|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
9.12.2010 11:30:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica sem dobila mail. Ej, wau, kapo dol!user posted image

Hvala, no saj se mogoče zdi na prvi pogled res wau, pa saj ni tako. user posted image

Seveda je wau, vsako napredovanje je, vsaj veš, da cenijo tvoje delo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
9.12.2010 11:34:26   
Tulipan12

Kaj boste kuhale? Mama brez idejeuser posted image

Jaz upam, da me bo moj dragi kam povabil.

Ob taki priložnosti bi lahko ti njega!user posted image   Sem si kar neko romantično večerjo zdaj predstavljala, pa vem, da je govora samo o kosilu. Malo pogrešam romantiko, pa kako savnanje, večerjico, mmmmmmmmmmm... aaaaaaaaaaa, kdaj bom že rodila???user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
9.12.2010 11:52:52   
KOKICA32

Ob taki priložnosti bi lahko ti njega!user posted image   Sem si kar neko romantično večerjo zdaj predstavljala, pa vem, da je govora samo o kosilu. Malo pogrešam romantiko, pa kako savnanje, večerjico, mmmmmmmmmmm... aaaaaaaaaaa, kdaj bom že rodila???user posted image

Ne, ne, danes je že druga priložnost.user posted image
Jaz sem svojo dolžnost že opravila in jo bom še v nedeljo, da še svojim in njegovim povem.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
9.12.2010 13:43:47   
Najaa

Krompir pire, mesek in rdeča pesa. Na hitro, ker ni časa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3204
9.12.2010 13:46:50   
MalaČebelica
Najprej Kokica ČESTITKE  še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ziher sem bla prva po smsu user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa novica

Moram letet

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
9.12.2010 14:03:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najprej Kokica ČESTITKE  še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ziher sem bla prva po smsu user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa novica

Moram letet

Hvala, hvala...ja res si bila prva, ker ob taki uri ponavadi še vsi spimo/jo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.12.2010 14:47:27   
KOKICA32
Danes pa vse tako veliko govorite in pišete, da vam ne morem slediti.user posted image

Verjetno je krivo vreme. V MB še zaenkrat ne sneži.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.12.2010 14:52:32   
Tulipan12

Jaz sem svojo dolžnost že opravila in jo bom še v nedeljo, da še svojim in njegovim povem.

Kaj maš RD al kaj sem spet prešpricala?user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.12.2010 15:17:33   
KOKICA32

Kaj maš RD al kaj sem spet prešpricala?user posted image user posted image

npr.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.12.2010 15:35:12   
Najaa
Vse najboljše KOKIČ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.12.2010 22:34:28   
Tulipan12
Pa ja, sej sem vedla, vsega je Tasa glavna piarovka kriva!!!user posted image  Namesto, da bi zjutraj namignila, da naša Kokica danes praznuje, se ubada z organizacijo poroke!user posted image user posted image user posted image

KOKICA iz srca VSE NAJ NAJ, predvsem ti želim neskončno veselja in ljubezni s tvojima moškima, ker ko imaš to, je vse ostalo lažje. Lepo praznujte danes!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.12.2010 8:32:39   
Tulipan12
Dobro jutro!
Danes ko bi lahko spala, pa strašim že od 6.45user posted image
Je pa peteeeeeeeeeeekkkkkkkkk!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.12.2010 8:52:32   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Hvala vsem za lepe želje.

Da vam povem kakšno presenečenje sta mi včeraj pripravila moja moška. Ko sem vstopila v stanovanje je v ozadju igrala moja glasba, na mizi pa slavnostni pogrinjek z mojo najljubšo hrano in kozarcem vina. Po slastnem kosilu pa sta "prišlepala" velikoooo škatlo, ki je bila seveda lepo zavita, z veliko pentljo in priloženo voščilnico, ki sta jo moja ljuba moška izdelala čisto sama. Solze so se mi kar vlile. In za darilo sem prejela CD-radio za v pisarno.

Sedaj pa ob prijetni glasbi že uživam v svoji pisarni.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.12.2010 8:54:58   
Tulipan12

Da vam povem kakšno presenečenje sta mi včeraj pripravila moja moška. Ko sem vstopila v stanovanje je v ozadju igrala moja glasba, na mizi pa slavnostni pogrinjek z mojo najljubšo hrano in kozarcem vina. Po slastnem kosilu pa sta "prišlepala" velikoooo škatlo, ki je bila seveda lepo zavita, z veliko pentljo in priloženo voščilnico, ki sta jo moja ljuba moška izdelala čisto sama. Solze so se mi kar vlile. In za darilo sem prejela CD-radio za v pisarno.

Sedaj pa ob prijetni glasbi že uživam v svoji pisarni.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za romantične moške! Full lepo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.12.2010 8:59:09   
Tulipan12
Kokica 34 al 35? Pozabila...

Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.12.2010 9:03:01   
KOKICA32

Sedaj pa je že 35!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.12.2010 9:03:32   
Tulipan12
Jaz pa mam danes malo več lufta pred pregledom in grem malo v šoping po darila. Čas je!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.12.2010 9:05:12   
Tulipan12

Sedaj pa je že 35!user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.12.2010 9:13:11   
KOKICA32

Jaz pa mam danes malo več lufta pred pregledom in grem malo v šoping po darila. Čas je!user posted image  

Je že ja...pa gužve so tudi že vsepovsod.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.12.2010 10:15:32   
Tulipan12

pa daj, te gužve pa se mi itak zdijo že vedno. Če greva zjutraj z Lio v trgovino samo po sveži kruh, nikoli nisem prva na blagajni. Ono proti večeru pa je tak norišnica. Letos sem naštudirala darila v glavah, samo upam, da vse dobim, kar sem si zamislila. Edino za dragega spet nimam ideje. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.12.2010 10:34:27   
KOKICA32

pa daj, te gužve pa se mi itak zdijo že vedno. Če greva zjutraj z Lio v trgovino samo po sveži kruh, nikoli nisem prva na blagajni. Ono proti večeru pa je tak norišnica. Letos sem naštudirala darila v glavah, samo upam, da vse dobim, kar sem si zamislila. Edino za dragega spet nimam ideje. user posted image

Jaz pa še pojma nimam. Pa bom tudi začela drug teden nabavljati.

Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.12.2010 12:30:09   
Najaa

Res lepo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.12.2010 13:32:50   
KOKICA32
Danes pa ni nikjer nobene. Samo malo pokukate in že brž stran.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.12.2010 13:42:10   
Najaa
Jaz imam user posted image na obisku in sem temu primerno utrujena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.12.2010 14:10:06   
KOKICA32
Zunaj je pa tako lepo vreme, da komaj čakam, da končam s to službo za ta teden.

Najaa- kako ti rečeš tvoji tečki? user posted image ? Tega pa še nisem slišala? Ali si kaj drugega mislila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?