Tulipan12
|
Tak, Ikea je padla še zadnjič v tem letu , nimamo denarja, da bi v Feldbachu rodila, bomo raje v kakšno smučanje investirali in ne izzivali usode, da se kaj začne dogajat med mojimi šopingi v Avstriji. No, sej zdaj pa res nič več ne rabimo od zgoraj (beri: nimamo placa niti za eno novo dišečo svečko ). V bistvu sva šla po en večji knjižni regal in enega sva še Lii kupila za v sobico, da sva končno njene knjigice preselila iz dnevne, kjer ni bilo nobenega reda. Pa en tepih, eno košaro za igrače in to je to. Sva šla še v Seiersberg, pa sem bila jaz tak že v tiltu, da sva šla po obisku dveh trgovin domov. Lia se je kar tresla, ko me je videla, ker se nisva celi dan videli. Pa sem ji pustila, da je lahko bedela do 20.30, da mi je lahko vse dnevne bedarije pokazala. Ko sva klicala taščo kak je z njo, je rekla, da je full zaspana, pa je bila ura 18h. Domov sva prišla ob 19.39 in je totalno oživela, bila polna energije! Te pa tak ni čudno, da tam v varstvu spi še 2x na dan, pri meni pa ni šans, da ne bo kaj zamudila. Ko sem uspavala Lio, se je dragi lotil sestavljanja omar, jaz pa sem še v kitajsko letela in nama dvignila večerjico, ki je pasala ob soju svečk. Da se še malo potožim. Že zadnjič mi je tašča rekla, da je Lii kupila zimske čevlje, eno številko prevelike, da jih bo lahko dlje nosila zima je do marca, a ne??? No, sem rekla, naj jih zdaj ne nosi, ker so ji preveliki in mora nosit pravo številko čevljev. Itak jih še nisem videla, ker vse, kar ji ona kupi, ima Lia samo v varstvu. In mi reče danes, da sta ji kupila podložene škornje, eno številko večje!!!!, da jih bo lahko pri njih nosila. Ej, sem bila tak utrujena, da se mi ni dalo komentirat, ampak zdaj sem pa besna kot ris! Sem ji res iskreno hvaležna, da lahko čuvata Lio (čeprav ona bolj dedija obrajta), ampak take bedarije pa mi dvignejo pritisk. Eh, malo sem se skađljala, ker dragi že spi, pa mu moram jutri malo povedat, da bo spet potreben en konkreten pogovor z njegovo mamo. Ekola, napisala vraga in pol, tuš me kliče, postelja vabi, upam samo, da Lia spet ne bo imela svojih nočnih uric (okoli 2h se zbudi, zleze k meni v posteljo in se tak stiska k meni, da ni šans, da spim, da se obrnem ali grem lulat-10 dni pred PDPjem!!! In to traja cirka 2 urci, potem pa spet spi kot da ni bilo nič ) Lahko noč!
|