vesna_b
|
ja, očitno občine res delajo vsaka po svoje... sicer pa itak za stalno prebivališče rabiš soglasje lastnika stanovanja / hiše, poleg tega ti uničijo dokumente in moraš dat delat nove - tako da se po moje sam zarad teh 100 ali 200€ ne bi šel noben te kolobacije, saj bi potem, ko si spet spremeni prebivališče, ponovno moral dat delat nove dokumente. meni je osebno takrat preluknjala, ko sem se selila. no, uradno preselila ampak ni fer... da mate ene UZ na vsakem pregledu, ene pa ne... smrk smrk... jaz bi tud!!!! saj ne, da vam ne privoščim, ker vam, sam sem vam pa fovš... fluf - zakaj pa bi morala met vse novo? sploh cotke, ki jih na začetku nosi sam kak mesec, ko veš, da niso obrabljene... pa kaj še. a delajo v kaki trgovini z otroško opremo ali oblačili??? sicer pa jim reci, da če tako mislijo, da narediš seznam, česa še nimaš novega, pa naj kaj prispevajo... pa gor napiši voziček, posteljico, previjalno... ja, sem mal žleht, sej sem se sam hecala... jaz že teh ljudi ne razumem najbolj, ki kupujejo dojenčkom znamke. pismo, smo dobil pri tamali ob rojstvu trenirkico, s oliver, je bila še cena gor, in je bila dobrih 40€ (leta 2008). nosila jo je natanko mesec in pol, potem ji je bila premajhna. ej... ma tolk jaz zase ne dam za trenirko, pa bi jo par let nosila, ne pa da bom dala za otroka za 1,5 meseca obrabe... ampak ok, vsak zase ve... hillmagic - full dobr, da ti je ratal
|