|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
9.12.2010 14:17:58   
elevitka
klinc pa kislo zelje... te pa grem nekaj za kosilo pripravit :)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.12.2010 14:55:06   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kava bo jutri ali ne? 

zmenite se...jaz nič ne obljubimuser posted image

Mene ne bo...dete jutri doma in naroceni smo pri frizerju,kar bo spet ena tezka misija user posted image Naslednji teden pa imamo srecanje v vrtcu,bodo nastopali za atije in mamice user posted image . Tukaj zaenkrat nimajo nic bolanih k sreci....Potem pa se v petek naslednji teden bozicek pri atiju v sluzbi - v Bumbar parku bo letos. Lani pa je bil bozickov vlak,smo se peljali z vlakom do Rute in nazaja, bozicek pa je gori podelil igrace user posted image Jaz sem se pa odlocila,da bom poskusila naredit medeno hisico...

Upam,da gre Maks jutri domov user posted image user posted image user posted image

Katy, upam,da vam bo teknila user posted image pa realno oceno potem pricakujem,ker sem prvic delala cokoladno torto in jih sama nimam rada user posted image Aja pa glede na to,da sem danes zjutraj pospravljala,ker sem mislila,da bos kako kavico spila..user posted image

Botrca,poslji mi zs...Ko sem se najedla sem sibala v Intersport....Oba z user posted image rabiva smucarske hlace - za sankat user posted image pa madona,da ne dam 75eur za ene...Bova pocakala razprodaje,kolikor se spomnim,so po 4 ali 10januarju.

Nas je bil pri risankah najprej pri Nodiju,potem Mojster Miha, Rori,Avtomobili...Zdaj pa ze bluzi o Bakuganih,ker je en fantek prinesel neko kroglo al kaj od teh v vrtec...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.12.2010 14:59:40   
sami0804

No,pa da vidim,če mi bo uspelo:

Ideja za božično darilouser posted image

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.12.2010 15:08:37   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baaaaaah moram povedat kako je meni to ogabno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moski in tangice user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nebi nic dobil ce se mi tak nacrta , ker bi crknila od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa se to, ce moj ne bo dobil dopust, kot si ga je pisal za zadnji teden v mesecu, potem mu turnus tako pade, da gre 31.12 ob 18.30 v sluzbo -  pa do 6.30- 1.1.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.12.2010 16:05:37   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baaaaaah moram povedat kako je meni to ogabno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moski in tangice user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nebi nic dobil ce se mi tak nacrta , ker bi crknila od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa se to, ce moj ne bo dobil dopust, kot si ga je pisal za zadnji teden v mesecu, potem mu turnus tako pade, da gre 31.12 ob 18.30 v sluzbo -  pa do 6.30- 1.1.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede tangic

glede tvojega - upam, da ne bo rabil delat na silvestrovo user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.12.2010 16:08:26   
rina22
sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla user posted image ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto..

uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.12.2010 16:23:18   
majakla
Dober popoldan user posted image

Ja Botrca je Katy prav slišala, celo grmelo je. user posted image

Tangice: da mi moj taki pride user posted image , te pa že boljše brez. user posted image

Zaradi totih tangic sem pozabla kaj sem še hotla, user posted image .

Nik pa je taka faca, sp. del pižamice je privlekel in jo nosi
okoli vrata in ga moram hvalit kak je lep, pa atijeve cd-je
je že "pospravljal", aja, pa na pametnega kužija se je drl,
mu gre na živce, a ko ga dvigne, neha pet oz. se prešalta,
znorel je skoraj. Dokazi sledijo. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.12.2010 16:44:35   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla user posted image ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto..

uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi user posted image

Jaz sem mislila tole
http://www.dobracena.si/izdelki-za-gospodinjstvo/posoda-za-torto.html

Videla se predvcerajsnjim v Kiku v Qulandiji za ceno cca 5eur.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
9.12.2010 17:37:16   
majakla
Kje se potepate.

Evo mene, Nik spi.

Pa še dokazi:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.12.2010 18:57:28   
arabela*
čeruser posted image

Jaz iz šole.....zaključila z predstavitvijo, pisala test iz pp še en in zaključni kviz...svega i svašta....čakam samo še ocenouser posted image
Moj je šel po otroke...tak da še uživam v samoti malouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.12.2010 19:03:24   
elevitka

jaz te nisem narobe razumela-temu rečejo ZVON ZA TORTO-podstavek in pokrov, pa tudi kolk se spomnim nobena ni rekla za mullerja- jaz sem kupila v METROJU V AVSTRIJI, sacherca pa mislim da je rekla da v HOFERJU.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
9.12.2010 19:06:12   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz sem mislila tole
http://www.dobracena.si/izdelki-za-gospodinjstvo/posoda-za-torto.html

Videla se predvcerajsnjim v Kiku v Qulandiji za ceno cca 5eur.

PODPIS... TUD JAZ SEM JIH VIDELA v kiku tu pri baumaxu...SAM CENE SE NE SPOMNIM..

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.12.2010 19:22:36   
Blueberry
Končno smo dobili urnike za prakso in seminarje.. V ponedeljek že začnem s prakso. Madona hitro objavijo..user posted image user posted image Prakso imamo seveda spet med izpitnim obdobjem kaj pa druga.. Imamo pa vse skupaj 5 mescev prakse. Pa bomo že preživeli.. To še pol pa absolvent pa fertik.. Se tolažim s tem..user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.12.2010 20:12:42   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.12.2010 20:33:33   
majakla
Čeeer.

BB: ful dobro user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.12.2010 20:34:09   
arabela*
Najedla sem se do kome...žitne polpetke, pomfri in kruh s semeni...zdaj pa crkujem zraven bbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bo zanimivo ko bo Pia prišla striptiz plesatuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.12.2010 20:35:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Prakso imamo seveda spet med izpitnim obdobjem kaj pa druga.. fertik.. Se tolažim s tem..user posted image

saj bouser posted image ....jaz študiram varjante kak do prakse prit...če ne druga bo treba it delat za dva mesca prakso nekam...ampak kaaammmmm??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.12.2010 20:36:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

BB: ful dobro user posted image user posted image user posted image .

zakon souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
9.12.2010 20:43:04   
Blueberry
Kam pa lahko grete na prakso?

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
9.12.2010 20:46:56   
ly117
Kaj te majo to neke sence na BB.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.12.2010 20:50:28   
elevitka
naj gre srat en al pa v jacuzzy... zakaj pred sauno stoji senca....oni pa not

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.12.2010 20:52:15   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

naj gre srat en al pa v jacuzzy... zakaj pred sauno stoji senca....oni pa not

user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.12.2010 21:15:42   
elevitka
svašta rodi p*čka....http://bibaleze.si/clanek/rubrika/dojencek/ko-podoji-sina-ostanek-mleka-proda.html

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.12.2010 21:16:42   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.12.2010 21:20:52   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

Nazaj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?