Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:17:58
|
|
|
|
elevitka
|
klinc pa kislo zelje... te pa grem nekaj za kosilo pripravit :)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:55:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kava bo jutri ali ne? zmenite se...jaz nič ne obljubim Mene ne bo...dete jutri doma in naroceni smo pri frizerju,kar bo spet ena tezka misija Naslednji teden pa imamo srecanje v vrtcu,bodo nastopali za atije in mamice . Tukaj zaenkrat nimajo nic bolanih k sreci....Potem pa se v petek naslednji teden bozicek pri atiju v sluzbi - v Bumbar parku bo letos. Lani pa je bil bozickov vlak,smo se peljali z vlakom do Rute in nazaja, bozicek pa je gori podelil igrace Jaz sem se pa odlocila,da bom poskusila naredit medeno hisico... Upam,da gre Maks jutri domov Katy, upam,da vam bo teknila pa realno oceno potem pricakujem,ker sem prvic delala cokoladno torto in jih sama nimam rada Aja pa glede na to,da sem danes zjutraj pospravljala,ker sem mislila,da bos kako kavico spila.. Botrca,poslji mi zs...Ko sem se najedla sem sibala v Intersport....Oba z rabiva smucarske hlace - za sankat pa madona,da ne dam 75eur za ene...Bova pocakala razprodaje,kolikor se spomnim,so po 4 ali 10januarju. Nas je bil pri risankah najprej pri Nodiju,potem Mojster Miha, Rori,Avtomobili...Zdaj pa ze bluzi o Bakuganih,ker je en fantek prinesel neko kroglo al kaj od teh v vrtec...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:59:40
|
|
|
|
sami0804
|
No,pa da vidim,če mi bo uspelo: Ideja za božično darilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 15:08:37
|
|
|
|
Sacherca
|
baaaaaah moram povedat kako je meni to ogabno moski in tangice Pri meni nebi nic dobil ce se mi tak nacrta , ker bi crknila od smeha Aja pa se to, ce moj ne bo dobil dopust, kot si ga je pisal za zadnji teden v mesecu, potem mu turnus tako pade, da gre 31.12 ob 18.30 v sluzbo - pa do 6.30- 1.1.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 16:05:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca baaaaaah moram povedat kako je meni to ogabno moski in tangice Pri meni nebi nic dobil ce se mi tak nacrta , ker bi crknila od smeha Aja pa se to, ce moj ne bo dobil dopust, kot si ga je pisal za zadnji teden v mesecu, potem mu turnus tako pade, da gre 31.12 ob 18.30 v sluzbo - pa do 6.30- 1.1. glede tangic glede tvojega - upam, da ne bo rabil delat na silvestrovo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 16:08:26
|
|
|
|
rina22
|
sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto.. uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 16:23:18
|
|
|
|
majakla
|
Dober popoldan Ja Botrca je Katy prav slišala, celo grmelo je. Tangice: da mi moj taki pride , te pa že boljše brez. Zaradi totih tangic sem pozabla kaj sem še hotla, . Nik pa je taka faca, sp. del pižamice je privlekel in jo nosi okoli vrata in ga moram hvalit kak je lep, pa atijeve cd-je je že "pospravljal", aja, pa na pametnega kužija se je drl, mu gre na živce, a ko ga dvigne, neha pet oz. se prešalta, znorel je skoraj. Dokazi sledijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 16:44:35
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto.. uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi Jaz sem mislila tole http://www.dobracena.si/izdelki-za-gospodinjstvo/posoda-za-torto.html Videla se predvcerajsnjim v Kiku v Qulandiji za ceno cca 5eur.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 17:37:16
|
|
|
|
majakla
|
Kje se potepate. Evo mene, Nik spi. Pa še dokazi:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 18:57:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer Jaz iz šole.....zaključila z predstavitvijo, pisala test iz pp še en in zaključni kviz...svega i svašta....čakam samo še oceno Moj je šel po otroke...tak da še uživam v samoti malo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 19:03:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto.. uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi jaz te nisem narobe razumela-temu rečejo ZVON ZA TORTO-podstavek in pokrov, pa tudi kolk se spomnim nobena ni rekla za mullerja- jaz sem kupila v METROJU V AVSTRIJI, sacherca pa mislim da je rekla da v HOFERJU.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 19:06:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sacherca in elevitka, vem,da sem tole že spraševala, ampak še enkrat - kje se da kupit tiste plastične podstavke za torte? sem gledala v muellerju, pa jih nisem našla ali sta me vidve narobe razumeli in sta mislili, da sprašujem za tiste "prtičke" (ne vem, kak se točno reče), ki se lahko dajo pod torto? to sem namreč našla, jaz pa iščem tisti okorgli "pladenj" plastični, na katerega lahka daš torto.. uf, sem zakomplicirala. plus tega še je moj besedni zaklad okrog tega v temi Jaz sem mislila tole http://www.dobracena.si/izdelki-za-gospodinjstvo/posoda-za-torto.html Videla se predvcerajsnjim v Kiku v Qulandiji za ceno cca 5eur. PODPIS... TUD JAZ SEM JIH VIDELA v kiku tu pri baumaxu...SAM CENE SE NE SPOMNIM..
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 19:22:36
|
|
|
|
Blueberry
|
Končno smo dobili urnike za prakso in seminarje.. V ponedeljek že začnem s prakso. Madona hitro objavijo.. Prakso imamo seveda spet med izpitnim obdobjem kaj pa druga.. Imamo pa vse skupaj 5 mescev prakse. Pa bomo že preživeli.. To še pol pa absolvent pa fertik.. Se tolažim s tem..
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:12:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:33:33
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer. BB: ful dobro .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:34:09
|
|
|
|
arabela*
|
Najedla sem se do kome...žitne polpetke, pomfri in kruh s semeni...zdaj pa crkujem zraven bb ....bo zanimivo ko bo Pia prišla striptiz plesat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:35:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Prakso imamo seveda spet med izpitnim obdobjem kaj pa druga.. fertik.. Se tolažim s tem.. saj bo ....jaz študiram varjante kak do prakse prit...če ne druga bo treba it delat za dva mesca prakso nekam...ampak kaaammmmm??
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla BB: ful dobro . zakon so
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:43:04
|
|
|
|
Blueberry
|
Kam pa lahko grete na prakso?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:46:56
|
|
|
|
ly117
|
Kaj te majo to neke sence na BB.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:50:28
|
|
|
|
elevitka
|
naj gre srat en al pa v jacuzzy... zakaj pred sauno stoji senca....oni pa not
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 20:52:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naj gre srat en al pa v jacuzzy... zakaj pred sauno stoji senca....oni pa not
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 21:15:42
|
|
|
|
elevitka
|
svašta rodi p*čka....http://bibaleze.si/clanek/rubrika/dojencek/ko-podoji-sina-ostanek-mleka-proda.html
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 21:16:42
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 21:20:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?