Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: didi5 IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Didi: jaz sem bila prvo noč non stop pri njem. Jokal je 45 minut, sem ga božala in mu govorila, da mora spat, ga tudi lupčkala, ga pa nisem vzela ven. Vmes me je cukal za lase, se dobesedno metal nazaj po posteljici. Tako mi je bilo hudo, da bi ga najraje ven vzela, ampak če bi ga - bi naredila še večje sranje, ker bi vedel, da lahko za vsak jok doseže kar želi. Zraven sem itak jokala, moj je šel kar ven iz spalnice na čik. Vmes mi je rekel, da ga bo ven vzel, pa sem rekla, da ne sme. B je potem zaspal - se je ulegel, dala sem mu medvedka dudo, mu rekla, da je panč panč cajt in je spal 5 ur v kosu, kar je rekord. Zjutraj je bil kot nov, midva pa tudi. Seveda sem se počutila kot kup dreka, ker sem ga pustila jokat. Ko je imel dopoldanski spanec sem se odločila, da res delam po metodi. Dala sem ga v njegovo posteljico (odgrnila rulete - mora biti razlika med dnevnim in nočnim spanjem), zraven medvedka, dudo, ga pobožala in rekla, da bo zdaj malo zaspal in šla ven - vrata sem pustila priprta, da sem lahko noter kukala, ampak me ni videl. 15 minut se je pogovarjal sam s sabo in medvedki, nato pa začel jokat. Počakala sem 1 minuto in šla noter. Ponovila isti stavek, mu dala medvedka in dudo, ter šla ven. Mali zaspal. ŠOK! Popoldne isto, le da sem morala 2x vmes v spalnico. Potem počakaš 2 minuti (če po prvi minuto ne zaspi. Zvečer smo se najedli, potem se je skopal, sem mu v dnevni sobi pravljico brala, vmes sva se dojila, se "lupčkala". Nato sem ga nesla v spalnico in spet isti postopek. Duda, medvedek, pobožala, lepe besede za lahko noč in šla ven. Sem šla spet 2x v spalnico. Ob 21.05 je zaspal, ob 2.30 sem mu dala dudo in mu spet zaželela lahko noč, okrog sedmih sem ga dojila in dala v najino posteljo, spal je do 9.00. Danes je spet prespal celo noč. Od 20.00-8.00 (ob 5.30 sva se dojila). Z moje strani: nam je pomagalo, ne morem verjet, ampak je! Še zdaj imam slabo vest zaradi prve noči, ker sem sama sebi obljubila, da ga ne bom pustila nikoli jokat in sem požrla svojo besedo!! Kakorkoli pa obrneš: zdaj je boljše - ne 10_x_, ampak 100000000000_x_. Srečno! Aha - no tole mi delamo že od vsega začetka - imamo vedno isto rutino. Ven je pa nisva nikoli jemala iz posteljice. V bistvu zna naša spat tudi 10 ur v kosu, če že se zbudi za dudico. Zdaj ima pa spet par dni fore, da ful joka v spanju tam ene dve uri po tem ko jo damo v posteljo. Pol pa sredi noči budna kot sova - in ne zaspi dokler ji ne dam za jest. Je pa imela par tednov nazaj tudi tako obdobje, da je ponoči jedla, pol pa je samo od sebe minilo, pa ni nič spremenila količin hrane čez dan. Očitno jo pač nekaj mantra. Čez dan imam jaz čisto isti postopek. Sem pa knjigo prebrala preden sem rodila pol pa jo vrnila. Meni se tudi zdi da deluje. Vidiš, mi pa nismo nikoli tako delali. Vedno sem ga ven vzela, ga nosila, ujčkala, mu tresla rit, ga dojila (500-krat na noč), drugo rundo je vedno spal pri nama, obvezno se je zbujal za dojko - ker dude nikoli ni hotel sprejeti), pa sem mu jo dala. Nato se je že dogajalo, da sem postala mama duda, ker je celo noč visel na dojki, se sploh nisem smela premaknit. Tudi med nama ni več ok spal, zato sem se potem odločila temu naredit konec. Mu pa zdajle druga zgornja dvojka ven leze, pa se ne zbuja ponoči! Tako, da sploh ne vem več, če se je prvič zbujal zaradi zobkov, ali se je hotel le crkljat Uživajte jutri! levinjica: pomoje ti ni treba skrbet. Jaz sem na spanje pozorna le takrat, ko B telebne po tleh in se potem sekiram še 3 dni. Tolikokrat ko on pade, pomoje noben. Ne vem, se mi zdi, kot bi bila obupna mama, pa ko tak redar stojim zraven njega, pa vseeno telebne, se zvije ko črv, pa ga kar spodnese nejanejc: tudi vi lepo preživite novo leto in uživajte s tatijem doma. Naš je tudi, sem ful vesela Benjamin se je pa danes že 3 krat tako posračkal, da ne vem kaj je to. Prvič ob 8.00, ko sem ga iz spalnice odnesla 5m stran od mene, ker je bil cel posran in direkt pod tuš. Kaj takega še nisem videla Potem pa še 2x. Driska ni, ampak smrdi pa ko kuga Gremo pizzo pečt papa
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 30.12.2010 11:49:54 >
|