aleunam
|
^^Lažem, najprej je čas za kavo, zajtrk in RR. IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83 Hej, tiste ki dojite ali jeste brokoli in cvetačo??? Jaz sem 2x jedla kuhano cvetačo in opazila, da je bolj napenjal pred prdenjem in kakanjem, tak da sem tudi to opustila. Predlagam, da poskusiš, če se ti lušta omenjene zelenjave (jaz bi ful brokoli jedla, pa ne upam), pa ga malo opazuj. Bejo, nejka in ostale zainteresirane iz Pomurskega konca, tudi jaz sem za . Mislim, da je res boljše enkrat v januarju. Jaz sem z malim bila po nakupih prejšnji teden, danes pa zgleda gremo spet, ker bi babica rada šla. Meni prav paše, ker mi mali celo pot prespi v avtu, v trgovinah pa tudi, ker ga vozim v vozičku. Zaenkrat je ravi spremljevalec za nakupe. Moram pa pojamrati, da sva bila v soboto pri drugi babici in dedku od 11-19h. In je bil ful razdražen, bilo je ogromno ljudi tam, ni hotel prav jesti, malo so ga mučili še krči in kar je najhuje, spal je vsega skupaj 2x po pol ure, pa tudi jokal se jim je na rokah (kar je res ). Mene sicer ne moti, če je čez dan buden, ampak ko sva prišla domov je bil tako utrujen, da ni mogel zaspati. Mi je nakoncu zaspal ob deset_ih. Enostavno je že zaprl oči in zadremal, potem pa na široko odprl oči, kot da preverja, če sem tam (pa je imel zizo v ustih ). Se mi je prav smilil, ampak vsaj jokal ni veliko. Je pa potem ponoči prvo rundo prespal 6 ur. Včeraj sva pa tudi po mojem pregledu bila tam in spet ni hotel jesti. Pa sva kar hitro zaključila "obisk" in šla domov. UPAM, da se bo navadil biti tudi pri njih, ker verjamem, da takšna sprememba ritma ni fajn zanj, po drugi strani pa tudi ne moreva, da ne bi šla. Po moje mora malo še zrasti, pa bo potem drugače. Pa da ne bo pomote, doma je vajen kar nekaj ljudi, tudi obiskov, ampak zgleda, da vseeno čuti, da je v domačem okolju. Aha, me že kliče. Ena je omenila, da so začeli jamrati... Tudi Mark, že dober teden. In najslajše zame - ko mu kaj razlagam in je dobre volje, se mi nasmeje.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 21.12.2010 8:59:28 >
|