MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce moje...smo zjutraj vstali ob 8h,mozek je sel v sluzbo ,midva z mihailom sva pa zajtrkovala in kosilo dala kuhat tko da mava ze gotovega in zdaj malo pocivam...sem ga zjutraj dvignila da sem ga iz spalnice nesla v dnevno ,da ga oblecem in me je kar vsinilo v hrbtu da sem santala ,tko da danes bom pocivala koker bom lahko... PETRUSK hvala,ja sej je ze bolje glede tega ,to pa zato ,ker vem da se bom videvala z mojimi in sej nismo na koncu sveta...slike od stanovanja bom dala sam morm najprej slikat,ta teden jih bom dala... KOLUMBO sem prebrala za pajacek ga z veseljem sprejmem... URSA sem kar vredu ce lezim ,ce morm pa kaj naredit me pa takoj vse boli...glede cotk pa se javim ,zmeraj prav pridejo Kako je Eva? se dojite? A ima krceke,upam,da ne... P a eno vprasanje imam ---Ko smo tu prvo noc spali sem jaz dala posteljico v otrosko sobo in takrat sta tudi moja dva starsa tu spala pa sem hotla ,da ko se mihailo zbudi da me samo zbudijo in da tako spozna pot do najine sobe,ker vcasih spi celo noc ,kar veckrat pa pride zgodaj zjutraj k nama in spimo skupaj...pa mi je mami rekla da ne morem tega prvo noc narediti,da e bo vstarsil itd...in potem je se moz zacel komplicirAT tko da je posteljico dal v naso spalnico in je zdaj tam...povejte mi kako naj to naredim ,ga lahko dam zdaj probat tja spat...koker ga jaz poznam ,bo pomoje ce se zbudi me klical pa verjetno bi zdaj ze nasel tudi najino sobo,ker zdaj smo ze en teden tukaj in se je navadila kje je kaj...Vesela bom vasih nasvetov ,ki so vedno PRAVI! glede spanja v svoji sobici..moje mnenje..če je sobico že poznal, kolikor sem videla, se je že igral v njej in mu ni bila tuja, pa posteljica tudi ne...bi ga jaz sigurno dala v svojo sobico, če je bil tako že navajen...sej,če bi se zbudil in jokal ali kaj takega...siurno bi ga slišali in potolažili...seveda pa ga vidva najbolje poznata Prej je njegova posteljica v hrastniku bila v najini spalnici ,ker nismo imeli otrosko sobo...Pomoje bo tudi ok ,kot pravis sej ga bom cula,bom imela vrata odprta in je ok...ko pride pa novi clan bo pa itak moral bit plac za njo v spalnici in ce bi se takrat mihailu bil tu ,bi ga dojencica zbujala ponoci...ko pa ona zraste se mu pa se ona pridruzi...Hvala za odgovor...
|