agha
|
Hoj! Nisem izginila samo nekako se ne sprevim, da bi kaj napisala. Berem vas pa. Saj vem, malo sem lumpa ampak si bom vzela čas, da legendi in ostalim ne bo dolgčas pri kavi. No, seveda, če mi bo sine to dovolil. Zdaj spi že 1,5 uro in mislim, da dolgo ne bo več. Verjetno se pripravlja na Božička, na katerega gremo popoldne k meni v službo. Sem mu že vse razložila in zgleda, da premleva. Božičnica - to je čisto stvar vsakega podjetja in je dobra volja šefov, da kaj dajo. Jaz sem prepričana, da je letos ne bom dobila. Saj, če logično pomislim tudi ne vem zakaj bi jo, če sem bila pa v celem letu v službi kakih 10 delovnih dni... še dobro, da bo sinko kakšno darilo dobil. Uf, kaj vse ste že napisale.. Aja, legenda, upam, da se vam stanje lepo popravi. Sem zihr, da se vam bo, ker imajo mali še tako mehke vse vezi in ostalo, da ni panike. Samo telovadit je treba z njimi pa bo vse OK! Tintin - super za babyfon. Mi sicer imamo neko zadevo, so nama jo posodili kolegi in uporabljamo jo samo pri tašči. Dela pa fino. Ampak itak sem zamudila to temo. Country - pozdravite se čim prej!!! Mislim, da je pametno, da vzameš hčrekico iz vrtca dokler se ne pozdravite! Levinjica - lepo, da si me pogrešala. Jaz bi tako naredila kar se tiče hojice, kot je napisala country. Eno sliko, da bo mir v hiši in to je to! nejanejc - hej, nič nisi zahtevna do tvojega! Res ne, jaz te občudujem, da zdržiš cele dneve sama. Jaz bi na tvojem mestu že pop .... Upam, da kofetek uspe. Če ne prej pa drugo leto!! Pa upam tudi, da boste kaj spali in tintin tudi!! Aprilčica - tale verz mi je pa ful všeč in ga bom kopirala. jaz sem letos celo poslal 3 voščilnice ampak bolj kot zahvalo za darila, ki smo jih prejeli ob rojstvu našega pikca od prijetljev iz Švedske. Amelie - a ti resno bojkotiraš RR?! GH - mi samo še papcamo! Ponoči pa flaška in to je to... Saj vem, zihr sem še 100 stvari pozabila ampak bo... Aja, to vam moram še povedat. Sem bila na zaključni večerji s sodelavci...joj...Saj je bilo kul ampak tudi ne... Cel večer so me napadali, če sem že noseča, kdaj spet bom, sklepali, da sem, ker nisem pila tekile (je pač ne maram...) disaster! Ko sem pa odhajala, me je pa zahvatila šefica in pravi kako je kaj z mojo nosečnostjo, če sem že, če sem že dobila menstruacijo...mislim!!! Kot da bi bila ona prva, ki bo izvedela!!! Halo?! Svašta! Sem ji trekla, da naj ne skrbi, da bo vse zvedela ob svojem času! Jao, jao. Ok, saj malo sem sama kriva, ker sem rekla, da bomo imeli kmalu še enega ampak neko spoštovanje pa to se mi zdi, da bi pa tudi lahko bilo!!! A ne?! No, drugače je bilo pa fajn. Vse je po starem, spremenilo se ni popolnoma nič, ne pogrešam nobenega... Ok, zdaj imate pa dovolj za brat! Čau!
< Sporočilo je popravil agha -- 22.12.2010 12:39:46 >
|