|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
9.12.2010 9:05:17   
RAKICA2007
Evo moj mail na MOL:

Pozdravljeni,

lepo prosim za odgovor na naslednje vprašanje;

Ali Mestna Občina Ljubljana dodeli/podeli enkratno denarno pomoč za novorojence ali ne? Če ne, zakaj je tako? Od vseh občin jih samo 6 ne podeljuje te denarne pomoči. Veliko občin podeli denarno pomoč v obliki darilnih bonov in to se mi zdi zelo lepa poteza od občine in župana, da se na tak lep način zahvali staršem in jim vošči ob novorojencu.

Mislim, da bi morala tudi naša občina kaj takšnega narediti.

Hvala in lep pozdrav.

in odgovor z MOLa user posted image :

Spoštovani!
Mestna občina Ljubljana na osnovi Odloka o denarni pomoči zagotavlja sredstva za enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka v višini 380 EUR socialno ogroženim občankam in občanom. To pomeni, da so upravičenci/-ke do denarne pomoči osebe, ki so brez lastnega dohodka in osebe, ki z lastnim dohodkom do 30% presegajo minimalni dohodek na posameznega družinskega člana po zakonu, ki ureja socialno varstvo in imajo stalno bivališče v Mestni občini Ljubljana. Za tako ureditev se je Mestni svet MOL odločil, ker na ta način višjo pomoč lahko prejmejo tisti, ki so jo najbolj potrebni.
Vloga za pridobitev pomoči se odda na krajevno pristojnem centru za socialno delo, ki tudi vodi postopek v zvezi z dodelitvijo denarne pomoči. Vloga se lahko pridobi na spletni strani:  http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/obrazci-in-upravni-postopki/obrazci/?category=250 ali pa na centru za socialno delo.

Lep pozdrav.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.12.2010 9:18:27   
lili8
Živjo!

A še katero daje nespečnosT? Jaz sem danes že ob 4-ih vstala, s tem da sem se prej že več kot eno uro po postelji premetavalauser posted image . No, potem sem pa kar nekaj stvari naredila, perilo sem zložila, pa en stroj zlikala, pa en stroj dala prat, pa solato očistila in krompir...user posted image
Vsaj to dobro, da sem si nekaj popoldanskega dela prihranila.user posted image Ne vem, kaj je to z mano, ponavadi nimam težav z nespanjem. Že zadnjič sem se trikrat zapored ob petih zbudila.

fluf, meni se tudi brezveze zdi, da bi kakšno stvar novo kupovala, če sem jo pa dobila in je odlično ohranjenauser posted image . Midva sva imela rabljen košek, pa banjico, previjalno mizo, pa nekaj cunjic sva dobila. Pa bi lahko vse novo kupila, ampak res, zakaj že, če je vse lepo pa še od domačih. 

Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.12.2010 9:38:48   
Anonimen
dober dan punce....

lili8 mene daje nespečnost odkar vem za nosečnost :(....zbudim se še bolj utrujena kot grem spat...pa sem tudi poizkusila ukinit popoldansko spanje,pa ne gre....okrog 4 se vedno zbudim za wc in potem sem kot čuk,ne gre in ne gre za spat....koliko časa te pa lahko glava boli.... jaz se zdaj že od ponedeljka zbujam z glavobolom...pa pijem dosti,tudi sadje jem...

fluf....tako kot ti je predlagala vesna_b bi tudi jaz nardila....daš lepo seznam pa naj kupujejo,nobene ne bi blo zraven :)...pa sej pri kakšni rabljeni stvari se sploh vidi ne da je nova....na ta način lahko kar veliko prišparaš...midva sva šla gledat malo po baby centru oz pikapolonici pa sva kar debelo pogledala končni izračun....ti kar nanese...jaz sem hvaležna in bom z veseljem vzela če mi bo kdo ponudil kakšno stvar na izposojo...čeprav za voziček pa nisem ziher da ne bova novega kupila,naju še vedno gt3 matra :)....
kako pa ustavljate druge,moja mati je čisto notri padla in zdaj hodi samo še po otroških trgovinah pa mi potem posreduje informacije kako lepe stvari imajo in kaj vse mi bo kupila...meni pa tako odveč,ne paše mi pa ji ne pridem do konca....

rakica2007 škoda za tak email,moje mnenje sem pa itak včeraj že povedala :)....

fajn bodite pa lep dan se naprej
anonimna:)

Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.12.2010 9:41:34   
Anonimen
fluf mislila sem da pri kakšni rabljeni stvari se sploh ne vidi da je že rabljena, je kot nova....

se očitno kot anonimen ne da popravljat....

v nosečnosti imam pa itak težave da kontra mislim kar napišem oz rečem...ima še katera te težave....in pol se takoj zakvačkaš v brezveze

lp anonimna :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.12.2010 9:43:44   
Nitkica11
Zgleda je bila tale noc res cudna, tudi jaz sem imela probleme s spancom, celo noc sem se nekaj premetavala hodila po stanovanju gor pa dol sedaj sem pa kot en zombi pa se glavo mi bo razneslo user posted image

fluf tudi mi bomo imeli prvega user posted image in bom dobila veliko stvari od znancev. Edino nalozbo ki jo bova imela je to vozicek, saj sem kar zbircna kaksnega hocem imet in da bo seveda zdrzal dva user posted image . Nasledenje leto ko bova dobila vse stvari bova pa se videla kaksne malenkosti bodo se ostale za kupiti

RAKICA2007 ja denar od obcin ob rojstvu otroka bi se kako prav prisel vsem in je prav zalostno da vse obcine nimajo enkaih pogojov in zneska. Sicer nasa obcina dodeli nekaj im bom to nasemu user posted image dala kar na varcevalni racnu da bo ze takoj zacel sparati.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.12.2010 9:43:53   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako pa ustavljate druge,moja mati je čisto notri padla in zdaj hodi samo še po otroških trgovinah pa mi potem posreduje informacije kako lepe stvari imajo in kaj vse mi bo kupila...meni pa tako odveč,ne paše mi pa ji ne pridem do konca....

ustavilo se je, ko je parkrat kupila nekaj, kar smo že imeli doma - npr kopalni plašč, pa dežne škornje... sedaj se je navadila, da pokliče, vpraša, če to in to rabimo, pa še številko preveri, potem pa kupi user posted image
no, to moja mami. tašča pa ni veliko kupila oblačil (no, in igrač ne, ker pravi, da je GROOOOOZA, ker mamo vsega vsaj 2* preveč, po njeno so namreč dvoje žabice, maksimalno troje čisto dovolj in podobno...), je pa npr tamali konec avgusta kupila kratko majčko in kiklco, velikost 2 leti, tako da smo oblekli natanko 2* tisto kiklco, ker je za sedaj pretanka, naslednje leto bo pa stara že 3 leta... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.12.2010 9:48:57   
vesna_b
ja, naša posteljica je ko nova. je bila od prijateljice, notri je spala njena hčerka. res sva dala jogi v čistilnico, zaradi občutka, ampak zakaj bi kupovala novo, če ni treba?
sedaj sva kupila zibko, je rabljena, ampak kot nova.

nespečnost - no, mene ne daje, me pa daje nenaspanost. nikakor se ne morem naspat... user posted image  tam okoli ene zjutraj grem na wc, potem pa, če imam srečo, do zjutraj nič. zaspim takoj nazaj, zvečer me zmanjka ponavadi pred deseto, prej pa sem vedno hodila spat po enajsti, ker prej nisem mogla zaspat. ah, ja...

anonimna - ne, nisi edina... user posted image  pa poleg tega sem še mal bolj nerodna...user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.12.2010 10:13:05   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli , 23 let 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image - MB
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image snežinka7
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image -LJ
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Tanja K , 26let 1 user posted image
04.05.2011
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image Babuška84, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Baby 2011, 26let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image RAKICA2007, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - LJ
user posted image TreeGirl, 29let, 1user posted image user posted image - okolica Nove Gorice
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image - Ajdovščina
user posted image ribica85, 2user posted image ,user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , 29let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image 9janja , 30let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image - okolica Maribora
12.05.2011
13.05.2011
user posted image ovnica7, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image - LJ
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
15.05.2011
user posted image Mishika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image coris, 26let, 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,31let 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image kokapoka, 23let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image zaspana zvezdica, user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy , user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image Dada2, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image Ninasiki , 2 user posted image , 1 user posted image - Litija
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image Angel miss , 33let, 4 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image absolventka, 26let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Bela krajina
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
user posted image Anonimna, 26 let, 1user posted image ,user posted image
24.05.2011
user posted image bellii, user posted image
user posted image bučkabb, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image lili8, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image natykaa, 22let, 1user posted image , user posted image
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Novo mesto
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
user posted image Pikca , user posted image
28.05.2011
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Mežica (koroška)
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image , user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image - okolica Gorice
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image
user posted image Aprilski majček,user posted image
13.06.2011
user posted image K_a_t_j_auser posted image , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----91----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image
user posted image lisicamica user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2283
    9.12.2010 10:13:42   
    Nitkica11

user posted image

user posted image

DECEMBER
    10.12.
    user posted image  Anitka
    13.12.
    user posted image  lili82
    16.12.
    user posted image  vesna_b
    20.12.
    user posted image  ninasiki
    21.12.
    user posted image  rockstar
    23.12.
    user posted image  bučkabb

JANUAR
    4.1.
    user posted image bella_isabella
    user posted image fluf
    5.1.
    user posted image Ikelc
    6.1.
    user posted image Luskica

user posted image

DECEMBER
    13.12.
    user posted image  9janja
    15.12.
    user posted image  mami411
    23.12.
    user posted image  zvezdica1980
    user posted image  RAKICA2007
    24.12.
    user posted image  mami 27

JANUAR
    3.1.
    user posted image cowgirl
    6.1.
    user posted image kokapoka
    10.1.
    user posted image Angel miss
    11.1.
    user posted image bambika
    12.1.
    user posted image fluf

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2284
    9.12.2010 10:16:08   
    BeliMedo
    Oj punce!

Kako ste kaj? Jaz bi danes tako spala.... Pa še vreme je nikakvo, pri nas dežuje... Katastrofa... No, če ne drugega, je pred vtari vikenduser posted image

vesna_b, tale pas gleda res zanimivo in predvsem uporabno... Bom šla pogledati. Imam pa jaz na vsakem pregledu UZ, za kar sem moji G res neizmerno hvaležnauser posted image
    Naša občina tudi nekaj primakneuser posted image Superca, vsak evro pride prav...

fluf, danes se tudi rabljene stvari dobi res v odličnem stanju in seveda zakaj ne bi gledala na denar... Kolegice te bodo sigurno bolje razumeme, ko bodo same imele na poti kakšnega kričačauser posted image

Drugače pa čestitke vsem za preglede, mene čaka naslednji teden... KOmaj čakam...

(odgovor članu Klaraklara30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2285
    9.12.2010 10:34:25   
    bučkabb
    lepo pozdravljene čvekice!!!

ma jaz sem tudi tak zombi, ko ne morem ponoč spat, zvečer me zmanjka takoj ko se vležem , potem grem pa okoli 1 na WC in konec z mojim spanjem, samo dremam na rahlo, mogoče kdaj pa kdaj proti jutru nazaj zaspim, pa to se mi dogaja že več kot mesec, ma sej bo....:):)

glede rabljinih stvari tudi jaz nimam presodkov, sem tudi dobila nekaj cotik in jih veselo ponucamo, sam apa tudi rada kaj posodim od tamale ko ji je že premalo, ker itak ne vem če bomo še sploh kdaj rabil. mala je bila septemberka, zdaj bomo majčki, pa če še bo slučajno drug spol pa itak:):)

no moj pregled je šele čez 14 dni, tak da še ne razmišljam, itak pa ne bo verjetno spet nič z UZ, ma bomo videli
    naša občina je tud dajala to enkratno denarno pomoč in smo jo pri prvi dobili, kako pa je zdaj pa še nisem nič preverjala, mislim, da je isto.
    no uživajte in lepo preživite ta turoben danuser posted image user posted image

(odgovor članu BeliMedo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2286
    9.12.2010 11:06:31   
    Pikca
    ...ravno napisala cel spis, se pritožila nad vremenom, počeno keramično ploščo in zdravjem, ko me je še RR ven zabrisaluser posted image

ju3 bo boljše

(odgovor članu bučkabb)
    Neposredna povezava do sporočila: 2287
    9.12.2010 11:12:47   
    fluf
    hahaha babe, zdej sm pa sprožila user posted image sej jest se ne sikiram kaj pravijo drugi, samo tko zanimivo je kako razmišljajo nekateri. mislm sej če majo denar... nej kar, sam kaj ko so vse študentke user posted image .
    Midva žal ne prijateljev ne moreva dobiti nič (ali so otroci starejši ali pa jih nimajo), tako da sva obsojena na trgovine, kar mi sicer ka ustreza, saj bova nakupila tisto kar bo nama všeč user posted image

(odgovor članu Pikca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2288
    9.12.2010 11:17:36   
    vesna_b
    pikca - ja, poznamo to... ponavadi, ko kopiraš, ne vrže ven, če pa ne kopiraš - pa napišeš dolg post, bo pa zihr... kr neki...

fluf - ja, saj je, sam poglej tud mal na bolho pa na netu mojalbum, ker tu dobiš vsega, od vozičkov, cotk, posteljice... tukaj sem jaz zibko našla... pa še slike vidiš, kako izgleda...

(odgovor članu fluf)
    Neposredna povezava do sporočila: 2289
    9.12.2010 12:00:50   
    Pikca
    ...ja sej jaz tud vedno kopiram za vsak slučaj, tokrat pa ne vem zakaj nisem...

no, je že mal boljše razpoloženje zdej po malici, sem si naredila pizza kruhkeuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2290
    9.12.2010 12:23:52   
    RAKICA2007
    Tudi jaz čakam še 14 dni... in končno morfologija...

upam, da je vse OK... vsaj malo se tolažim, da je - ker me nekdo vedno bolj brca in občutki so BOŽANSKIIIIII user posted image user posted image

malo boljše volje sem že... a vseeno ni to to user posted image
    upam, da  se stanje izboljša...

včeraj je moj imel 'svoj dan' in saj veste kako to izgleda user posted image  madonca se mi je zvečer opravičeval (ker sem pač morala opraviti 'volansko' delo) namesto njega in je sedaj najbolj srečen človek na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image  že dolgo ga ni imel (svojega dneva) in mu čisto nič nisem 'zamerila' - je bil prav fleten oz. fletno okrogel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2291
    9.12.2010 19:01:39   
    mami 27
    Zdravo srečke user posted image

Se javljam po dolgem času, v službi cel kaos, nimam časa skor niti na WC.
    Tko zmatrana domov prihajam, da sm sam še za na kavč. Pa nimam težkega dela, sam stresno je zelo, a je še kateri težko v službi? V 1. nosečnosti sem delala skor do roka (študentka), zdej sem pa ob 16h že kot zmozgana cota?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 2292
    9.12.2010 21:54:52   
    fluf
    mami27 jeeeest... men je včasih tko muka... pa pridem domov me pa čakajo še seminarske... user posted image čist sm preč, komi žvim, spala bi nekje 14 ur na dan... ostalo bi preležala. Mene od vseh "stanskih učinkov +" najbolj daje tale utrujenost.

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2293
    10.12.2010 7:38:17   
    vesna_b
    ja, men tud...
    komaj čakam, da je konec službe... čist sem konc. prvič pa sem prekipevala od energije. ampak ajd, prvič sem šla mal počivat, sedaj pa... če se uležem, začne tamala po meni plezat, pa bi se igrala, pa bi pravljico poslušala, pa bi to in ono...

ampak kaj pa naj, ko pa se ukvarjam z njo, ko pa tako hitro raste. pa ko me tako lepo pogleda, pa me vpraša: si moja? maš me rada? jaz mam tebe rada.
    cukr moj mali. se kar topim... sedaj ima obdobje, ko si želi velikokrat slišat, da jo mamo radi... ja, tipična ženska user posted image
    pa saj ji itak vsako jutro to povem... in zvečer, pred pravljico.
    evo, danes naj bi imela babji večer, pa ... je kolegica odpovedala... smrk smrk... bom imela pa doma razvajanje. dooooolg tuš, namazala se bom z mlekom, poslušala srčka z angelsoundsom, gledala kak film... pa moj mi bo pomaranče lupil user posted image

(odgovor članu fluf)
    Neposredna povezava do sporočila: 2294
    10.12.2010 8:04:01   
    Pikca
    IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
    ... sedaj ima obdobje, ko si želi velikokrat slišat, da jo mamo radi... ja, tipična ženska user posted image  

pri nas pa je sinko tak bolj crkljiv in hoče skoz slišat, da ga mamo radiuser posted image , posebno, ko kaj ušpiči, reče "mami, a me maš še lada"user posted image

Utrujena sem pa jaz tudi ful...in zaspana skoz... pa saj ni čudno, pri 2 tamalih, službi in vseh opravkih okoli gradnje... ampak vseen - v prvih 2 nosečnostih sem imela ful več energije (pa sem v 2. poleg ukvarjanja s hčerko, ki je dost zahteven otrok, še delala magistrsko).

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2295
    10.12.2010 10:18:19   
    RAKICA2007
    Punce, meni se bo utrgaloooooo user posted image

prej 2 leti brez problemov, sedaj pa se bolezni vrstijo ena za drugo pri tamali user posted image user posted image user posted image

evo 10 dni antibiotika - angina, 7 dni viroze, in sedaj me moj kliče, da tamalčka že uro skupaj joka, da jo ušesek boli user posted image user posted image user posted image   - zdaj res ne vem več kaj naj naredim... bolniške za otroka pa ne dobiva več - tako, da bom videla do 16.00 kako in kaj (če ne bosta že prej letela k zdravnici)...

a se je še kateri kaj takega dogajalo? Noroooo no user posted image

(odgovor članu Pikca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2296
    10.12.2010 10:50:28   
    vesna_b
    o, boga user posted image user posted image user posted image
    sicer se nekaj podobnega dogaja pri nas, ampak v bistvu bolj prehlad. prehlajene očke, sedaj smrka in kašlja...

upam, da bo tvoja princeska čim prej zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
    10.12.2010 12:52:37   
    Anonimen
    dan punce....

rakica2007 naj se tvoja hčerka čimprej pozdravi pa da bo pol konec z boleznimi....od kolegice sin je tud zdaj non stop bolan (3 leta), pa so ga imeli na morju 4 mesece,ker je njegova pediatrinja menila, da bo to dobro zanjega pa je zdaj dobil bronhilitis oz nekaj takega....je čist revček :(....
    pa pri tebi vesna_b tudi enako želim.....

mene pa nekaj zanima...prej nisem imela nobenih težav z vnetji, zdaj sem dobila pa čez noč srbečico...me na vsake toliko zapeče,po wc tud zaspat nisem mogla zarad tega....sem klicala gin pa se noben ne javi, očitno so na dopustu :(...kaj lahko sama nardim....ukinila sem sladkarije (čeprav moja gin pravi da ni problem v tem), mlečnih izdelkov ne morem zdaj ukinjat (jih prej nisem jedla)...a lahko kaj s hrano nardim da omejim to oz uporabljam kar canesten iz lekarne....pa sej to ne škoduje plodu...ker nimam nobenega izcedka, samo ko grem na wc me zapeče po lulanju pol se čez čas umiri....sem očitno bolj na začetku s tem al kakouser posted image ...hvala za odgovor....

lep pozdrav in lep vikend
    anonimna:)

Neposredna povezava do sporočila: 2298
    10.12.2010 13:11:02   
    Pikca
    Rakica, pozdravte seuser posted image . Je šit, ko enkrat odpornost pade... Mi smo meli takole, ko je ta velka šla v vrtec (pri treh) - pobrala vse možne viruse (ta mali pa pol leta star in seveda pokasiral vse od nje). Ker sem bila na porodniški, mi je bila vsaj živčnost zaradi službe prihranjena. Smo pa takrat naštudirali vsa možna domača zdravila, vitaminske dodatke, nabavili inhalator...

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2299
    10.12.2010 13:25:40   
    vesna_b
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene pa nekaj zanima...prej nisem imela nobenih težav z vnetji, zdaj sem dobila pa čez noč srbečico...me na vsake toliko zapeče,po wc tud zaspat nisem mogla zarad tega....sem klicala gin pa se noben ne javi, očitno so na dopustu :(...kaj lahko sama nardim....ukinila sem sladkarije (čeprav moja gin pravi da ni problem v tem), mlečnih izdelkov ne morem zdaj ukinjat (jih prej nisem jedla)...a lahko kaj s hrano nardim da omejim to oz uporabljam kar canesten iz lekarne....pa sej to ne škoduje plodu...ker nimam nobenega izcedka, samo ko grem na wc me zapeče po lulanju pol se čez čas umiri....sem očitno bolj na začetku s tem al kakouser posted image ...hvala za odgovor....

sicer nisem probala, ker nisem še nikoli imela vnetja, ampak full priporočajo navaden probiotični jogurt na tampon in to daš v nožnico.
    probat ni greh, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?