Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:37:55
|
|
|
|
arabela*
|
Madonca ta dež ...nas je premočil do kosti.....tak da kafe spijem, napolitanke pojem potem pa si bom kopel naredila..... M je v varstvu, iamm kup nalog .....pa še izpit danes zaključni in predstavitev seminarske naloge
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:41:25
|
|
|
|
sami0804
|
Saraya Za seminarsko in zaključni itpit pa-itak obvladaš!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:42:39
|
|
|
|
elevitka
|
sami... you are wellcome kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! saraya... ti to zmoreš !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:42:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saraya Za seminarsko in zaključni itpit pa-itak obvladaš!! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:43:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! Že kar nekaj časa.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:44:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Za seminarsko in zaključni itpit pa-itak obvladaš!! ja si moram najprej prebrat malo.....ne da tu visim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:44:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! pa veš kak se je vlilo, nas je ravno na pol poti zahaklalo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:45:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! pa veš kak se je vlilo, nas je ravno na pol poti zahaklalo še dobro da si nisem lase včeraj prala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:49:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! pa veš kak se je vlilo, nas je ravno na pol poti zahaklalo še dobro da si nisem lase včeraj prala hee...meni pa je to fajn...ker se mi lepo skodrajo....če jih dež namoči
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:56:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj dežuje? nič ne vidim... hvala bogu da nimam marele !!!!! pa veš kak se je vlilo, nas je ravno na pol poti zahaklalo še dobro da si nisem lase včeraj prala hee...meni pa je to fajn...ker se mi lepo skodrajo....če jih dež namoči meni tudi... sam povdarek je na NE lepo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:56:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni tudi... sam povdarek je na NE lepo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 9:59:12
|
|
|
|
elevitka
|
saraya sem te že htela vprašat enkrat... kero smer ti delaš zdaj na dobi?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:06:37
|
|
|
|
ly117
|
Ker imam že celi teden lenitis grem malo kavč mantrat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:07:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya sem te že htela vprašat enkrat... kero smer ti delaš zdaj na dobi? ekonomist
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:07:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker imam že celi teden lenitis grem malo kavč mantrat. peglala boš?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:08:47
|
|
|
|
arabela*
|
Moram si prakso nekje poiskat.....in to po brzinskem postopku
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:17:04
|
|
|
|
Blueberry
|
Dan! Včeraj sem nacartala malo štručko. Full je pridna. Pa spi ji celo noč. Danes pa je taki brezvezni dan.. tasa za prihajajočo poroko!! majakla za nečakinjo!! za Maksa! Saraya držim pesti za izpit + za seminarsko! Pa vse najboljše Janu!! Čeprav z zamudo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:17:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka včeraj sem izvedela, da je pred mano fajn naporen teden v čet imam izpit, pa še nastop na gimnaziji (v sre ali čet) mi je že vse slabo ah daj no... ti boš to z levo roko nardila....saj si sposobna punca Podpis hvala vama bom se potrudla maximalno.. samo kaj, ko mava v sob z dragim obletnico, pa kaj od sob tak nem mela (za učenje, mislim..)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:18:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry tasa za prihajajočo poroko!! tasa se bo poročila??????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:28:43
|
|
|
|
rina22
|
Mi ni dalo mira, pa sem šla brat za nazaj, pa sem najšla zaj IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo Sem full vesela za vaju Midva bi se tudi rada poročila - enkrat, ko bo dnar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:39:20
|
|
|
|
Blueberry
|
Mi2 se boma tudi mogoče 1x poročila. V krogu najbližjih. Ne bo nekega velikega pompa. Civilno, pol pa lepo neki piknik pa je to to.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 10:41:53
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 11:02:13
|
|
|
|
majakla
|
Daaan, sploh nisem vedela,da je toliko že ura! Me je tv na "prijatla" zalepil, Nik se že celo jutro sam igra, kot da ga ni, igrače pokriva s pleničko, pa račke okoli nosi, pa muziko posluša in pleše, ... VROČINE NIMA (že trkam po mizi). Zdaj pa mu sadje pripravim, pa spat, pol pa itak mama via RR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 12:23:49
|
|
|
|
majakla
|
Evo me nazaj (s kavico). Botrca: in?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 9.12.2010 12:31:25
|
|
|
|
botrca
|
Dan, evo me nazaj iz Lj...no prišli smo pred eno uro...Moj je ž ešel delat, Jan se igra z Rorijem, jaz pa kuham oz. je že skoraj kuhano. Bila na razgovoru in kot ponavadi odgovor dobim naslednji teden. Imajo pa ful noro, da povrnejo potne stroške samo do 12km v eno smer...mislim . Bilo pa nas je kar nekaj pa še za mano so prihajali. Bomo videli kaj bo. Rabijo pa na Ptuju in Ormožu.
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.12.2010 12:32:18 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?