|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
10.12.2010 14:25:56   
zinchy
oh še ena k je čisto na psu...moj user posted image se tut tko obnaša,da ga sploh ne poznam.Odkar sem rodila nama gre samo se navzdol.Ni dneva k se nebi skregalauser posted image Mislm, jest sem po cele dneve sama z otrokom ker on ponoči na računalniku visi pol pa dopoldne spi k pa ustane gre pa delat.In pol mi vrže naprej,da je moja mami vsak dan kle in to njemu ni všeč.Men pa še hudičev prov pride k pride,da mal pomerka Maia ker ma krče in mene že tok križ boli pa cele dneve je po rokah ker ga skos dajejouser posted image Mislim,da si je on sam najlepše stvari starševstva zamislu.In ni mu všeč ker otrok joka.HALO!!!!???? In zdej k je pa stars bi pa on vn hodu.Mislm prej bi se mal zamislu pred 9 mesci.Tok sm jezna pa razočarana da povedat ne morm.In pol kako nej se ne sekiram,da ne bom mleka zgubila,če gre pa vse na dol.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.12.2010 14:48:16   
anju
zinchy tudi tebi user posted image
punce nikjer ni rožnato po taki spremembi kot je rojstvo, lahko je to tudi prava preizkušnja za par... ampak vseeno se nas večina "navadi", odnos se do neke mere spremeni, časa je definitivno manj, ja navadiš se, tudi partnerji se bojo. ni pa vedno tako kot je prve mesece. enkrat bojo otroci tudi sami pojedli, pa se umili, zrihtali, bojo pa drge skrbi... ne nikoli ne bo več tako kot je bilo, pogumnouser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.12.2010 15:23:21   
snežakinja
zinchy user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je še vedno slika brez tona. Zdaj je pa itak šel na službeno novoletno zabavo in ga do jutra ne bo. Ma kak dan odmora ne škodi.

Evo sem nabavla hrastove skorje, skuhala čaj in zdaj malčku umivam obraz s tem. Pa mažem mu z Bepanthen mastjo, to ko je tudi za bradavice. A je prav al bi mu mogla z unim Bepanthenom Plus?
Upam, da bo pomagalo. Sem pa danes videla, da ima tudi po lasišču kr neke hrastice. Temenca ga itak že skoz matrajo. Mu bom zvečer celo glavco umila s hrastom. Bom videla, če bo kaj bolše.

V ponedeljek pa pokličem njegovo zdravnico, da pogleda kaj je ta šmoren.

Danes sva dobila tudi datum za UZ srčka. Pa tako simpatično piše, da ga vabijo na ehokardiografijo v opoju....user posted image  

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.12.2010 15:35:11   
Najki
snezakinja od kod si?

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.12.2010 15:36:12   
snežakinja
Najki iz SG. Zakaj vprašaš?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.12.2010 15:42:38   
Najki
ce bi bila iz okolice LJ bi ti prinesla eno kremico za par dni tisti ekcem mazat.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.12.2010 15:53:00   
snežakinja
Uh, žal ne bo šlo. LJ je pa kar daleč. Saj do pondeljka boma menda zdržala. Pol pa upam, da se bo P hitro pomujala in Matica pozdravila.

Hvala ti vseeno! user posted image  

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.12.2010 16:23:37   
tinaaleks
zinchy-user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.12.2010 16:36:48   
zinchy
mah ja sej bo bolš kmal...se trudm ne sekirat.
user posted image še neki me zanima a vi čaj k ga za malčke nardite pol še kej grejete k se enkrat ohladi?zato k jest ponavad glih lepo nardim čaj ga ohladim pa Mai že spi.In pol sm ponavad zmerej novga nardila pa če sem mela srečo ga je dočakal.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.12.2010 17:15:13   
M&A
Uh, vidim, da ga zadnje dni naši desci seruser posted image ! Moj sicer ful sodeluje, zjutraj večinoma on razvaža v vrtec, sva se pa včeraj počila - 15 min do odhoda, mulčka še zmeraj v pižami, no OK sem rekla, bom pa jaz peljala. Me vpraša, če mi kaj pomaga, rečem ja prosim, on pa odgovori, da je zdaj mislil it. Haaloo, kaj pol sprašuješ?!? Jst še vsa zaspana, mala se mi dere, pa mi je ven zabrisalo in sem mu vrgla nazaj, da lahko sama, da je itak porabil eno uro samo za sebe. Puf, odhod brez besed user posted image No, do popoldneva sva se oba skulirala in zvečer veselo user posted image

Otrok je huda preizkušnja za par, pa ni važno, a prvi ali tretji ali deset_i - no, pri prvem je stres največji, ker je treba čist na novo definirat odnos - nisi več le partner, ampak tudi starš in to sta dve povsem različni vlogi, čeprav se dopolnjujeta. Pa prištej zraven še neprespanost, kronično utrujenost, socialno izolacijo, pomanjkanje časa za sebe - in je kapa polna. Desci so pa večinoma nemogoči, če trpijo pomanjkanje spanja, športa (rekreacije ali na TV) in seksa user posted image

snežakinja, zinchy - en velik user posted image pa da bi se hitro pobotali z vajinima!

anju - dojenje bo šlo še naprej, saj veš tisto lajno - ne se sekirat user posted image

2ursaeuser posted image za tvoje ledvice, mirkaj se!

3x mami - morske ribe se pri alergiji odsvetujejo, ker vsebujejo velike količine histamina - to je snov, ki se sprošča pri alergijski reakciji in je krivec za večino znakov alergije.  

< Sporočilo je popravil M&A -- 10.12.2010 17:16:21 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.12.2010 17:48:39   
majabar
Evo naju s pregleda. Cez 6 dni greva k pediatru in ce ne bo boljse s polivanjem, ga caka gastroskopija. Je pa ze moj rekel, da tega pa ne bo pustil, da delajo njegovem sinckuuser posted image . Vprasala sem, ce je mozno, da mu skoduje, ce pijem kravje mleko in je rekla, da ne. Kakorkoli, jaz bom se nekaj dni nadaljevala brez, ker mu gre spet na boljse:). Vceraj je se nekaj malega polil, danes se neuser posted image . Vprasala sem, ce naj mu dam malo vode, ce bo dehidriran in je rekla, da ne, da izkljucno moje mleko. In kar je najpomembnejse, v 14ih dneh ni prisel iz 3.400g na 3.600g, kot sem si zelela, ampak celo na 3.900guser posted image user posted image . Tehtan je bil na isti tehtnici, podobno oblecen kot zadnjic. Joj, sem vesela:).

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.12.2010 17:54:03   
zinchy
jah jest bi mojga kr poslala na kšn tečaj starševstva!! Sej sem mu rekla,da on ni tip s kermu sm se jest poročiauser posted image
Dons pa tko lepo vreme sem mislila kako bom šla lepo vn,da si glavo zbistrim je pa pihal k hudič in evo spet cel dan not.Komej čakam jutri pa sončk.Bom cel dan okol.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.12.2010 18:20:58   
mamamajča
Dajte mi malo pomagat, prosim. moje dete že cel dan samo spi. Ampak res samo spi. Se predrami, naje in spi naprej. Zdaj pa ne vem, je tak dan, mu pač preprosto paše, naj iščem vzroke drugje in ali naj me skrbi, kaj bo ponočiuser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.12.2010 19:13:12   
nejkec
Temperatura:Upam, da je ta tema še aktualna, ker še nisem prebrala do koncauser posted image . Mi imamo čez dan 22, zjutraj niti ne pogledam kolk je, ampak ponoč nič ne kurimo (se pa zvečer malo bolj segreje ker se kopamo pa gledam da je v kopalnici 25-26). Mi je pa čudno, ker je Zala večkrat hladna (lička, rokici, včasih tudi nogici), jo imam pa precej oblečeno: žabice+štumfki+bodi+pajacek z dolgimi (ali 2 bodija in dodatne žabice)+copatki.  user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.12.2010 19:24:52   
zinchy
temperatura: mi mamo v dnevni konstantno 22 stopinj v spalnici mam pa malo bolj hladno.Drgač je pa mali oblečen v body z dolgimi rokavi pa nogavičke pa pajaca iz flisa.V postelji je pa pokrit s kovtrom.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.12.2010 19:39:44   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
Dajte mi malo pomagat, prosim. moje dete že cel dan samo spi. Ampak res samo spi. Se predrami, naje in spi naprej. Zdaj pa ne vem, je tak dan, mu pač preprosto paše, naj iščem vzroke drugje in ali naj me skrbi, kaj bo ponoči

Tudi moj že cel dan kar spi....se tud jaz sprašujem kaj bo ponoči. Evo mi je zaspal ob pol 7h. Drugače gre spat ob pol 8h - 8h.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.12.2010 20:03:36   
majabar
mamamajca, Lucian Mai je imel pred nekaj casa tudi tak dan in ste mi svetovale, naj ga pustim spati , zbudila sem ga, da je nekaj pojedel in je naprej spal, naslednji dan je bil spet normalen. Tudi ponoci ni bil zaradi tega buden. Je vsaj jedel kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.12.2010 20:22:29   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: lija30
Naš sonček na žalost ni več dojen ker  mi je zmanjkalo mleka, tako,da je sedaj na umetnem.So se pa pojavile težave, ker je bošček ratal zaprt.Danes je že 4 dan, ko ni kakal:((.Patronažna mi jr svetovala laktozo, jo je popil, pa še vedno nič.
Ima katera še kakšen nasvet?

Lija30 - Katero adaptirano mleko pa daješ? Ko je naša jedla Aptamil (dodajam, ker imam premalo mleka), je imela krče, po tri dni ni kakala, ko je, se je pa revica ful napenjala. Potem ga pa itak kar naenkrat ni hotela več jesti. Mislili smo, da so kapljice krive. Zdaj dobiva Hipp Bio 1 in ji zaenkrat odgovarja. Nima krčev, kaka enkrat na dan (zvečer ob približno isti uri) in rada ga je. Dobiva po 5 kapljic AD3 in vse skupaj dobro prenaša. Upam, da bo tako ostalo. Pravzaprav upam, da bom spravila svoje mleko na pravo količino.
Aja - pa naši ful pomaga telovadba. Ko leži odkrita na ravni površini in na polno maha z nogicami, se ji uspe pokakati z najmanj napora.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
10.12.2010 20:23:58   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: M&A
Desci so pa večinoma nemogoči, če trpijo pomanjkanje spanja, športa (rekreacije ali na TV) in seksa user posted image

user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.12.2010 21:45:03   
mamamajča
majabar, ja ja, on se lepo naje.  Zaspal je normalno ob osmih kot vsak dan, je pa res cel dan prespal. Bomo vidli, kaj bo jutri.
jaz pa tudi...user posted image Lahko noč!

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.12.2010 21:50:06   
majabar
mamamajca, zelim vam mirno noč;)!

Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.12.2010 22:00:35   
anju
majabar TO!! vem kako si veselauser posted image

mamamajča ziher si preverila vse sumljivo - razpoloženje, hranjenje, temperaturo, kakec, urin... user posted image je pač tak dan...

mi2 sva se pa danes tako mirno gledala med dojenjem, jaaa, veselaaauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.12.2010 22:15:28   
mamamajča
eh, ne spim šeuser posted image

Spet se je našla ena ekstra pametna, ki je prav novo temo odprla, da lahko pljuva po naši missD. Mislim, kolk majo ljudje težav z drugimi. Ko bi vsak pri sebi toliko razčiščeval no...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.12.2010 22:51:42   
majabar
anju, sem vesela zate!
Ura je ze 5 in do sedaj je polil enih 5  kapljic in nic vec.
mamamajca, samo, da te nova tema ne bo prevec predramila in potem ti ne bos spala, Brin pa bo:)user posted image .
No, tako je, ce se prehitro hvalim, zdaj je polil recimo eno zlico, ampak se je res najedel in je bil to zagotovo visek in ne reakcija na moje mleko:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 10.12.2010 22:57:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.12.2010 8:20:57   
anju
jutro

mamamajča jah, naša missD se ni javila že kak dan. upam da jo tole le ni preveč prizadelo. čeprav ti najbrž ravno vseeno ne more bit...

uh, meni ta vikend jutranji direndaj prav nič ne sede... sem šele na pol kafeta...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?