|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 IlI. del
17.12.2010 21:17:25   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande

Eno user posted image Kaj ve jeste od klobas in tega? Suhe salame, šunke, hrenovke...itd. Sem mesojedec in se mi velikrat zalušta teh zadev, ampak ne vem, kaj lahko, kaj ne.

Jaz jem posebno piščančjo in hrenovke. Od mesa pa ponavadi svinjino inpiščančje meso, pečeno ali dušeno. Prihaja pa čas narezkov user posted image , pa se bom pršutu in podobnim (sploh prekajenim) zadevam izogibala. user posted image

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.12.2010 22:02:00   
november2010
Dober večer!

Končno sta oba moja pajacka v postelji, še nisem čist zverzirana dveh sama spat dajat, sam se bom mogla kar navadit, ker možek dela - decembrske prireditve pa koncerti pa te zadeve...
Sploh proti večeru malega sploh ne morem iz rok dat, sam da ga mal odložim res tuuuuli. Mislim, da prvega nisem nikoli tolk imela v naročju kot zdaj Adama. Ampak kaj čmo, pustit ga da se joka pa tud ne morem.

uz kolkov - imamo 3.1 se pravi bo star skoraj 2meseca. Enako je bilo pri prvem.

Starejši v vrtcu - ga ne bom ekstra ven vzemala, bolan je zelo redko, bacile pa viruse pa še iz drugih koncev lahko dobi... vzela bi ga ven samo v primeru, da bi videla da je res nekaj panika in da res mlajšemu ful škodje da je večji v vrtcu

majabar - super za obisk!!

ad3 kapljice - jaz tud razmišljam da bi jih prestavla tam nekje na tretji mesec.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.12.2010 8:49:19   
malajka84
Pa nas je zamedlo...spet:)

UZ Kolkov...me mamo pri treh mesecih šele...no enga je mela v porodnišnci, pa ma oba 1a, zadnjič je pediatrinja rekla d damo povijalne plenice stran da je vse ok...in naslednji Uz pri treh mesecih...zanimiv ,da je to tolk različno..

AD3...me smo jih jemale, pa je mela krčke, pa je pediatrinja zadnjič dala druge d3 .da so kao bolš ap ni problemov, no pr nas ni blo razlike, tkod  bomomal pavze nardile s tem...zakaj bi jo napenjal, če ni treba..

tko zdej grem pa sneg kidat da do avta pridem pa do trgovine, če bo vse po sreč:)

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   Novembrski malčki 2010
18.12.2010 9:13:16   
nadinne
Jutro.

UZ kolkov...mi smo ga imeli v P in so bili ok. Naslednji pregled imava pa enkrat v maju (ne vem na pamet datuma), torej ko bo mala že 6 mesecev stara. Tako da ja, zelo različno je to.

D3 kapljice...jaz sem jih včeraj začela dajat, pa da vidimo ali bo kaka reakcija...upam da ne!

malajka...sm ti ke folš da kidaš sneg...meni ne pustijo, pa bi takooo rada. Ampak v trgovino pa bom šla...bom gazila po frišnem snegu user posted image To tok obožujem user posted image

Jeeej...meni je pa danes ratalo dojiti v sede...v postelji sem nekako zvila kovter okoli pasu in malo gor dala in je šlo user posted image user posted image user posted image Tako da grem v nabavo blazine za dojenje user posted image ME HAPPY user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 18.12.2010 12:30:46 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Novembrski malčki 2010
18.12.2010 14:54:03   
philadelphia
Drage moje, ne morete verjet kaj se je zgodilo meni. Kot sem najbrž že kaj prej napisala, sem bila še do danes v ležečem stanju s hudimi bolečinami tam spodaj. Bilo mi je malo čudno, ampak ok ene prej pridejo k sebi, ene kasneje. Potem pa sem par dni nazaj začutila nekaj trdega v nožnici in sem bila čisto paf. Se je pa dalo vidt in slikat in sem povprašala dr.Pušenjaka na forumu kaj bi to bilo.Mogoče so pa notranji šivi? Ne, bil je pozabljen tampon po porodu, po šivanju. user posted image user posted image
Danes sem šla nazaj v porodnišnico, 23 dni po porodu. Si predstavljate? Jaz s hudimi bolečinami ves ta čas, nisem mogla biti pokonci, nisem se smela niti malo nagnit naprej, nič, samo ležat, kriv pa je bil nek klinčev tampon in malomarnost zdravnika. Pa da ti nekaj gnije noter in se celo zarašča user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bila sem že skoraj brez čišče, zdaj pa so mi v porodnišnici dežurni odstranil to ven, zdaj pa spet krvavim. Upam, da ni že prišlo do kake zastrupitve!

Imam pa srečo, a ne.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.12.2010 14:54:17   
november2010
jeeej, novo ime teme. I like! :)

Pozdravček vsem!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.12.2010 14:57:20   
november2010
ojej library, ne morem verjet ej! Upam, da si jim vsaj povedala kar jim gre. Kaj tazga se ne bi smel dogajat!!

Neposredna povezava do sporočila: 482
18.12.2010 15:08:01   
philadelphia
To se zgodi če ponoč rodiš user posted image
Čist normalno. Katastrofa! Pa sem rekla, če je vse vredu zdej, pa ni nič pogledal. Sam čišča bo naredila svoje in bo boljš. Mislim za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
18.12.2010 15:29:21   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: library

Drage moje, ne morete verjet kaj se je zgodilo meni. Kot sem najbrž že kaj prej napisala, sem bila še do danes v ležečem stanju s hudimi bolečinami tam spodaj. Bilo mi je malo čudno, ampak ok ene prej pridejo k sebi, ene kasneje. Potem pa sem par dni nazaj začutila nekaj trdega v nožnici in sem bila čisto paf. Se je pa dalo vidt in slikat in sem povprašala dr.Pušenjaka na forumu kaj bi to bilo.Mogoče so pa notranji šivi? Ne, bil je pozabljen tampon po porodu, po šivanju. user posted image user posted image
Danes sem šla nazaj v porodnišnico, 23 dni po porodu. Si predstavljate? Jaz s hudimi bolečinami ves ta čas, nisem mogla biti pokonci, nisem se smela niti malo nagnit naprej, nič, samo ležat, kriv pa je bil nek klinčev tampon in malomarnost zdravnika. Pa da ti nekaj gnije noter in se celo zarašča user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bila sem že skoraj brez čišče, zdaj pa so mi v porodnišnici dežurni odstranil to ven, zdaj pa spet krvavim. Upam, da ni že prišlo do kake zastrupitve!

Imam pa srečo, a ne.

ojej. upam, da bo vse dobro zdaj :)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.12.2010 15:45:02   
phelps
Oila!

UZ kolkov je imela ob rojstvu (vse ok), ponovili bodo pri 3 mesecih. Ima pa precej zavita stopalca zaradi pomanjkanja prostora v trebuhu in čeprav delava vaje, se stanje ni bistveno izboljšalo, pa me skrbi user posted image

Hofer plenice uporabljamo tudi mi, brez problemov, ritka snežno bela. Včasih namažem preventivno z Bepantenom, ker ponoči spi tudi po 6 ur ali več...

Komaj čakam pregled pri P v sredo, da mi pove kaj je s težo, imamo 5.100 g. Mama mi nekaj modruje, da moram več dodajat user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.12.2010 15:50:39   
Majchi
Ooo Library, tole je pa za znoret. Tud jaz upam, da si popizd.la tam in jim povedala ta svoje. Delo ponoč gor al pa dol, tole je šlamparija, ki bi se lahko hujš končala. Upam, da bo vse okuser posted image . Si pa predstavljam kok moreš bit pissed off, ker si bla tok časa odvisna od drugih, in to za brezveze...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.12.2010 15:54:25   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ooo Library, tole je pa za znoret. Tud jaz upam, da si popizd.la tam in jim povedala ta svoje. Delo ponoč gor al pa dol, tole je šlamparija, ki bi se lahko hujš končala. Upam, da bo vse okuser posted image . Si pa predstavljam kok moreš bit pissed off, ker si bla tok časa odvisna od drugih, in to za brezveze...

Ej sem končno lahko sedela, hodila, po stopnicah v 5.nadstropje mi je blo mala malca. Ma še skuhala sem in vse. Sicer še čutim spodaj neki malga, sam ne pa tist kot prej, kar je blo navzdržno. Sem kr mal lažja zarad tega user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.12.2010 15:56:22   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Komaj čakam pregled pri P v sredo, da mi pove kaj je s težo, imamo 5.100 g. Mama mi nekaj modruje, da moram več dodajat user posted image

A ni celo kilo težja? To je kr normalno, al ne? Jaz mislim, da poslušaj sebe in ne mami.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.12.2010 16:03:01   
tejci1981
Sneženi pozdrav tudi iz štajerskega konca user posted image !

Lepo novo ime teme user posted image user posted image user posted image !

Library - OMG!!!! Upam, da bo vse vredu, da ne fašeš še kake infekcije ali kaj podobnega! user posted image user posted image !
Tudi ponoči bi mogli svoje delo opravljati tako kot je treba,...čeprav vem da je prava kriza nočno delo!

Mi pa imamo zadnje 3 dni zelo aktivne,...
Vstajamo se med 5 in 6 uro zjutraj, potem pa krčki čez cel dan po malem in jokcanje in jamranje,....ko se naje je mogoče kake pol ure vredu, pol pa spet alarm!
Jemljeml kapljice, pijemo čaj,....user posted image
Če ne prej bo "baje" po 3 mesecu bolje!!!

UZ kolkov - mi ga imamo na dan odpusta v P in kontrola čez 12 tednov (mi jo imamo konec januarja).

Grem odrešit atija user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.12.2010 16:11:49   
bejo2010
user posted image user posted image user posted image sem napisala cel post, pa mi ga ni objavilo.

aleunam, ja v MS, se lahko zmenimo z nejko za kakšno kavico.

A ni nič narobe, če AD3 malo prestavimo, ker imam občutek da ji tudi ne paše? Zdaj sicer dajem 3 namesto 5 kapljic.

UZ kolkov čez pri treh mesecih, do takrat široko povijanje z eno tetra plenica, kljub temu, da so kolki bili ob rojstvu ok.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.12.2010 19:27:12   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Poslala zs za spremembo imena.

user posted image Liam ima okoli ust rdeče pikice. Od česa bi to lahko bilo? Od mraza, polivanja ali brisanja ust s tetrico? Verjetno kar vse a ne?

Drugače sem pa ponoči sanjala pajaco, da je ona pediatrinja, ma ne vem od kod mi to. Verjetno zaradi zdr. nasvetov, ki nam jih daje.

Kakšne pa so pikice? Moj je zdej okol ust tud fasal ene izpuščajčke, pa zraven oči tud. Kožne barve, eni mal rdeči, pa hrapava, suha koža. Jaz se mal bojim, da bi bla kaka alergija. Recimo na kravje mleko, sploh skupaj s temi njegovimi krči user posted image  Na srečo mamo v ponedeljek 2.pregled, pa bom vprašala.

phelps - s kok ste pa štartal. Recimo pri 2 mescih ma moj 5 kil, ampak to je 1.600 g več od tehtanja pri prvem tehtanju user posted image  Na to tud ne vem kaj bo P rekla. Ti pa delaj po filingu, če ti tamal ne joka oz. ne zahteva več, je po moje že ok.

UZ kolkov - mamo v sredo pri 2 mesecih. V porodnišnici niso še nič delali, tko da upam da bo kul ...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.12.2010 19:32:46   
Renesme**
No, evo mene, končno, neuser posted image

Nisem nekaj ful še brala za nazaj...pa bom, ko bo čas, malo bo trajalo....

Bila sem brez računalnikaa, sicer pa tudi časa ni bilo.

Jaz sem imela tudi celo štalo po porodu, najprej visok pritisk- pa tableti, pa se teh znebim, sem mogla po injekcije za krčenje maternice, potem sem se opekla, pa je bilo 14 dni treba nogo cajtat, potem se mi je šiv, ki ga ni bilo več zagnojiluser posted image , no potem sem dobila pa še vnetje ledvic in 10 dni antibiotika ( da ne govorim kako sem preždela celo nedeljo na urgenci- splošni, urologu in še v P so me peljali na pregled, pa potem še pol ponedeljka na polikliniki, so me preslikal z RTG in kontrastom, ker so sumili, da imam ledvične kamne...)...to je bilo pa najhujše, ker 1 teden nisem mogla za malega skrbet in je bil mož doma, da ga je rihtal- res katastrofauser posted image

Bastian je pa res en priden dojenček, sej mu drugega ni preostalo, ko ga je mami tako sralauser posted image

Drugače sva dala čez že prvi pregled pri pediatrinji, me je skoraj kap, ker se je zredil za 1500g in zrasel za 5 cm, mislim, da se zdaj bližamo 5kg. Na obrok popije cca 100-120ml 7-8x na dan, ponoči se zbudi okoli 3-4 ure zjutraj in potem spet med 6-7 uro zjutraj.
Krčke imamo tudi, najhuje je zvečer od 19h-22/23h...dojiva se praktično ne več, pije pa moje mleko, ki si ga črpam in zaenkrat še lovim njegove obroke, ko bo pa zvišal dozo bo pa potrebno dodajat.

Trenutno imam Tinkaro tudi doma, zdaj bo do januarja, potem bomo pa videli. Je pa tudi ona kar pridna, zdaj ga že ona malo animira, sedi zraven, ko je v ležalniku in mu pravljice "bere", potem mu z raznimi ropotuljicami pred nosom maha, mali pa jo veselo opazuje.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.12.2010 19:38:14   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Poslala zs za spremembo imena.

user posted image Liam ima okoli ust rdeče pikice. Od česa bi to lahko bilo? Od mraza, polivanja ali brisanja ust s tetrico? Verjetno kar vse a ne?

Drugače sem pa ponoči sanjala pajaco, da je ona pediatrinja, ma ne vem od kod mi to. Verjetno zaradi zdr. nasvetov, ki nam jih daje.

Kakšne pa so pikice? Moj je zdej okol ust tud fasal ene izpuščajčke, pa zraven oči tud. Kožne barve, eni mal rdeči, pa hrapava, suha koža. Jaz se mal bojim, da bi bla kaka alergija. Recimo na kravje mleko, sploh skupaj s temi njegovimi krči user posted image  Na srečo mamo v ponedeljek 2.pregled, pa bom vprašala.

phelps - s kok ste pa štartal. Recimo pri 2 mescih ma moj 5 kil, ampak to je 1.600 g več od tehtanja pri prvem tehtanju user posted image  Na to tud ne vem kaj bo P rekla. Ti pa delaj po filingu, če ti tamal ne joka oz. ne zahteva več, je po moje že ok.

UZ kolkov - mamo v sredo pri 2 mesecih. V porodnišnici niso še nič delali, tko da upam da bo kul ...

pikice- tudi basti jih ima, okoli ust in pod brado...jah če je pa skoz moker okoli ust od tega mleka....če ni drugje po telesu pikic je verjetno od polivanja, brisanja...lahko se pa tudi koža čisti..

Prvi mesec naj bi dojenčki dobili med 700-1000g (mi smo jih 1500g, kaj je ekstra velikouser posted image ) Iz P sva šla z 2900g pri 1m5d je imel 4440g- mene je skoraj kap ( od tega je bil 1 teden na AM, zaradi antibiotikov in analgetikov), se je pa že prej redil ca. 60g na dan...

UZ kolkov- v P ga niso delali, ga imava pa v ponedeljek...ga pa povijam široko že skoz, je patronažna rekla naj kar vseeno povijam...pa saj se navadiš, upam pa vseeno, da mi ne bo treba večuser posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.12.2010 20:40:55   
Renesme**
no nekaj sem pa že prebrala

dojenje...jah, ni lahko...midva sva se 3 tedne no 23 dni dojila...potem pa urgenca...pa je bil na flaški in črpanem mleku, potem pa zaradi zdravil 10 dni samo na Novalacu, jaz sem si pa mleko črpala...ga pa nimam veliko, na 3 ure iz obeh ca 120ml..ravno za trenutni obrokuser posted image , seveda je k temu pripomogla visoka vročina, pa da 3 dni praktično razen krožnika juhe nisem jedla...

Novalac navaden ga je zaprl in ga je začelo zvijat (ker ga je začel jesti pri 3 tednih ne vem ali bi bili krči v vsakem primeru), potem smo kupili Novalac AC- za otročke s krči in je bilo veliko boljše, ampak je bil še bolj zaprt- je kakal klobasiceuser posted image , zdaj imamo doma še Novalac IT- za otročke z zaprtjem in pomagauser posted image ... zdaj ko sem bila 10 dni še na high dozi vit.C je ponoči dobival Novalac, enkrat AC, enkrat IT....

Tudi jaz imam poln kufer črpanja, futranja po flaški, gretja mleka....sej če ga pristavim potegne, ampak jaz imam tudi probleme z joški, prevelike, vdrte bradavice, nastavke rabim, potem pa oreng potegne in se mu zaleti, ga moram iz ležečega položaja hitro dvignit, pa iz nastavka mleko steče in sva oba mokrauser posted image ...zdaj se približno 1x/dan dojiva, drugo dobi po flaški....pa še len je in ne popije vsega in si moram še sčrpat tistih 20ml in mu dat po flaškiuser posted image

Mislim, da bom kar črpala in mu dajala po flaški dokler bo šlo bo šlo....

Kapljice BioGaia se lahko mešajo z ostalimi, 1x na dan daš BioGaia, druge pa po potrebi.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.12.2010 20:43:17   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ej sem končno lahko sedela, hodila, po stopnicah v 5.nadstropje mi je blo mala malca. Ma še skuhala sem in vse. Sicer še čutim spodaj neki malga, sam ne pa tist kot prej, kar je blo navzdržno. Sem kr mal lažja zarad tega user posted image

boga, no upam da bo tudi pri tebi zdaj vse ok in boste še samo uživali!!!

Neposredna povezava do sporočila: 495
18.12.2010 21:10:13   
philadelphia
Dobrodošla nazaj renesme! Tudi zate upam, da se bo slabo končalo in boste samo še uživali!!!  

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.12.2010 23:16:34   
philadelphia

Dobrodošla nazaj renesme! Tudi zate upam, da se bodo vse slabe stvari končale in boste samo še uživali!!!  

Tisto prej se je mal čudno slišalo user posted image  (kot da bi ti želela slabo). Popravljam, da se prav sliši. To je pa to, ko se mala začne dret in hočem na hitro neki napisat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 497
19.12.2010 8:55:07   
malajka84
Jutro!

Samo hitro se oglašam...imam eno vprašanje.
Lini s se pojavili taki izpuščajčki-mozoljčki na lički, pa me zanima kaj je to? Aje možno da od praška? KEr je ležala ravno na tisti strani, ali je to kaj druzga.

Mogoče neumno vprašanje, ampak me zanima, ker ni to tko kak mozoljček....ker se koža čisti ampak je en kupček tega.....

Lepo nedeljo vsem

Drugače smo pa danes stari 1 mesec!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 498
19.12.2010 9:24:07   
zalos
Ojla
.
Tud naš je pikast insicer najbolj po bradi, čeprav se stanje že malo izboljšuje. Sem pa prebrala na bambino.si da:
Na začetka drugega meseca se bodo zaradi končnega izginotja materinih hormonov iz njegovega sistema na dojenčkovem obrazu pojavili rdeči izpuščaji in mozolji. To bo trajalo približno štiri do šest tednov in bo izginilo samo od sebe.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 499
19.12.2010 10:07:31   
phelps
Dobro jutro!

Pupe, zaradi mozoljčkov  se ne sekirat. Tudi naša jih je imela (cel obraz, kar rdeče, res obupno par dni), pa jih sedaj nima več. Mogoče kakšen dan od polivanja...

Renesme, Library, user posted image user posted image user posted image

Kilogrami, huuuuh user posted image . Neža je imela ob porodu 4.030 kg in potem šla na 3.700 g (v p 2 dni bruhala plodovnico), obilno je polivala že v P, zato so ji že tam dvignili vzglavje, ipd... v Prvem mesecu se je zredila na 4.450 g, danes pa ima 5.200 g. Povprečje zadnjih treh tednov je le 90 g/teden, kar se mi zdi ful premalo. AM ji dodajamo le zvečer, spi pa od 21.00 do 3.00, 4.00 ali celo 5.00 ponoči user posted image user posted image user posted image . Joka le zjutraj zaradi lakote in res potegne tako kot je treba, sicer se veliko le crklja na dojki, ipd. (smo praktično cel dan na dojki, nekega ritma ni). Razmišljam, da bi jo zbujala ponoči in ji dala načrpano mleko (na joški v cca 30 sekundah trdno zaspi), ali čez dan dodajala okoli poldneva AM. Kaj pa jaz vem user posted image

Poliva jasno tudi med dojenjem, včasih ji gre čez nos in se začne dušit (tudi ko je odstranjena od prsi)... Kar strah me je vsega skupaj, ker tisti trenutki ko kar otrpne in ne diha so zame hudi...

Sprašujem se, kaj se zgodi z otroci, ki ne pridobivajo dovolj na teži?

< Sporočilo je popravil phelps -- 19.12.2010 10:11:04 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?