|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
9.12.2010 21:21:15   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: anju

trudila se bom za sveže z domačega "vrta" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.12.2010 21:29:28   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

...imam pa res zadnje dni bolj občutek polnih dojk, prav ne morem verjeti. ko mi je P v porodnišnici rekla, da se lahko količina mleka povečuje tudi do 2 mesecev, se mi je zdelo nemogoče. zdaj pa se mi ne zdi več tako...bomo videli, a je res samo občutek...

seveda se lahko. veš kolko mleka morjo imet mame ki tandemsko dojijo. pa ravno danes mi mama pove da je imela obisk pri mamici z novorojenčkom na eni strani in 18 mesečnikom na drugi. 18 mesečnih je na hitro spraznil in zaspal. ke prizor!user posted image
ja magično je ko jih vidiš spokojne in zadovoljne v svojem objemu na svoji koži. prav zato me tako iritira to Vitanovo kreganje.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.12.2010 21:36:54   
caroline1
hahaha, prav smešno res user posted image

drgač pa je vsak otroček samosvoj...nikoli ne veš kaj mu paše! mislim, da se ne smeš preveč nervirat, čeprav je verjetno to ful težko...če bo dovolj lačen, se po moje ne bo kregal!

user posted image kolk °imate ponoči v stanovanju in kako oblečete otročke za spat...a jim pustite kapico? (zarad ušesk ali mraza)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.12.2010 22:10:17   
rose85
Da se še jaz malo javim, da ne bom samo pasivni uporabnik :)
Naš "mali" je imel pri točno 2 mesecih 7150g in 62cm. Je kar konkreten dojenček :) Se pa samo dojiva. Upam, da bom dohajala njegove potrebe :)
Krči nas mučijo, ampak mislim da je malo bolje, kot je bilo na začetku. Vseeno pa večino dneva preživi ob crkljanju. Dajem mu Lefaxin kaplice, občasno pa še vetrovne kapljice. Ponoči se ponavadi zbudi 2x, tako da ni prehudo.
caroline1 zvečer imamo okrog 22 stopinj, zjutraj  pa okrog 20. Oblečem ga pa v bodi, nogavičke, pižamico. Nato ga dam v toplo spalno vrečo in pokrijem z dekico. Kapice pa ne dajem - jo uporabljamo samo za ven. Patronažna je dejala, da je niti po kopanju ne potrebuje.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.12.2010 22:42:27   
majabar
caroline, ce gre dojenje dobro, je to zagotovo ena najlepsih stvari na svetu. Ko vidim zadovoljne ucke... Mi je ravnokar dragi rekel, da tako lepo izgleda nasmeh na mojem obrazu, ko gledam zadovoljnega in zadovoljenega dojencka:).

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.12.2010 22:50:54   
Najki

user posted image kolk °imate ponoči v stanovanju in kako oblečete otročke za spat...a jim pustite kapico? (zarad ušesk ali mraza)

Ponoci med snegom pade na 19 ali 18, na tako kot je danes pa na 21 stopinj. Tam nekje 20 povprecje tudi cez dan. Ji pa dam kapico samo po kopanju, sicer pa ne. Mogoce morala, ko pade na 18, ker nam neksen pis vlece mimo glav, pa ne vemo od kod. Za noc jo oblecem v debele nogavicke, bodi, majico in plisasto pizamo pajacka. Tista majca ja ali ne odvisno od temperature, ker pri ramah nikoli ni cisto zadekana pa odkriva se z rokicami. Jo imam pa nekako enako cez dan. ce je hladneje, ji dam se ene ozke hlacke brez stopalc spodaj. Ponoci je samo pokrita s preklopljenim kovtrom brez ksne spalne vrece, cez dan pa jo pokrivam s flis dekico, ko ni v posteljici.

A ti si startala s polnim dodajanjem in uvedla dojenje, ko se je mleko vzpostavilo ali si imela mleko ze od zacetka? Ce ti poje samo 60ml dodatka, vama gre ze zelo dobro.

Meni je pa ful vsec glasek, ki ga dela, tako nezno stokanje kadar isce in potem, ko jo imam v narocju in dojko ven vlecem utihne in me pogleda polna pricakovanja z iskrico v oceh in se ze malo oblizuje user posted image . samo ce dve sekundi predolgo traja, da se prikopljem do modrca, se ze zacne kregat user posted image .

user posted image S cim se dojece mamice nalivate, da prinesete not tekocino za mlekouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.12.2010 23:07:30   
Najki
Aja ko sem se odpravljala dohtarju s tamalo, sem prekladala lupinico in marelo po rokah in nerodno stopila in si nategnila glezenj user posted image . Po tem, ko sem videla vse zvezde in poskusila ostati na nogah, se je toliko umirilo, da sem lahko se hodila in vozila. Samo me pa zdejle zacenja bolet in bo najbrz jutri ze natekel user posted image . Potem tudi vozit ne bom mogla in se najbrz ne bom mogla pojavit v CE. Ceprav na zacetku ni bilo cutit tako hudo, samo te stvari se drugi dan pokazejo. Imam pa obcutek kot da se je sklep zastekal in se mora odstekat.

Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.12.2010 2:40:08   
majabar
Najki, enako se je zgodilo meni pred tremi dnevi, sem kar zvezde videla. Se slisal se je pok in takoj sem pomislila, kako bom funkcionirala z mavcem na levi nogi. No, na sreco ni bilo tako hudo in je cez nekaj ur popolnoma popustilo.
Jutri imava pregled, da pogledamo, kako napredujemo pri premagovanju izpuscajsckov in da se malo pojamram glede polivanja. Zaradi tega naj bi imel celotno lezisce nagnjeno za 30 stopinj, ampak meni to ni izvedljivo, zdrsne dol. Kako naj to naredim? Upam, res upam, da je iz 3.400g prisel v 14ih dneh vsaj na 3.600g. Da je vsaj nekaj narastlo, ceprav cisto na spodni meji. Drzite pestiuser posted image !!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.12.2010 8:00:37   
mojcaya
jutro

majabar držimo pesti!

ko vas berem o občutkih pri dojenju me kar stisne - tako sem si želela... Mi je mama ves čas razlagala da ni bilo lepšega kot moj pogled njej namenjen med zizanjem, in sem vedno čakala ta lep prizor. Upam da bo steklo pri drugem in da bom doživela tudi jaz te občutke.

mi imamo okoli 20 stopinj čez noč in ene 22 čez dan. Je pa v bodiju in pižamici, pa čez tople nogavičke. Pokrit je s tanjšim kovterčkom do pasu. Nočem pretiravat, ker se mi včasih še vseeno zdi da mu je vroče. Kapico ne devamo niti po kopanju. Ima pa vsako jutro zelo zamašen nosek, pa imamo vlažilce (tiste na radiatorjih) pa očitno ne pomaga.

Jaka je pa včeraj čez dan pridno spal (ponavadi nič ne spi) in se mu je glavni spanec prestavil (prej okoli 17h, včeraj pa šele ob 21h). Tako da je spal potem do pol dveh in nato do 6h - je prav pasalo! Se je pa taki tečko zbudil zjutraj da sem ga komaj uspavala - še zdaj ga v košarici z nogo porivam sem in tja user posted image

Koliko nas je pa štajerk tukaj? Je katera ptujčanka? Bi pasal klepet z vami v živo. Je prav zanimivo ko postaneš starš se nekako ne gre več družit z ne-starši user posted image al se samo meni zdi tako. Se mi zdi da nihče drug ne more razumet kako je.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.12.2010 8:24:32   
anju
jutro

zdaj mi je mali brez besed zapal v igralnem centruuser posted image kaže da se je tudi on navadil da nisem ok dokler nimam svoje doze kafeta v ritiuser posted image

majabar držimo pesti!

rose85 user posted image konkretno polno dojiš, super! ker je seznam že daleč nazaj - koliko je imel ob rojstvu?

mojcaya kaj je blo pri vaju da dojenje ni steklo? joj, sem bla tolk flegma glede dojenja, čeprav vem da je veliko več kot od mamice odvisno od otročka in okoliščin...

Najki js si skuham en lonec čaja kar zjutri, ne sproti, ali kompot ali oboje, če zmanjka pijem vodo.

naša nočna temperatura je odvisna od zunanje. ker kurimo lahko ob minusu precej pade. kadar je tako pokrijem s + dekco, največkrat je pa kar ob meni, ga ni boljš radiatorja od telesa.

(odgovor članu mojcaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.12.2010 9:35:31   
tinaaleks
napišem cel roman in me vrže ven. Mogoče še bolje, ker sem kritizirala možauser posted image .

Drugače pa: ponoči imamo 20 stopinj, oblečen pa v bodi in pižamo, pokrit z kovtrom. Se mi pa zdi, da mu je včasih prevroče, ker se odkrije in spi lepo blaženo naprej.

Danes sem bila že na sprehodu, kar se vidi na psu, ker že spi.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.12.2010 10:38:10   
caroline1
dobro jutro...

mojcaya- komot se nam pridružiš v Celju. res je klepet drgačen z ljudmi, ki še nimajo otrok!

najki- jaz sem skoz počas vztrajna s tem dojenjem. tri dni v P nič, niti kapljice, potem s tabletami do 30 ml na obrok.to je menda že pohvalno. zdaj pa prilezem ob dobrem dnevu tudi na 80 ml na obrok, pretežno pa smo na 40. mala pa zraven pije kolkor ji paše. od 60 do 110, več pa še nismo dali.

anju- dobro to, da si bila prepričana, da bo šlo. če bi imela dvpme in skrbi, bi lahko bilo slabše...

mi imamo čez dan 22°, pa mene skoz zebe. tamala ima body pa žabe in kratke nogavičke. ponoči ji pa dam body in pižamo z rokavi+ nogavičke,pokrijem jo z odejo. ob prvem dojenju, ko je hiša hladna, pribl 19°in mene zebe ko mačka, jo dam pa v vrečo brez rokavov. kapico ji pa dajem po kopanju, puščam ji pa jo predvsem zaradi štrlečih ušes.

pitje- zjutraj kava z mlekom, čaj za dojenje...čez dan pa voda z okusom. popoldne kdaj kaka bela kava, kakav...zvečer pa spet čaj za dojenje.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.12.2010 11:04:32   
2ursae
hej, hej user posted image

tako lep sonček je zunaj, mi2 bova pa že drugi dan not - imam vnetje sečil in sem bila včeraj dopoldne čist fertik, nisem mogla hodit pokonci od bolečin, tako da je moral mož ostati doma in skrbet za Lučko. Zdaj sem na AB, pa e danes še kar boli leva ledvica ... skratka, definitivno nisem fit za ven.
Najki, naj se ti nogca hitro pozdravi user posted image user posted image , saj tebi pa ta gleženj kar nagaja, a ne?

oblačila: podnevi in ponoči ima oblečeno enako količino - 2 bodija in hlačke pa copatke.

več nsem sposobna napisat, me že v ledvici špika user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.12.2010 11:13:33   
filisa

mojcaya- komot se nam pridružiš v Celju. res je klepet drgačen z ljudmi, ki še nimajo otrok!

podpis user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.12.2010 11:20:12   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

user posted image S cim se dojece mamice nalivate, da prinesete not tekocino za mlekouser posted image

čaj (navadni, za dojenje, za dojenčke - se mi zdi, da malo ublaži krče, škodit v glavnem ne more user posted image ) in voda iz pipe. Včasih si privoščim tud kaj z mehurčki  user posted image , pa tud kravje mleko ni tabu zame.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.12.2010 11:20:40   
snežakinja
Jaz danes čisto na psu..... Sva se včeraj z mojim totalno ruknila. Sva bila zmenjena, da pride domov in bo čuval malega, da jaz skočim v trgovino po hrano zanj in še neke druge stvari. Pa je bila ura 5 popoldne ga kličem, pravi pridem takoj, samo na eno pijačo smo še skočili. OK Ga ni do 6h, ga spet kličem, še vedno v gostilini, že po glasu očitno pod gasom. Potem sem ga še 100x klicala in ob 7h se je končno primajal. Potem sva se itak še skregala. Očitno je res v vinu resnica, ker mi je take nasul, da nisem mogla verjet ušesom. Še najhujša je bila tista..."tega froca jaz nisem hotel....ne da se mi poslušat dretja" ipd.....user posted image
Jaz sem seveda čisto ven padla in ga hotela nagnat, ker stanujemo v mojem stanovanju in mi to res ne bi bilo težko naredit. Potem sem se malo pomirila in si rekla, lej pojdi v trgovino, da bo mali priskrbljen, pol ko prideš nazaj pa ko ga j.... tudi če gre. Danes zjutraj se je brez besed pobral v službo, jaz pa tudi nisem iskala ne pogovora ne pogleda.

Matic ima še vedno flekce. Sem klicala nadomestnega zdravnika, ker njegove P ta teden ni. Mi pribije naj mažem z Bepanthenom in umivam s hrastovo kopeljo. 

Nč grem zdajle malega spakat v voziček, da greva po hrastovo lubje. Na kako pomoč njegovega očeta itak ne računam več. 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.12.2010 11:38:50   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

Jaz danes čisto na psu..... Sva se včeraj z mojim totalno ruknila. Sva bila zmenjena, da pride domov in bo čuval malega, da jaz skočim v trgovino po hrano zanj in še neke druge stvari. Pa je bila ura 5 popoldne ga kličem, pravi pridem takoj, samo na eno pijačo smo še skočili. OK Ga ni do 6h, ga spet kličem, še vedno v gostilini, že po glasu očitno pod gasom. Potem sem ga še 100x klicala in ob 7h se je končno primajal. Potem sva se itak še skregala. Očitno je res v vinu resnica, ker mi je take nasul, da nisem mogla verjet ušesom. Še najhujša je bila tista..."tega froca jaz nisem hotel....ne da se mi poslušat dretja" ipd.....user posted image
Jaz sem seveda čisto ven padla in ga hotela nagnat, ker stanujemo v mojem stanovanju in mi to res ne bi bilo težko naredit. Potem sem se malo pomirila in si rekla, lej pojdi v trgovino, da bo mali priskrbljen, pol ko prideš nazaj pa ko ga j.... tudi če gre. Danes zjutraj se je brez besed pobral v službo, jaz pa tudi nisem iskala ne pogovora ne pogleda.

Joj, draga moja, ne si to preveč k srcu jemat.
Tudi jaz sem že kdaj "jokala" tukaj na forumu, zaradi takšnih in drugačnih podvigov mojega dragega. Samo primer- me je visoko nosečo pustil doma, šel "na pijačo" in sem seveda takoj skapirala, da v soboto zvečer ne bo samo pijača. Pa se je privlekel domov ob 6 zjutraj.
Vse lepo in prav, če le ne bi bil brez telefona, kjer je pač bil- ga je brihtno pustil doma, jaz pa tik pred porodom.
Sem se tukaj pošteno spihala, punce so mi pomagale s tolažbo, pote sem pa prespala vse skupaj. In? Na koncu ugotovila, da se imava še vedno rada in da se kiksi pač dogajajo.
ja vem, zbode te, da si hotela oz. morala v trgovino po hrano- pa kje naši dedci sploh mislijo na to???!!

Kar ti je pa povedal pod vplivom ali pod konkretnim gasom, če hočeš- ne, ne jemlji tega resno. Znajo bit zelo  "pametni"  s 3.0 v ri.ti, ti boš pa najbolj pametno reagirala, če sploh ne boš reagirala.
Ne vem, koliko si stara in kako dolgo sta že skupaj- ampak vsekakor se boš sčasoma, tako kot sem se jaz in še marsikatera druga, naučila, da se z opitim moškim ne krega- rajši prišparaj svoje ljubke živčke in ga ignoriraj, pogovorita se pa zjutraj, ko bo lahko normalno razmišljal.
Ma je hudičevo bit tiho, vem- je pa najbolj pametno- samo zato, ker sebi prihraniš sekiranje- on se pa, ko je pod gasom, itak ne sekira.
Boš ugotovila kmalu, da je najslajše se obrnit stran in lepo spat, ko je njemu najbolj do zaj**avanja :)))
Danes mu bo pa za izrečene besede itak krepko žal. Ti pa seveda to pametno izkoristiuser posted image

En velik user posted image - ne sekiraj se. Rada ga imaš, zato te prizadane. Ne skrbi, on vaju z otročkom zagotovo naravnost obožuje!

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.12.2010 11:39:33   
lija30
ojla punce,

vidim,da se imate prov super.Naš sonček na žalost ni več dojen ker  mi je zmanjkalo mleka, tako,da je sedaj na umetnem.So se pa pojavile težave, ker je bošček ratal zaprt.Danes je že 4 dan, ko ni kakal:((.Patronažna mi jr svetovala laktozo, jo je popil, pa še vedno nič.
Ima katera še kakšen nasvet?

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.12.2010 12:07:08   
anju
snežakinja no, ti je mamamajča povedala. vem da ti je hudo in jezna si user posted image tudi če besed ne boš nikoli pozabila se bojo zelo zmeglile. ne, z otrokom življenje ni več tako prosto, predvsem zato pride do takih situacij.
hrastova skorja - včeraj sem ga umivala s tem in morda malo pomagauser posted image danes ga še skopam bom videla ča bo tudi po lasišču boljše.

tinaaleks me prav zanima kaj je tvoj našpičil?

2ursae user posted image user posted image user posted image

caroline1 sem brala da ene zalepijo uhlje da ne bi štrleli, a misliš da pomaga?

lija30 mogoče kamilice.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.12.2010 12:30:38   
tinaaleks
lija30- sladke kamilice.

snežakinja-user posted image  mislim, da ti je mamamajčka kar lepo napisala.

anju-nič takega ni naredil, samo ker ima veliko dela, imam občutek da otroke vzgajam čisto sama,... Ima pa res ogromno, ker ima službena predavanja, ki trajajo od 9-18, potem pa še vaje pri zboru 3X na teden. Še tisto kar je doma, rabi potem, da se spočije, ta mali gredo pa potem že spat. Tako sem za vzgojo, umivanje, spravljanje spat, čisto sama. Ampak saj bo decembra kmalu konec, potem pa upam da bo bolje.

Čez eno uro pride pa kolegica k mani na kavo in bo spet čvek na kvadratuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.12.2010 12:44:17   
2ursae
nežakinja, raje upoštevaj, da marsikdo v jezi reče stvari, ki jih ne misli ... sploh, če ima že tako slabo vest glede tega, kar je naredil in se potem čuti napadenega - kaj pa veš, morda so pa prej kakšni desci , po možnosti samski in brez otrok, na pijači trosili modrosti o tem, kako je luštno, ko si brez obveznosti.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.12.2010 12:47:44   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

samo ker ima veliko dela, imam občutek da otroke vzgajam čisto sama,...

pri nas je isto, tudi čakam na boljše čase, upam, da pridejo kmalu user posted image . To le je pa za nas, "samske mamice":

user posted image

... čeprav mi ni najbolj všeč, da tace namaka v tole prekrasno kavico user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 10.12.2010 12:48:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.12.2010 13:06:40   
tinaaleks
ja, s tisto gobico, bi lahko mene po hrbtu mazal, medtem ko bi jaz pila kavico.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.12.2010 13:06:45   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

... čeprav mi ni najbolj všeč, da tace namaka v tole prekrasno kavico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

mojga pri tem samo pohvalimuser posted image tavečjega bp rihta že od rojstva. res da je Vitana šele 2x delno previl, pa zato tavečjega spravlja spat in v vrtec.

izrečene besede pa... sem izreklaa tudi sama kaj groznegauser posted image zelo groznegauser posted image ne samo 1x... pa pravi da me ima še vedno rad... (js pa pravim da bi mogu pokazat...user posted image ) držim pesti snežakinja, da ureditauser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.12.2010 13:49:46   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

hej, hej user posted image

tako lep sonček je zunaj, mi2 bova pa že drugi dan not - imam vnetje sečil in sem bila včeraj dopoldne čist fertik, nisem mogla hodit pokonci od bolečin, tako da je moral mož ostati doma in skrbet za Lučko. Zdaj sem na AB, pa e danes še kar boli leva ledvica ... skratka, definitivno nisem fit za ven.
Najki, naj se ti nogca hitro pozdravi , saj tebi pa ta gleženj kar nagaja, a ne?

oblačila: podnevi in ponoči ima oblečeno enako količino - 2 bodija in hlačke pa copatke.

več nsem sposobna napisat, me že v ledvici špika user posted image

hvala user posted image . upam da se ti vnetje htro pozdravi. ce te kdaj mehur samo pospika ali zapece urin, jemlji dan dva brusnice, da se ne razvije dlje.

snezakinja jaz bi mojega markirala z user posted image na taksno izjavo glede otroka. sam ce bi resno mislu, bi prislo ven ze 9m nazaj. jaz bi pa znorela kako si drzne it zurat brez mene user posted image . Prvo pravilo je, da me mora povabit s sabo, ker sva partnerja in tudi meni ni do gnitja doma, on bo pa zural. Saj mi ni problem rect ne, sam da povabi.
hrastovo lubje je mende antisepticno in pomirja vneto kozo. ga priporocajo tudi za atopicni dermatitis. kar poklici, da ti dajo datum za pregled drugi teden. definitivno mora dohtar pogledat izpuscaj, da lahko sklepa na alergijo, ne more ti po telefonu nekaj na pamet govorit. ce je AD, te bojo pa posiljali na kortikosteroide in lokalne antibiotike in ne vem kaksne tretmaje in bo nekaj mesecev preteklo, predno bos dobila prave izvide in recepte.

Moj me pa cisto drugace razjezi. Mu recem, kaj vse moram it nabavit, pol mi pa on skoci v stacuno user posted image . Tako pride 2 uri kasneje domov in seveda ima mulcka s sabo, ker ga je v vrtcu pobral. Jaz pa doma cakam, da bom sla takoj ven, ko prideta, prezivet malo casa z mulckom na sprehodu do stacune in pretegnit noge pa seveda malo sopinga za gust. In mi dragi komplet plan pokvari, ker se mu zdi, da mi dela uslugo user posted image .

tinaaleks moj pa nima dovoljenja pocivat, dokler otroci ne spijo. zjutraj vecjega spravi v vrtec, zvecer pa uspava. mora oddelat tudi doma, sicer sploh ne bo imel casa za njih. je pa tako, prej ko grejo spat, vec casa bo imel potem. ima pa tudi dela cez glavo samo pomaga, ce na otroke gleda kot na obveznost in jih lazje umesti v urnik. prej je imel dela za 22 ur na dan in sem ga redko videla v postelji, tako da mu zdej ne popuscam pri tamalih, ker rastejo in nimajo casa cakat na boljse case. saj res nima nic od prostega casa, ker potem takrat dela za solo in sluzbo samo mu recem, naj se pac zorganizira drugace ne na racun druzine. in je zelo priden glede tega.

delam generalko v bajti user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?