|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
14.12.2010 8:49:29   
KOKICA32
j.--dgfd...vas je pozdravil Valentin.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
14.12.2010 8:49:41   
KOKICA32
PRVAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
14.12.2010 11:53:24   
KOKICA32
Še vedno ni nobene!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.12.2010 17:18:58   
Najaa
KOKICA pa tud do zdej nobene. user posted image
No jaz sem slaba, ker mi je slabo, bruhala sem, vrti se mi, želodec boli... eh ja, kak virus pa ravno zdaj ko ni treba.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.12.2010 19:23:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No jaz sem slaba, ker mi je slabo, bruhala sem, vrti se mi, želodec boli... eh ja, kak virus pa ravno zdaj ko ni treba.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.12.2010 19:31:56   
tasa_m
Čer.
Uh, danes sem bila fraj pa sva z Lijico izkoristile dan (bila je doma) in šle v Lenart user posted image . Šle iz Lenarta komaj ob 17,30 in seveda je zaspala kak sem avto zakurbala. In spi še zdaj. Zdaj pa ne vem al bo vlekla do jutra al kaj? user posted image

Drugače pa sem v gužvi, delam ve al manj non stop in se mi pol ko sem doma ne da še na računalnik.

Dedka mraza v Tušu pa bomo mi šli v nedeljo gledat, ker v delam od 6-14h v soboto, v nedeljo pa bomo šli pod Pohore na čarobni dan user posted image pa je to to. Se mi zdi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.12.2010 19:55:45   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
14.12.2010 19:56:41   
KOKICA32
Valentin pa še kuj huha. Je in pije normalno, le, da ima zelo suh kašelj. Pa iz nosu mu spet teče.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
14.12.2010 20:29:30   
KOKICA32
Lahko noč!user posted image

Samo ne vem komu sem sploh to voščila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
14.12.2010 22:09:16   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Samo ne vem komu sem sploh to voščila. user posted image

Evo, meni si voščila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
14.12.2010 22:13:23   
Tulipan12
Jaz sem tudi imela Lio doma in me je kar precej okupirala, ni bilo časa odpret računalnik.user posted image  Pa še neka sitnobica jo daje, pa ne vem al je bilo krivo, da sva bili res malo zunaj napram ostalim dnevom al je pač imela taki dan.
Popoldan smo pa malo stanovanje rihtali, pa pospravljali, zlagali, nalagali, proč metali, tak da do konca tedna mam vse tak kot sem si zamislila in lahko grem v nedeljo ponoči rodit. Da ko bodo najhujši popadki, v ponedeljek zjutraj dobim EA.user posted image  Sanja saj vemo kdo o saj vemo čem!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.12.2010 22:15:44   
Tulipan12
Najaa user posted image user posted image user posted image  zate, da čimprej mine!

Kokica user posted image user posted image user posted image  za Valentina, da se zjutraj zbudi kot nov! Boš ostala z njim doma?

Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.12.2010 22:17:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.
Uh, danes sem bila fraj pa sva z Lijico izkoristile dan (bila je doma) in šle v Lenart user posted image . Šle iz Lenarta komaj ob 17,30 in seveda je zaspala kak sem avto zakurbala. In spi še zdaj. Zdaj pa ne vem al bo vlekla do jutra al kaj? user posted image

Drugače pa sem v gužvi, delam ve al manj non stop in se mi pol ko sem doma ne da še na računalnik.

Dedka mraza v Tušu pa bomo mi šli v nedeljo gledat, ker v delam od 6-14h v soboto, v nedeljo pa bomo šli pod Pohore na čarobni dan user posted image pa je to to. Se mi zdi. user posted image

Da meni Lia tak zaspi, lahko kar polnoč čakamo v dnevni sobi in plešemo!user posted image  Je vlekla do jutra?

No, mogoče se pa pod pohorjem srečamo, mi bomo tut verjetno kaj priropotali mimo al pa v Tuš, ampak v nedeljo. V soboto nas ni.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.12.2010 22:19:58   
Tulipan12
Sem že odštevala danes???

9!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.12.2010 22:22:29   
Tulipan12
Da ne bom šla v nedeljo rodit, pa ko pridem iz P, da boste na 135. strani???? Se kar izpišem iz kluba!user posted image
Ajd, grem spat, jutri zjutraj pridem naokoli, sem fraj!user posted image
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.12.2010 10:47:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz sem tudi imela Lio doma in me je kar precej okupirala, ni bilo časa odpret računalnik.user posted image  Pa še neka sitnobica jo daje, pa ne vem al je bilo krivo, da sva bili res malo zunaj napram ostalim dnevom al je pač imela taki dan.
Popoldan smo pa malo stanovanje rihtali, pa pospravljali, zlagali, nalagali, proč metali, tak da do konca tedna mam vse tak kot sem si zamislila in lahko grem v nedeljo ponoči rodit. Da ko bodo najhujši popadki, v ponedeljek zjutraj dobim EA.user posted image  Sanja saj vemo kdo o saj vemo čem!user posted image

Dober scenarij! Hahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti rata!

Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.12.2010 10:47:41   
KOKICA32

Kokica user posted image user posted image user posted image  za Valentina, da se zjutraj zbudi kot nov! Boš ostala z njim doma?

Sva doma ja...je sicer brez vročine a še ni čisto ta pravi. Zato sva danes še doma. Upam, da se mu popoldan ne dvigne vročine, da bomo lahko šli pogledati Dedka Mraza!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.12.2010 11:01:53   
KOKICA32
Kakšno zatišje je zadnje dneve tukaj gor. user posted image Se vse skrivate v postelji, ko je tako mrzlo ali vse evrčke služite, da boste lahko darila nakupile?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.12.2010 11:09:06   
KOKICA32

9!!!

8!!!

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.12.2010 13:00:19   
Najaa
Dan.
Hvala za pikepoke, sem že boljša. Tak da super. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.12.2010 14:09:37   
Tulipan12

9!!!

8!!!

user posted image user posted image

O, ja, ja!!!user posted image user posted image user posted image

Ma, sem se nekaj hvalila, da mam čas, pa sem si šla na občino podaljšat začasno prebivališče, da ne bo spet kakih komplikacij, ker nimam istega naslova kot otroci, pa sem potem šla še malo po mestu, nekaj malega kupila, večino pa srečevala folk in čvekala.user posted image  Taki pravi porodniški dan sem imelauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.12.2010 14:10:39   
Tulipan12

Sva doma ja...je sicer brez vročine a še ni čisto ta pravi. Zato sva danes še doma. Upam, da se mu popoldan ne dvigne vročine, da bomo lahko šli pogledati Dedka Mraza!user posted image

Navijam za Dedka Mraza!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.12.2010 14:13:06   
Tulipan12

Kakšno zatišje je zadnje dneve tukaj gor. user posted image Se vse skrivate v postelji, ko je tako mrzlo ali vse evrčke služite, da boste lahko darila nakupile?user posted image

Jaz mislim, da je bolj ono drugo, ker laptopi vsi pašejo v posteljo.user posted image  Je pa res full zatišje, šmrk, šmrk...user posted image  Pa taki veseli december!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.12.2010 14:13:51   
Tulipan12

Dan.
Hvala za pikepoke, sem že boljša. Tak da super. user posted image

user posted image  super!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.12.2010 20:48:17   
KOKICA32

Navijam za Dedka Mraza!!!user posted image user posted image user posted image

Smo bili!user posted image user posted image user posted image Pred tem je bila ena predstava na temo Bedanec in Kekec, pa je Bedanec skoraj vse otroke prestrašil, da se je slišal jok iz različnih koncev avditorija. user posted image No, moj je začel mahati papa, kar pomeni, da bi šli a sem ga pregovorila, da bo sedaj prišel DM, ki ima sivo kučmo in belo brado..sem mu pela. Pa se je spomnil pesmice, ker sem mu jo danes namerno vrtela doma, da se slučajno ne bi ustrašil in malo poznal kaj sploh lahko pričakuje. Do darila nismo počakali, ker me je tako v noge zeblo, pa je bilo +2 stopinji. Eno vožnjo se je peljal še z vrtiljakom pa domov na topel čaj in v toplo vodo v bani.user posted image No, videl ga je in spoznal, da je prijazen gospod, ki je iz kletke rešil Rožleta, Mojco, Pehto in par otrok. user posted image

Drugače pa se mi je danes že mešalo doma, ko nisem vedela več kaj početi. user posted image Sem nama iz neta sprintala pobarvanke primerne za ta čas in sva barvala, pa s prstnimi barvamio ustvarjala, pa plesala in glasbene spote gledala na youtube..vse v stilu decembra. user posted image Pa smrečko sva postavila na mesto, kjer bo a res samo to. Razprostrila sva veje in potem je postalo nezanimivo, da bi jo še okrasila. Torej je ta projekt še odprt. user posted image Jedel ni nič kaj prida, le skute, pa grisolino, pa banano in pomarančni sok. user posted image Pa dobro, samo da pije.

Vročičen pa je še kar ampak max 37.8 izmerjeno v uhici. Pa menda moram še 5 stopinj odšteti, ne? Jutri bo tašča z njim, ker mu drugače nič ne fali, meni pa se res mudi v službo in doma se mi že meša. Aja, vnetje desne očke, ki je bila že okej se je preneslo na levo oko, tako da sedaj mažem obe očki s Tobrexom. Pa madonca, je to lažje sedaj kot z onimi kapljicami, pa hitreje je pozdravljeno tudi. Tak, da vam priporočam mazilo in ne kapljice, če bo katera potrebovala. user posted image

Malo sem se razpisala, ker rabimo socializacijo. V petek imamo službeno čago in povabili so me še na čago v prejšno službo. Tja bom šla po čagi sedanje službe, ki se ponavadi ne raztegne dolgo v noč. Tudi moj ima ta petek eno službeno čago, zato bo Valentin služil.user posted image

Ecco, berite, če se vam da.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?