|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
14.12.2010 8:18:31   
kaminek
bravo vipercat za teste. user posted image

čebelica01, tebe pa na vsake kvatre kej slišmo. včasih si bolj bbbzzzzzaaaallllaaaaauser posted image

dramica: jst sm se tud rada namakala, pa je blo vse ok. pretiravat glih ne, ampak si le privošči kopel, kako je to sproščujočeuser posted image

včeraj sm pa pekla piškote, po dolgem času. napekla sm linške piškote, z mrmelado vmes, in so tko dobri, da sm bla tud jst presenečena. mnjami. morm mal napečt, vsako leto je mami napekla dobrot in dala nama s sestro, letos pa naj bo kontra, da jo malo presenetim.user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.12.2010 9:15:12   
5ra8
jutrooo

je kera kej lačna? user posted image  
evo ena kavica pa zajtrk, vesna, da ne boš rabila spet frutabelo jest user posted image  user posted image
user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.12.2010 11:02:14   
dramica
Vipercat super za teste zdaj  imaš polepšan danuser posted image .
5ra no, si se končno mal javlauser posted image .Pa takale super kavicauser posted image .Grem pristavtuser posted image .
kje so ša druge dolenjke?user posted image kar mal čudno....se nič ne javijo..

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.12.2010 11:20:57   
Tincy90
Ojla!

Upam, da se me še spomnete.user posted image se nč ne oglašam kr dostkrat tud nimam kej za napisat, ko se pogovarjate o določeni temi al pa kej med sabo, pa nč zato, vas pa redno berem, da bi se pa kr neki silla zravn tm k ne pašem pa nism taka.user posted image

Ti 5ra zmer take lušte nardiš s temi zajtrki, ajoj mene, bi tkoj kej tazga pojedla pa nimam tega doma.user posted image

No, 3.12. smo dal čez morfologijo (noseča bla 21 tednov) in smo zvedl oz bolj potrdil to, da bomo dobil fantka.user posted image user posted image sicr zdj ne vem kako se bom s fantom znašla, ampak nekak se bom morala.user posted image ma sm, da ne bo kakih problemov pa da bo zdrav pa bo vse super. Med vikendom me je pa ful neki dol tiščalo, sm komi pospravlala, ne vem kaj je blo to, se ne spomnm iz prve nosečnosti čist nč, ful sm pozabljiva.user posted image pa zredila sm se do zdj 1 kilo, jupiiii. Glede na to kolk sm šla tumač gor v prvi nosečnosti je to zame tako veselje, da je kr hudo.user posted image v nedeljo bomo upihnli prvo svečko, mami je pa 10 dni nazaj dvejset_o.user posted image tko da bomo mel mal praznovanja v soboto, eno bolj obilno kosilo v gostilni in to je to.

Upam, da hmal zapade kej novga snega. Mi je tko lepo če je za zimo velik snega, ne pa dž al pa ko dans clo sonce. Ma ne rečm d bi sijalo u meji normale, ampak d mi pa tko nabija kle čez oken se pa počutm k da je poletje.user posted image

Lepo se mejte, lepo preživite praznike pa velik se crklajte, sploh nosečke.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 14.12.2010 11:22:27 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.12.2010 12:11:12   
5ra8
Super Tincy90, za dobro oopravljeno morfologijo. To bo sestrica vesela bratca user posted image

In vse naj naj za RD za nazaj user posted image user posted image  make a wish user posted image

Dramica, še malo...kako se ti kej držiš? user posted image  

vesna - menda ne iščeš frutabele user posted image

kaminek, a to so tisti piškoti ko dva skup zlepiš, vmes maremelada, potem pa še pol v čokolado namočiš? mmmmmmmmmmm

ja se bo treba kej vržt v izdelavo piškotkov...cajt je taprav....da bo za praznike kej za pozobat....samo kašne praznike....sploh ko je NL med vikendom, ne bom nč občutila da dejansko prazniki so user posted image  

Pa še delamo skos do koncaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.12.2010 12:17:12   
Mala_princeska
danes pa kamorkoli v Novo mesto kličem - napačna številkaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

a je s telefonijo v Novem mestu nekaj hudo narobe???

Klicala zavod za zaposlovanje, dobila čist nekaj tretjega,
klicala otroško zobozdravnico - dobila čist nekaj tretjega user posted image user posted image user posted image

grem likat, pa kuhat, pa jutri srečo preizkušat....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.12.2010 12:23:11   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

danes pa kamorkoli v Novo mesto kličem - napačna številkaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

klicala otroško zobozdravnico - dobila čist nekaj tretjega user posted image user posted image user posted image

JA!!!! Nekaj je narobe.
Je klical moj že  nekam pa mu je skos dajalo da številka nedosegljiva, da ne obstaja.....potem je sodelavka klicala eno številko, ji je naprej dalo da je klicala v Banko koper...potem pa isto številko spet...pa čist nekam drugam....

Tako da ja..neke štale se dogajajo...... user posted image

Mogoče so pa nezemljani user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.12.2010 12:26:38   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ma jaaa, sm klicala foto asjo pa mi je kr na neko ambulanto za dojke vrglo.user posted image user posted image user posted image mi je blo tko smešno omg.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
14.12.2010 12:27:48   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Super Tincy90, za dobro oopravljeno morfologijo. To bo sestrica vesela bratca user posted image

In vse naj naj za RD za nazaj user posted image user posted image  make a wish user posted image

Oo, hvalaa.user posted image bom si neki zaželela, ko bom upihnla svečke u soboto.user posted image
Ja tamala bo pa big sister.user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.12.2010 12:35:19   
Alex01
Dober dan še od mene.

Samo, da se vam malo oglasim.
Za mano je zelo žalostnih 10 dniuser posted image user posted image user posted image Počasi se pobiram, čeprav je še vedno zelo hudo in težko. Zapustil nas je moj dragi bratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čisto nepričakovano in smo še vedno v šoku in težko dojamemo, da ga več ni. Kot pravijo, čas zmanjša bolečino, pozabila ga itak ne bom nikoli!

Letos za nas ne bo veselega decembra, vem pa, da brat ne bi želel, da smo žalostni!

Radi se imejte in povejte ljudjem okrog sebe, koliko vam pomenijo.

Neposredna povezava do sporočila: 485
14.12.2010 12:45:06   
dramica
alex moje sožaljeuser posted image to je pa res kruto ko izgubiš nekoga ki ti je blizu.Ne vem kako naj te potolažim ker si še predstavljam ne, kako ti je.H.B.še nimam izkušenj.En kupuser posted image user posted image user posted image upam da si čim prej opomoreš.Saj niso začetnice tvojega brata A.K??Drži se!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.12.2010 12:46:50   
Alex01
Hvala. Ne, niso A.K. Moj brat je živel v Ljubljani.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.12.2010 12:49:53   
5ra8
Alex, še enkrat sožalje...saj veš, če kaj rabiš pa le javi user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.12.2010 12:50:48   
dramica
5ra Hvala dobro kot že dolgo neuser posted image .Upam da takšno stanje traja vsaj do konca leta da ga izkoristim in...da gremo na palačinke ali pico KDAJ GREMO?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.12.2010 12:52:04   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Alex, še enkrat sožalje...saj veš, če kaj rabiš pa le javi user posted image

Hvala.
Letim zdaj domov iz službe, Nejček je zbolel spet, pa imava malo pred drugo zdravnika.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.12.2010 13:03:36   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

da gremo na palačinke ali pico KDAJ GREMO?

ja ja ja...picooooooooooooooo user posted image  kdaj boš ti vandrala kej po mestu? user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.12.2010 13:04:38   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Letim zdaj domov iz službe, Nejček je zbolel spet, pa imava malo pred drugo zdravnika.

A spet...ja je pr mojih nečakinjah isto...glih danes so klical z vrtca da ma tamala spet vnete učke, da naj jo pridejo iskat...tavelika je bla pa prejšnji teden doma.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.12.2010 14:55:02   
kaminek

Za mano je zelo žalostnih 10 dniuser posted image user posted image user posted image Počasi se pobiram, čeprav je še vedno zelo hudo in težko. Zapustil nas je moj dragi bratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čisto nepričakovano in smo še vedno v šoku in težko dojamemo, da ga več ni. Kot pravijo, čas zmanjša bolečino, pozabila ga itak ne bom nikoli!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje iskreno sožalje Alex01user posted image user posted image user posted image . imej ga v lepem spominu. če ti bo kdaj težko, se kar obrni na nas. user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.12.2010 15:05:17   
vesna_b
ok, ne grem se več... cel dan v gužvi, ko si pa vzamem 5 minut za RR, pa napišem full velik, pa ven vrže. bom probala ponovno...

IZVIRNO SPOROČILO: dramica
Vesna v sredo prid pa k men, v čet. greš lahko z mano na ctguser posted image magari se še za pet. zmenmo.

hm, mamljivo. bi prišla, sam sem prepozno videla. sem se zmenila za frizerja. moj bo varuška, jaz se grem pa pobarvat pa postrižt, ker mamo v soboto silvestrovanje

lenčy - upam, da se vama kmalu nasmehne sreča in najdeta eno luštno stanovanje.

vipercat - o, full lepi rezultati, odlično... ej, posel se bo pa uredil, ta ali kak drug, boš videla...

kaminek - delaš skomine s piškoti? njami... bomo mogle tud me s tamalo kaj spet ustvarjat... ko pa tako uživa... (sam jaz pol mal manj, ko pucam moko iz vsepovsod... user posted image )

o, petra, hvala za kavido in zajtrk. ja, tako rabim, je boljše ko frutabelauser posted image
ja, in mu tud delamo, do 30.12. user posted image user posted image
tincy - super za morfologijo in za sina, za parček... user posted image user posted image user posted image  aja, o taki kilaži pa rajši ne govor user posted image user posted image  in pa seveda vse naj za tvoj RD in lepo praznujte
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ma jaaa, sm klicala foto asjo pa mi je kr na neko ambulanto za dojke vrglo.user posted image user posted image user posted image mi je blo tko smešno omg.user posted image

ok, tle sem se pa takooo nasmejala user posted image

mala princeska - če ti je zmanjkalo za likat, ko si ravno tako zagreta, mam tud jaz mal...

dramica - jaaaa, sem za... sicer ta teden bo kriza, drug teden popoldne se pa lahk kaj zmenimo... zaenkrat sem še frej user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.12.2010 15:10:48   
vesna_b

iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image
verjamem, da se je po tako kruti preizkušnji težko pobrat. a verjemi, da bo za vedno z vami, v vaših srcih...

če lahko kakorkoli pomagam... povej...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.12.2010 15:55:34   
Tincy90
Alex moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.12.2010 16:14:50   
rea27
alex moja draga..sej sem ti že povedala...v kar verjamemo...tako pa je potem.

Bodi močna za svoja fanta, saj veš da si otročki to malce drugače predstavljajo. Vem, da je bil tisti četrtek zate najtežji v življenju, a kaj moremo, tako je življenje.
December morda za tvojo družino ne bo točno takšen kot so bili dosedanji, a ne dovoli da te bolečina prikrajša za nepozabne in edinstvene trenutke tvojih dveh malčkov.
Huda izguba, srče parajajoča, hkrati nerazumljiva in tako zelo žalostna... Želim ti, da se kmalu spet pobereš, prižgeš tu in tam kako svečko na okensko polico za svojega dragega brata in mu pošlješ svoje misli...
Verjemi, s časoma bo manj bolelo, spomin pa bo ostal...

poljubi svoja dva malčka in glej optimistično naprej...
čau, mama rea

rea27

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.12.2010 16:24:24   
majch
čau punce

malo sem preletela rr...pa itak nimam kaj pametnega za povedat...tako da bom ta post posvetila alex.

user posted image  objemčke zate.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.12.2010 17:07:53   
lenčy
user posted image  alex prejmi sožalje tudi od mene...
sem bila v podobni situaciji, ko je umrl moj "bodoči" tast in to ravno pred porodom svojega sina. bilo je hudo, vendar sem predvsem mislila na svoje dete in se nisem preveč prepustila čustvom. tako tudi ti živi za svoje otroke in potiho žaluj za svojega brata, tako in tako bo vedno v tvojem srcu.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.12.2010 18:50:14   
Udb
Ojej, Alex, moje sožalje!

Kako ste drugače? Jaz sem rabila 1 uro, da sem se končno segrela!!! Ne maram zim!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?