|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
7.12.2010 18:54:58   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hmmmm le kateri izmed teh šarmantnih mož bo moj user posted image user posted image user posted image Težka izbira ja... Tole je kar preveč zame user posted image

No sedaj ko smo pa stolček za na sanke nabavili pa dežuje... user posted image user posted image

mayathebee a vi ste ta stolček že kaj sprobali?...

baby blue ja smo ga sprobali, je dobla tudi take plastične sanke iz Baby Centra in ga samo na spodnji strani "zašraufaš" gor in s tistim pasekom smo jo pripeli pa je bilo veselje pri hiši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.12.2010 6:57:50   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

dan
user posted image
da ne boste rekle da nisem nobenih decov nalimala (snowman)user posted image user posted image user posted image lahk še izbirate

uff en bolj "sexy" od drugega user posted image user posted image user posted image user posted image ..res težka izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej sem vedela da zdej k jih je pa tok na razpolago da se pa ne boste moogle odločituser posted image user posted image user posted image jah težko je to a ne k moraš samo enegauser posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.12.2010 7:47:37   
baby blue
jutro

mayathebee to da se ga zašraufa sem videla ja... Sprašujem zato ker mi ga še nismo imeli možnosti preizkusit ker ga je dobila za Miklavža potem pa sedaj skoz dežuje... Kot zanalašč... Sank pa nismo kupovali ima lesene še doma...

Joj kakšno vreme... Čisto črno pa dežuje sneg pa pobira kot za stavo...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.12.2010 7:52:22   
lean

dan
user posted image
da ne boste rekle da nisem nobenih decov nalimala (snowman)user posted image user posted image user posted image lahk še izbirate

uff en bolj "sexy" od drugega user posted image user posted image user posted image user posted image ..res težka izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej sem vedela da zdej k jih je pa tok na razpolago da se pa ne boste moogle odločituser posted image user posted image user posted image jah težko je to a ne k moraš samo enegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz bi jih mela kar štiri, enega da mi skuha kavo, drugega da mi skuha kosilo, tretjega da pospravi in četrtega da me zmasirauser posted image

Dobro jutro vsem

naša bejba je tud vsak dan bolj zdrava in ima tak apetit, da je za dva. Končno spet dobiva neko barvo v obraz. Snega skoraj ni več, je pa zelo toplo, smo včeraj nardile dolgo turo z vozičkom in je lepo zaspala user posted image , sem mislila, da tega ne bo več, da bi spala v vozičku.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.12.2010 9:19:03   
baby blue
lean super da gre vaši punci bolje... user posted image user posted image

Moram potrkat da smo mi zdravi da še nikoli nismo bili resno bolni... Razen zamašenega noska in občasnega kašlja smo zdravi ko dren... Še otroške bolezni nas niso še doletele...user posted image user posted image Se pozna tudi da ni v vrtcu...

Pa še kavica za tiste ki jo pijete za dobro jutro

user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 8.12.2010 9:21:48 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.12.2010 17:06:11   
Rosca79
Čaw!
Tale dež je pa že kar malo nadležen ali kako bi se lepo prebralo kar mislim...zappppp....
Pa ok sej bo tudi še upam da kmalu snegec padaluser posted image

Tistile vaši sedeži za na sanke so pa prav nobeluser posted image bravo Miklavž!

Sem pa zadnjič, ko je bilo še veliko snega, na lastni koži doživela efekt mama-ati vzgoje oziroma razliko v igranju...Pridem za njima ven me pa Lucija skoraj zruši s sankami in to sama itak, brzine pa tolk da se mi je v trenutku cmok v grlu naredu...Norci ekstremističniuser posted image no zdej mi je že hecen
Sem potem ugotovila da se pa tamala čist smeje in bi še. Kup je bil pa navožen na šajtrgi še od soseda user posted image jaoooo

Kolk sem pa vesela za tebe lean pa tvojo malčico da je boljeuser posted image super zdaj pa uživajta čimbolj brez skrbi!

Neposredna povezava do sporočila: 281
9.12.2010 18:56:58   
mayathebee
hej čvekeuser posted image ..neke tihe ste danes user posted image ...jaz mam eno dilemico in bi rabla kak nasvet; kaj naj naredim,da mi bo otrok ponoči spal v svoji posteljici? zaspi ob 22.00 in do 1.00 a potem se zbudi in noče več spat v svoji posteljici...nočem je pa navadit,da bi spala poleg mene in če jo dam za kratke čas na "ignor",se samo joka, jest itak noče...če jo pa vzamem ven da zadrema pa se pol zbudi ko jo dam v posteljico...kot da bi začutila da sem jo dala v posteljo user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.12.2010 7:03:50   
Klarilu

hej čvekeuser posted image ..neke tihe ste danes user posted image ...jaz mam eno dilemico in bi rabla kak nasvet; kaj naj naredim,da mi bo otrok ponoči spal v svoji posteljici? zaspi ob 22.00 in do 1.00 a potem se zbudi in noče več spat v svoji posteljici...nočem je pa navadit,da bi spala poleg mene in če jo dam za kratke čas na "ignor",se samo joka, jest itak noče...če jo pa vzamem ven da zadrema pa se pol zbudi ko jo dam v posteljico...kot da bi začutila da sem jo dala v posteljo user posted image

tko je pri nas s tavečjem,pač jaz ga pustim da je pri nama k itak ne bo hotel biti dolg ker bo hotel imet prostor pa tko,tko da zdej ga pustiva,se pa iz leta v leto izboljšuhe letos je že ene 5x prespal celo noč v svoji sobi tko da anything is possibleuser posted image ni kej dost kot optimizemuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 283
10.12.2010 12:44:58   
baby blue
Dann

Pri nas pa sonček sije in je prav lepo... Jutri se gremo pa sankat popoldne da končno stolček sprobamo user posted image Dopldne pa na vozičkanje s sosedo in njenima dvojčicama ker so na počitnicah user posted image

A mogoče katera ve kje bi lahko dobila rokavičke za Lano? Ampak takšne ki imajo vse prstke... Ker s temi kjer je palec ločen imava kar težave...

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.12.2010 14:55:46   
mayathebee

tko je pri nas s tavečjem,pač jaz ga pustim da je pri nama k itak ne bo hotel biti dolg ker bo hotel imet prostor pa tko,tko da zdej ga pustiva,se pa iz leta v leto izboljšuhe letos je že ene 5x prespal celo noč v svoji sobi tko da anything is possibleuser posted image ni kej dost kot optimizemuser posted image

ja saj hec je v tem,da se je to zadnja dva tedna spomnila,prej je bilo vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.12.2010 15:02:19   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Dann

Pri nas pa sonček sije in je prav lepo... Jutri se gremo pa sankat popoldne da končno stolček sprobamo user posted image Dopldne pa na vozičkanje s sosedo in njenima dvojčicama ker so na počitnicah user posted image

A mogoče katera ve kje bi lahko dobila rokavičke za Lano? Ampak takšne ki imajo vse prstke... Ker s temi kjer je palec ločen imava kar težave...

Kupi malo večje in jih daj moji mami,da jih opere in posuši v sušilcu....ti rečem, zihr ji bodo prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
12.12.2010 11:28:04   
Mož*
No, pa je tu zavladala skoraj popolna tišina. Včasih smo naklofale 10 strani v enem dnevu, zdaj pa eno stran v mesecu dni. Otroci rastejo, ni kaj, vse bolj so živahni (in stakljivi).
Našemu je največja fora, da se mi prav potiho približa, s pobalinskim nasmeškom na obrazu, nato pa z ognjem in mečem izpuli kabel iz prenosnika. Pa še tak glas spusti zraven, kot bi Indijansci napadali.
Sicer pa sem prava mama-duda, saj spi izključno na user posted image user posted image user posted image
Vsak dan je bolj spreten in z lahkoto spleza zleze res kamorkoli, vse pretakne, izpuli, izvleče... Vaši pa ne, a neuser posted image user posted image user posted image ?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 287
12.12.2010 14:06:12   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

No, pa je tu zavladala skoraj popolna tišina. Včasih smo naklofale 10 strani v enem dnevu, zdaj pa eno stran v mesecu dni. Otroci rastejo, ni kaj, vse bolj so živahni (in stakljivi).
Našemu je največja fora, da se mi prav potiho približa, s pobalinskim nasmeškom na obrazu, nato pa z ognjem in mečem izpuli kabel iz prenosnika. Pa še tak glas spusti zraven, kot bi Indijansci napadali.
Sicer pa sem prava mama-duda, saj spi izključno na user posted image user posted image user posted image
Vsak dan je bolj spreten in z lahkoto spleza zleze res kamorkoli, vse pretakne, izpuli, izvleče... Vaši pa ne, a neuser posted image user posted image user posted image ?

Ne, naš pa že niso tak. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.12.2010 8:18:06   
baby blue
Jutro

Mi smo se včeraj nasankali in je Lana res uživala... Mami se je pa tud po ne vem koliko letih na sanke usedla user posted image user posted image

Zdravi smo, navihani tud... Razume vse kar ji rečeš samo pri besedi NE je še vedno tist nagajiv nasmešek... Na tem še delamo user posted image user posted image

Zobki... Še zmeraj smo na 6ih... Ne vem kaj štrajkajo user posted image

Spanje je solidno... Se zbudi samo 1x ali 2x za flašo ali pa za pocrkljat vsega skup 5min... Tako da kar na les trkam da tako ostane

Je pa full na flašo no saj v bistvu je lonček z ustnikom navezana... Vedno in povsod jo more imet s sabo še ponoči zaspi s flašo in vmes ko se zbuja pije flašo... Ne vem a naj ji pustim a naj jo skušam odvadit... Če ji jo vzameš je pa tako dretje in krokodilje solze da je joj...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 289
13.12.2010 11:03:14   
lean
Dan, pozdravljene

ja ni kaj, vse manj časa je za ta RR. Danes je šla moja miška po enem mesecu v vrtec, sem se bala, da bo jok, ampak je bla zelo pogumna, sem imela občutek, da ko je vidla, da že sedijo za mizo in jejo, se ji je zlo mudilo user posted image , da se jim pridruži. Namreč zdaj ima tak apetit user posted image , cel teden samo poslušamo ama,ama. Pa intenzivno ponavlja mama in ati, je prav smešna. Ko mene ni, cel čas ponavlja mama,mama, ko pa mojega ni, pa ati, ati. Smo se zdaj še bolj zbližali user posted image , si nisem predstavljala, kako lepo je to slišat, da me pokliče mama in se stisne k meni. Moram priznati, da mi jo je blo težko spet vrnit v vrtec, bi jo najraje obdržala doma. Mi je kar žal, da je taka gužva v vrtcih, da sem jo morala že prej vpisat, ker kasneje ne bi več dobila mesto. Pa nekaj se govori, da mogoče ne bo nič iz službe januarja user posted image . Resno razmišljam, da bi jo začasno potem izpisala iz vrtca, sem nekje prebrala, da je možno, se moram še pozanimat o tem.
Razen tega, da je začela govorit te osnovne besede, je vse postarem. Ponoči se budi pač odvisno včasih več včasih manj, brez priklopa ne zaspi nazaj, edino zdaj če me ni v postelji in se zbudi primaršira v dnevno user posted image . Jo zdaj ne dajem več v njeno posteljico, ker se mi zdi brezveze, je blo pri nas podobno kot pri tebi mayathebee, po polnoči sem jo stežka prepričala več, da bi spala v posteljici. Potem sem pa vidla, da je tako lažje, če spi pri meni kot pa jo skoz dvigujem in potem čakam, da zaspi nazaj pri meni in sem jo potem polagala nazaj. Škoda časa, če zdaj spi pri meni, še to ne pomeni, da ko bo šla v svojo sobico, da tam ne bo hotla spat. Isto je obratno, še ne pomeni, da če zdaj spi v svoji, da bo potem spala brez problema v svoji sobi. In se tako ne obremenjujem več s tem, kje spi. Priznam, mi je kar fajn, ko se zbudi poleg mene in je vsa vesela in mi da že zjutraj velikega slinastega poljubčka. user posted image
Kaj je še takega, zdaj obužuje lesenega konjička za gugat, katerega je dobila za miklavža pa riše rada, najraje s kulijem po svoji dlani user posted image . Vsa navdušena je, ko sliši reklamo za kinder pingvin. Takoj teče k tv in zraven pleše, ploska in poje aj,aj,aj user posted image  Upam, da jo nama rata kdaj posnet.

baby blue ma ne sekiraj se glede flaške, zdaj če jo obužuje, ji je jaz ne bi vzela. Pač vsak otrok si nekaj najde da se tolaži. Je blo pri moji prijateljici isto, njena mala je to flaško z ustnikom vsepovsod vlekla s sabo, bog ne daj, da so jo slučajno pozabili doma, tako rada jo je imela. Zdaj je stara malo več kot dve leti in je že pol leta nima več, od takrat ko je popolnoma osvojila pitje iz kozarčka. Je šlo brez problema.

Neposredna povezava do sporočila: 290
13.12.2010 12:28:29   
Mož*
Dober dan!
Uuuuuuuu, kako lepo sneži.user posted image user posted image user posted image user posted image
Naše noči so katastrofalno grozne. Zbudi se ene 30x, vedno, ko opazi, da slučajno ni priklopljen. Spi izključno pri naju, posteljico smo opustili pred kakim mesecem. No, ja, jaz ga še vedno tu in tam poskušam odložiti, ampah on že občutku izgubljanja STIKA Z ROKAMI; prične iskatuser posted image user posted image user posted image Ne vprašajte, kaj se meni potem dopoldnme dogaja; najhuje je ob ponedeljkih; že ob 9.00 imam tak naval mleka, da vse tečeuser posted image user posted image user posted image Nekaj bom morala ukrenit!
Sicer je naš vsak dan bolj poreden, res poreden; daljinci, kabli, stroji, mobilci, papirji, niiiiiič ni varno pred njim. Beseda "Ne" pri njem ne obstaja. Mogoče pa res slabo sliši!!???? Mo, ja, če rečem "Čokolada" ali pa "Joška" pa izvrstno sliši. Torej najbrž slišiuser posted image Klepeta ogomno, tudi poveljuje, daj to, daj ono, daj tm, tako da, ja, neke generalske gene (po meni) je podedoval. Pa pravi latin lover je.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 291
13.12.2010 13:32:59   
lean
A v Lj sneži user posted image , pri nas je sončno, prav toplo je, edino malo piha veter. Hecno je tole vreme, kot da bi bili ne vem kako daleč narazen.
Glede navalov mleka te čisto razumem, zelo neprijetna stvar. Tud jaz sem imela s tem velike probleme, tu pa tam še imam. Zdaj nazadnje, ko je bla bolna, je bila večinoma na priklopu, komaj zadnji teden sem omejila na 1x ali 2x na dan, seveda če ne štejem zvečer, ponoči in zjutraj. Pa je včeraj čez dan nisem mogla priklopit, sem delala na referendumu in mi je zvečer že teklo user posted image . Sem uspela to rešit z odhodom v vrtec, ampak bolezni delajo svoje. Prej, ko je bila še pretežno dojena, na eni strani se je dojila, na drugi strani je teklo user posted image  pa sploh ni bilo povezano z količino mleka, isto se je dogajalo, na začetku, ko sem morala pumpat in ji dajat po flaški. Približno čez tri ure sem morala črpat, ker drugače je kar teklo user posted image

Beseda NE tud pri nas večinoma ne pali, ona dela po svoje. Trenutno najbolj ne uboga glede mačje hrane. Samo da kdo pozabi zapreti vrata kopalnice, je pri mačji hrani in jo je, očitno ji res tekne. user posted image  Nazadnje sem jo dobila, ko je lepo žvečila kitekat, fuuuuj.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.12.2010 10:23:36   
mateja8
Pozdravljene po doooooooolgem času.

Nikakor ni časa za vse, kar bi jaz želela početi, zato sem RR postavila malo na stranski tir. Obljubim, da se poboljšam.

Vita: Ima samo 2 zobka - spodnji enkici in se reva kar matra pri hranjenju, saj posledično ne more grist. Je pridna, a navihana 100/h. Zdrava in izkoriščevalska. Ker se pazi pri stari mami in atu ju cel dan izkorišča in izčrpava, da sta ob treh že čist izmozgana.
Hodi tako, da večino časa teče in skoraj leti. user posted image  Obvlada plezanje na stole in sedežne. Daljinci in mobilci so njena strast. Sam to jih tako vestno v usta nosi, da so čisto namočeni (jih na radiatorju sušimo). user posted image
Res moram potrkat glede zdravja. Skos smo zdravi.
Najbolj me skrbijo zobki. Jih še ni na vidiku. Ne vem kaj bo to.

Dost za zdej.....k sm na šihtu. user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.12.2010 11:16:46   
Klarilu
dan punce!
o vremenu raje ne biuser posted image
pri nas smo zaenkrat ok,jaz delam že 4. teden popoldne in bom ****is dobila k tamala dva vidim samo zjutri k gresta v vrtec in zvečer me počakata k pridem domov in pol gresta nanat

v glavnem več ali manj delam,pa vikend spet cel delam,drug teden bi mogla dopoldne bit ampak imamo inventuro tko da bo verjetno do polnoči pol pa upam da sem za božič frejuser posted image za nov let pa itak delam ampak ok tist mi ne pomeni toliko kot božič k vidim tamala dva odvijat darilcauser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.12.2010 11:01:02   
baby blue
Dannnn

Za nami je igrivih, navihanih, samostojnih, učenjaških predvsem pa zdravih in veselih 15 mesecev user posted image user posted image No so bili tudi trmasti in jokavi... user posted image

Vesela sem da je zdrava... Sva bili včeraj zunaj pa je tako pihalo da je imela revica kljub rokavičkam in nogavičkam in žabicam pa še škorenjčkom tako zelo mrzle roke in noge... Mi je več kot pol poti prejokala... Ko sva prišli domov sem jo pa stisnila k sebi ji dala topel čaj pa tigrčka-termoforčka da se je pogrela... Potem je bila pa spet moja stara Lana - nasmejana in navihana polna vragolij in vriskanja ter letanja sem ter tja user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.12.2010 17:45:11   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

dann oz.večeruser posted image hehe Mož, tu pa ne vem ali si svojega opisovala ali pa našo tamalo user posted image user posted image user posted image res so vsak dan bolj natakljivi in radovedni...vse hočejo videt, vzet, sprobat (v usta dat) in tudi beseda NE je še neznanka v njihovem slovarju, tudi pri naši user posted image user posted image ,..v soboto so nam vun pokukali spodnji kočniki tako,da smo zdaj na številu 12 (kar se zob tiče, seveda) user posted image user posted image user posted image ... drugače pa smo vsejedi, edino nisem ji dala še agrumov (mandarin) in medu... a je katera od vas že probala dat med svojemu malčku?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 296
14.12.2010 19:35:05   
baby blue
Čer

Pri nas tud jemo vse kar dobimo user posted image Tudi mandarine in pomaranče... Med sem ji pa dala samo enkrat malo za poliznit ko sem si ga v čaj dala da bi ji ga pa na kruh namazala ali kaj podobnega pa še ne...

V slovarju je pa pod besedo ne slika naše Lane user posted image user posted image Ker tega pa ona ne pozna he he... Drugače je pa pridna in razume vse...

Neposredna povezava do sporočila: 297
14.12.2010 20:28:14   
mayathebee
Baby blue jaz sem ji enkrat dala malo mandarine za probat a je mela full močn urin in takoj rdeče vse, ko sem jo previla user posted image tak da ji potem nisem upala več dat, medu pa ji še nisem dajala...bom čez čas..user posted image user posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 298
14.12.2010 22:28:07   
čili
čer!
Ažbe ima zadnje čase ta ubogljivo fazo in upam da ne mine user posted image Moram rečt , da kar upošteva . Še celo copate po novem nosi za mano,če sem slučajno bosa user posted image .

Pa oči je zakon user posted image user posted image . Če je on doma potem jaz skoraj odpadem ,oči pa itak da čist raztopljen in na voljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
14.12.2010 22:32:09   
čili

Baby blue jaz sem ji enkrat dala malo mandarine za probat a je mela full močn urin in takoj rdeče vse, ko sem jo previla user posted image tak da ji potem nisem upala več dat, medu pa ji še nisem dajala...bom čez čas..user posted image user posted image ..

Tudi Ažbe je imel na začetku,ko je pričel jesti mandarine rdečo rito. Sedaj mu blato kislo smrdi,če jih preveč poje. Zato smo mu omejili na eno mandarino na dan

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?