emma83
|
Dober dan, mi smo pa danes stari 2 meseca, kako gre čas hitro, jaz sem pa včeraj dobila menstruacijo. Na pa imam, ker sem spraševala kdaj jo lahko pričakujem, grrrr ampak vsaj manj boleča je kot pred nosečnostjo, obilna pa ravno tako kot prej, mi je ponoči šlo vse čez, ker sem imela vložke tko da sem zjutraj pol laufala po tampone v trgovino. Renesme WB, upam, da ste se končno rešili vseh nadlog. Library o moj bog, dobra si bila, da si toliko časa trpela. Sleepy wrap uspešno testiran, včeraj sva šla popoldne na sprehod po snegu, zdaj ga imam pa notri, ker mi drugače ne spi, če ga ne pestujem. Je pa mene včeraj na psrehodu v vrat zeblo, ker sem pozabila šal vzet, Liam je pa zaspal v momentu, ko sva prišla na zrak. Noč je pa bila za pobegnit, celo noč sem ga pestovala, ker je kr neki jokcal skoz, še na wc sem komaj šla. Eno vprašanje: kako čistite vratne gube? Liamu se je malo vnelo na vratu, ker je že taki mali bajsek, pa mu redno vsak dan čistim z vodo in mažem z oljem. Danes sem ga namazala z bepanthenom, da se zaceli. Kaj še priporočate? Dopoldne smo šli na obisk do tašče in tasta. Ženska namerno dela kontra od tistega kar jaz rečem oziroma govori tisto kar mene moti in sem jo lepo prosila naj neha. Dejansko me podjebava, mi pa dol visi, pač z malim ne bova hodila tja in basta, na njen nivo se pa ne bom spuščala. Phelps kaj pa pravi patronažna na takšno pridobivanje teže? A si jo poklicala in vprašala? Kdaj imate pa posvetovalnico? Liam je v prvem mesecu pridobil 1500 g, res je pa, da je njegova porodna bila 2800 g. Zadnjič sem ga tehtala in ima okoli 5500 g, se pravi je v enem mesecu dobil mal več kot kilo. Mene skrbi, da mi bodo januarja zatežili, da se preveč redi, ne vem pa koliko je zrastel od novembra. Jaz bi na tvojem mestu poklicala ali patronažno ali pa kar pediatra, če ne drugega, da samo sebe pomiriš. Če pa Neža normalno spi, ima vsako plenico polulano in normalno kaka, po moje ni kakšnega razloga za skrb. Nekje sem prebrala, da otroci z višjo porodno težo malo počasneje pridobivajo težo, ker ne rabijo toliko kot tisti malo bolj suhi. Ali malčkom strižete nohtke na nogah? Jaz mu jih ne, ker itak ni skoraj nič, na rokah mu pa moram skoraj 2x na teden, grem zdaj to narest, ker spi. Lep dan še naprej punce.
|