|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
13.12.2010 8:01:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Persida hvala za kavico, paše. user posted image

Tulipan 5-kilskega otroka?? Se hecaš?? No ziher se hecaš, ker vidva sta oba bolj drobna, ne?
Dej mi povej še neki, kako boš naredila fotoalbum? Mislim, z vsemi fotkami odkar imate Lio ali sam od tega leta? Jaz tudi delam 2 fotoalbuma.
Za otroke darilo že imam in sicer tisti slavni radio user posted image in ene HK sestavljanke sem enkrat kupila v lidlu. To je od naju, ena babi jima bo dala tablo za risanje s kredami in magnetna tabla s črkami je zraven (zdej je v hoferju akcija), druga babi pa lego kocke. Tak da bo spet nekaj novih stvari za igrat se.

Ne, ne, ne dobiva 5 kilskega otroka, tak so komentirali v P, da pač ne bo 5 kilski. Kake 3 kg, manjši bo od Lie.

No, ti fotoalbumi tudi meni ne dajo mira, se jih lotim v ponedeljek - oz, vsaj slike poslat, da mi jih razvijejo. Mislila sem naredit foto album z naslovom Mojih prvih 20 mesecev. Za vsak mesec eno sliko večjega formata, z opisom spodaj, kar pa ostane strani v albumu (nimam še kupljenih, ker moram malo formate albumov preverit, kak mi bo to sploh sedlo not, pa bom dala še poljubne slike manjšega formata not. Nekak tak sem si zamislila, seveda fotoalbum, v katerega se slike lepijo, da jih lahko poljubno zalepim in pri vsaki sliki nekaj pokomentiram.... to je osnovna ideja, se pa ji moram posvetit, ker če ne bom imela v nulo izdelanega načrta, raje ne delam. Ja, pravi Monk semuser posted image

Samo ideja mogoče:

lahko date izdelati tudi FOTOKNJIGO, v katero na računalnik napišeš ob sliki kar želiš, pa še cene niso pretirane. Jaz sem jo dala narediti v DM, za babici in dedka ob 1. RD!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.12.2010 8:06:11   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

Vikend je spet minil, kot da ga sploh ne bi bilo. V soboto Valentina nisem mogla prepričati, da bi šla na lutkovno predstavo, zato sva šla na sprehod.

Včeraj je presenečanje in kosilo za moje in D. starše uspelo in smo se fajn spet malo družili. Potem sta prišla na obisk še dva prijatelja ( s katerima bomo za NL skupaj) in smo popili malo vinčeka. Pa kupila sta mi bon za masažo telesa, tak da nadaljujemo z razvajanjem.user posted image

Trezika, jaz bi tudi omenila v vrtcu, samo VEM, da pri nas ne bi obrodilo sadov, ker sem že klela eno mamo, ki nonstop vozi bolanega otroka v vvrtec, za nameček je pa ta mama še brezposelna. Tak, da brezveze.

Najaa- kaj si dobrega skuhala včeraj?

Persida- kaj boš letos pripravila za darila, da sama delaš? Šivaš?

Tulipan- si še 2v1?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.12.2010 9:01:47   
Tulipan12
Dobro jutro!
Tak, pa gremo odštevat. Še 10 dni!!!user posted image
Včeraj je rodila prijateljica (tretjo punčkouser posted image ), rodila je v Postojni (vse 3 tam, v vodi, je pa iz MB), vse skupaj je trajalo vožnjo in pol urceuser posted image  Uf, sem si kar spisek naredila kaj moram še nabavit, ker gre počasi tudi pri meni zares.user posted image
Persida škoda, da se nismo videli.user posted image  Lio so tudi baloni pritegnili, ampak valjda smo šli v prvo vrsto k sedežnici, ker je bila mami radovednauser posted image
Najaa mi imamo toliko slik, da se mi kar obračauser posted image  Sploh ne vem kak se naj spravim ro ven iskat, pa vem, da me čas že pošteno preganja. Po drugi strani pa si mislim, da te slike vidim jaz, oni bodo zadovoljni z vsemi!
Kokica navijam, da dobita varstvo in sprostita vse ventile!user posted image user posted image
Teh fotoknjig pa ne poznam, bom se lotila starega dobrega lepljenja.user posted image

Mi smo še včeraj bili na Dedku Mrazu-na srečanju in rajanju z njim. Bilo je ogromno otrok, Dedek Mraz, Božiček in en veliki škrat. Lii se je že mešalo od navdušenja. Na začetku je bila kar zadržana in  vse opazovala iz varnih atijevih rok, ko pa se je sprostila, pa je plesala "kačo" ali vlakec (kaj pač razumete), bila itak najmlajša in najmanjša, potem pa ko so plesali v krogu, si je izbrala eno punčko in sta plesali na sredini med vsemi.user posted image  Sem bila cel čas v strahu, da je ne bi pomendrali! V glavnem taka čaga ji je bila, da ko sva avto iz parkplaca zapeljala, je že smrčala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.12.2010 9:21:29   
KOKICA32
Ja, mislim, da mi bo ratalo glede varsta, popoldan pa izvem točno. user posted image user posted image user posted image Jeee!

Pa daj Tulipan, tvoja Lia pa je res prava plesalka. Super. Mogoče pa še bomo kdaj kaj brali o njej in njenem talentu.user posted image user posted image user posted image Kar vzpodbujajta to. Super res!

Mi pa imamo Dedka mraza to sredo in bomo seveda tudi šli pogledati. 

Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.12.2010 11:39:58   
PERSIDA
tulipanček a veš natančno kdaj je deda mraz v planetu ,da bi se malo dobile,pa čeprav za par sekunduser posted image
tasa je rekla da v soboto ?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.12.2010 11:42:12   
PERSIDA
tulipan - res škoda ,da ti nisem smsa poslala.Če že ne bi vsaj vidla ,da mi je moja cimra iz bolnice pisala sms.Eh...user posted image
Ma bomo mogli tako ali drugače na piruser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.12.2010 11:44:00   
PERSIDA
Ti kar odštevaj bom fejst,fejst mislila na tebeuser posted image .Jaz,pa odštevam kako bomo meli dopustuser posted image in seveda upa na lepo vreme  ,da bomo malo tu malo tamuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.12.2010 11:44:49   
PERSIDA
Pa lepi doooooooooooolgi ponedeljek vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.12.2010 11:55:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa lepi doooooooooooolgi ponedeljek vam želimuser posted image user posted image user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.12.2010 12:00:07   
KOKICA32

Ti kar odštevaj bom fejst,fejst mislila na tebeuser posted image .Jaz,pa odštevam kako bomo meli dopustuser posted image in seveda upa na lepo vreme  ,da bomo malo tu malo tamuser posted image

Kdaj pa ga boš imela?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.12.2010 12:09:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kdaj pa ga boš imela?

Bomo videli so rekli slepi ,verjetno še delam dva tedna lahko pa kaj¸prej zaključimo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.12.2010 12:13:24   
PERSIDA
user posted image
Kokica samo zate user posted image .
Pa hvala ,ker smo to lahko pri tebi sprobali.Res sem ful zadovoljna s tem ,ker Anže ful pridobiva na ravnotežju in samozaupanju.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 13.12.2010 12:17:46 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.12.2010 12:49:55   
KOKICA32

user posted image
Pa hvala ,ker smo to lahko pri tebi sprobali.Res sem ful zadovoljna s tem ,ker Anže ful pridobiva na ravnotežju in samozaupanju.

Malenkost! Sedaj pa lahko priredimo tekmovanje!user posted image user posted image user posted image

Res je super!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.12.2010 16:07:36   
Najaa

Zrezke v gobovi in smetanovi omaki in pire krompir. Pa seveda goveja juhica in solata. Posladek pa najboljša torta moje tašče. Za prste obliznit! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.12.2010 16:07:53   
Najaa

user posted image

Prava sta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.12.2010 20:48:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zrezke v gobovi in smetanovi omaki in pire krompir. Pa seveda goveja juhica in solata. Posladek pa najboljša torta moje tašče. Za prste obliznit! user posted image

MNjami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.12.2010 20:51:02   
KOKICA32
Sem šla danes prej iz službe (ob 13h), ker so me iz vrtca klicali, da je Valentin dobil vročino. Ni je imel veliko (38 stopinj največ) a je tudi bruhal proti večeru. >Potem sem ga skopala in je bil kot prerojen. Ful je pojedel večerje, pa malo Calpola pred spanjem in sedaj že spi popolnoma brez vročine. user posted image user posted image user posted image Upam, da tako tudi ostane.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.12.2010 21:09:04   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za Valentina.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.12.2010 21:18:35   
KOKICA32
Hvala, Najaa!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.12.2010 22:46:01   
Tulipan12

tulipanček a veš natančno kdaj je deda mraz v planetu ,da bi se malo dobile,pa čeprav za par sekunduser posted image
tasa je rekla da v soboto ?

Sem zdaj malo preverila, Božiček je v Planetu vsak dan:
16.12. od 17. do 19. ure
17. 12. od 17. do 19. ure
18.12. ob 11, uri (obdarovanje otrok)
19.12. ob 10. uri
20.12. od 17. do 19. ure
21.12. od 17. do 19. ure

Ampak ono glavno je res v soboto, ker takrat deli darilauser posted image  No, nas v soboto ni, smo na enem družinskem roj. dnevu, ki mi itak ne paše, ampak spoštovanje je spoštovanje. Mogoče pa user posted image  nahecam, da pride prejuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.12.2010 22:49:36   
Tulipan12

tulipan - res škoda ,da ti nisem smsa poslala.Če že ne bi vsaj vidla ,da mi je moja cimra iz bolnice pisala sms.Eh...user posted image
Ma bomo mogli tako ali drugače na piruser posted image .

Cimra M.?? Tudi nje nisem videla... samo je bila pa res gužva. Ja, pirček moj prelestni, se mi že tak lušta kaka pivička al pa Martini al pa Baileys al pa Penina... joj, kdo je že rekel, da je fajn bit noseč?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.12.2010 22:50:43   
Tulipan12

Tak vsi odštevamo, če ne prej pa 31.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.12.2010 22:52:06   
Tulipan12

Sem šla danes prej iz službe (ob 13h), ker so me iz vrtca klicali, da je Valentin dobil vročino. Ni je imel veliko (38 stopinj največ) a je tudi bruhal proti večeru. >Potem sem ga skopala in je bil kot prerojen. Ful je pojedel večerje, pa malo Calpola pred spanjem in sedaj že spi popolnoma brez vročine. user posted image user posted image user posted image Upam, da tako tudi ostane.user posted image

Pravi mali mož, ki se hitro pobere!user posted image  Pa vseeno za vsak slučaj user posted image , da ga ne napade kaj zdaj ko je tak mraz napovedan!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.12.2010 23:11:58   
Tulipan12
Tak, Ikea je padla še zadnjič v tem letuuser posted image user posted image user posted image , nimamo denarja, da bi v Feldbachu rodila, bomo raje v kakšno smučanje investirali in ne izzivali usode, da se kaj začne dogajat med mojimi šopingi v Avstriji.user posted image  No, sej zdaj pa res nič več ne rabimo od zgoraj (beri: nimamo placa niti za eno novo dišečo svečkouser posted image ). V bistvu sva šla po en večji knjižni regal in enega sva še Lii kupila za v sobico, da sva končno njene knjigice preselila iz dnevne, kjer ni bilo nobenega reda. Pa en tepih, eno košaro za igrače in to je to. Sva šla še v Seiersberg, pa sem bila jaz tak že v tiltu, da sva šla po obisku dveh trgovin domov. Lia se je kar tresla, ko me je videla, ker se nisva celi dan videli. Pa sem ji pustila, da je lahko bedela do 20.30, da mi je lahko vse dnevne bedarije pokazala.user posted image  Ko sva klicala taščo kak je z njo, je rekla, da je full zaspana, pa je bila ura 18h. Domov sva prišla ob 19.39 in je totalno oživela, bila polna energije! Te pa tak ni čudno, da tam v varstvu spi še 2x na dan, pri meni pa ni šans, da ne bo kaj zamudila.user posted image

Ko sem uspavala Lio, se je dragi lotil sestavljanja omar, jaz pa sem še v kitajsko letela in nama dvignila večerjico, ki je pasala ob soju svečk. user posted image

Da se še malo potožim. Že zadnjič mi je tašča rekla, da je Lii kupila zimske čevlje, eno številko prevelike, da jih bo lahko dlje nosilauser posted image user posted image user posted image  zima je do marca, a ne??? No, sem rekla, naj jih zdaj ne nosi, ker so ji preveliki in mora nosit pravo številko čevljev. Itak jih še nisem videla, ker vse, kar ji ona kupi, ima Lia samo v varstvu. In mi reče danes, da sta ji kupila podložene škornje, eno številko večje!!!!, da jih bo lahko pri njih nosila. Ej, sem bila tak utrujena, da se mi ni dalo komentirat, ampak zdaj sem pa besna kot ris!user posted image  Sem ji res iskreno hvaležna, da lahko čuvata Lio (čeprav ona bolj dedija obrajta), ampak take bedarije pa mi dvignejo pritisk. Eh, malo sem se skađljala, ker dragi že spi, pa mu moram jutri malo povedat, da bo spet potreben en konkreten pogovor z njegovo mamo.

Ekola, napisala vraga in pol, tuš me kliče, postelja vabi, upam samo, da Lia spet ne bo imela svojih nočnih uric (okoli 2h se zbudi, zleze k meni v posteljo in se tak stiska k meni, da ni šans, da spim, da se obrnem ali grem lulat-10 dni pred PDPjem!!! In to traja cirka 2 urci, potem pa spet spi kot da ni bilo ničuser posted image user posted image user posted image )

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3274
14.12.2010 8:48:41   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Midva sva danes ostala doma, ker je imel zjutraj šeuser posted image malo vročine. Tega smaila je dal Valentn poleg.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?