Renesme**
|
No, evo mene, končno, ne Nisem nekaj ful še brala za nazaj...pa bom, ko bo čas, malo bo trajalo.... Bila sem brez računalnikaa, sicer pa tudi časa ni bilo. Jaz sem imela tudi celo štalo po porodu, najprej visok pritisk- pa tableti, pa se teh znebim, sem mogla po injekcije za krčenje maternice, potem sem se opekla, pa je bilo 14 dni treba nogo cajtat, potem se mi je šiv, ki ga ni bilo več zagnojil , no potem sem dobila pa še vnetje ledvic in 10 dni antibiotika ( da ne govorim kako sem preždela celo nedeljo na urgenci- splošni, urologu in še v P so me peljali na pregled, pa potem še pol ponedeljka na polikliniki, so me preslikal z RTG in kontrastom, ker so sumili, da imam ledvične kamne...)...to je bilo pa najhujše, ker 1 teden nisem mogla za malega skrbet in je bil mož doma, da ga je rihtal- res katastrofa Bastian je pa res en priden dojenček, sej mu drugega ni preostalo, ko ga je mami tako srala Drugače sva dala čez že prvi pregled pri pediatrinji, me je skoraj kap, ker se je zredil za 1500g in zrasel za 5 cm, mislim, da se zdaj bližamo 5kg. Na obrok popije cca 100-120ml 7-8x na dan, ponoči se zbudi okoli 3-4 ure zjutraj in potem spet med 6-7 uro zjutraj. Krčke imamo tudi, najhuje je zvečer od 19h-22/23h...dojiva se praktično ne več, pije pa moje mleko, ki si ga črpam in zaenkrat še lovim njegove obroke, ko bo pa zvišal dozo bo pa potrebno dodajat. Trenutno imam Tinkaro tudi doma, zdaj bo do januarja, potem bomo pa videli. Je pa tudi ona kar pridna, zdaj ga že ona malo animira, sedi zraven, ko je v ležalniku in mu pravljice "bere", potem mu z raznimi ropotuljicami pred nosom maha, mali pa jo veselo opazuje.
|