|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
22.12.2010 23:52:49   
NATAŠA35
moji vsi spijo, jaz pa še tu malo napišem, potem pa se spravim nekaj malega pospravit, potem pa v mižule, ker jutri grem z mojim v službo, d abom imela avtouser posted image user posted image , potem pa fešta s sodelavci...

božičnica super za tiste, ki ste jih dobile, upam, da mi bodo nekaj tudi nekaj dali, bi bila ful veselauser posted image user posted image ...če bi pa dobila še 13. plačo, bi pa vriskala od veseljauser posted image user posted image

bronhiolitis ne vem, katera je napisala, da so na meji, mislim, da country...to je bolezen spodnjih bronhijev in ker otroci dihajo s prepono, ne dobijo dovolj kisika...na žalost ni nobenega zdravila, otroka zdravijo samo z dodatnim kisikom, če mu primanjkuje kisika...na žalost se ta bolezen lahko ponovi do otrokovega 3. leta, tako da ga je treba bolj pazit, sploh pa ne sme biti z bolnimi...

avtosedeži jaz imam brevi grand prix, pa tudi concord in sem fenomenalno zadovoljna...ne trgajo se, niso plastični, so zelo trpežniuser posted image user posted image

jutri grem malo uživat, čeprav sem dobila menstro, bom letela nonstop na wc, samo vseeno bom dala vse na bowlinguuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.12.2010 10:33:09   
Anonimen
Dobro jutro!
No mi smo se uredu naspali,sam Ema se je celo noč premetavala ,nemirno spala.Ne vem kaj je to zdaj user posted image ,zbudila se pa ni!!!Danes se je zbudila ob 8 30 uri in sedaj že pol ure spi ,je zelo sitna ,nič ji na paše.Ne na roka h ,ne na mojem krilu sedet,bila bi samo na tleh in nogah..katastrofa.Po mojem se spet zobeki prebližujejo..bomo videli.
Ati je v službi cel dan,jaz pa zdaje malo pospravim ,potem ,pa še v trgovino ,seveda z Emo ,Nina v šoli di 15 ur!!!Ne vem kako bo ,če bo tako sitna.
Nekaj sem še misla napisati včeraj pa bom danes.
tašče vse lepo in prav lahko kaj rečejo ,kot mame sam v moje zadeve oz.živlenje se ni bo vtikala,naj se v svoje ,mo ima dosti kaj za popravit.Jaz se uradno z njo ne pogovarjam od aprila 2009,edino na krstu par besed,in sedaj ,ko ji je ati umrl.Se je full začela nekaj pogovarjati ,pa se jaz nisem hotela ,kaj preveč ,samo zaradi žlahte in mojega sem se malo.
Pa za vnukice je zelo dobra vsak mesec dobijo po 100eur,pa meni ne pomeni denar vse ,važno je odnos do osebe ,da ni tako ,da se obrneš ,pa ti hrbet pokaže..tako je pri meni!!
Glede hojice pa sem se odločila ,da jo dam ,naprej in tudi slike ne bo videla!!!
Nataša35 lepo se imej na fešti in na bowlingu...uživaj!!
avto sedeži mi imamo romerja in maxi cosi..smo zadovolni,čeprav je bilo z maxi cosi malo problema..Cene imajo vsak  sedež svoje,je pa res ,da tisti za 50 eur ,nimajo take varnosti ,kot za 200-3000eur!!!
Včeraj v beby centru srečala eno mamico ,ko ima sina starga 6 mesecev in govori ,kot zdravnik razločno..mama,ati,teta ,dedi...jaz sem sam gledala in poslušala!!!
user posted image imajo vaši sončki ,kaj suho kožo po obrazu..jaz sem pri moji opazila ,da ima boolj suho..kera krema je kaj najbolj primerna za mazanje suhe ,kože...
Nič grem lepo se imejte in se še kaj javim...
Lp..

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.12.2010 10:53:33   
tintin
jaz imam za mazanje od dm-ja Alverde baby wind und wetter balsam, ki je narejen iz ognjiča, arnike in marjetic ter čebeljega voska. Zelo nežen in lepo se razmaže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.12.2010 11:10:08   
amelie
Jaz pa ga mažem kar z olivnim oljem iz lekarne, mu tudi ful pomaga.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.12.2010 11:40:13   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

user posted image imajo vaši sončki ,kaj suho kožo po obrazu..jaz sem pri moji opazila ,da ima boolj suho..kera krema je kaj najbolj primerna za mazanje suhe ,kože...
Nič grem lepo se imejte in se še kaj javim...
Lp..

Naša ima zelo suho kožo ki je čisto pordela ko sva šli in mrzlega na toplo in obratno (se ji je že luščila, pa sem ji tudi z oljem mazala). Zdaj sem pa nabavila Mustela za vremenske vplive in je v dveh urah bila koža spet lepa. Jo namažem zjutraj in ko greva ven ter je to to. Priporočam :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.12.2010 11:46:06   
NATAŠA35

mater sem jezna, ker ne delam, ker bi dobila božičnico in 13. plačo v kompletu in fulllllllll visoko 1.650,00 €, najvišje v slo user posted image user posted image user posted image ...upam, da se me bodo kaj usmilil in da tud jaz kaj dobimuser posted image user posted image

moj simon ima tud suho kožo, mažem jo pa z kremo oriflame kozmetike in mu ful odgovarja....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.12.2010 12:39:59   
katy83
dan. evo nas iz bolniceuser posted image
ma, eh, jezna sem na organizacijo na pediatriji...tisoč sester, zdravnikov, pa vsakemu stokrat razlagat, pa vsak drugače govori.user posted image Ne zanjo pa po telefonu povedat, da mora bit otrok tešči. :( No, nekaj so naredli danes (kožne teste, ki kažejo, da alergije na mleko ni), nekaj pa moramo še jutri nazaj (krvne teste in uz zaradi refluksa) Za povrhu pa se še najde neka pametna zdravnica, ki mi reče, da bruha zato, ker preveč poje in da je debel. user posted image user posted image user posted image

no, kaj več pa kasneje

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.12.2010 13:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Priporočam Weledo!

Katy: ne sekiraj se, vse se vrača, vse se plača!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.12.2010 20:17:07   
legenda_m
no sm se nabralauser posted image . že spet nas je obiskala sitnobica in pa obdobje 'nočem iti k tebi, hočem mami!!! aaaaaaaa ' bomo pregural pa bo.v službi sem dobila ličen paketek s hrano znamke diši po prekmurju, pa eno čutarco (ker smo eko ane) pa majico pa seveda pa planerček in koledar s zeloooo lepimi slikami in sporočilom....

včeraj smo šli še na dedka mraza, sm se urinla pred direktorja (pomoje mi naslednje leto lični paketek ne pripada). fajn predstava s stenom vilarjem, jaka je sicer rajš gledal ljudi v vrsti za nami. zraven je bla še sodelavka s 3 letnico, ki jo je spet na veliko osvajal pa se ji smejal. pol se je šel še slikat z dedijem, ravn je pokapiral da ga ne držim jst in je že nabiral šobico pa ga je deda vrnil nazaj in se ni mel časa cmerit

jelka ne vem, če bo letos postavljena, kartice še niso odposlane (aprilčica una od pehte mi je ful dobra a jo lahko uporabm za sms?- bom jst tud eko) tud jst ne pišem več kartic, letos bova zravn priložila še slike od krsta, zato, pol bomo pa tko kot tintin, če ne bo nben nč poslal tud mi ne bomo. user posted image

nataša35 a lahko pridm delat k vam?

tintin mi mamo 3 obroke gh vmes mleko, ponavad tkrt kdr gre spat

aprilčica nč ne zamerm in ja res je dons vsak ta drug na ft, sam jst sm mejčkn iz foha pol pa mal več vidm (prekletstvo, ker mi požre živcev še pa še). in ga načeloma neb pelala, ker mam pa ravn to možnost... pa ja ajd, če druzga ne se mejhno natelovadi. in tud men se načeloma zdi da se pretirava u nulo, kdo je pa 5 let nazaj o tem kj vedu? bl mal... sam tisti k so privat so se začel reklamirat ker morjo prežvet. in men je tale ft kr u redu, kolegica ma pa izkušenj še pa še. uf kok ga dobr premečka. in tele nogice na o, ni smrtno nevarno, sam zkaj ne bi popravl če se da. da ne bo pol k kkšn futbaler. sj veš za svojga otroka vse. a veš kaj čm rečt...

levinjica jst mam srečo s taščo. dobra duša, je rekla mene tašča ni marala pa vem kko je. sam kaj ko pol skoz na mizo nos pa sil jest pa vzem pa jej pa dj mi tamauga da boš jedla... to mi je tečn... ne vem kko bi ravnala če bi bla želht? ja nč. neb govorila z njo ane. ah ja tud mi mamo kremico od welede wetter und wind a je tko? ma no tisto ko aprilčica

katy tale pripomba od zdravnice je bila pa skrajno neumestna.

agha- današnje punčke so zgleda vse navajene na baby borne ki lulajo in kakajo pa zgleda da dojemajo da tud arne ko en babyborn al kaj? mislm tale pa je. no čeprav rečt je pršla soseda? se prav je soseda mal čudna. ja avto sedež. tud pr nm user posted image  še vedno trogamo v lupinici, in še vedno sm zaljubljena v recarota. pr men se je tud ene parkarat jokal v lupinci ma kaj čem. ustavt nism mogla... mal muske sm mu zavrtela...in je zaspal...

evo je to vse? aja a ni tuga vreme. pa še jst s tem svojim pritiskom k je kr neki nizek in popolnoma povožena in še noči so kratke... ah ja. sj bo boljše, danes sm jakcu pela pesmice o pomladi. tko da... kmalu pride... še malo...
čaučk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.12.2010 20:59:58   
Anonimen
Uuuu, modra RR - like ituser posted image user posted image

Na hitro, sem ko napol crkjen, debel, zdolgočasen, gigantski ligenj. Benjamin noče biti sam niti 1 minuto, res, adijo pamet, ko tak mali opičjak jeuser posted image Pa še spodnja dvojka mu ven rine, končno je vidna š**** in upam, da bo zdaj nehal tečkarituser posted image

Legenda: ja, kar ponucaj verz, itakuser posted image Jaz tudi ne mislim pošiljat nobenih voščilnic, bom kar prek sms-a za novo leto poslala in tudi ne bom kaj prida eko, glede na to, da bodo pri Simobilu ponucali več papirja za izpisek, ko bom nabijala sms-e. Zato imam pa super duper lepo eko vrečko, ki sem si jo privoščila sama sebi kot darilo za božičuser posted image user posted image Saj jaz te razumem glede ft, lej, če bi meni rekli, da morava z B hodit, itak, da bi hodila, kaj pa drugega. Ampak res vsak drugi že hodi, le to me čudi. Sej veš: user posted image

Priznam, da si sploh nisem zapomnila kaj ste pisale, naj me ena šukne v rituser posted image

Darila sva danes zavila, smreke še nimamo, sploh se mi je ne da postavit, ker vem, da se mi je potem ne bo dalo pospravit. Ponavadi sva jo imela nekje do polovice februarjauser posted image

Grem gledat NCIS, če ne bom mrknila prej.

Lp

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.12.2010 21:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Pa še spodnja dvojka mu ven rine, končno je vidna š**** in upam, da bo zdaj nehal tečkarituser posted image

WTF?!? Ne razumem kaj sem grdega napisala, da so me cenzurirali. Vidna je KONICA - ha, zdaj me pa dajte, če me lahko... Frtik..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.12.2010 21:06:28   
tintin
hojla pupce še od mene,

moža sem poslala v trgovino, da bomo imel naslednji teden kaj jest...meni se ne da gužvat:) hehe...pol pa rajš seznam napišem in gre on sam. Čeprav včasih je smešen, zadnjič mu napišem, da naj prinese fige in frajer prinese pregrešno drage, v hladilnici zorjene SVEŽE fige, valda ker nisem napisala SUHE fige...in isto seveda, če napišem PAR HRUŠK...on prinese dve hruški...zelo dobesedno me jemlje:)

ja, vreme je ubitačno. Danes sva z Vitom šibala do qlandie, ker valda nisem imela še niti enega darila, pa v soboto vidim pol familije za katere bi bilo fajn imet kako malenkost. No mi smo skromni, čokolada in kava, večje familije dobijo še kako vino, otroci pa ene bombone in zobno ščetko in pasto. Starši (moji pa tast in njegova prijateljca) pa še kak gel za tuširanje. To je to.

Vasja imam drug teden doma, aleluja bomo videli kako bo. V sredo in čet. ima možek dopust, upam da bo ok vreme, da gremo v ikeo po par nujnih stvari.

Sicer pa sem zadnje par dni mal depressed glede čakalne liste za jasli, mislim da skor ni realne možnosti, da jasli dobimo...in se bom po novem letu podala v iskanje privat varstva. Rada bi našla kako varstvo, kjer je več otrok, pa da ima oseba, ki varuje kaj izkušenj + da je vsaj mal iz foha (kaka bivša vzgojiteljca ipd). Upam, da mi rata.

Drugač nam pa dogaja...vito kobaca (v rikverc gre ful hitro, naprej pa mal počasnej), hodi ob opori, pada na glavo...ni da ni. Skušam mu dopovedat, da je totalno prehiter.

Mene pa ful spet bolijo roke, presneti karpalni kanali, pa tok imam odrevenele, da komi kake gumbe in slično zapnem. Agha kako se obnese li furu? Moj me prepričuje, da naj grem, jaz pa ne upam:)

Vasja je dal čez prvi pregled pri zobarju (sistematika pri 3l) in je bil pohvaljen. Učili so se tud umivat zobe. Poleg tega sem končno nekaj pozitivnega slišala tud od vzgojiteljce. In sicer me je vprašala, če sem opazila, da je moj sin zelo glasbeno nadarjen in da bi ga bilo fajn kaj v glasbo usmerit. Ja, naš Vasja ima res izreden glasbeni posluh, da o občutku za ritem ne govorim. Poleg tega je res navdušen nad glasbo...zato imamo doma dostikrat orkester (mami igra boben, vasja se pretvarja da igra kitaro ali pa malo špila na klaviaturo, ati pa se pretvarja da igra trobento..), zadnjič je ves impresioniran skoraj eno uro gledal koncert simfoničnega orkestra ipd. Skratka tudi jaz mislim, da bo moral početi nekaj v zvezi z glasbo! Všeč mi je bilo, da je tudi vzgojiteljica to opazila.

Hm kaj še...aja, na živce mi gre gužva po trgovinah. Joj, danes sem porabila pol ure, da sem prišla z avtom do big banga (do koder sicer rabim 5 min), ker sem valda mogla kupit darilo za rojstni dan moje mame....joj ljudi polno povsod in samo trošijo, trošijo, trošijo...groza res.

Skratka grem zdaj še malo na off. Sem zmatrana, da o rokah ne govorim.

Legenda, super za paketek:) Ziher je šunka v tunki. Njam. Mi ne dobimo v službi NIČ. Za otroke pa celo hočejo, da sami plačamo, če hočemo dedka mraza. Kr neki. Pa bodi vesela za tako taščo, čeprav ti gre včasih mal na živce.) Saj imaš dober smisel za humor, pa se mal pohecaj, da (še) ne ješ za dva:)

aja, babyfon...se odlično obnese.

LP, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.12.2010 21:13:36   
amelie

Pa še spodnja dvojka mu ven rine, končno je vidna š**** in upam, da bo zdaj nehal tečkarituser posted image

WTF?!? Ne razumem kaj sem grdega napisala, da so me cenzurirali. Vidna je KONICA - ha, zdaj me pa dajte, če me lahko... Frtik..

Ha ha ha ha, joj, skoraj sem malega zbudila s krohotom!!! Pa ne moreš takih grdobij tukaj med mamicami pisat user posted image  user posted image  user posted image  
Tud pri Žigu pričakujem vsak čas dve novi konici, ker nekaj štrajka spet pri hrani in se slini kot buldog.
Aja, glede ft sem pa mislila še jaz dodat, da sem bila (in v veliki meri) ostajam istega mnenja kot ti, čeprav jo naš pikec res zelo rabi. Po vsaki terapiji se mu je do zdaj nov svet odprl. Midva ga doma kljub temu ne forsirava z vajami, naredimo jih, to je pa tudi vse. Ne želim ga silit v nič, bo že, ko bo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.12.2010 22:38:53   
Anonimen
Hitro še javlanje od mene...bom samo komenterala za drugega sem preveč utrujena...
nataša 35 bo drugo leto boljše za božičnico..jaz bi tudi bila jezna!!!
katy če bi meni ti rekla ,ji nebi bila tiho...bi svoje nazaj povedala..
legenda -m super za paket,pri nas je tudi sitnoba na pohodu...Moji tudi nič ne paše ne,sam na tleh bi bila!!
jelka jo postavljamo jutri zvečer ,če mi bo uspela...Pride zvečer mama na večerji ,jaz pa za vse skor sama ,moj ponoč v službi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
aprilčica ja te zobeki ,ven morajo priti..a ne?Saj bo !!!
tintin jaz tudi nisem za gužbe...No moj dragi je tudi podoben za kaj prinesti iz trgovin ,kot tvoj mož!!Moški pač!!!Super za Vasja,da je tako nadarjen!!
A ja sem čisto pozabila ..Hvala za nasvete glede krem ,grem jutri kupiti eno..Sicer imama eno niveino za mraz in veter,pa mi ni najbolj všeč!!!
No tako ,jas šibam v meževo..
Lahko noč!!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 23.12.2010 22:40:31 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.12.2010 11:29:47   
nejanejc
ojla.. ma neeeeeeeeeeeee
we are sorry.. res ne morem pisat se enkrkat... nejc se e zbudil vmes.. mogoce mi uspe se kaj kasneje spet napisat... zdej sem razj...

nic, vse lepo in miren Božič vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.12.2010 12:04:57   
Anonimen
Zdravo!
Pri nas je katastrofa  spet.Nina ponoči bruhala,Ema je sicer celo noč spala,sam pa kar joka  in joka ...sedaj sem jo dala spat.Ne vem ,kaj jo spet muči ,pa že včeraj je bila bolj sitna ,jokala ,pa ni...
Moj je šel v trgovino ,in po hamburgarje,ne bom danes nič za kosilo kuhala.Bomo imeli bolj obilno večerjo!!!
Drugače sem pa čisto brez volje...Pa danes sem si prevošla spanje ,do 10 ur!
To bo zaenkrat vse ,popoldan postavimpo jelko ,če mi uspe!
Se še kaj javim,če ne pa ,ne.
Vsem vam želim lepe in zdrave božične praznike!!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.12.2010 13:02:12   
tintin
hoj, pri nas je mal zbolel vito. kašelj in ponoči mal vročine (ni šlo prek 37,8), zdaj samo še mal zabasano pokašlja, ma laufava inhalator in prospan sem mu dala, pa čaj. Upam, da se zliže, jutri bi šla ful na rd moje mami, upam da bo ok in ne bo vročine....sicer je normalno, pije tud, živahen je ok.
lepe praznike vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.12.2010 13:03:08   
tintin
eh, pa ne bit jezne zarad božičnic, moj možek pravi...nek dobiš, nek zgubiš....tko je to. življenje. denar ni vse.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.12.2010 15:53:17   
legenda_m
tintin sm se nasmejala to s trgovino....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  podobn je pr nm ja. plus to da kj s seznama zgine in se kj novga pojav. ojoj bogi vito....user posted image  da bo čimprej okreval.

sm mal gledala na pramworld avtosedeže sam jst ne vem al ne znam al kaj recmo avtosedež bi bil 50eur cenejš (itak bi ga vzela) kt pr nm, sam so pa pol shipping costs tolko, da a se pol splača? in pa še zkaj majo teli britanci še zmer funte?!?!?!

aprilčica ful ste lepi na slikcah a ste šli to k profiju? in pa wtf je bolj kletvica kot š...

levinjicauser posted image

ja denar ni vse....

zdj bom pa zakričala VESEL BOŽIČ VSEM!!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.12.2010 8:36:57   
Anonimen
Jutro, preživite lep dan z družino, jaz sem tako vesela, ko smo vsi trije skupajuser posted image Drugi teden je moj baje še vedno na šihtu, čeprav naj bi nehal že pred tremi tedni. Vsaj ne bo problem glede keša v januarju.

tintin: hahahahahaha, poznano tole s trgovinouser posted image user posted image user posted image Sem mu včeraj naročila naj iz Hoferja prinese wc papir, kuhinjske brisače  in odstranjevalec ličil (btw: ful je fajn, pa ful je pocenuser posted image ), prinesel je pa: snikers pack, ene male čokolade, muffine, ene okrogle kekse, pozabil pa wc papiruser posted image

legenda: ja, smo šli "k pravemu" fotografu. To je letošnje božično/novoletno darilo za celo familijo. Sva ga šla kar slikat in mislim, da bodo najbolj veseli. Ne moreva drugače, sva se čisto spufala, v torek ima še moj ati 50 let. Res je kriza letos. Hmm, kletvice, ja, saj vem, da je hujša, ampak haloooouser posted image Drugače pa mi Zasavci kar na veliko preklinjamo. Priznam, da je sigurno v vsaki četrti besedi kletvica, ampak to čisto podzavestno. V takem okolju smo zrastli, živimo in tako govorimouser posted image

Lep dan

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.12.2010 8:38:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.12.2010 10:35:28   
nejanejc
ojla... tintin, ja bogi vito.. pikapoke iz doline na planino user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilcica lepe slike, pa upam, da bo mal mir pred zobki...

legenda... gremo kmal k tasci in tastu... slinit...

nic... sam tolko, da pozdravim... lepo se mejte na bozic..

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.12.2010 11:25:27   
tintin
no, mi smo imel pestro noč (vročina, jokanje), sem bila 100% da je ušesek in res....smo šli v dežurno, res je vnet ušesek. Dobili hiconcil, zdej pa v nove zmage. 

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.12.2010 12:23:07   
katy83
Dan babike moje.

Najprej, vsem želim karseda lep božični dan, preživite ga s svojimi najdražjimi, s svojimi sončki, skratka z vsemi, ki jih imate rade. Sem že na Fb napisala, pa bom še tukaj. Vsem ki jih imate rade, jim to tudi povejte. user posted image

No, midva s T sva bla včeraj v bolnici in so ga kr fajn namatrali. user posted image Ko sva prišla so mu najprej vzeli 4 epruvete krviuser posted image   in ker ni šlo iz roke, ker je pač buckast, so mi mogli iz noge. Mene so ven poslali, v sobo. Vmes so bila dvojna vrata in sem ga slišala kako joka. user posted image user posted image user posted image Grozen občutek. Tudi jaz sem jokala kot dež. Pa še 10 minut je trajalouser posted image . Božček moj mali.  Ko so mi ga prinesli se je kr hitro pomiril, jaz pa ne.   Potem sva šla na Uz želodčka, nato pa spet pikanje. Najprej kri iz prsta, nato pa so mu dali glukozo za pit in vsake pol ure merili krvni sladkor. Komaj je zaspal, sem ga že morala zbudit in nest na pikanje. user posted image Skratka full sva bila oba že boga, pa T je že bil lačen, pa ni smel jest, ker je moral bit tešč. Aja, vidi pa se, da tega pikanja še ni pozabiluser posted image , ker dosti več joka, pa prestraši se večkrat, danes veliko spi.

No, pa še ena hecna izkušnja.user posted image Od jutra nikak ni kakal v plenico, pa sem tam za kahlico rekla in se je tak posračkal, da brezeveze. user posted image   Vsi so samo bulili. user posted image user posted image   Rezultati preiskav zaenkrat ne kažejo nič, user posted image čakat pa moramo še krvne izvide, ki jih dobimo po pošti.  Zvečer smo bili pri moji mami, pa k očimovim sorodnikom smo šli in je T užival 100/uro. Več je ljudi, bolj je on posrečen. user posted image user posted image user posted image user posted image

tak moje javljanje za danes končano. Potem gremo k dedeku od mojega dragega, ker se tam vsako leto njegova družina dobi. user posted image   Jutri pa na kosilo k moji mami. user posted image

lepo mi bodite, uživajte v praznikih. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
25.12.2010 16:09:08   
agha
Samo na hitro:

tintin
- najlepša hvala za linke, sem pregledala samo se moramo še odločit. Li Furu je pa zakon!!! Ti samo pejt, ne bo ti žal! Res! Saj če ti ne bo mogel pomagat, ti bo takoj povedal, če ti bo pa lahko pa komot računaš, da ne boš več imela težav.

Več pa zvečer...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
25.12.2010 20:20:37   
Anonimen
Pozdrav mamice!!!
Kak ste kaj na ta božični dan!!!Mi smo danes uredu,zdravje taveče hči je malo boljše.
Za Emino jokanje in sitnobo so bili krivi zobeki,ima 2. nova zobeka!!!Sedaj jih imam 6 ,pa še eden ,bo kmalu...Smo dobili napad zobekov!!!
Danes je čisto drugačna in pridna,jaz sem še kar prehlajena malo ,moj je tudi prehlajen,danes je v službi dežura  na koncertu Šank rock!!Nič več ga ni doma..res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa saj bo bolše.Jaz pravim denar ni ves ,nekaj je tudi ,da je družina malo skupaj..a ni tako.
Včeraj je večerja uspela je bila mamica z familijo doma.Danes smo spali do 11 ure ,potem pa mamici na kosilo,jutri tudi ne kuham ,gremo žlahti od mojega v Ljubljano!!!Kar paše ,da ni treba kuhati!!!!Pa lučke v Lj gremo spotoma pogledati!!!
tintin ja smola ta Vitota ,pa dlih za božič.Naj se ušesi čimprej pozdravijo ,pa user posted image user posted image .
legenda-m ja kupovanje sedžev je znanstvena fantastika..
aprilčica ja taka je služba ,nikoli ne veš kdaj boš nehal in kdaj boš moral iti delat!Sam ,da je!Ja ,ja ti evri ,hitro se jih znebiš!!Kateri odstranevalec ličil ,to kupuješ...
nejanejc upam ,da ste uživali v potepanju!!!
katy ja vem ,kako je po bolnicah ,sem bila z tavečo hči ,podobne preiskave!!Sam ,da ni kaj hudega..Glede kahlice ,ti pa verjamem,da so vsi bulili ,moja prav uživa,ko kaka,pa tudi občasno lula v wc školjko!!!
Tako sem komenterala ,kar sem se spolnila.
Danes sta šla moji in Nina po božička k babici -neusojeni tašči.Smo vse dobili nekaj za božička ,princeske malo več..No pri nas je tudi za vse nosil..Princeske so res veliko dobile,končno ,da je z obdarjanjem daril konec...
Ja nič lepo se imejte ,se kaj jutri javim ...Lahko noč!!!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 25.12.2010 20:26:24 >

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?