katy83
|
dan vse prisotne + ilegalke Evo, bila v bolnici, malo se načakala (sem že klela zakaj te na uro naročijo, če je pol folka ob isti uri naročenega ), no ampak ko sem prišla na vrsto, pa sem bila vseeno šokirana, da imam operacijo že 14.januarja . Potem sem šla še malega naročit, no tam pa smo prišli na vrsto komaj marca. Sem klicala pediatrinjo, pa je rekla da bo probala zrihtat, da ga sprejmejo za en dan, pa bo prej na vrsti. Potem hitro k Sacherci, ki mi je naredila lepo tortico, zdaj če je dobra še ne vem, pa samo gledam jo lahko do večera, ko dragi pride. Ampak itak vem, da bo dobra. Sacherca, hvala. Pridem domov, me dragi čudno gleda, kaj te jaz s torto, pa me sprašuje če sem res bla pri zdravniku al je bla to samo fora. No, zvečer pridejo moji in njegovi (za njegove ne ve, tak da še eno presenečenje), več pa jih tak ne spravimo v kuhno. sem vidla, da nisem edina Pu fanica. Bogi moj otrok, soba Pu (sicer ne tak fejst kot pri Niku, ampak še iščem kake dodatne stvari ), pa cote Pu, pa še bi se našlo. Če pa je tak kjut. Pa tweety seveda, ne Tasa? Sobico sem malemu sama porisala in sem ponosna na njo. Je slika v albumu če katero zanima. Me je pa kr strah, ko mu to ne bo več všeč, pa bom mogla kake transformerje na steno risat. Upam, da ne bo tak hudo. kakega Mojstra Miho ali pa vlakeca Tomaža bi še prenesla. Mislim kaj pa vreme? Katastrofa, Dežuje, sneži, grmi. Pa kaj je to???
|