|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
14.12.2010 20:41:38   
dramica
user posted image O.K.pol napište kdaj drug ted.in kam -v La storio?Meni je vseeno kdajuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.12.2010 20:52:00   
Mala_princeska
Kogar imaš rad,
nikoli ne umre -
Le daleč, daleč je...

Alex še enkrat iskreno sožalje in objeme tebi in vsem tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image
žalost oblije tudi mene, ko se peljem mimo tvojega prvega doma.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.12.2010 20:57:22   
Mala_princeska
likanje...vse mi je še ostalo, sem samo skuhala in brskala za službo...pa Božiček je par malenkosti nabavljal user posted image  tko da vesna_b drugič pridem k tebi s pegleznom user posted image

vipercat...user posted image  za teste, držim pesti da se vama uredi v vajino, vaše skupno dobro, drži se

kaminek user posted image  za piškotke

tincy user posted image  za user posted image  in obema puncama - tebi in mali vse najboljše

punce hvala za zajtrk, kavo,....pa čeprav samo virtualno

majch, ti se pa še kar javi

nosečke srečno v tem mrazu, pa ne še rodit user posted image user posted image user posted image

rea ste se pozdravili? mali živahen? je pestro sedaj, ko je sestrica že dopolnila dobro leto in pol?

šibam ker manca riše, poliva - raztur user posted image user posted image user posted image  big sister pa spi

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.12.2010 21:23:20   
Alex01
Punce hvala za vse objeme in tolažilne besedeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 22:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
15.12.2010 7:15:39   
kaminek
dobr jutrček,

brrr je mrzlo, ampak včri zjutrej je blo pa -16°C. me je kr v roke zeblo v avtu, ko sm pogledala na T.

drgač pa kr neki. sploh ne čutim kakšnga prazničnega vzdušja. vsak dan se ponavlja kot pokvarjena lajna. pekla bi spet, pa ne vem kaj. da bi se hitr naredl, da neb dolg časa visela v kuhnji. sm raje na kaminčku;)

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.12.2010 8:31:22   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

likanje...vse mi je še ostalo, sem samo skuhala in brskala za službo...pa Božiček je par malenkosti nabavljal user posted image  tko da vesna_b drugič pridem k tebi s pegleznom user posted image

ti sam prid, peglezn, pa kofe, pa kake kekse mam zmeri na zalogi... user posted image

dobro jutro, punce. jah, čudno vreme mamo, glede na to, da za drug teden kaže pa dež in 9 stopinj... prav nič božično ne bo...

Neposredna povezava do sporočila: 507
15.12.2010 9:38:42   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ti sam prid, peglezn, pa kofe, pa kake kekse mam zmeri na zalogi... user posted image

dobro jutro, punce. jah, čudno vreme mamo, glede na to, da za drug teden kaže pa dež in 9 stopinj... prav nič božično ne bo...

vreme.....še avtek je zmrznu in ne vžge, je že priklopljen na akumulator - mi je tast priskočil na pomoč, če bom skočila kam ven iz hiške

vesna_b se bojim da bi ti vse zaloge piškotov in čokolad pojedla, pa liter kave spila kot pa cunje zlikala user posted image user posted image user posted image

kaminek ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image  pleši, skači po kaminu in Kaminuuser posted image , nej te fejst pregreje(ta) oba....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.12.2010 9:40:00   
Mala_princeska
vreme....naj vsaj sneg obstane, dež v decembru pa nima kaj iskat....

Neposredna povezava do sporočila: 509
15.12.2010 9:45:13   
Mala_princeska
evo, da poskrbim za zajtrk - pa dober tek user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
15.12.2010 9:50:07   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ojla!

Upam, da se me še spomnete.user posted image se nč ne oglašam kr dostkrat tud nimam kej za napisat, ko se pogovarjate o določeni temi al pa kej med sabo, pa nč zato, vas pa redno berem, da bi se pa kr neki silla zravn tm k ne pašem pa nism taka.user posted image

Ti 5ra zmer take lušte nardiš s temi zajtrki, ajoj mene, bi tkoj kej tazga pojedla pa nimam tega doma.user posted image

No, 3.12. smo dal čez morfologijo (noseča bla 21 tednov) in smo zvedl oz bolj potrdil to, da bomo dobil fantka.user posted image user posted image sicr zdj ne vem kako se bom s fantom znašla, ampak nekak se bom morala.user posted image ma sm, da ne bo kakih problemov pa da bo zdrav pa bo vse super. Med vikendom me je pa ful neki dol tiščalo, sm komi pospravlala, ne vem kaj je blo to, se ne spomnm iz prve nosečnosti čist nč, ful sm pozabljiva.user posted image pa zredila sm se do zdj 1 kilo, jupiiii. Glede na to kolk sm šla tumač gor v prvi nosečnosti je to zame tako veselje, da je kr hudo.user posted image v nedeljo bomo upihnli prvo svečko, mami je pa 10 dni nazaj dvejset_o.user posted image tko da bomo mel mal praznovanja v soboto, eno bolj obilno kosilo v gostilni in to je to.

Upam, da hmal zapade kej novga snega. Mi je tko lepo če je za zimo velik snega, ne pa dž al pa ko dans clo sonce. Ma ne rečm d bi sijalo u meji normale, ampak d mi pa tko nabija kle čez oken se pa počutm k da je poletje.user posted image

Lepo se mejte, lepo preživite praznike pa velik se crklajte, sploh nosečke.user posted image

tincy imaš pa podobno situacijo kot jaz, samo da se jaz navajam na idejo da bo punčka, prvi pa je fant in tudi jaz sem vedno bila bol fantovski tip punce user posted image

vse bomo poštimale, brez bojazni. me smo supermamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.12.2010 9:53:25   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan še od mene.

Samo, da se vam malo oglasim.
Za mano je zelo žalostnih 10 dniuser posted image user posted image user posted image Počasi se pobiram, čeprav je še vedno zelo hudo in težko. Zapustil nas je moj dragi bratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čisto nepričakovano in smo še vedno v šoku in težko dojamemo, da ga več ni. Kot pravijo, čas zmanjša bolečino, pozabila ga itak ne bom nikoli!

Letos za nas ne bo veselega decembra, vem pa, da brat ne bi želel, da smo žalostni!

Radi se imejte in povejte ljudjem okrog sebe, koliko vam pomenijo.

joj alex user posted image user posted image user posted image . groza. vem kako se počutiš, saj je mene 19 let nazaj zapustila moja sestra, pa to res nikoli ne pozabiš. vse kkar lahko storiš, je da ga čuvaš v najlepših spominih in preneseš del njega na ostale generacije.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.12.2010 9:54:47   
vesna_b

vesna_b se bojim da bi ti vse zaloge piškotov in čokolad pojedla, pa liter kave spila kot pa cunje zlikala user posted image user posted image user posted image

ej, ni panike... kofeta pa vode za skuhat ga mamo dost doma...

sej no, sej bom sama zlikala, se ne rabiš bat, da bi ti prec likalnik v roke porinla, ko bi pršla user posted image

u, njami, hvala za zajtrk... še dobr, da mamo kmalu malco...

vipercat - o pri vas bo tudi parček? lepo. me prav zanima, kaj bo pri nas, sam bomo kar počakala. še par mesecev, da bova izvedela...

hm, petra, a nisi ti včasih naš nosečniški seznam urejala? dej no, ga spet mal prpopaj... he he he

Neposredna povezava do sporočila: 513
15.12.2010 9:58:12   
lenčy
hm in kam js spadam na seznamu?user posted image
noseča nisem in še neki časa ne bom, lahko sm navijačica ampak ne vem, za koga bi lahko navijala, ker ste same nosečke tle. hja lhk navijam, kera bo prej rodilauser posted image
al me pa vpište kot mamico najlepšega sinka pod soncemuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.12.2010 10:00:16   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3 , 1 , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? , ? , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 , 1 , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2 , 0 , Nm user posted image

19.04.2011
Tincy90 - 19 let, 2 , 1 , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2 , 1 , Nm user posted image

SKUPAJ    =  7  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 2
št. 
user posted image : 3

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.12.2010 10:01:12   
Mala_princeska
kopirala seznam iz prve strani, zdej ga pa sfrizirajte po svoje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
15.12.2010 10:02:33   
vipercat

ej, ni panike... kofeta pa vode za skuhat ga mamo dost doma...

sej no, sej bom sama zlikala, se ne rabiš bat, da bi ti prec likalnik v roke porinla, ko bi pršla user posted image

u, njami, hvala za zajtrk... še dobr, da mamo kmalu malco...

vipercat - o pri vas bo tudi parček? lepo. me prav zanima, kaj bo pri nas, sam bomo kar počakala. še par mesecev, da bova izvedela...

hm, petra, a nisi ti včasih naš nosečniški seznam urejala? dej no, ga spet mal prpopaj... he he he

ja parček je najbolj zanimiv - nove obleke, nove igrače, nove igrice, nove fore user posted image  haha kaj vse nas še čaka. konec koncev vse je super, samo da jee zdravo!!!!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.12.2010 10:03:16   
Mala_princeska
mamice...a je imela katera od vas probleme z odvajanjem user posted image  od dojenja???
naša Manca, ki bo na predbožični večer dopolnila leto in pol se še vedno doji in je ne morem odvadit, najhuje je ko je mojo joško za dudo zamenjala

Neposredna povezava do sporočila: 518
15.12.2010 10:04:50   
Mala_princeska
vipercat, če boš ta teden rabla varstvo za malega (razen petka zvečer, ko imamo Dedka mraza) ko greš v materinsko, z veseljem ga čuvam.

Neposredna povezava do sporočila: 519
15.12.2010 10:14:22   
Mala_princeska
našla en kup izkušenj,....
če boste kdaj iskale: zakladnica o dojenju,...
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920

Neposredna povezava do sporočila: 520
15.12.2010 10:51:44   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy
kot mamico najlepšega sinka pod soncemuser posted image

no, vidiš, pa imaš naziv... user posted image

ah, vipercat, pa boš mela vsaj izgovor za shopping. jaz mam totalno prepoved, če bomo mel še eno hčer, tako da... user posted image
in, ja, najbolj pomembno je, da je zdravo.user posted image

mala princeska - jaz sem dojila 16 mesecev - sicer od 13 do 16 meseca samo ponoči, potem je začela spat celo noč. jaz sem počasi odvajala, pa čeprav so mi vsi govorili, da bomo mel probleme. ni blo sile. iz 5 podojev sem šla na 3, potem sem samo zjutraj in zvečer, potem se je začela ponoči zbujat in smo kmalu mele sam še ponoči. pa še prsa me niso bolela, ker smo počasi zmanjševale povpraševanje

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.12.2010 11:06:32   
5ra8

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

19.04.2011
Tincy90 - 19 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  7  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 3
št. 
user posted image : 2

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 522
15.12.2010 11:18:54   
5ra8
Evo tudi mene s pregleda nazaj user posted image
Nč posebnega ni blo, teža + 9,5 kg do sedaj...je rekla da je OK user posted image , pritisk OK user posted image , cuker OK user posted image ...poslušale srčka, zmerle trebuh in to je to. Aja, rekla sem ji zarad moje boleče trtice in je rekla da verjetno bebi prtiska bolj zadi, da lahko edin omilim tako da na bolj mehkem sedim.

Je pa rekla tud, da moram vsak dan dete čutit fajn, da če se mi zdi da kakšen dan ne, da moram takoj pridet nazaj. Da moram bit pozorna na to.

Potem mi je sestra še naložila kup brošur; o materinski šoli, epiduralni, matičnih celicah, vložki, kontr. po porodu, negi zob, itd...je kr imela mini predavanje. Aja razložila mi je še za paketa, da v paketih je da dobiš v paketih do 20% več, kot da če vzameš denar. Se pravi, da če vzameš denar, greš u BC nabavit, dobiš ful manj stvari za ta dnar ko če zbereš paket oz. če zbereš po svoje paket - skombiniraš. Tako da sem se odločila da bom vse pregledala še enkrat pa se pol odločila.

CSD - vprašala sem za papirje, pa je rekla da papirjev ne dajejo nič, samo da se z materinsko oglasim na CSD in je to dost za izpolnitev vseh papirjev.

Naslednji pregled čez 4 tedne, 12.01...in bo UZ user posted image  komaj čakam.
Nisem pa vedela, da imam možnost obiska patr. sestre pred porodom na domu. Je fajn, se pogovorita, pogleda kako maš za dete prštimano pa to...

Mi je pa dala tud eno brošuro za akupunkturo pred porodom...tm po 36 tednu se uzvaja...da se dvigne bolečniski prag nosečnice....zna bit tud zanimivo. user posted image  

Ultive u NM ne dajjeo, ker so pediatri mnenja, da preveč slabo vpliva na plod.

To je to zaenkrat user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.12.2010 11:24:29   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
Aja razložila mi je še za paketa, da v paketih je da dobiš v paketih do 20% več, kot da če vzameš denar. Se pravi, da če vzameš denar, greš u BC nabavit, dobiš ful manj stvari za ta dnar ko če zbereš paket oz. če zbereš po svoje paket - skombiniraš. Tako da sem se odločila da bom vse pregledala še enkrat pa se pol odločila.
Naslednji pregled čez 4 tedne, 12.01...in bo UZ user posted image  komaj čakam.

ja, saj to je res, da so cene full ugodne, sam če že prej veliko imaš... bi mi preostalo, da sam cotke nabavim, sam bi lahk po par istih vzela, se mi zdi user posted image

pa full fajn za UZ. kako si pa to dosegla? user posted image  

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.12.2010 11:33:57   
5ra8

pa full fajn za UZ. kako si pa to dosegla? user posted image  

sama je rekla. Mislim da se u okol 32 tedna spet gleda rast ploda user posted image  tko da...juhu...končno bom čmrla spet vidla, pa slikicooooooooooo user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?