Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:24:29
|
|
|
|
baki
|
a ja....dobro jutroooo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:29:20
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:31:27
|
|
|
|
Urša08
|
jutro čebela ojej bogi vsi naj čim prej tale virozica mine Mihailo kako je s sestro in njeno hčerkico? Upam, da sta že doma. Bogi sta obe tako pikica kot njena mamica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:32:20
|
|
|
|
baki
|
nika sploh ne morem nahranit.sploh nihče ne sme jest ker je mali kr zraven pa skos je zdej je katja jedla in on obvezno zraven.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:32:55
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ojoj sem prebrala da tebe tud viroza daje držim pesti da Nik in Katja ne dobita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 8:37:26
|
|
|
|
Urša08
|
Včeraj zvečer sem pa kr dol padla. Je bil kar dolg dan. Da sem vse spedenala, pa na hitrco mal pospravila. Ob treh smo obiske dobili, potem večerna rutina in rezultat mami sesuta . Smo imeli pa končno dobro nočko , je Nejc celo prespal v svoji postelci kar je pomoje znak da gre z noricami na boljše . Eva je bila tud pridna , prvi alarm ob 3, drugi ob pol sedmih . Zjutraj sva z popila kavico, potem je pa Žiga odpeljal v vrtec, ker je zdrav, midva z Nejc je pa pri meni. Aja pa danes naj bi mi tašča malo pomagala, bo imela mal Nejca, pa po Žiga bo šla po kosilu v vrtec. Jutri pa še mojedva prideta tko da bom sedaj ene dva dni malce lahko počivala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:44:19
|
|
|
|
baki
|
tk kot da nebi blo dosti problemov,crknil avto.se peljem v vrtec,nesem nika noter,pridem nazaj,luža pod avtom.oljeeeeeeeeee.direkt domov,še dobro da nimam daleč.ga je zdej moj pelo k mehaniku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:47:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz se tudi nisem prvic testirala za streptokok,ker tudi nisem vedela za to,samo zdaj se pa bom,ker je ze tak mihailo imel infekcijo secil,pa zdaj je mela sestra ,pa imela sem v tej nosecnosti glivice in zelen izcedek,tko da je ginekolog rekel da se v sredo dogovorimo za test...Kako se pa to testira?Briz vzamejo al? ja, jst sm si že pri evi prebrala o tem....sej G ponavadi sploh nič ne rečejo, tko da jst sm sama vprašala kako je s tem in je pol rekla da lahko grem, sam da morm sama plačat...in valjda sm bla pozitivna - pol pa dobiš takoj zdravila - že med nosečnostjo AB za 10 dni pa pol sm post.it listek nalepla kar na prvo stran materinske, da sm bla pozitivna in sm v tem pa tem tednu dobila AB za 10 dni...in pol ti pred porodom dajo inekcijo z ab pa mislim da če dolg traja porod da še vmes. Morš pa ti spomnt, to pa ja!!Vzamejo bris in mislm da so me pol poklical, k je bil pozitiven rezultat, da sm pršla po AB Upam, da bo malčica čimprej ok
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:47:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer skoraj cel dan sem bruhala,zdej se je začela driska...pred kakpno uro je zvilo tudi moža...bo doma do četrtka....sem biča vesela,da je Hana ok,pa je bila zadnja plenička podriskana.....tko da nas čaka pestra noč pa na rehidracijsko tekočino ne pozabi----tudi za hano...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:47:30
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ojoj sem prebrala da tebe tud viroza daje držim pesti da Nik in Katja ne dobita se podpišem kar pod uršo...in da bi avto čimprej popravl :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:53:50
|
|
|
|
petrušk_
|
jutroooo pri nas pestro že navsezgodaj :) oči pozabu vrata odklent da bi tašča lohk šla po evo in se malček zbudi vrata pa zaklenjena....dobr da mava na svojih vhodnih kodo...sam tašča itak nikol ne posluša ko ji kaj razlagava in valjda zablokirala klučavnco, pol pa namest da bi gsm vzela pa šla tja da ji povem kaj more prtisnt, pa kliče svakinjo in pol jim končn po 20 minutah uspe odpret....malčica itak brez panike gledala risanke...si jih sama zna užgat pa sm ji hotla razložit, da ma na babyfonu gumb, k ga prtisne in se lahko pogovarja z evo, bi ji sam rekla nej počaka pa je, ampak ne...se ji je tolk mudilo klučavnco zablokirat , da mi je telefon dol vrgla...no comment.....sj me itak nikol ne posluša.....mala gre definitivno 10 januarja nazaj v vrtec...bomo že kako spelal...to nikamor ne pelje.....se že zdaj bojim kako bo spet ko bomo meli novga člana.... kolkr je dobra k kruh je pa tud tečna k hudič.... včeri pa v mehiški na večerji s službo pol pa še biljard...super je blo....dons delam 8 ur, jutr spet zabava s šihtom, v četrtek ko pridem iz službe bom pa pomoje sam še dol padla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:54:46
|
|
|
|
sjmm
|
dan! včeraj je bilo popoldne zelo pestro in se mi zvečer po vseh papirjih ki sm jih začela urejat okol 10h, ko je Maj končno zaspal in končala okol pol polnoči ni dalo več tud na rr...tak d vas zdej pozdravljam đe za včeri zvečer nočka je bla kr ok, lahk pa bi bla kake pol urce daljša, moj je bil čist neki morto ...sm ga zjutri tod dolg budila d se je še Maj zbudil, Saške tud ni blo mogoče iz pojsle spravt..pol smo jo kr iz spalnice po gsm klicala....k še zmer ni vstala, da je majči spil svojo dozo in končno zaspal nazaj, da sm lahk še fanta pokonc spravla...no, pol jih je pa dons moj peljal, ni šel nobeden na bus. vidim, da so neke viroze na pohodu...evo pošiljamo...eno dozo... za čebelc@ famili in še dozo za baki urša...me veseli, da gre na bolje Nejcu in, da so ti priskočili malo na pomoč mihailo....še k vam en koš za sestro in malo pikico no, posodo sm že pošlihtala, zdej sm mau pralne in sušilne moči vklopla...zdej grem pa mau bejbija pocrkljat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 9:58:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutroooo pri nas pestro že navsezgodaj :) oči pozabu vrata odklent da bi tašča lohk šla po evo in se malček zbudi vrata pa zaklenjena....dobr da mava na svojih vhodnih kodo...sam tašča itak nikol ne posluša ko ji kaj razlagava in valjda zablokirala klučavnco, pol pa namest da bi gsm vzela pa šla tja da ji povem kaj more prtisnt, pa kliče svakinjo in pol jim končn po 20 minutah uspe odpret....malčica itak brez panike gledala risanke...si jih sama zna užgat pa sm ji hotla razložit, da ma na babyfonu gumb, k ga prtisne in se lahko pogovarja z evo, bi ji sam rekla nej počaka pa je, ampak ne...se ji je tolk mudilo klučavnco zablokirat , da mi je telefon dol vrgla...no comment.....sj me itak nikol ne posluša.....mala gre definitivno 10 januarja nazaj v vrtec...bomo že kako spelal...to nikamor ne pelje.....se že zdaj bojim kako bo spet ko bomo meli novga člana.... kolkr je dobra k kruh je pa tud tečna k hudič.... včeri pa v mehiški na večerji s službo pol pa še biljard...super je blo....dons delam 8 ur, jutr spet zabava s šihtom, v četrtek ko pridem iz službe bom pa pomoje sam še dol padla ojoj, no..a so tašče tud z marsa al kako....no vse tko kaže...še dobro, da je tvoja malčica tako pridna in potrpežljiva,da sploh ni vedla kaj se razburjate...no, upam, da je bil to prvič in zadnjič slučaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 10:02:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro pri nas smo že ok ...ponoči smo lepo spali....ati sicer še prihaja k sebi,ampak že sitnari tko da gre na boljše....Hana je super,tko da je šla v vrtec-upam,da je bila včeraj podriskana plenička slučaj brala vas nisem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 10:08:32
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo..... za malo Mašo.....še malo pa boš odrešena nosečniških tegob ......jaz bi Mihaila dala v svojo sobico urša....upam,da ste že zmagali nad noricami petrušk.....kakšna je to rehidracijska tekočina?.....tvoja tašča:no comment sjmm......ti že full pridna za vse bolančke zunaj je tooook lepo,a kaj ko je mraz ko pri norcih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 11:05:37
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...ful fajn k ste bolš Maj je zdele pohamsal en krožnik keksolinota in pol jabolčka, drgač pa kuhava repo, kasneje pa bova še pire krompirček, zravn pa dobo kr ribje palčke, pa puding sva skuhala, tak z enim vanili nadstropjem in enim čokoladnim , da bo za vse okuse sm ravno našga kužata ven spustila, zunaj fuuuul lepo sončno, ampak..brrrr...mrazzzz..upam, da se mau segreje, da bova šla mau na luft za čez kako urco
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 10:31:22
|
|
|
|
Urša08
|
Baki upam da vama čim hitreje in s čim manjšimi stroški popravijo avto čebela jupi samo da gre na boljše Petrušk pr vam se pa dogaja samo da se je srečno vse končalo Sjmm ti že vse prjatelčke teraš pa upam, da sušilc dela in ne štrajka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 10:34:12
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je trenutno tišina. Nejc pri tašči, Eva v zibki. Je bila prejle patronažna tuki da jo je stehtala in se je v enem tednu poredila za 226g sem tok vesela Punce hvala ker ste me spodbujale in opogumljale, ko sem pojamrala zaradi teže zlate ste res Sedaj si bom en moj kapučinček privoščila in šla mal na kavč, da mal počijem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 10:59:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas je trenutno tišina. Nejc pri tašči, Eva v zibki. Je bila prejle patronažna tuki da jo je stehtala in se je v enem tednu poredila za 226g sem tok vesela Punce hvala ker ste me spodbujale in opogumljale, ko sem pojamrala zaradi teže zlate ste res Sedaj si bom en moj kapučinček privoščila in šla mal na kavč, da mal počijem. Evica!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 11:01:35
|
|
|
|
sjmm
|
zdej sva še hladilnik počistila, da bodo nove zaloge dons na sveže romale urša...sušilc dela kokr se mu spaše...sm tok huda, bi imela vse ful hitreje poštiman, če mi ga ne bi s*r*a*č*k*a*l zdej pa ven
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 11:03:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas je trenutno tišina. Nejc pri tašči, Eva v zibki. Je bila prejle patronažna tuki da jo je stehtala in se je v enem tednu poredila za 226g sem tok vesela Punce hvala ker ste me spodbujale in opogumljale, ko sem pojamrala zaradi teže zlate ste res Sedaj si bom en moj kapučinček privoščila in šla mal na kavč, da mal počijem. bravo Eva in mami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 11:05:03
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem pa moža postrigla-je bil že ves zaraščen .....čaka me še posoda .....kuha tašča-eno čudno enoločnico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 12:28:01
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ojla. Brrr, res je mraz zunaj! Sem mogla it neka darila nakupit, se danes dobimo s kolegicami na pijački, pa si vsako leto podarimo neko malenkost. Aleks je v vrtcu, sva mela scene zjutraj že. V vrtec hodiva po eni poti ob Dravi, vmes preštejeva še vso perjad na vodi, včasih jim neseva tudi nekaj kruha. No, danes pa ga nisva mela, sva pa mela s sabo en železni avtek (ki ga ma skoz v vrtec), pa je te ta romal med labode. Krasno. Še dobro, da je čist ob breg padel, da sem ga še lahko ven dobila, ker je blo že derenje, ko je pogruntal, kaj je nardil. Mulc mali . Baki , pa za vas Čebela tudi. Oziroma kr za vse bolančke! Mene je tud nekaj grablo zadnje tri dni, pa je k sreči že mimo. Tak da mi je uspelo včeraj celo nekaj keksov že spečt Urša zate in malo Evo! Grem dalje kosilo delat (musaka, motovilec z jajčko), pride mami danes na obisk, bo potem varuška dalje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 12:43:48
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica....recept musake kje dobiti dober inhalator???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 12:52:15
|
|
|
|
Pikica_82
|
Midva mava kr Me100, pa sem zadovoljna. Musako pa kr po svoje nardim. Skuham cel krompir ter malo testenin (recimo polžkov). Na čebuli prepražim čebulo in malo česna, dodam mleto meso, vegeto ter kakšno zelenjavo (recimo grah, malancane, bučke...), prepražim, mičkeno zalijem. Dodam paradižnikov koncentrat (al pa paradižnike če jih mam), začimbe za musako (iz Grčije, ne me vprašat, kaj je not, vem, da je cimet, ker ful diši ) al pa majaron, timijan, baziliko, rožmarin. Pustim da se malo pokuha. V namaščen pekač naložim plast krompirja, narezanega na kolobarje, nato plast testenin+mesa z omako, ter spet plast krompirja. Polijem z mešanico kisle smetane+jajca+malo mleka. Roma v pečico za nekaj časa, da se zgornja plast malo zapeče. In to je to.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.