Anonimen
|
Dober večer! Vam še jaz pridem malo težit prd spanjem.Princeske so zaspale,ema je zelo ,zelo prehlajena iz noseka ji kar teče ,kar veliko uporabljamo sesalec!Sitna je čez dan zelo ,proti večeru se pa umiri,slini se tako ,da sem jo danes 5 krat sprobleka,pa ima slinček gor ,ki naj bi ne premočil! Danes nes smo šli v Velenje ,se nam je avto pokvaril .Ta teden je res katastrofa nasplošno.Kar vžgat na vsem lepim ni hotel več,potem sem jaz mojega strica klicala ,da nas je domov peljal,moj je pa pol avto spravil z avtovleko k mehaniku.Je šlo 30 eur ,potem so ugotovilo ,kaj je bilo narobe,ko so razdrli ,pa so ga prej na računalnik priklopili ,pa nič ni kazalo napake!!!!!Ta avto naju bo res v grob spravil.Najboljše en avto čisto navaden imeti brez elektronike ,tak ko ima jaz saxoja citroena.Sam sem danes mojemu rekla hb,da imama še en manjši avto!!!!Se bo treba čimprej senika znebiti!!! Drugače sem danes kupila selikonski nastavek za čiščenje prvih zobkov,ji zelo paše ,pa že sama si jih proba čistit!!!!Ima kar naprej v ustah! tintin ti si pa bila pridna si vse prah pobrisala.Meni bo ta prah živce nesel ,ko ga je toliko po stanovanju!!!Ja ,ja pri računalniku ,ga je največ!!!! katy83 hvala za sožalaje,to je bil od mojega dedi!Tvojemu dediju ,pa želim ,da se mu stanje izboljša!!!Jutri se pa lepo imejte na božičku!!!! aprilčica super za uživanje z sošolko..je pasalo!Mene že tudi 3 dni glava boli ,po mojem je od spremembe vremena al kaj!Super za spanje in upam ,da si uživala na plavanju.Ja avto katastrofa ..a ne...a pri vas se je kaj umirilo popravilo! agha super za spanje ,mogoče ja pa res samo lačen bil oz.žejen!!!!! amelie super ,da ste uredu in zaposleni! country za tavečo hči ,da se čimprej pozdravi! didi5 hvala za izrečeno sožalje!Zakaj bi bila slaba mama,če otrok spi v svoji sobi!!!Pač ste tako navadili!!!Čestitke za 8 mesecev .Lep vikend tudi vam vsem!!! spanje moja princeska od 3 meseca naprej spi v svoji posteljici,je pa v isti sobi kot midva.dobi drugo leto svojo sobo oz.z sestro skupaj !!!Noče zraven naju spat v postelji,čeprav čez dan jo dam kdaj v posteljo spat ,pa tudi ne spi več dolgo ,je navajena v svoji posteljci.Da bo le tako vstalo!!!!Če pa otroci spijo zraven staršev ali ne ,je pa odločitev staršev..ja ša nekaj najlepšega ,ko se lahko stisneš malemu ali malo večemu otroku!!!!Toliko iz moje strani!!! Glede kakanja se je uredilo pri Emi smo ugotovil,da jo mleko zapira.Zelo se ji dopade ,ko kaka v wc škloljko!!! Drugače pa še omenim malo taščo,se je zelo spremenila ,kar ji je ati umrl!!Se čisto lepo pogovarja z nami vsem ,a jaz jo še klub temu ne prenesem,tašče pač-mej jo vidiš raj jo imaš!!! Še malo pa bo novo leto tukaj .Že veste ,kje ga boste pričakale,mi bomo verjetno ,kar doma ,moj je za star leto cel dan v službi.Da bi šli kam na prosto ,pa itak z malim otrokom ne gre ,pa še verjetno ,bo mrzlo!!!! Tako ,tole bo vse,grem počasi v meževo!!! Lahko noč!!!!
|