Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:16:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Evo, bila v bolnici, malo se načakala (sem že klela zakaj te na uro naročijo, če je pol folka ob isti uri naročenega ), no ampak ko sem prišla na vrsto, pa sem bila vseeno šokirana, da imam operacijo že 14.januarja . Potem sem šla še malega naročit, no tam pa smo prišli na vrsto komaj marca. Mislim kaj pa vreme? Katastrofa, Dežuje, sneži, grmi. Pa kaj je to??? Na kakšno operacijo greš če lahko vprašam? Kaj pa T? Ki grmi...v tvoji riti prisežem, da je prej grmelo Glede operacije - grem v bistvu na poseg - imam dva veliki znamenji, ki sta moteči in nevarni, pa mi ju bodo odstranili. Timotej pa mora ne preiskavo k alergologu . sumijo na alergijo na kravje mleko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:17:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kava bo jutri ali ne? zmenite se...jaz nič ne obljubim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:17:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kava bo jutri ali ne? Nobena se ni nič kaj izjasnila. Jaz imam čas.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:18:13
|
|
|
|
sami0804
|
Me je pa kr strah, ko mu to ne bo več všeč, pa bom mogla kake transformerje na steno risat. Upam, da ne bo tak hudo. kakega Mojstra Miho ali pa vlakeca Tomaža bi še prenesla. [/quote] Ja,ja ti se kar tolaži... Je moj tudi mel obdobje Mojstra Miha in Tomažeka......................pa je minilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:19:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak... ker mi po zakonu pripadata 2 uri na teden za iskanje zaposlitve... in ju krije delodajalec... sem se odločila da grem domov !!!!! no vidiš-vsako slabo je za nekaj dobro!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:20:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pridem domov, me dragi čudno gleda, kaj te jaz s torto, pa me sprašuje če sem res bla pri zdravniku al je bla to samo fora. No, zvečer pridejo moji in njegovi (za njegove ne ve, tak da še eno presenečenje), več pa jih tak ne spravimo v kuhno. Ti,lisica,ti... eh, jaz pač ne samo veš kaka fora je bla...on meni, da bo v trgovini narezek naročo, če moja dva prideta, pol pa jaz nekaj mutim naj večjega naroči, ker jaz ne bom nič jedla cel dan, pa moja dva da kao direkt s službe prideta...kak me je gledal hecno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:21:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Me je pa kr strah, ko mu to ne bo več všeč, pa bom mogla kake transformerje na steno risat. Upam, da ne bo tak hudo. kakega Mojstra Miho ali pa vlakeca Tomaža bi še prenesla. Ja,ja ti se kar tolaži... Je moj tudi mel obdobje Mojstra Miha in Tomažeka......................pa je minilo to tak vem, da je samo pobožna želja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:21:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. Kavč lepo speglan, sicer bi se še našla kaka gubica ki bi jo bilo treba še odelat ampak jih morem pustit na miru ker drugače nebomo danes nič jedli. Te zamenjam,ly??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:22:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pridem domov, me dragi čudno gleda, kaj te jaz s torto, pa me sprašuje če sem res bla pri zdravniku al je bla to samo fora. No, zvečer pridejo moji in njegovi (za njegove ne ve, tak da še eno presenečenje), več pa jih tak ne spravimo v kuhno. Ti,lisica,ti... eh, jaz pač ne samo veš kaka fora je bla...on meni, da bo v trgovini narezek naročo, če moja dva prideta, pol pa jaz nekaj mutim naj večjega naroči, ker jaz ne bom nič jedla cel dan, pa moja dva da kao direkt s službe prideta...kak me je gledal hecno In potem se čudimo,če nas moški ne razumejo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:23:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pridem domov, me dragi čudno gleda, kaj te jaz s torto, pa me sprašuje če sem res bla pri zdravniku al je bla to samo fora. No, zvečer pridejo moji in njegovi (za njegove ne ve, tak da še eno presenečenje), več pa jih tak ne spravimo v kuhno. Ti,lisica,ti... eh, jaz pač ne samo veš kaka fora je bla...on meni, da bo v trgovini narezek naročo, če moja dva prideta, pol pa jaz nekaj mutim naj večjega naroči, ker jaz ne bom nič jedla cel dan, pa moja dva da kao direkt s službe prideta...kak me je gledal hecno In potem se čudimo,če nas moški ne razumejo?? ja res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:26:37
|
|
|
|
sami0804
|
Sem šla prej s Saro ležat,pa me zdaj tak pisker boli,da sploh ne vem,ali naj grem kaj delat ali ležat Sem mislila cookije pečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:27:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem šla prej s Saro ležat,pa me zdaj tak pisker boli,da sploh ne vem,ali naj grem kaj delat ali ležat Sem mislila cookije pečt na RR ostani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:30:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem šla prej s Saro ležat,pa me zdaj tak pisker boli,da sploh ne vem,ali naj grem kaj delat ali ležat Sem mislila cookije pečt na RR ostani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:35:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To sem našla na sosednji temi,pa bom pripopala sem,za vsak slučaj,če bo imela katera delodiš-za kako novo idejo http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php ajoj, jaz samo gledam to, pa mam 5kg več Ampak je lepo za videt-priznaj Pa saj lahko samo z eno oko gledaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:36:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. Kavč lepo speglan, sicer bi se še našla kaka gubica ki bi jo bilo treba še odelat ampak jih morem pustit na miru ker drugače nebomo danes nič jedli. Te zamenjam,ly?? Če želiš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:39:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To sem našla na sosednji temi,pa bom pripopala sem,za vsak slučaj,če bo imela katera delodiš-za kako novo idejo http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php ajoj, jaz samo gledam to, pa mam 5kg več Ampak je lepo za videt-priznaj Pa saj lahko samo z eno oko gledaš jaaaaaaaa, dobra ideja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:41:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. Kavč lepo speglan, sicer bi se še našla kaka gubica ki bi jo bilo treba še odelat ampak jih morem pustit na miru ker drugače nebomo danes nič jedli. Te zamenjam,ly?? Če želiš. Z veseljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 13:47:33
|
|
|
|
koala
|
Dan! Že dva krat we are sorry . Da vidim če bo več sreče... majkla čestitke za nečakinjo, je pa res ornk baba. macar upam da se rešite bolnice jutri. Po mojem bodo preverjali kakšna je zaloga železa, A so tudi, samo to ponavadi delajo ko je zdrav ker infekt lahko da napačne rezultate. tasa čestitke za poroko...IIIIIIIIIIIIIIIIIII jaz bi tudi še enkrat. Mi2 sva se poročila samo z familijo, mesec dan kasneje pa še pikinik za vse ostale in moram reči da bi ponovila. Razen z seznama udeležencev piknika bi jih nekja črtala ker mi je ta piknik več živcev požrl kot organizacija poroke in poroka skupaj. Mi2 sva na najin poročni dan fuuuuuuuuuul uživala. Malo manj pa na dan piknika oz. dva dni pred njim. rina itak boš razurala.... elevitka katy ti si pa res lisica Kava meni ustreza jutri, samo mi naj prosim ena pošlje sms, ker me nebo več na net.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:00:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj pa praznujete katy ? dragi ima rojstni dan vse najboljše !!!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:06:08
|
|
|
|
elevitka
|
nebo nobene???... jaz tud peglam doma stol
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:08:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nebo nobene???... jaz tud peglam doma stol Jaz sem še tu sam nebom dolgo. Morem po žabo it v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:09:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nebo nobene???... jaz tud peglam doma stol Pravilno si se odločla. Sicer pa današnji dan itak ni za nič kaj drugega počet.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 14:10:31
|
|
|
|
ly117
|
po žabo. Se tipkamo. Čao.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?