|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
15.12.2010 12:33:57   
Tincy90
Hej...

Na hitrco, mam tamalo u naročju.user posted image 5ra js mam PDP 16.4.user posted image joouu morm it....

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.12.2010 12:41:03   
5ra8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 19 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  7  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 3
št. 
user posted image : 2

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.12.2010 13:27:15   
Tincy90

user posted image

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  7  

št.
user posted image
št.
št. 
user posted image : 2

potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

kaminek
štrumfetka

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.12.2010 13:30:27   
Tincy90
Sm si še leta spremenila, ne zamert, ti nism hotla spet težit, da neki popravš.user posted image

Js sm pa dans dobila od Zajkle (moja Guser posted image ) vabila za šolo za starše in naj bi blo prvo predavanje že 6.1., ampak midva z mojim itak ne bova šla, sva še frišna starša.user posted image

Vipercat sj js sm bla tud zmer rajš u moški kt pa ženski družbi in sm tud bol navajena na fante.user posted image user posted image tko da po mojm ne bo nobenga problema pobčka poštimat, sm lulo se bo treba naučit negovat.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.12.2010 13:34:03   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

tko da po mojm ne bo nobenga problema pobčka poštimat, sm lulo se bo treba naučit negovat.user posted image user posted image

k bo to zate kakšen problem?user posted image  hecam se... nč posebnga ni, sm na vsake tolk časa je treba mal dol povlečt... js pa pomoje punčke ne bi znala brisatuser posted image  ampak si jo pa vseen želim...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.12.2010 13:38:13   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

tko da po mojm ne bo nobenga problema pobčka poštimat, sm lulo se bo treba naučit negovat.user posted image user posted image

k bo to zate kakšen problem?user posted image  hecam se... nč posebnga ni, sm na vsake tolk časa je treba mal dol povlečt... js pa pomoje punčke ne bi znala brisatuser posted image  ampak si jo pa vseen želim...

Punčke so čist u izi.user posted image se mi zdi d bolj kt fantki.user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.12.2010 13:49:45   
lenčy

Punčke so čist u izi.user posted image se mi zdi d bolj kt fantki.user posted image

no to boš lahko pa spomladi povedalauser posted image  ampak js res ne vem, kaj je pri fantkih kej težkega? edino kar moraš pazit, da te ne polula, ker se rado na hitrco dvigneuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.12.2010 14:24:53   
Tincy90
Js sj moja je tud ene parkrat, ko je bla še manjša kr lulala k je bla plenica dol in sm se tok smejala, sm se tkoj na fantke spomnla k oni ponavad to delajo.user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.12.2010 14:30:49   
lenčy
a punčke isto delajo, to pa nisem vedlauser posted image  ja no pri fantkih lhk saj stran usmerišuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.12.2010 14:52:33   
Tincy90
Ja js sm moji takrat sm plenico čez dala d ni blo vse mokro.user posted image ja blagor se fantkom zard tega.user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.12.2010 19:15:19   
Udb
Ojla!

Za na seznamček - rok 17.6., 2. nosečnost, 1 otrok, Novo mesto, pa 29 let user posted image

Kako ste kaj? Jaz kar ok. Tamal je pa spet začel neki kašljat...mislim, še 14 dni ni kar je nehal antibiotik jest. Kašlja pa res nonstop, šmrkast. Se pol kr sprašujem, kaj mati narobe dela!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.12.2010 19:17:20   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vipercat, če boš ta teden rabla varstvo za malega (razen petka zvečer, ko imamo Dedka mraza) ko greš v materinsko, z veseljem ga čuvam.

hval ti, super si, ampak imam babi tukaj - na srečo. danes smo bili v kitajski restavraciji v nm. bilo je super, samo kaj mi pomaga, ko pridem dobre volje domol in mi moj sporroči (zjutraj bi moral štartati proti domu), da ni še končal, da je čisto prehlajen in bo po temu delu potreboval vsaj teden dni bolniške in da bo verjetno takoj ko bodo temperature dol malo bol znosne treba iti nazaj user posted image  - saj ne morem verjet

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.12.2010 19:20:00   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Evo tudi mene s pregleda nazaj user posted image
Nč posebnega ni blo, teža + 9,5 kg do sedaj...je rekla da je OK user posted image , pritisk OK user posted image , cuker OK user posted image ...poslušale srčka, zmerle trebuh in to je to. Aja, rekla sem ji zarad moje boleče trtice in je rekla da verjetno bebi prtiska bolj zadi, da lahko edin omilim tako da na bolj mehkem sedim.

Je pa rekla tud, da moram vsak dan dete čutit fajn, da če se mi zdi da kakšen dan ne, da moram takoj pridet nazaj. Da moram bit pozorna na to.

Potem mi je sestra še naložila kup brošur; o materinski šoli, epiduralni, matičnih celicah, vložki, kontr. po porodu, negi zob, itd...je kr imela mini predavanje. Aja razložila mi je še za paketa, da v paketih je da dobiš v paketih do 20% več, kot da če vzameš denar. Se pravi, da če vzameš denar, greš u BC nabavit, dobiš ful manj stvari za ta dnar ko če zbereš paket oz. če zbereš po svoje paket - skombiniraš. Tako da sem se odločila da bom vse pregledala še enkrat pa se pol odločila.

CSD - vprašala sem za papirje, pa je rekla da papirjev ne dajejo nič, samo da se z materinsko oglasim na CSD in je to dost za izpolnitev vseh papirjev.

Naslednji pregled čez 4 tedne, 12.01...in bo UZ user posted image  komaj čakam.
Nisem pa vedela, da imam možnost obiska patr. sestre pred porodom na domu. Je fajn, se pogovorita, pogleda kako maš za dete prštimano pa to...

Mi je pa dala tud eno brošuro za akupunkturo pred porodom...tm po 36 tednu se uzvaja...da se dvigne bolečniski prag nosečnice....zna bit tud zanimivo. user posted image  

Ultive u NM ne dajjeo, ker so pediatri mnenja, da preveč slabo vpliva na plod.

To je to zaenkrat user posted image

jaz sem si čisto malo napihnila šlavf za v vodo od malega in na njemu sedim - od takrat me več ne boli trtica, pa še hemeroidov nimam

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.12.2010 19:26:43   
vipercat

Sm si še leta spremenila, ne zamert, ti nism hotla spet težit, da neki popravš.user posted image

Js sm pa dans dobila od Zajkle (moja Guser posted image ) vabila za šolo za starše in naj bi blo prvo predavanje že 6.1., ampak midva z mojim itak ne bova šla, sva še frišna starša.user posted image

Vipercat sj js sm bla tud zmer rajš u moški kt pa ženski družbi in sm tud bol navajena na fante.user posted image user posted image tko da po mojm ne bo nobenga problema pobčka poštimat, sm lulo se bo treba naučit negovat.user posted image user posted image

haha saj to te bo  pa zajkla (tudi moja g) naučila user posted image

jaz sem bila ravno v ponedeljek na negi gojenčka - predavanje. prvič sem bila tako osredotočena na to kako se štima fantke, da za punčke nisem nič poslušala. sedaj sem šla samo na to predavanje, da ponovno slišim kako se rihta punčke user posted image . tudi fante rihtat  ni tok izi. mi imamo kar probleme s to njegovo raketo. na eni strani gre lepo kožica dol, na drugi pa nikakor in sploh ne pusti da bi pri tuširanju dajali dol user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.12.2010 19:56:43   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

haha saj to te bo  pa zajkla (tudi moja g) naučila user posted image

jaz sem bila ravno v ponedeljek na negi gojenčka - predavanje. prvič sem bila tako osredotočena na to kako se štima fantke, da za punčke nisem nič poslušala. sedaj sem šla samo na to predavanje, da ponovno slišim kako se rihta punčke user posted image . tudi fante rihtat  ni tok izi. mi imamo kar probleme s to njegovo raketo. na eni strani gre lepo kožica dol, na drugi pa nikakor in sploh ne pusti da bi pri tuširanju dajali dol user posted image

Ej ne zamert, sm blond (tko in tkouser posted image ) in ne štekam česa me bo zajkla naučila? Ona komaj da kej spregovori na pregledih, kaj šele d bi me kej naučila.user posted image user posted image

Mi bomo pa našega pobčka dal obrezat.user posted image sm mela srečo do zdj sm zmer na obrezanga naletela.user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.12.2010 7:25:07   
kaminek
user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.12.2010 9:29:45   
dramica
kaminek uuuaaavvvv kako lepa voščilnicauser posted image .Vidim da ste ene prave mojstrice za urejanje našega f.Jaz sem bolj mimo za takšne stvari je pa zelo lepo in popestri našo čvekalnicouser posted image
dans pa k moram jaz v nm pa sneggguser posted image .No,pa vseeno komaj čakam da slišim če je kaj novega z našimuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.12.2010 9:33:13   
dramica
jst pa nisem po videzu glih blond ampak nimam pojma da bi bla v nm kaka zajklauser posted image .Sem se že tokrat nasmejala ampak jaz poznam sam tiste na4-ihuser posted image .Zdaj pa na kavico, se zrihtat pa v nm.Ima še ktera dans pregled?Jaz ob 12.30.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.12.2010 9:54:24   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

jst pa nisem po videzu glih blond ampak nimam pojma da bi bla v nm kaka zajklauser posted image .Sem se že tokrat nasmejala ampak jaz poznam sam tiste na4-ihuser posted image .Zdaj pa na kavico, se zrihtat pa v nm.Ima še ktera dans pregled?Jaz ob 12.30.

zajkla je v trebnjem G user posted image  
srečno danes opravi na pregledu. Jst sm ga mela včeraj user posted image
Kaminek, zelo lepa voščilnica user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.12.2010 9:59:03   
lenčy
kaminek zelo lepo!user posted image  si mi pa tko znana na pogled...

k bi ve vedle, kaj je z mojim pobčkom, včeraj ni cel dan nič hotel pojesti, razen zjutraj frutolino, proti večeru sm ga pa malo s kruhom silila, preden je šou spat pa še mleko. dva obroka je preskoču in če bo danes isto, pokličem zdravnico. to pa res ne more samo od dveh obrokov živetuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.12.2010 10:10:02   
kaminek

kaminek zelo lepo!user posted image  si mi pa tko znana na pogled...

k bi ve vedle, kaj je z mojim pobčkom, včeraj ni cel dan nič hotel pojesti, razen zjutraj frutolino, proti večeru sm ga pa malo s kruhom silila, preden je šou spat pa še mleko. dva obroka je preskoču in če bo danes isto, pokličem zdravnico. to pa res ne more samo od dveh obrokov živetuser posted image

hm, sm šla gledat tvoje slike, pa mi nisi nč znana. pa nič zato, se pa bomo še kdaj spoznaleuser posted image

najbrž ga kej kuha, če pač ne je, nima apetita. važn je, da velik pije, da ne dehidrira. pri nas je blo to kr vsaj 1x na mesec.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.12.2010 10:13:23   
lenčy
ampk ni nič vročuser posted image razn, če bi bli že zgornji zobki... ma ne vem, me kar skrbi, nisem ga takega vajena.

sj ti ne morm bit znana, ker se verjetno ne sučemo v istih krogihuser posted image  ampak js si ful obraze zapomnim, tako da če sm te kje srečala, te nisem pozabilauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.12.2010 10:50:24   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

jst pa nisem po videzu glih blond ampak nimam pojma da bi bla v nm kaka zajklauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.12.2010 10:52:17   
Tincy90
Kaminek ful lepa voščilnica, lušni ste sploh mali cukr.user posted image

Lenčy moja ma zadne dneve tud take, da noče nč jest pa se ne obremenjujem več, kr to zdj ni prvič tko. Važn d mi velik pije, bo že jedla, ko bo spet hotla. Naša je zdrava, nobene vročine al pa kej pa štrajka s hrano.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.12.2010 11:00:07   
5ra8

user posted image

X.01.2011

19.01.2011

22.02.2011

23.02.2011

11.03.2011

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  8  

št.
user posted image
št.
št. 
user posted image : 3

potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

kaminek
štrumfetka

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?