zaspi... in spi in spi kdaj se prevec... sam premalo pa tudi ne sme... zdej par dni ne spi vec zvecer in gre mal prej spat... jst sem misnla, da bi mu dala se en obrok po novem letu, pa bi ga sam ko se zbudi dojila, pa malo zvecer za pockrljat kot do zdej, sam ne bom cakala, da sprazni joske, kekr jih itakk nikol vec ne... zjutraj mogoce se mu se da... In ja tasca tvoja je sama smotana, nisi ti prov nic kriva!

country, ja vi pa res nimaste srece, pikapoke za vse!

aprilcica, super verz! za dobro voljo! jst sem eno smesno foro sam po mailu poslala...Po posti pa tud mi ne posiljamo, ker noben od nasih ne posilja vec... Brezveze, se darila se mi ne da vec kupovat, bomo kar cokolode talali, sej tud mi ne dobimo neki... Izvirna pa letos nisem, res mi ne gre, pa sem zlo rada darila kupovala.

no, lepo se mejte v tem dezju... ma se na kafe ne moremo :(  Danes moj se gre na festo s svojimi kolegi in meni se bo spet pol sfuzlalo, ce ga ne bo domov, ce me pa zbudi sem pa se bolj matasta, nikol prav... ko bi se vsaj kakj prej dobili in bi bil doma pol, ko je treba pikita dat spat... Sem prevec zahtevna sej vem! Bo boljse!

papa

levinjica, ti pa skoz neki letas... dobra si.. Upam, da tasco nekam posljes, ce druzga ne zastopi...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
22.12.2010 11:41:19   
NATAŠA35
helooo vsem skupaj...

na žalost se težko javim, sem imela vse okoli sebe bolne, pa tudi pospravljam na veliko...

sem jezna, ker so lepo vsi po vrsti fasal virozo, samo jaz se še držim in upam, da je ne dobim...

simon mi štrajka pri hrani, sploh noče jestiuser posted image user posted image , samo flaško vzame v usta...zobkov nimava nobenega, kar mi je čudno, drugi so dobivali toliko prej...upam, da mu bodo ven prišli, ker me je kar strah, da bo brezuser posted image , pa ne vem zakaj

nekaj me zanima, ali lahko dobimo božičnico in 13.plačo? ali je to od podjetja odvisno, ali nam izplača?

toliko od mene...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
22.12.2010 12:11:45   
country
Hojla!

Hvala vsem za pikepoke, upam, da še bodo učinkovale. Danes smo namreč spet šli k zdravniku in dobili diagnozo bronhialitis. Sicer na meji in ne gremo v bolnico, ker je vse polno, ampak hodimo v ZD na kisik...
Ma non stop sem tam, res bi rada da je konec s tem. Bom vzela tavečjo iz vrtca za nekaj časa ker smrkamo vsi odkar hodi. A katera ve kako je to med letom? Plačila pa to? A je samo en mesec al sta dva? Sej vem, poklicat v vrtec pa bom vse zvedla...

Tašče... no, tu imam pa jaz srečo. Sicer moram bit včasihkar zoprna, ker tam vzgajajo zelo drugače, ampak je zelo razumna ženska in ko se usedem dol z njo in ji razložim zadeve potem razume in dela povečini tako kot želim. Včasih pa res ne more iz svoje kože, takrat pa jaz pogledam skozi prste in je vse v redu, ker so to take male stvari, ki naj bi jih itak babice počele. In moja zlata mami tudi enako. Sicer sem jaz zoprna, ker hočem vse sama (le zakaj je Tinkara takauser posted image ) ampak se trudim sprejeti pomoč, ker jo resnično rabim.
Tako da kar postavite se zase, bo bolje, tudi počutile se boste bolje, pa čeprav se odnosi ne bodo kaj dosti spremenili. In levinjica res ti ni treba uporabljati nečesa samo zato, ker ti je prinesla. Jaz bi jo posedla noter, poslikala in poslala slikico, potem pa pospravla v en oddaljen kot.

nejanejc a pri vas tudi ne spite. A dava otroke dedcem, pa se zavlečeva nekam daleč, kjer ne bo slišat nobenega joka?user posted image  
A veste, da otroci pri očkih bolje spijo? Zato, ker tudi očki bolje spijo in slišijo pol manj motenj...user posted image

GH- pri nas mleka ni več. Pravzaprav flaše ni več, in to od 7. meseca že. Sta se "odstavla". Sploh ne znata več pit iz flaše. Tako zdaj pijemo po žlički in tudi ko sta žejna rečeta am. Jaz pa zraven piu piuuser posted image

legenda_m srečno na ft. Naj se nogice poravnajo!user posted image

Voščilnice pa imam jaz že narejene - delanje je trenutno Tinkarin najljubši hobi. Ampak nimam časa napisat voščil in poslat. Ne morem verjet da je že božič v soboto!! Tole leto me je čisto okoli prineslo. Ko seem se sprijaznila da se je leto dobro začelo je bila že jesen... zdaj pa ga je že konec!user posted image user posted image  

Grem kuhat čežanco...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
22.12.2010 12:38:37   
agha
Hoj!

Nisem izginila samo nekako se ne sprevim, da bi kaj napisala. Berem vas pa. Saj vem, malo sem lumpa user posted image ampak si bom vzela čas, da legendi in ostalim ne bo dolgčas pri kavi.user posted image No, seveda, če mi bo sine to dovolil. Zdaj spi že 1,5 uro in mislim, da dolgo ne bo več. Verjetno se pripravlja na Božička, na katerega gremo popoldne k meni v službo. Sem mu že vse razložila in zgleda, da premleva.user posted image user posted image

Božičnica - to je čisto stvar vsakega podjetja in je dobra volja šefov, da kaj dajo. Jaz sem prepričana, da je letos ne bom dobila. Saj, če logično pomislim tudi ne vem zakaj bi jo, če sem bila pa v celem letu v službi kakih 10 delovnih dni... še dobro, da bo sinko kakšno darilo dobil.

Uf, kaj vse ste že napisale..

Aja, legenda, upam, da se vam stanje lepo popravi. Sem zihr, da se vam bo, ker imajo mali še tako mehke vse vezi in ostalo, da ni panike. Samo telovadit je treba z njimi pa bo vse OK!

Tintin - super za babyfon. Mi sicer imamo neko zadevo, so nama jo posodili kolegi in uporabljamo jo samo pri tašči. Dela pa fino. Ampak itak sem zamudila to temo.user posted image

Country - pozdravite se čim prej!!!user posted image user posted image Mislim, da je pametno, da vzameš hčrekico iz vrtca dokler se ne pozdravite!

Levinjica - lepo, da si me pogrešala.user posted image Jaz bi tako naredila kar se tiče hojice, kot je napisala country. Eno sliko, da bo mir v hiši in to je to!

nejanejc - hej, nič nisi zahtevna do tvojega! Res ne, jaz te občudujem, da zdržiš cele dneve sama. Jaz bi na tvojem mestu že popuser posted image .... Upam, da kofetek uspe. Če ne prej pa drugo leto!! Pa upam tudi, da boste kaj spali in tintin tudi!!user posted image user posted image user posted image

Aprilčica - tale verz mi je pa ful všeč in ga bom kopirala.user posted image jaz sem letos celo poslal 3 voščilnice ampak bolj kot zahvalo za darila, ki smo jih prejeli ob rojstvu našega pikca od prijetljev iz Švedske.

Amelie - a ti resno bojkotiraš RR?!user posted image user posted image

GH - mi samo še papcamo!user posted image user posted image Ponoči pa flaška in to je to...

Saj vem, zihr sem še 100 stvari pozabila ampak bo...

Aja, to vam moram še povedat. Sem bila na zaključni večerji s sodelavci...joj...Saj je bilo kul ampak tudi ne... Cel večer so me napadali, če sem že noseča, kdaj spet bom, sklepali, da sem, ker nisem pila tekile (je pač ne maram...) disaster! Ko sem pa odhajala, me je pa zahvatila šefica in pravi kako je kaj z mojo nosečnostjo, če sem že, če sem že dobila menstruacijo...mislim!!! Kot da bi bila ona prva, ki bo izvedela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Halo?! Svašta! Sem ji trekla, da naj ne skrbi, da bo vse zvedela ob svojem času!  Jao, jao. Ok, saj malo sem sama kriva, ker sem rekla, da bomo imeli kmalu še enega ampak neko spoštovanje pa to se mi zdi, da bi pa tudi lahko bilo!!! A ne?! No, drugače je bilo pa fajn. Vse je po starem, spremenilo se ni popolnoma nič, ne pogrešam nobenega...user posted image user posted image

Ok, zdaj imate pa dovolj za brat!user posted image user posted image user posted image

Čau!

< Sporočilo je popravil agha -- 22.12.2010 12:39:46 >

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
22.12.2010 12:47:37   
agha
No, pa še to, ker mi otrok še vedno spi...

Smo šli gledat avtosedeže v baby center...In naletimo na eno prodajalko, ki nam je samo o Romerju govorila in čisto nič drugega. Kot, da drugi avtosedeži ne obstajajo... Ko sem ji omenila crash teste je rekla, da to je samo favoriziranje, da je najboljši Romer in oh in sploh. Ostalo je vse podn. Potem nam je obljubila kataloge in nam ga da spet samo od Romerja, ostale pa pravi, da naj si pogledam kako se napiše in si preberem o njih na internetu...jao, jao!user posted image user posted image Da ne govorim o tem kako je lezla vame...uf, ne grem več! Zdaj itak ne vem kaj naj izberem... tega je toliko! Kiddy mi je sicer kul samo ne vem kako je, ker nima nobenega pasu pa rokice mora imetu otrok vedno v luftu oz na tisti zadevi, ki ga ščiti pa vroče je verjetno v njem poleti... ne vem več... kaj priporočate?! Šla sem pa v baby center samo zato, da bom kaj več izvedela in kaj videla ampak teta ni hotela povedat in pokazat nič razen Romerja... Adijo pamet! To, da  lahko na natu pogledam pa menda vem! Itak sem to že naredila!! Kura od prodajalke!!!user posted image

No, pa sem si dala duška!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
22.12.2010 13:20:11   
katy83
dan.  UUUUUuu, ste bile pridne danes. user posted image user posted image user posted image

No, pa bom še jaz. user posted image

Najprej, mi smo ok, Timotej je začel (odkar so kao rakotvorne) puzlle tlačit v usta in jih razstavljat, tak da če me raziskave niso prepričale da jih odstranim, me bo on. user posted image   Včeraj smo postavili smrekico, pa lučke navesli, T je bilo najbolj zanimivo, da je lahko kuglice dol s smrekice jemal, tak da ko jo bom hotela raztavit, bom kr njemu rekla. user posted image
Jutri greva v bolnico, na tiste preiskave, ampak naju bodo zjutraj sprejeli na oddleku in ne vem kdaj prideva domovuser posted image . Rekli so, da še isti dan, če bo vse ok. Res upam, da bo tak. Pa sploh ne vem kak bo T, vstat se moramo že ob 6-ih, on pa je vsaj do 8-ih spat. Bo zanimivo verjetno.

Gh - mi imamo zjutraj rižolino, zvečer keksolino plus 2 obroka gh (sadni in zelenjavno-mesni). Več kot 4x ne je. Zaenkrat mi flaške zjutraj in zvečer pašejo, ok zvečer bi se dalo ukinit, ampak zjutraj sem še pa tak čorava, da mi paše da mu flaško dam. user posted image

tašče - sem že dostikrat napisala, da je moja tašča super oseba. Res da razmišlja dosti drugače od mene, tudi način vzgoje je bil pri njej drugačen, ampak se zaradi tega ne kregava. Če pa mi kaj ne paše, pa ji povem kak jaz mislim, pa pol neki kompromis sklenemo. Tudi ona naredi enako. Tak da...user posted image   Res pa je, da če bi mi kupila hojico, tako kot pri Levinjici...ne vem kaj bi...jezna bi bla. user posted image   No, ampak moja tašča tega ne bi naredla. user posted image   Prej moja mama. user posted image No, z njo se večkrat tak nahitrco "skregam". Zadnjič ravno, ko mi je rekla, da T ponoči ni spal, ker ga jaz silim, da čez dan spi. user posted image   eh, mame. user posted image

Aprilčica - uživaj v počitnicahuser posted image   Kaj boste kaj v Mb ta čas?user posted image

agha - joj znorim s takimi prodajalkamiuser posted image   Midva ravno iz tega razloga nisva kupla ne Romerja, pa ne Maxi Cosija. Ne bom nikoli pozabla besed mojega kolega, ki dela v marketingu: Je rekel, da firme, ki so dobre ne rabijo reklame. user posted image

Vse ki ste bolane ali pa imate doma bolančke, pozdravite se čimprej. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
22.12.2010 14:32:43   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Amelie - a ti resno bojkotiraš RR?!user posted image user posted image

Ne ne user posted image  No, tisti večer sem jo! user posted image   Malo sem lena, berem in v mislih komentiram, tipkat se mi pa ne da. user posted image

Žiga še nekaj hoče napisat:

c yyx  hn - j bbbbbbbbgb vjnh, n n  fk liugb

cml

Desetprstno! user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
22.12.2010 14:37:26   
amelie
Joj, še samo to: agha, naša prodajalka je bila pa tako prijazna, da je po najinih blatnih trenirkah in čevljih (smo šli direkt s sprehoda s psi) očitno sklepala, da sva reveža in naju je peljala k enemu plastik fantastik sedežu za ne vem če 50 € user posted image  Je pol moj poskušal popravit vtis in se je ful dolgo pri Romerjih zadržal user posted image  Ampak sva potem bebe confort axiss vzela in sva navdušena. Zdaj mi je samo žal, da je samo do 18 kg. 

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
22.12.2010 18:04:09   
tintin
agha pejta še v pikapolonico pogledat, tam majo še par drugih firm. Mi imamo Concorda in mi je ful fajn, ker je tud ful fajn (ne plastik) material...imajo pa tam še Besafe firmo. Če pa kupuješ romerja se ti bolj splača iz UK naročit identični sedež, samo da piše gor Britax (ker firma je britax-romer) za ful manj denarja, pa v enem tednu je pri tebi.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
22.12.2010 20:45:55   
agha
No, danes sem bom pa razpisala za vse nazaj.user posted image
Hvala za nasvete glede avtosedežev. Res ga moramo kupit. Tako, kot je jokal danes, ko sva peljava na božička v LJ, se ni še nikoli. Srce se mi je paralo. Otrok je tulil in tulil v avtu, da je bilo noro. 2x sem se vstavila in ga poskušala potolažit na vse mogoče načine pa ni nič pomagalo. Zdaj ne gremo nikamor več dokler nimamo novega stolčka. Nazaj je bilo boljše, ker je takoj zaspal. Aampak, ko se je zbudil je bil spet jok in jok pa je bil moj pri njemu. Upam samo, da bo res boljše, ko ga damo v drug avtosedež. Občutek imam kot da bi se bal avta, ker takoj ko ga dam iz avta ven, pa čeprav je še vedno v lupinci, je vse OK, se smeji ves čas...ne vem. Če bo tako se bomo z vlakom okoli vozili.

Drugače je bilo pa na božičku fajn, se je naš fantič čisto ogrel in je ves čas nekaj vriskal in piskal.user posted image user posted image user posted image Faca, res. Od šefice vnuček (2 meseca mlajši) je bil veliko bolj zadržan. Ja, pa naš je tako OGROMEN, je za kakih 5 centi večji od tega fantička...

Pa še to....Sem se prej spomnila, da sem vam nekaj pozabila napisat. Toliko se mi je zgodilo v teh dneh!user posted image user posted image

V nedeljo je pozvonil sosed in naju prosil, če lahko njegovi hčeri usposobiva računalnik. Ok, zakaj  ne. Pa pride njegova hčer z računalnikom in se vse zmenimo. OK do tukaj. Ona gre in čez minuto spet zvoni. In pravi, če ji posodim malo našega otroka, ker bi se njeni hčerki (cca 10 in 14 et) z njim malo igrali in ga pestvali. In jaz pravim kako mislite to POSODILI?! Ona pravi, ja, da bi šel malo z nami k nam na obisk. In jaz pravim, da to pa ne bo šlo. Edino, če grem jaz zraven, jasno!!! Ej, ne moreš verjet kaj ljudem pade na pamet! Da jim posodim malo otroka?! user posted image user posted image user posted image Halo, pa saj ni igrača!!!

Katy - fanj opravite in upam, da bosta čim prej doma!user posted image user posted image

Amelie - no, lepo, da ne bojkotiraš čisto zares!user posted image user posted image

Tintin
- na kateri spletni strani pa ti kupuješ te zadeve iz UK?

Ok, zdaj bom pa verjetno user posted image user posted image user posted image nehala... danes samo jaz še pišem tukaj!user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte pa upam, da se naspite!!!! ČAU!

< Sporočilo je popravil agha -- 22.12.2010 20:48:19 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.12.2010 20:47:26   
didi5

Berem, vidim, sočustvujem z vsemi bolnimi, poškodovanimi, nemirnimi in nespečimi, se čudim vašim wunder-otrokom, ki že hodijo (naša se je začela končno plazit), za kaj druga pa nimam energije :(:( Pa še prazniki pred vrati, ki so po eni strani fajn, ker se cela familija dobi in znamo bit odštekani, po drugi strani je pa veliko dela, pa tovorjenja od prenosne posteljice do vsega ostalega za mališanko. NO vsaj v pet. bomo v krogu najooožje družine, tega se pa veselim.

Bodite v cvetju jaz grem dat možgane na off.

Aja še samo glede božičnice - itak je že to stvar podjetja, načeloma pa tudi velja da ženskam/moškim kao ne nujno pripada. In tudi jaz bi razumela če je ne bi dobila, ampak sem jo - sicer manj kot lani zaradi znanega razloga, ampak sem bila zelo vesela in presenečena ter sem se tudi lepo zahvalila. 200 eur je tudi nekaj, pa glede na to da recimo moj tast ni videl ne regresa pa ne božičnice že enih 5 let, sem zadovoljna. Bolje išta nego ništa user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.12.2010 21:04:52   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: agha

No, danes sem bom pa razpisala za vse nazaj.user posted image
Hvala za nasvete glede avtosedežev. Res ga moramo kupit. Tako, kot je jokal danes, ko sva peljava na božička v LJ, se ni še nikoli. Srce se mi je paralo. Otrok je tulil in tulil v avtu, da je bilo noro. 2x sem se vstavila in ga poskušala potolažit na vse mogoče načine pa ni nič pomagalo. Zdaj ne gremo nikamor več dokler nimamo novega stolčka. Nazaj je bilo boljše, ker je takoj zaspal. Aampak, ko se je zbudil je bil spet jok in jok pa je bil moj pri njemu. Upam samo, da bo res boljše, ko ga damo v drug avtosedež. Občutek imam kot da bi se bal avta, ker takoj ko ga dam iz avta ven, pa čeprav je še vedno v lupinci, je vse OK, se smeji ves čas...ne vem. Če bo tako se bomo z vlakom okoli vozili.

Drugače je bilo pa na božičku fajn, se je naš fantič čisto ogrel in je ves čas nekaj vriskal in piskal.user posted image user posted image user posted image Faca, res. Od šefice vnuček (2 meseca mlajši) je bil veliko bolj zadržan. Ja, pa naš je tako OGROMEN, je za kakih 5 centi večji od tega fantička...

Pa še to....Sem se prej spomnila, da sem vam nekaj pozabila napisat. Toliko se mi je zgodilo v teh dneh!user posted image user posted image

V nedeljo je pozvonil sosed in naju prosil, če lahko njegovi hčeri usposobiva računalnik. Ok, zakaj  ne. Pa pride njegova hčer z računalnikom in se vse zmenimo. OK do tukaj. Ona gre in čez minuto spet zvoni. In pravi, če ji posodim malo našega otroka, ker bi se njeni hčerki (cca 10 in 14 et) z njim malo igrali in ga pestvali. In jaz pravim kako mislite to POSODILI?! Ona pravi, ja, da bi šel malo z nami k nam na obisk. In jaz pravim, da to pa ne bo šlo. Edino, če grem jaz zraven, jasno!!! Ej, ne moreš verjet kaj ljudem pade na pamet! Da jim posodim malo otroka?! user posted image user posted image user posted image Halo, pa saj ni igrača!!!

Katy - fanj opravite in upam, da bosta čim prej doma!user posted image user posted image

Amelie - no, lepo, da ne bojkotiraš čisto zares!user posted image user posted image

Tintin
- na kateri spletni strani pa ti kupuješ te zadeve iz UK?

Ok, zdaj bom pa verjetno user posted image user posted image user posted image nehala... danes samo jaz še pišem tukaj!user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte pa upam, da se naspite!!!! ČAU!

Posodite otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma svašta od ljudi na tem svetu??? Renta - baby user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.12.2010 22:31:48   
nejanejc
dober vecer...

sama sama sem.. mladicek spi, sem prav vesela, sem misnla, d ane bo, ker se je zbudil malo pred sedmo... tok tok...

sej nevem vec kaj sem hotla napisat.... sem prebrala, ma nisem prav pr stvari zgleda... bolanckom pikapokeuser posted image user posted image user posted image

sem si zapomnla sam to, da posodis otroka :) ja jst sem tud to dozivela... mi je rekla prjatlce od moje svakinje... sej verjetno niso misnli resno, upam?!

aja agha, avtosedez, mi smo kupli novga, sam ga se nismo rabli... smo ga probali sam v štacuni, smo ga kupli v babycentru, na sreco nismo meli take prodajalke. Ma Nejc se je tko fajn pocutu s to mizico... Mene je tud motlo, to kar tebe... sam pol sem se premisnla, ker je Nejc zgledal cist zadovoljen, pa do 36kg je.. Sam se se kar vozimo v lupinci... se malo mamo fore, veliko pa ne...

se jutri in pojutrisnjem, pol smo pa baje pocasceni, da nama bo z nejcem tata delal druzbo...

lahko noc

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.12.2010 22:39:40   
Anonimen
Dober večer !
Komentatorka na delo pred spanjem!!!!
aprilčica ja res moški so res taki...Jaz sem se znebila 200 eur samo za božička..Super dober verz,zakaj ga že prej nisi napisala!!!
tintin ja res je kar si napisala ,jaz se z njo ne pogovarjam in še tudi v mojem stanovanju ni bila.Ne maram hinavskih in zahrbtnih ljudi!!!!Glede pisanje voščilnic imaš prav!!!
gh mi imamo 5 obrokov gh...
nejanejc danas ponoči se pa le naspi!!!!!
Nataša 35 user posted image user posted image user posted image za vse vas ,ko ste bolani  in čimprej se pozdravite!!!!Saj bodo zobeki ,brez njih ziher ne bo vstal.Vem kako se počutiš ,ko jih še nima!!!Glede božičnice ,pa je od podetja odvisno.Jza sem dobila božičnico ,kar lepo.Po pravilih naj ne bi dobil ,če si v porodniški..ne vem kako to gledajo!!!
country pri moji taveči hči je bilo tako ,da je bila vpisana ,v vrtec pa ni hodila 2-4 mesece ,sem vseno nekaj morala plačevati.Najboljše ,da pokličeš in ti bodo vse povedali.
agha super za zaključno večerjo,pa kaj se imajo toliko za brigat ,kaj se z teboj dogaja!!!!Za zase se naj brigajo..a ni tako...No sam ,da ste uživali na božičku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Pri nas se je podobno dogajalo ,glede jokanja v lupinici med vožnjo,sedaj ,ko je sedež je brez problema-jokanja ni več.Sem bila kar živčna ,ko sem morala kam iti sama z njo ,ko sem vedela ,da bo jokanje.Prodajalke v beby centru so katastrofa v vseh centrih!!!Kaj se pa gre tale vaš sosed..a je normalen?
didi5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plazenje,pa za regres ,je le nekaj!!!
katy vso srečo jutri ,pa dober izvid na koncu...
amelie dobro napisano ..samo koliko je resnično ,se pa ne ve?
To bo to...grem  v meževo...
Lahko noč!!!

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.12.2010 22:57:27   
tintin
agha, samo na hitro:
stran je tale:
http://www.pramworld.co.uk/index.html

moja kolegica (in še več drugih) je pri njih naročila lani, sedež je bil 100 evr ceneje kot v BC (s poštnino vred 100 evr ceneje), je pa naročila britax-a

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?