Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 12:59:52
|
|
|
|
Urša08
|
No evo sem prej pisala o kapučinčku pa sem šele sedaj do njega prišla . Tašča je Žiga že pripeljala in sem ga spat dala, Nejc je še pokonci. Trenutno poslušava jelenčka rudolfa in pojeva . Pikica zanimiva prigoda dobr da res ni kam v vodo padel. Danes pa uživaj Aja zanimiv recept za musako, jaz jo prevej drugače delam. Sjmm upam da vama je ratalo it vn na sončka. Men se kr kolca k je takle jaz pa notri . Birdy a so se Levu začeli krčki po kaplicah?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:03:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Midva mava kr Me100, pa sem zadovoljna. Musako pa kr po svoje nardim. Skuham cel krompir ter malo testenin (recimo polžkov). Na čebuli prepražim čebulo in malo česna, dodam mleto meso, vegeto ter kakšno zelenjavo (recimo grah, malancane, bučke...), prepražim, mičkeno zalijem. Dodam paradižnikov koncentrat (al pa paradižnike če jih mam), začimbe za musako (iz Grčije, ne me vprašat, kaj je not, vem, da je cimet, ker ful diši ) al pa majaron, timijan, baziliko, rožmarin. Pustim da se malo pokuha. V namaščen pekač naložim plast krompirja, narezanega na kolobarje, nato plast testenin+mesa z omako, ter spet plast krompirja. Polijem z mešanico kisle smetane+jajca+malo mleka. Roma v pečico za nekaj časa, da se zgornja plast malo zapeče. In to je to. kje pa se dobi ta Me100? hvala za recept
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:09:29
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jaz sem ga kr v Šparu kupla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:12:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jaz sem ga kr v Šparu kupla. tenx
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:15:34
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz se danes samo smejem-in sicer mojmu descu....no kot veste prihaja k sebi po driski in po njegovo je on zdej bogiiiiiiiiiii .....celo dopoldne se že naliva s fiziološko,trenutno pa inhalira kamilice z brisačo na glavi .....jaz pol tok ne jamram,ko imam zabasan nos-pri njemu je pa vsaka stvar konec sveta ah ja,čez 100 dni dobim tretjega dojenčka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:22:09
|
|
|
|
birdy
|
Urša, a veš da sem čist pozabila na kapljice Evo, jutri zjutraj mu jih dam. Sem že odkrila par razlogov za krče, tokrat bo očitno precej omejeno moje prehranjevanje. Ja, bomo pa hujšal Sam kaj k lahko pojem velik čokolade pa ga nič ne matra Joj, jst bi pa tok pisala pa nikol ne vem kdaj se bo malček zbudu, pol pa raj ne začnem kakega romana... Drugač sem vredu, mojga so prosil da pride delat tko da dela nočne. Dons je šla Neli v vrtec na dedka mraza, jutri gre kristi. V četrtek bom celo dopoldne sama z obema, pol gre pa Neli na počitnice, je mat rekla da bi jo v četrtek vzela in da bi šle v petek zjutraj skupi na vlak k se še ni pelala z njim. Mal razmišljava z mojim če bi vprašala če bi v petek vzela mojedva še Kristi, pa da ju v soboto pridemo iskat. No, bomo vidli. Lev je dons ful priden, zaenkrat ga še nič ne matra, spančka zdele že dobre dve ure. Slikce sem včer spet probala naložit pa me RR heca, tko da če bo zvečer mir jih bom kr na slikomat al kaj je že dala pa da pokažem mojga šefeta Boli me nč več ne, sem že kot rožica, mal neprespana rožica sicer To je to. Aja, naš Lev podira rekorde v kakanju, v soboto sva ga v treh urah ene 7 previla Ma to sam serje, sam da se priklopi že poka Sej mormo ponucat une tamale plenice, mu čez noč ne zdržijo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:27:36
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem vesela da se počutiš super samo ne pozabi da si komaj rodila. Čuvaj se, počivaj kolkor se da Glede krčkov je pa super če si ugotovila kaj mu ne paše Komi čakam sliko tvojga korenjaka ga Eva še dolgo ne bo ujela danes ima 3734g . Koliko časa boš pa mela tamali doma?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:34:11
|
|
|
|
birdy
|
Urša, hvala za skrb, ampak počitek je pa težko moja domena Nisem narejena za počivat, dokler sem bila še švoh sem, zdej pa kr ne morem. Punci bosta pa doma kr do januarja, moj dela še ta teden, pol gre pa na dopust. Upam samo da bojo šefi držal obljubo, je bla cela zbrka glede dela ta teden, so mu obljubil pogodbo za januar tud če ne bo dela. Moram enkrat napisat kaj je bilo... Verjetno zvečer, cela drama
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:42:49
|
|
|
|
sjmm
|
sva bla uro in pol zunaj...je pasalo...sam sva bla pol mau zmrznjena...mali kr ni in ni hotu domov...pa sm rekla d bo imel malco, da ga skuta čaka,je pospešil k raketa...pojedel celo ta velko obstgarten in pol hruške, pa še mau žemljice pri meni....zdej pa ninka...in sicer celo v svoji pojstlci...ha, ha...ga je luft in hoja zdelal..za ene pol urce moj je že doma...dons se gremo fasnga šoping fanta tud že na broju, Saška ma pa ta dolgo dons..al bo sopihala v glavnem... .. a kdaj v Lidlu une skutke njihove kupite al pa kak jogurt....sej vem, da so najbolj zdrave MU zadeve, sam tle so kr ugodne in mau za spremembo..pri nas gre namreč mlečnih zadev na hektolitre jz načeloma sam pri sosedu kupujem, sam sva šla včeri mau v lidl pošnoflat, če imajo še kak pajacek za na sneg..pa sm vidla, da kak zadeva pa kr užitna zgleda čebelc@...si že pridna, ja, deci k so kej kilavi so pa res velik hujš k bejbji...mau ga pocrkljal..pa bo birdy...lepo da se oglasiš...se kr bere d imaš že energijo...joj, pa komi čakamo tele tvoje slikce vašga junaka
< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.12.2010 13:45:07 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:51:59
|
|
|
|
sjmm
|
zdej pa šibam krompirček nalupit, repa je že kuhana, pečica pa se greje za ribje palčke pol pa v šoping...sej ne da se mi da...sam kva čmo...mogoče pa še jz kej dobim , pa za Majkija morm po bodije, zdele raste s svetlobno hitrostjo, v dolžino in širino
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:52:55
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz zabušavam in čakam da se Eva zbudi Birdy ko boš pri času napiši, bomo počakale Sjmm jaz kupujem v lidlu al pa v hoferju tisto dalj časa sveže mleko, pa v lidlu jogurte navadne k jih je 8 not - jih mata tamaledva najraj, pa fletni majhni so. No v hofru maš tud dobre navadne jogurte sam da so večji 250g - ta pravi za tvoje ta velike . Skut in sadnih jogurtov nč več ne kupujemo ker ne grejo v promet.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:56:59
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ne govor, pr nam kar koli dam Nejcu gor je nekam kratko , morm prov red narest v omari. Pa pri Žigu se tud pozna da se je potegnil tko da Birdy delam kupček za tvojega Levčka.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 13:58:43
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a te moti da sem napisala Levček? Mam prijateljico ki ima sina Leva in ga skoz kliče Levček in sem čist avtomatično pisala. Povej če raje vidiš da Lev napišem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 14:07:15
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm,urša.....od jutri bojo v BC znižane cunjice-pa verjetno še kje drugje tudi po škratka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 16:19:28
|
|
|
|
Katjusa
|
dan:) joj čist imam pomanjkanje časa za vas tu in tam sem na FB... žel temi ne morem sledit, čepra v bi rada.... dobila sem nov likalnik... no z možekomsma si ga kupla. mi je ful fajni tak da sem ful zadovoljna... ful mi je všeč ker ima tudi navijalec kabla in super paro v petek nam pridejo pa zrihtat elektriko Upam, da ste vsi zdravi in da se pripravljate na praznike, ki so pred vrati lepo se imejte in uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 16:26:57
|
|
|
|
birdy
|
Urša, hvala Pri nas pa še nobene spremembe v številkah pri cunjah, jih bom pa vsak čas začela od tamalihdveh ven metat... Pa to ni res, Kristi ma bolj mal cunj, Neli pa ko listja in trave (jeseni, ne zdej ). Dejansko ne bo mogla vsega ponosit, je bil miklavž pa je tok cunj dubla da glava peče. A da bi pa kdo kej vprašal pa raj namest vsega ostalga prinesu ene tadebele žabe, to pa ne Ma prov razžalosti me Glede Levčka, nič narobe Ga tud jst tako kličem, al pa Levko, Levči... Zaenkrat je bolj vse drugo kot Lev
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 16:33:57
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm, men mata in lidl in hofer dobre mlečne zadeve. Skutke sta tamali ful rade jedle, jst k mam rada navadne jogurte mi majo tud dobre, dec je pa itak nor na hoferjeve sadne. Men se LM ne zdijo nič bolj kvalitetne, ne vem no, nisem pristaš tega da so znamke boljše kot kej druzga. Itak ne vem od kje LM sploh jemljejo material, kokr vem ne pri nas. Pol pa itak lohk študiraš kaj je pri transportu, pa pri kmetu kjer so vzel... Pa s tem nočem rečt da so LM slabe, ampak sam da ne vem če so kej boljše.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 18:21:54
|
|
|
|
baki
|
a kera rabi cote.men se ne da več prat,pa zlagat pa peglat...sem se odločla da jih pri oknu vn zabrišem.spet je polna košara.pa glih je bla prazna bom enga robota naštudirala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 18:23:07
|
|
|
|
baki
|
urša...IZ KOT SI TI?bi ful rada vidla tvojo princesko.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 19:27:09
|
|
|
|
Čebel@
|
dete že pančka,mami gre pa tudi pod kovter
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 19:28:55
|
|
|
|
petrušk_
|
hej hoj zmatrana za znort....greva z evo kr u mižule....oči je še na novoletni večerji jst mam pa jutr spet zabavo na šihtu, ktko da rabim energy...lot's of energy nism vas nič brala k me glava boli za pop..... bbybyby sj vem da ste super in štekate...čawči mirne nočke želim vsem.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:17:33
|
|
|
|
sjmm
|
čer! ma noro popoldne...ni kej...po kosilu...vija šoping, mulčki so se kr doma pomerkal...sva bla v Lidlu, pa v BC-ju, ima majki 3 nove bodije, pa v NKD...sm v reklami vidla ene kr fajn bunde...tko mau za preoblečt za ta velka 2 fanta...ma ni šans....nobene take stvari k sm si jo jz v reklami označla...buuuu, pol pa v Milerja, sam par malenkosti, vmes sva zavila v Butlersa...si že fuldolg tam nism dušče prvezala s kako novo skodelco...mi je moj kupil 2 take lušne..k iz babičine kuhinje, pa še en modelček za piškoe v obliki angelčka...pol pa seveda še k sosedu po preostanek fasnge....pa vija kuči...naju kr debeli 2 uri ni blo....sam so bli vsi pridni, Majki lačn...k ni hotu pri nobenemu jest..je mami kr hitr en navadn jogurt prštimala, pa 2 kosa kruha s sirčkom...pa je bil dečko sit in vesel...pol pa še večerna doza v flaši...pa je blo za žvet no, zdej grem pa kopalnico zasedet..pol pa mau stiskanja, če ne bo preveč alarmov
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:18:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan:) joj čist imam pomanjkanje časa za vas tu in tam sem na FB... žel temi ne morem sledit, čepra v bi rada.... dobila sem nov likalnik... no z možekomsma si ga kupla. mi je ful fajni tak da sem ful zadovoljna... ful mi je všeč ker ima tudi navijalec kabla in super paro v petek nam pridejo pa zrihtat elektriko Upam, da ste vsi zdravi in da se pripravljate na praznike, ki so pred vrati lepo se imejte in uživajte za mašinco!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:18:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hej hoj zmatrana za znort....greva z evo kr u mižule....oči je še na novoletni večerji jst mam pa jutr spet zabavo na šihtu, ktko da rabim energy...lot's of energy nism vas nič brala k me glava boli za pop..... bbybyby sj vem da ste super in štekate...čawči mirne nočke želim vsem..... naj bo nočka dolga in lepo prespana, da si naberete novih moči!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:19:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dete že pančka,mami gre pa tudi pod kovter nočko!!!!!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.