Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čuj, Kokica, smo glede prstanov sva skup: http://www.porocni-prstani.com/index.php?id=artikel&cat=2&pro=119&st=7 nič kaj posebnega, čist preprosto. Čeprav cena ni preprosta Ful sta lepa... Krasna prstana, cene so pa res zasoljene, če pa je še kaki mini kamenček not, pa te itak lahko kap! Eh, sem kar potrdi stisnila, pa tak veš, da moram malo pokomentirat Kaj to pomeni, da sta se zaročila v trgovini??? Dirty details, please!!! Al sploh nista zaročena in bosta kar k dejanjem prešla? Čuj, glede svatov pa se res pomenita, saj veš, ne poročiš se vsak dan, no, vsaj vedno upaš, da je zadnjič tak da če ti hočeš, da te tvoje prijateljice objamejo, ko se poročiš, mu to povej. Vem da je težko skrčit ljudi na neko število, ampak neke meje si morata postavit, tako finančne kot številčne in pri tem vztrajat. Midva sva zaročena 2 leti, če letos ne bi zanosila, bi se poročila, torej nama ostane ta sladkost za naslednje ali še naslednje leto. Bomo videli kako se bo mamica počutila v svoji koži. Imava pa vsako leto kostanjev tradicionalni piknik (letos je odpadel, žal), ki šteje cca 50-55 ljudi in ti ljudje bodo na najini poroki. Ožji sorodniki, skupni prijatelji, moji in njegovi prijatelji, ki itak postajajo že skupni Se pa je cela družba že konkretno spoznala in je vsako leto boljše, tak da na poroki se bodo babice že tikale z mojimi frendicami
< Sporočilo je popravil Tulipan12 -- 8.12.2010 20:50:15 >
|