|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
13.12.2010 13:00:09   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla punce moje...smo zjutraj vstali ob 8h,mozek je sel v sluzbo ,midva z mihailom sva pa zajtrkovala in kosilo dala kuhat tko da mava ze gotovega in zdaj malo pocivam...sem ga zjutraj dvignila da sem ga iz spalnice nesla v dnevno ,da ga oblecem in me je kar vsinilo v hrbtu da sem santala ,tko da danes bom pocivala koker bom lahko...

PETRUSK hvala,ja sej je ze bolje glede tega ,to pa zato ,ker vem da se bom videvala z mojimi in sej nismo na koncu sveta...slike od stanovanja bom dala sam morm najprej slikat,ta teden jih bom dala...
KOLUMBO sem prebrala za pajacekuser posted image user posted image user posted image ga z veseljem sprejmem...
URSA sem kar vredu ce lezim ,ce morm pa kaj naredit me pa takoj vse boli...glede cotk pa se javim ,zmeraj prav pridejouser posted image Kako je Eva? se dojite? A ima krceke,upam,da ne...

P a eno vprasanje imam ---Ko smo tu prvo noc spali sem jaz dala posteljico v otrosko sobo in takrat sta tudi moja dva starsa tu spala pa sem hotla ,da ko se mihailo zbudi da me samo zbudijo in da tako spozna pot do najine sobe,ker vcasih spi celo noc ,kar veckrat pa pride zgodaj zjutraj k nama in spimo skupaj...pa mi je mami rekla da ne morem tega prvo noc narediti,da e bo vstarsil itd...in potem je se moz zacel komplicirAT tko da je posteljico dal v naso spalnico in je zdaj tam...povejte mi kako naj to naredim ,ga lahko dam zdaj probat tja spat...koker ga jaz poznam ,bo pomoje ce se zbudi me klical pa verjetno bi zdaj ze nasel tudi najino sobo,ker zdaj smo ze en teden tukaj in se je navadila kje je kaj...Vesela bom vasih nasvetov ,ki so vedno PRAVI!user posted image user posted image

glede spanja v svoji sobici..moje mnenje..če je sobico že poznal, kolikor sem videla, se je že igral v njej in mu ni bila tuja, pa posteljica tudi ne...bi ga jaz sigurno dala v svojo sobico, če je bil tako že navajen...sej,če bi se zbudil in jokal ali kaj takega...siurno bi ga slišali in potolažili...seveda pa ga vidva najbolje poznatauser posted image

Prej je njegova posteljica v hrastniku bila v najini spalnici ,ker nismo imeli otrosko sobo...Pomoje bo tudi ok ,kot pravis sej ga bom cula,bom imela vrata odprta in je ok...ko pride pa novi clan bo pa itak moral bit plac za njo v spalnici in ce bi se takrat mihailu bil tu ,bi ga dojencica zbujala ponoci...ko pa ona zraste se mu pa se ona pridruzi...Hvala za odgovor...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.12.2010 13:08:55   
MIHAILO
Sestra mi je napisala da na napotnici pise sum apnoicnih atak---a katera ve kaj je to???Sem malo na net pisala,naj bi bilo zastoj dihanja ampak nic veliko ne pise...v bolnico so jo pa poslali ,ker skoz bruhca in se je pol zaleti ,da jo mora obracati ker se kar dusiuser posted image Sestra je cist boga,to je tak hudo za mamice,ce so otrocki kaj bolani...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.12.2010 13:23:07   
brkn83

Sestra mi je napisala da na napotnici pise sum apnoicnih atak---a katera ve kaj je to???Sem malo na net pisala,naj bi bilo zastoj dihanja ampak nic veliko ne pise...v bolnico so jo pa poslali ,ker skoz bruhca in se je pol zaleti ,da jo mora obracati ker se kar dusiuser posted image Sestra je cist boga,to je tak hudo za mamice,ce so otrocki kaj bolani...user posted image user posted image user posted image user posted image

žeelim ji da se čimprej vrneta iz bolnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.12.2010 13:24:22   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

žeelim ji da se čimprej vrneta iz bolnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.12.2010 13:39:34   
brkn83
mihailo - in kako si ti kaj???? Pa nosečnost, in kdaj imaš rok?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.12.2010 13:45:31   
MIHAILO

malo me hrbet boli...rok je pa 24.1.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.12.2010 13:50:21   
sjmm

vauuser posted image user posted image user posted image ..še malo!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 13:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
13.12.2010 14:02:19   
brkn83

superca. To bo pa kr hitro minilo. Ti še kr uživaj sedaj v nosečnosti.

Aja a zdej ste že v Velenju, a maš kdaj čas za kakšno kavico dopoldan. Verjetn bom ta teden enkrat hodla v mullerja.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
13.12.2010 14:09:03   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILOuser posted image user posted image user posted image  letos je neverjetno veliko okužb dihal posebno pri mlajših od enega leta, tko d je za popiz....dit.....jst sm pr dohtarju vsaj 2 krat na teden, da Juretu kontrolirajo dihanje in vsebnost kisika v krvi....sm zadnjič prišla v naš laboratorij, mi je laborant reku, da tko malemu še nikoli ni jemal kriuser posted image ...smo potem poklical eno sestro iz otroškega oddelka, da nama je pomagala......držim pesti da bo čim prej boljše.

Daj mi na SMS pošlji tvoj  novi naslov, mam že pripravljeno za na pošto...sm najdla še ene par stvariuser posted image .

a res ,nisem vedela da ste imeli te kontrole...pa to zaradi virusa al te okuzbe dihal...od sestre tamala je imela stroptokok ob rojstvu tko da je ze prvi dan pomodrela in ni mogla zadihatipa so ji jo takoj vzeli in dodali kisik...zdaj pa sirasto skoz bruhauser posted image user posted image joj sam res tako malemu vzeti kri,bogi so res mamice pa zraven ,ko ful trpimo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
13.12.2010 15:48:17   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
13.12.2010 15:50:03   
petrušk_

MIHAILOuser posted image user posted image user posted image  letos je neverjetno veliko okužb dihal posebno pri mlajših od enega leta, tko d je za popiz....dit.....jst sm pr dohtarju vsaj 2 krat na teden, da Juretu kontrolirajo dihanje in vsebnost kisika v krvi....sm zadnjič prišla v naš laboratorij, mi je laborant reku, da tko malemu še nikoli ni jemal kriuser posted image ...smo potem poklical eno sestro iz otroškega oddelka, da nama je pomagala......držim pesti da bo čim prej boljše.

Daj mi na SMS pošlji tvoj  novi naslov, mam že pripravljeno za na pošto...sm najdla še ene par stvariuser posted image .

a res ,nisem vedela da ste imeli te kontrole...pa to zaradi virusa al te okuzbe dihal...od sestre tamala je imela stroptokok ob rojstvu tko da je ze prvi dan pomodrela in ni mogla zadihatipa so ji jo takoj vzeli in dodali kisik...zdaj pa sirasto skoz bruhauser posted image user posted image joj sam res tako malemu vzeti kri,bogi so res mamice pa zraven ,ko ful trpimo...

pa ni dobila inekcije za streptokok al je kljub inekciji dobila malčica??

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
13.12.2010 16:10:41   
petrušk_
hejjjj

bolniška 4 ure podaljšana do 10.2.

kuham klobase iz slovaške, v koščkih krompir z ocvirki in tenstano zelje...
eva bo pire pa tenstano zelje

sm se odločla, da se ne bom več vsak dan sproti ubadala s tem kaj bi kuhala....
sva se zmenila z očijem da vsak en teden napiše jedilnik...za ta teden ga je oči...pa da vidmo kolk časa bo to funkcioniraluser posted image user posted image user posted image

jst pa zvečer v mehiško s šihtom na novoletno večerjo, pol pa še na biljard....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
13.12.2010 16:13:10   
sjmm
tko...želodčki polni, posoda v pomivalcu, še očija čakamo, pa gremo v knjižnico...

pol je pa ob 6h moja nadaljevanka, zravn bomo pa ene 2 stroja brisač zložili, sm dons sam brisače pa kuhinjske krpe pralauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.12.2010 16:56:24   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

pa ni dobila inekcije za streptokok al je kljub inekciji dobila malčica??

Sestra ni vedela da ima streptokok ,ker se ni testirala,g.ji ni tega omenjala ona pa ni vedla za to...zato se je malcica okuzila in je 10 dni prejemala ab.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.12.2010 17:06:02   
MIHAILO
Jaz se tudi nisem prvic testirala za streptokok,ker tudi nisem vedela za to,samo zdaj se pa bom,ker je ze tak mihailo imel infekcijo secil,pa zdaj je mela sestra ,pa imela sem v tej nosecnosti glivice in zelen izcedek,tko da je ginekolog rekel da se v sredo dogovorimo za test...Kako se pa to testira?Briz vzamejo al?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.12.2010 18:23:33   
simonakr

Mihajlo - apnoične atake so prenehanje dihanja - kot da bi za trenutek pozabil dihat. Ponavadi se to naredi ponoči, lahko pa tud čez dan. Ponoči pomaga una blazinica ki zaznava otrokovo dihanje. Zravila načeloma ni, ponavadi otrok to preraste.

Jest upam da te nism preveč prestrašila. Če te pa kej več zanima pa dej poklič pediatra pa ga sprašej kako pa kaj naprej. Vso srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.12.2010 18:29:20   
baki

Jaz se tudi nisem prvic testirala za streptokok,ker tudi nisem vedela za to,samo zdaj se pa bom,ker je ze tak mihailo imel infekcijo secil,pa zdaj je mela sestra ,pa imela sem v tej nosecnosti glivice in zelen izcedek,tko da je ginekolog rekel da se v sredo dogovorimo za test...Kako se pa to testira?Briz vzamejo al?
jst sem mela strptokoka.sam bris vzame,če si pa pozitivna pa dobiš antibiotik pred porodom

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.12.2010 18:42:42   
Čebel@
čer

skoraj cel dan sem bruhala,zdej se je začela driska...pred kakpno uro je zvilo tudi moža...bo doma do četrtka....sem biča vesela,da je Hana ok,pa je bila zadnja plenička podriskana.....tko da nas čaka pestra nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.12.2010 18:43:43   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jst sem mela strptokoka.sam bris vzame,če si pa pozitivna pa dobiš antibiotik pred porodom

Ponavad vzame bris iz nožnice pa rektuma (beri ritke user posted image ), je pa to kar hiter izvid. Pol pa med porodom dobiš antibiotik.

< Sporočilo je popravil simonakr -- 13.12.2010 18:48:15 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.12.2010 18:46:13   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

skoraj cel dan sem bruhala,zdej se je začela driska...pred kakpno uro je zvilo tudi moža...bo doma do četrtka....sem biča vesela,da je Hana ok,pa je bila zadnja plenička podriskana.....tko da nas čaka pestra nočuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da bo ja čim lepše šlo skoz! Velik po malem pij, jej čokolado za zaprtje, bobi palčke pa grisine pa posneto juho za bruhanje, aja pa jogurt za oboje. Če bo hudo pa do zdravnika.
Pa ne pit kamilic ker razdražijo želodec! Raj planinskega al pa bebe čaj!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 13.12.2010 18:47:30 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.12.2010 18:49:50   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

BOGI en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa javi se nam kaj ,da nas ne bo skrbelo predolgo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.12.2010 22:20:27   
MIHAILO

superca. To bo pa kr hitro minilo. Ti še kr uživaj sedaj v nosečnosti.

Aja a zdej ste že v Velenju, a maš kdaj čas za kakšno kavico dopoldan. Verjetn bom ta teden enkrat hodla v mullerja.

BRKN jaz tesko pridem kam ven na kavico,ker me ta nosecnost kar matra ,ker imam se mihaila polegvsega....sama bi lahko prisla z mihailom je pa to nemogoce ,ker ne bi sedel v vozicku za njim pa ne morem letat...na igralih tudi ne more bit ker je nas fant pravi plezac in more potem bit kdo zraven da ne bi skocil z tobogana inpd...Lahko se pa k meni oglasis ce si za...Z Mihailom grem na kratek sprehodek do trgovine in to je vse kar lahko...saj bo,ko bo lepse vreme in bomo lahko vozickali in ko bom resena teh nosecniskih bolecinuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.12.2010 22:56:39   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

URA je 11 nism nardila NIČuser posted image user posted image ....me je obsedla ena telenovela in sm na you tubu gledala za nazaj in za naprejuser posted image user posted image user posted image ....groza

a sta columbo in lucero...jz sm vsak dan zalimana zvečer vsaj 1 urco...sm čist u romantikiuser posted image user posted image user posted image

neuser posted image
Behlul pa Bihteruser posted image user posted image user posted image  na pop ob 14h

pa Elif user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.12.2010 8:23:36   
baki
čebelll....jst imam tudi drisko,pa še menstruacijo zraven....teče pri vseh luknjah.pa še slabo mi je.zej pa ne vem od česa.a od M. al od driskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .pa križ mi bo ven vrglo.ko se spomnim da morem kuhat bi najraje šla bruhat.pa še rima seuser posted image ....po moje je kakšen virus.upam da nik ne fašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.