|
RE: Dolenjke, 4.del 14.12.2010 15:05:17
|
|
|
|
vesna_b
|
ok, ne grem se več... cel dan v gužvi, ko si pa vzamem 5 minut za RR, pa napišem full velik, pa ven vrže. bom probala ponovno... IZVIRNO SPOROČILO: dramica Vesna v sredo prid pa k men, v čet. greš lahko z mano na ctg magari se še za pet. zmenmo. hm, mamljivo. bi prišla, sam sem prepozno videla. sem se zmenila za frizerja. moj bo varuška, jaz se grem pa pobarvat pa postrižt, ker mamo v soboto silvestrovanje lenčy - upam, da se vama kmalu nasmehne sreča in najdeta eno luštno stanovanje. vipercat - o, full lepi rezultati, odlično... ej, posel se bo pa uredil, ta ali kak drug, boš videla... kaminek - delaš skomine s piškoti? njami... bomo mogle tud me s tamalo kaj spet ustvarjat... ko pa tako uživa... (sam jaz pol mal manj, ko pucam moko iz vsepovsod... ) o, petra, hvala za kavido in zajtrk. ja, tako rabim, je boljše ko frutabela ja, in mu tud delamo, do 30.12. tincy - super za morfologijo in za sina, za parček... aja, o taki kilaži pa rajši ne govor in pa seveda vse naj za tvoj RD in lepo praznujte IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Ma jaaa, sm klicala foto asjo pa mi je kr na neko ambulanto za dojke vrglo. mi je blo tko smešno omg. ok, tle sem se pa takooo nasmejala mala princeska - če ti je zmanjkalo za likat, ko si ravno tako zagreta, mam tud jaz mal... dramica - jaaaa, sem za... sicer ta teden bo kriza, drug teden popoldne se pa lahk kaj zmenimo... zaenkrat sem še frej
|
|
|