M&A
|
Uh, vidim, da ga zadnje dni naši desci ser ! Moj sicer ful sodeluje, zjutraj večinoma on razvaža v vrtec, sva se pa včeraj počila - 15 min do odhoda, mulčka še zmeraj v pižami, no OK sem rekla, bom pa jaz peljala. Me vpraša, če mi kaj pomaga, rečem ja prosim, on pa odgovori, da je zdaj mislil it. Haaloo, kaj pol sprašuješ?!? Jst še vsa zaspana, mala se mi dere, pa mi je ven zabrisalo in sem mu vrgla nazaj, da lahko sama, da je itak porabil eno uro samo za sebe. Puf, odhod brez besed No, do popoldneva sva se oba skulirala in zvečer veselo Otrok je huda preizkušnja za par, pa ni važno, a prvi ali tretji ali deset_i - no, pri prvem je stres največji, ker je treba čist na novo definirat odnos - nisi več le partner, ampak tudi starš in to sta dve povsem različni vlogi, čeprav se dopolnjujeta. Pa prištej zraven še neprespanost, kronično utrujenost, socialno izolacijo, pomanjkanje časa za sebe - in je kapa polna. Desci so pa večinoma nemogoči, če trpijo pomanjkanje spanja, športa (rekreacije ali na TV) in seksa snežakinja, zinchy - en velik pa da bi se hitro pobotali z vajinima! anju - dojenje bo šlo še naprej, saj veš tisto lajno - ne se sekirat 2ursae - za tvoje ledvice, mirkaj se! 3x mami - morske ribe se pri alergiji odsvetujejo, ker vsebujejo velike količine histamina - to je snov, ki se sprošča pri alergijski reakciji in je krivec za večino znakov alergije.
< Sporočilo je popravil M&A -- 10.12.2010 17:16:21 >
|