|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
14.12.2010 12:59:52   
Urša08
No evo sem prej pisala o kapučinčku pa sem šele sedaj do njega prišlauser posted image .

Tašča je Žiga že pripeljala in sem ga spat dala, Nejc je še pokonci. Trenutno poslušava jelenčka rudolfa in pojevauser posted image user posted image user posted image .

Pikica zanimiva prigoda user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da res ni kam v vodo padel. Danes pa uživajuser posted image user posted image user posted image

Aja zanimiv recept za musako, jaz jo prevej drugače delam.

Sjmm upam da vama je ratalo it vn na sončka. Men se kr kolca k je takle jaz pa notriuser posted image .

Birdy a so se Levu začeli krčki po kaplicah?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.12.2010 13:03:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Midva mava kr Me100, pa sem zadovoljna.

Musako pa kr po svoje nardim. Skuham cel krompir ter malo testenin (recimo polžkov). Na čebuli prepražim čebulo in malo česna, dodam mleto meso, vegeto ter kakšno zelenjavo (recimo grah, malancane, bučke...), prepražim, mičkeno zalijem. Dodam paradižnikov koncentrat (al pa paradižnike če jih mam), začimbe za musako (iz Grčije, ne me vprašat, kaj je not, vem, da je cimet, ker ful diši user posted image ) al pa majaron, timijan, baziliko, rožmarin. Pustim da se malo pokuha. V namaščen pekač naložim plast krompirja, narezanega na kolobarje, nato plast testenin+mesa z omako, ter spet plast krompirja. Polijem z mešanico kisle smetane+jajca+malo mleka. Roma v pečico za nekaj časa, da se zgornja plast malo zapeče. In to je to.
kje pa se dobi ta Me100?
hvala za receptuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.12.2010 13:09:29   
Pikica_82
Jaz sem ga kr v Šparu kupla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.12.2010 13:12:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz sem ga kr v Šparu kupla.
tenxuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.12.2010 13:15:34   
Čebel@
jaz se danes samo smejem-in sicer mojmu descu....no kot veste prihaja k sebi po driski in po njegovo je on zdej bogiiiiiiiiiiiuser posted image .....celo dopoldne se že naliva s fiziološko,trenutno pa inhalira kamilice z brisačo na glaviuser posted image .....jaz pol tok ne jamram,ko imam zabasan nos-pri njemu je pa vsaka stvar konec svetauser posted image

ah ja,čez 100 dni dobim tretjega dojenčkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.12.2010 13:22:09   
birdy
Urša, a veš da sem čist pozabila na kapljiceuser posted image  Evo, jutri zjutraj mu jih dam. Sem že odkrila par razlogov za krče, tokrat bo očitno precej omejeno moje prehranjevanje. Ja, bomo pa hujšaluser posted image  Sam kaj k lahko pojem velik čokolade pa ga nič ne matrauser posted image
Joj, jst bi pa tok pisala pa nikol ne vem kdaj se bo malček zbudu, pol pa raj ne začnem kakega romana...
Drugač sem vredu, mojga so prosil da pride delat tko da dela nočne. Dons je šla Neli v vrtec na dedka mraza, jutri gre kristi. V četrtek bom celo dopoldne sama z obema, pol gre pa Neli na počitnice, je mat rekla da bi jo v četrtek vzela in da bi šle v petek zjutraj skupi na vlak k se še ni pelala z njim. Mal razmišljava z mojim če bi vprašala če bi v petek vzela mojedva še Kristi, pa da ju v soboto pridemo iskat. No, bomo vidli. Lev je dons ful priden, zaenkrat ga še nič ne matra, spančka zdele že dobre dve ure. Slikce sem včer spet probala naložit pa me RR heca, tko da če bo zvečer mir jih bom kr na slikomat al kaj je že dala pa da pokažem mojga šefetauser posted image  Boli me nč več ne, sem že kot rožica, mal neprespana rožica siceruser posted image  To je to.
Aja, naš Lev podira rekorde v kakanju, v soboto sva ga v treh urah ene 7 previlauser posted image  Ma to sam serje, sam da se priklopi že pokauser posted image  Sej mormo ponucat une tamale plenice, mu čez noč ne zdržijo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.12.2010 13:27:36   
Urša08
Birdy sem vesela da se počutiš super samo ne pozabi da si komaj rodila. Čuvaj se, počivaj kolkor se da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede krčkov je pa super če si ugotovila kaj mu ne pašeuser posted image user posted image user posted image Komi čakam sliko tvojga korenjaka user posted image user posted image user posted image ga Eva še dolgo ne bo ujela user posted image user posted image user posted image danes ima 3734g user posted image user posted image user posted image . Koliko časa boš pa mela tamali doma?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.12.2010 13:34:11   
birdy
Urša, hvala za skrb, ampak počitek je pa težko moja domenauser posted image  Nisem narejena za počivat, dokler sem bila še švoh sem, zdej pa kr ne morem.
Punci bosta pa doma kr do januarja, moj dela še ta teden, pol gre pa na dopust. Upam samo da bojo šefi držal obljubo, je bla cela zbrka glede dela ta teden, so mu obljubil pogodbo za januar tud če ne bo dela. Moram enkrat napisat kaj je bilo... Verjetno zvečer, cela dramauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.12.2010 13:42:49   
sjmm
sva bla uro in pol zunaj...je pasalo...sam sva bla pol mau zmrznjena...mali kr ni in ni hotu domov...pa sm rekla d bo imel malco, da ga skuta čaka,je pospešil k raketa...pojedel celo ta velko obstgarten in pol hruške, pa še mau žemljice pri meni....zdej pa ninka...in sicer celo v svoji pojstlci...ha, ha...ga je luft in hoja zdelal..za ene pol urceuser posted image

moj je že doma...dons se gremo fasnga šoping

fanta tud že na broju, Saška ma pa ta dolgo dons..al bo sopihalauser posted image

v glavnem...user posted image .. a kdaj v Lidlu une skutke njihove kupite al pa kak jogurt....sej vem, da so najbolj zdrave MU zadeve, sam tle so kr ugodne in mau za spremembo..pri nas gre namreč mlečnih zadev na hektolitreuser posted image

jz načeloma sam pri sosedu kupujem, sam sva šla včeri mau v lidl pošnoflat, če imajo še kak pajacek za na sneg..pa sm vidla, da kak zadeva pa kr užitna zgledauser posted image

čebelc@...si že pridna, ja, deci k so kej kilavi so pa res velik hujš k bejbji...mau ga pocrkljal..pa bo user posted image

birdy...lepo da se oglasiš...se kr bere d imaš že energijo...joj, pa komi čakamo tele tvoje slikce vašga junakauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 14.12.2010 13:45:07 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.12.2010 13:51:59   
sjmm
zdej pa šibam krompirček nalupit, repa je že kuhana, pečica pa se greje za ribje palčke

pol pa v šoping...sej ne da se mi da...sam kva čmo...mogoče pa še jz kej dobimuser posted image , pa za Majkija morm po bodije, zdele raste s svetlobno hitrostjo, v dolžino in širinouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.12.2010 13:52:55   
Urša08
Jaz zabušavam in čakam da se Eva zbudiuser posted image

Birdy ko boš pri času napiši, bomo počakale user posted image user posted image user posted image

Sjmm jaz kupujem v lidlu al pa v hoferju tisto dalj časa sveže mleko, pa v lidlu jogurte navadne k jih je 8 not - jih mata tamaledva najraj, pa fletni majhni so. No v hofru maš tud dobre navadne jogurte sam da so večji 250g - ta pravi za tvoje ta velikeuser posted image . Skut in sadnih jogurtov nč več ne kupujemo ker ne grejo v promet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.12.2010 13:56:59   
Urša08
Sjmm ne govor, pr nam kar koli dam Nejcu gor je nekam kratko user posted image user posted image user posted image , morm prov red narest v omari. Pa pri Žigu se tud pozna da se je potegnil tko da Birdy delam kupček za tvojega Levčka.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.12.2010 13:58:43   
Urša08
Birdy a te moti da sem napisala Levček? Mam prijateljico ki ima sina Leva in ga skoz kliče Levček in sem čist avtomatično pisala. Povej če raje vidiš da Lev napišem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.12.2010 14:07:15   
Čebel@
sjmm,urša.....od jutri bojo v BC znižane cunjice-pa verjetno še kje drugje tudiuser posted image

user posted image  po škratka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.12.2010 16:19:28   
Katjusa
dan:)
joj čist imam pomanjkanje časa za vas tu in tam sem na FB... žel temi ne morem sledit, čepra v bi rada....
dobila sem nov likalnik... no z možekomsma si ga kupla. mi je ful fajni tak da sem ful zadovoljna... ful mi je všeč ker ima tudi navijalec kabla in super parouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

v petek nam pridejo pa zrihtat elektrikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi zdravi in da se pripravljate na praznike, ki so pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.12.2010 16:26:57   
birdy
Urša, hvalauser posted image user posted image  Pri nas pa še nobene spremembe v številkah pri cunjah, jih bom pa vsak čas začela od tamalihdveh ven metat... Pa to ni res, Kristi ma bolj mal cunj, Neli pa ko listja in trave (jeseni, ne zdejuser posted image ). Dejansko ne bo mogla vsega ponosit, je bil miklavž pa je tok cunj dubla da glava peče. A da bi pa kdo kej vprašal pa raj namest vsega ostalga prinesu ene tadebele žabe, to pa neuser posted image  Ma prov razžalosti meuser posted image
Glede Levčka, nič narobeuser posted image  Ga tud jst tako kličem, al pa Levko, Levči... Zaenkrat je bolj vse drugo kot Levuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.12.2010 16:33:57   
birdy
Sjmm, men mata in lidl in hofer dobre mlečne zadeve. Skutke sta tamali ful rade jedle, jst k mam rada navadne jogurte mi majo tud dobre, dec je pa itak nor na hoferjeve sadne. Men se LM ne zdijo nič bolj kvalitetne, ne vem no, nisem pristaš tega da so znamke boljše kot kej druzga. Itak ne vem od kje LM sploh jemljejo material, kokr vem ne pri nas. Pol pa itak lohk študiraš kaj je pri transportu, pa pri kmetu kjer so vzel... 
Pa s tem nočem rečt da so LM slabe, ampak sam da ne vem če so kej boljše.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.12.2010 18:21:54   
baki
a kera rabi cote.men se ne da več prat,pa zlagat pa peglat...sem se odločla da jih pri oknu vn zabrišem.spet je polna košara.pa glih je bla praznauser posted image bom enga robota naštudiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.12.2010 18:23:07   
baki
urša...IZ KOT SI TI?bi ful rada vidla tvojo princesko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.12.2010 19:27:09   
Čebel@
dete že pančka,mami gre pa tudi pod kovteruser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.12.2010 19:28:55   
petrušk_
hej hoj

zmatrana za znort....greva z evo kr u mižule....oči je še na novoletni večerji jst mam pa jutr spet zabavo na šihtu, ktko da rabim energy...lot's of energy user posted image user posted image user posted image user posted image

nism vas nič brala  k me glava boli za pop.....

bbybyby sj vem da ste super in štekate...čawči

mirne nočke želim vsem.....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.12.2010 22:17:33   
sjmm
čer!

ma noro popoldne...ni kej...po kosilu...vija šoping, mulčki so se kr doma pomerkal...sva bla v Lidlu, pa v BC-ju, ima majki 3 nove bodije, pa v NKD...sm v reklami vidla ene kr fajn bunde...tko mau za preoblečt za ta velka 2 fanta...ma ni šans....nobene take stvari k sm si jo jz v reklami označla...buuuu, pol pa v Milerja, sam par malenkosti, vmes sva zavila v Butlersa...si že fuldolg tam nism dušče prvezala s kako novo skodelco...mi je moj kupil 2 take lušne..k iz babičine kuhinje, pa še en modelček za piškoe v obliki angelčka...pol pa seveda še k sosedu po preostanek fasnge....pa vija kuči...naju kr debeli 2 uri ni blo....sam so bli vsi pridni, Majki lačn...k ni hotu pri nobenemu jest..je mami kr hitr en navadn jogurt prštimala, pa 2 kosa kruha s sirčkom...pa je bil dečko sit in vesel...pol pa še večerna doza v flaši...pa je blo za žvetuser posted image

no, zdej grem pa kopalnico zasedet..pol pa mau stiskanja, če ne bo preveč alarmovuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.12.2010 22:18:03   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan:)
joj čist imam pomanjkanje časa za vas tu in tam sem na FB... žel temi ne morem sledit, čepra v bi rada....
dobila sem nov likalnik... no z možekomsma si ga kupla. mi je ful fajni tak da sem ful zadovoljna... ful mi je všeč ker ima tudi navijalec kabla in super parouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

v petek nam pridejo pa zrihtat elektrikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi zdravi in da se pripravljate na praznike, ki so pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mašinco!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.12.2010 22:18:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hej hoj

zmatrana za znort....greva z evo kr u mižule....oči je še na novoletni večerji jst mam pa jutr spet zabavo na šihtu, ktko da rabim energy...lot's of energy user posted image user posted image user posted image user posted image

nism vas nič brala  k me glava boli za pop.....

bbybyby sj vem da ste super in štekate...čawči

mirne nočke želim vsem.....

naj bo nočka dolga in lepo prespana, da si naberete novih moči!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.12.2010 22:19:07   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dete že pančka,mami gre pa tudi pod kovteruser posted image

user posted image user posted image

nočko!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.