Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:43:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 5. NOGOMET Nekje v tujini igra Slovenska nogometna reprezentanca pomembno tekmo z nekim tujim moštvom. Seveda, kot se za Slovence spodobi je na tribunah veliko Slovenskih navijačev, ki vsi veselo vzklikajo: ▶ Kdor ne skače ni Sloven’c, hej, hej, hej! Nekje v ozadju sedi tudi nekdanji politik in veselo vpije skupaj z vsemi Slovenci: ▶ Kdor ne skače n’č ne vid’, hej, hej, hej! Le kdo bi to bil?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:44:08
|
|
|
|
majakla
|
Nik spet "kuha", mu grem obkladke (krompir) gor dat. Kake izkušnje???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:50:46
|
|
|
|
majakla
|
Dobili sms: No pa sem prišla! Da se predstavim: Sem Veronika, tehtam 3900 g ter sem velika 53 cm. Pozdravljeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:52:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobili sms: No pa sem prišla! Da se predstavim: Sem Veronika, tehtam 3900 g ter sem velika 53 cm. Pozdravljeni kaka baba!! Čestitamo,teta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 23:54:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik spet "kuha", mu grem obkladke (krompir) gor dat. Kake izkušnje??? Mislim,da bo krompir v redu,jaz sem naši dala zeljne liste na roke,pa ni blo glih efekta-ali pa,kaj te veš.Se mi zdi,da jim najbolj pomaga svečka . Bi pa blo fajn,da se kar jutri odpravite Skokovi na obisk...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 0:04:06
|
|
|
|
sami0804
|
Eh,vstrelila se bom Sem dala prej kruh v pečico,pa se zdaj spomnim,da je že eno uro notri,samo mi je čudno,ker nič ne voham (sem prehlajena,ampak tak fejst pa tudi ne),pa grem gledat in vidim,da sem samo pečico vklopila,brez da bi temp.nastavila grrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 0:05:14
|
|
|
|
sami0804
|
Grem k Pattersonu....čakat,da se kruh speče Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 0:56:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem k Pattersonu....čakat,da se kruh speče Lahko noč. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 6:44:04
|
|
|
|
rina22
|
jutro nisem brala vsega za nazaj, ker je preveč.. tak da lahko pokomentiram samo tisto, kar sem prebrala na fb in na zadnji strani na rr majakla, za Nika. Za nasvete pa žal ne vem, ker pe nismo bli v taki situaciji.. za malo-veliko princesko elevitka, upam, da res čimprej najdeš novo službo, predvsem pa, da se ne sekiraš preveč botrca, vse najboljše Janu za rojsti dan včeraj sem izvedela, da je pred mano fajn naporen teden v čet imam izpit, pa še nastop na gimnaziji (v sre ali čet) mi je že vse slabo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:00:42
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! hvala vsem za tople besede in objemčke... mi dobro denejo in hvala vam da ste v mislih z mano majakla za nečakinjo... prava baba je ! Ly... kak se pa ta kuža imenuje in kaj dela ?... mogoče bi bil našemu tud zanimiv...mu bi ga dedek mraz prinesel (kje ste ga kupili) na oko je lušten sacherca... hvala še enkrat tudi tukaj !!!!!! tasa.... sem vprašala za T..... ga zanima, ampak priložnost bo šele nekje spomladi (prej je treba delo pridobit in podpisat pogodbo) ima ga v šlanu... takrat ko mene ... tak da sva na istem -upam da nisi razočarana!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:01:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro nisem brala vsega za nazaj, ker je preveč.. tak da lahko pokomentiram samo tisto, kar sem prebrala na fb in na zadnji strani na rr majakla, za Nika. Za nasvete pa žal ne vem, ker pe nismo bli v taki situaciji.. za malo-veliko princesko elevitka, upam, da res čimprej najdeš novo službo, predvsem pa, da se ne sekiraš preveč botrca, vse najboljše Janu za rojsti dan včeraj sem izvedela, da je pred mano fajn naporen teden v čet imam izpit, pa še nastop na gimnaziji (v sre ali čet) mi je že vse slabo ah daj no... ti boš to z levo roko nardila....saj si sposobna punca
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:10:24
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:11:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobili sms: No pa sem prišla! Da se predstavim: Sem Veronika, tehtam 3900 g ter sem velika 53 cm. Pozdravljeni kaka baba!! Čestitamo,teta! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:11:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly... kak se pa ta kuža imenuje in kaj dela ?... mogoče bi bil našemu tud zanimiv...mu bi ga dedek mraz prinesel (kje ste ga kupili) na oko je lušten Elevitka nisma ga midva kupla, ampak ga je atejeva služba. Dobi se pa ga v BC, . Drugač pa kuža "hodi" in laja zraven.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 9.12.2010 8:14:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:16:45
|
|
|
|
ly117
|
Pa še link. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:26:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še link. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 tnx Ly
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:28:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še link. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 tnx Ly Malenkost.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 8:32:54
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa...ker sem đesimujota pozabla doma (je bla panika ker sem ob 6 zjutraj še cote obešala in sem bla pozna) ti bom napisala kr sem Lila je imela prav ... preberi http://www.racunovodja.com/printCL.asp?cl=4659 na kratko - v predlogu zakona za nadomestila o brezposelnosti= * skrajšani bodo odpovedni roki * nadomestilo se za prve tri mesece iz 70% dvigne na 80% * širijo krog upravičencev do denarnega nadomestila, in sicer na osebe, ki so bile zaposlene 9 mesecev v zadnjih 24 mesecih (sedaj 12 mesecev v zadnjih 18 mesecih) – s tem želimo predvsem zaščititi mlade in skrajšujemo delovno dobo, ki je potrebna za pridobitev nadomestila * prav tako bo omogočeno tudi opravljanje dela do vrednosti 200,00 evrov mesečno ob ohranitvi pravice do prejemanja denarnega nadomestila; * status brezposelne osebe lahko pridobili tudi tisti, ki se izobražujejo ob delu TOREJ JE PREDLOG NOVEGA ZAKONA POZITIVNO NARAVNAN DO BREZPOSELNIH UPAM DA BO TUDI SPREJET
< Sporočilo je popravil elevitka -- 9.12.2010 8:40:48 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:03:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka včeraj sem izvedela, da je pred mano fajn naporen teden v čet imam izpit, pa še nastop na gimnaziji (v sre ali čet) mi je že vse slabo ah daj no... ti boš to z levo roko nardila....saj si sposobna punca Podpis
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 9.12.2010 9:04:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:03:54
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:05:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,jutro. Jutro.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:06:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ...ker sem đesimujota pozabla No,hvala lepa za ta paket smeha za zajtrk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:35:17
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro. Hvala. Trenutno brez vročine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:36:13
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:37:22
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro majakla in Saraya
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?