Tulipan12
|
Danes sem imela spet pregled, pa je moja previdna G hotela še drugo mnenje, me poslal v P, ker ne more izmerit otroka, ker je tako nizko, pa so tam tudi rekli isto, da je zelo nizko, malo je manjši, ampak, da so vse meritve ok, vse deluje normalno, otrok napreduje in da vsaka pač ne rodi 5 kilskega otroka. No, pa so šle 4 urce. Glavno, da sem doma,, me je najbolj strah, da me zadržijo v P do poroda, se mi res lahko zmeša. Novo leto hahahahaha, letos pa res nimam plana. Lani smo bili pri prijateljih, bilo nas je 8 parov in malo večji otroci, Lia je bila doma, dedi in babi sta jo čuvala, so pa ti prijatelji 3 ulice stran od nas, tako da sva bila na klic, ki pa ni bil potreben, sva prej omagala. Darila mi danes ni ratalo it nakupovat, ker sem letela po pregledih domov k Lii, me še čaka to opravilo. Jaz se bom letos vrgla v knjige, pa fotoalbume, za Lio sem brez ideje, čeprav potrebuje novo garderobo, zdaj pa ne vem al raste al pa je moj sušilec kriv. No, imam pa v mislih kuhinjo ali voziček za punčke, čeprav me babice gnjavijo za te ideje. Bomo videli. Rada bi ji kupila nekaj, s čim bo se rada igrala, pa da malo vzpodbuja njeno domišljijo in kreativnost, pa se ne morem domislit kakih drugih igrač. Bom morala v kako konkretno raziskavo v Baby center Berem full dobro knjigo Vzgoja hčera (toplo priporočam, čeprav je mogoče primernejša za starše z malo večjimi otroki, se najde kaj za nas, ki imamo še škratke), obstaja pa tudi verzija Vzgoja sinov, ki je baje tudi odlična. Če sem že pisala o tem, se opravičujem, ampak sem res navdušena. Aja, pa 3 ure sem likala čakata me še kaki 2 urci, pa sem končala s cotikami za dojenčka! No, razen kar še moram nabavit, grem verjetno kar jutri. Grem tudi jaz malo ajat, se beremo kaj, lep vikend vsem!
|