|
RE: Dolenjke, 4.del 15.12.2010 11:18:54
|
|
|
|
5ra8
|
Evo tudi mene s pregleda nazaj Nč posebnega ni blo, teža + 9,5 kg do sedaj...je rekla da je OK , pritisk OK , cuker OK ...poslušale srčka, zmerle trebuh in to je to. Aja, rekla sem ji zarad moje boleče trtice in je rekla da verjetno bebi prtiska bolj zadi, da lahko edin omilim tako da na bolj mehkem sedim. Je pa rekla tud, da moram vsak dan dete čutit fajn, da če se mi zdi da kakšen dan ne, da moram takoj pridet nazaj. Da moram bit pozorna na to. Potem mi je sestra še naložila kup brošur; o materinski šoli, epiduralni, matičnih celicah, vložki, kontr. po porodu, negi zob, itd...je kr imela mini predavanje. Aja razložila mi je še za paketa, da v paketih je da dobiš v paketih do 20% več, kot da če vzameš denar. Se pravi, da če vzameš denar, greš u BC nabavit, dobiš ful manj stvari za ta dnar ko če zbereš paket oz. če zbereš po svoje paket - skombiniraš. Tako da sem se odločila da bom vse pregledala še enkrat pa se pol odločila. CSD - vprašala sem za papirje, pa je rekla da papirjev ne dajejo nič, samo da se z materinsko oglasim na CSD in je to dost za izpolnitev vseh papirjev. Naslednji pregled čez 4 tedne, 12.01...in bo UZ komaj čakam. Nisem pa vedela, da imam možnost obiska patr. sestre pred porodom na domu. Je fajn, se pogovorita, pogleda kako maš za dete prštimano pa to... Mi je pa dala tud eno brošuro za akupunkturo pred porodom...tm po 36 tednu se uzvaja...da se dvigne bolečniski prag nosečnice....zna bit tud zanimivo. Ultive u NM ne dajjeo, ker so pediatri mnenja, da preveč slabo vpliva na plod. To je to zaenkrat
|