scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje uvajanje GH - dejte mi malo povedat, kako ve to počnete. Ve jim kar dajete vse po spisku, vsak dan kaj drugega, ali 3 dni eno živilo 3 dni drugo in spremljate, če so slučajno kake reakcije??? Ker mene po pravici povedano že malo preseda 3 dni eno živilo 3 dni drugo... Se ne premaknemo nikamor in sem kar malo žalostna, ker mu še ne morem dati tako raznolike hrane. In pol se mi zdi, da bogi revček natepava eno in isto hrano. Ola! Samo tole pokomentiram ... mogoče kasneje še kaj, če bo čas (beri: če bo dragi zaspal ) Jaz samo toliko pazim, da res uvajam samo eno živilo na dan (če je slučajno reakcija, da vem, od česa je). Pa ne je takrat lih samo tistega, mu zmešam v kaj, kar je že jedel. Naprimer, danes je jedel hruško in banano (dop. malica), za kosilo brokoli in korenček (ker je bil dragi sam z njim, jaz sem imela namen še riževe kosmiče dodat), za večerjo pa dobi zadnje dni od Milupe riževo kašico z jabolčnim krispijem danes mu hruška ni lih pasala (ga je nekaj matralo, pa je zelo mogoče, da od hruške), tako da mu jo jutri siguno ne bom več dala. Jutri bo dopoldne kaki z riževimi kosmiči (sem danes kupila vanilija kakije), kosilo bom pa še videla, kaj bo Tudi pri prvem nisem uvajala po en dan vsakega živila ... nisem ravno blazno discipliniran osebek in mi tak strog režim ne paše je pa res, da ni imel prvi nobenih težav s hrano, Lucijan pa tud lepo sprejema, kar mu dam. Ko bom uvajala kakšno bolj alergeno hrano (kivi, citrusi, paradižnik ...), bom pač malo bolj pazljiva na reakcije. Ma, se mi zdi, da je ponavadi boljše ne komplicirat pa čimmanj poslušat raznorazne "strokovnjake", sploh, ker se še med sabo ne znajo zmenit ... No, pa sem napisala cel roman se beremo