KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica za Valentina, da se zjutraj zbudi kot nov! Boš ostala z njim doma? Sva doma ja...je sicer brez vročine a še ni čisto ta pravi. Zato sva danes še doma. Upam, da se mu popoldan ne dvigne vročine, da bomo lahko šli pogledati Dedka Mraza! Navijam za Dedka Mraza!!! Smo bili! Pred tem je bila ena predstava na temo Bedanec in Kekec, pa je Bedanec skoraj vse otroke prestrašil, da se je slišal jok iz različnih koncev avditorija. No, moj je začel mahati papa, kar pomeni, da bi šli a sem ga pregovorila, da bo sedaj prišel DM, ki ima sivo kučmo in belo brado..sem mu pela. Pa se je spomnil pesmice, ker sem mu jo danes namerno vrtela doma, da se slučajno ne bi ustrašil in malo poznal kaj sploh lahko pričakuje. Do darila nismo počakali, ker me je tako v noge zeblo, pa je bilo +2 stopinji. Eno vožnjo se je peljal še z vrtiljakom pa domov na topel čaj in v toplo vodo v bani. No, videl ga je in spoznal, da je prijazen gospod, ki je iz kletke rešil Rožleta, Mojco, Pehto in par otrok. Drugače pa se mi je danes že mešalo doma, ko nisem vedela več kaj početi. Sem nama iz neta sprintala pobarvanke primerne za ta čas in sva barvala, pa s prstnimi barvamio ustvarjala, pa plesala in glasbene spote gledala na youtube..vse v stilu decembra. Pa smrečko sva postavila na mesto, kjer bo a res samo to. Razprostrila sva veje in potem je postalo nezanimivo, da bi jo še okrasila. Torej je ta projekt še odprt. Jedel ni nič kaj prida, le skute, pa grisolino, pa banano in pomarančni sok. Pa dobro, samo da pije. Vročičen pa je še kar ampak max 37.8 izmerjeno v uhici. Pa menda moram še 5 stopinj odšteti, ne? Jutri bo tašča z njim, ker mu drugače nič ne fali, meni pa se res mudi v službo in doma se mi že meša. Aja, vnetje desne očke, ki je bila že okej se je preneslo na levo oko, tako da sedaj mažem obe očki s Tobrexom. Pa madonca, je to lažje sedaj kot z onimi kapljicami, pa hitreje je pozdravljeno tudi. Tak, da vam priporočam mazilo in ne kapljice, če bo katera potrebovala. Malo sem se razpisala, ker rabimo socializacijo. V petek imamo službeno čago in povabili so me še na čago v prejšno službo. Tja bom šla po čagi sedanje službe, ki se ponavadi ne raztegne dolgo v noč. Tudi moj ima ta petek eno službeno čago, zato bo Valentin služil. Ecco, berite, če se vam da.
|