Njeli
|
Vauuuu!!! Hvala za seznamčke na mailu, točno to sem potrebovala in mislim, da nisem edina!!!! Super ste punce, HVALA ZA POMOČ!!!! fluf hehe, tudi jaz se drugače cela ovijem okrog mojega, ampak ko je v nočni mi pa vse mogoče prav pride, verjetno mi zaradi bušija nič več ne ugaja.. Sej pravim, jaz je nisem imela namena kupit, pa se je sama znašla nekje med zelo založenimi stvarmi.. Pikca upam, da se čimprej pozdraviš!! Fejst čajčke z limonco in medom pit!! vesna_b mene zelo zanima kak pas je to? Veš, da imam jaz podobne težave, da me spodnji del reže v trebuh, ampak nisem vedela, da obstaja kaka varjanta, ki pomaga?! Glede teh zavitkov sem jaz mnenja, da se bolj splača vzeti denar, no odvisno kaj rabiš.. Ampak dejansko, če gledamo primer s previjalno, ki ga je ena napisala.. Jaz imam mizo iz Toys'r'usa, novo, lepšo od Lip Poljčane (jaz na firme, ne dam kaj veliko!), v velikosti se niti malo ne razlikujeta ena od druge, kasneje se spremeni v omarico in sem za njo odštela 109€.. Torej? Od Lip Poljčane pa stane še več kot 1x več! A ni boljše denarja vzet, pa it kupit recimo, da tja, pa ti ostane ogromno več, kot da tu porabiš ves ta denar za eno previjalno mizo? No, to je le moje mnenje, vsaka verjetno drugače glede na stvari.. Bova pa midva sigurno vzela denar, se mi zdi, da ga lahko veliko bolje izkoristiš za otroka kot s temi izdelki tu.. lili8 vse naaaajleeeepšeeee tvoji mali princeski!!!! absolventka2 joj vrjamem, da mora bit čudovit 3D, je moja sestra tudi bila, sem gledala DVD, ima nečakec zelo lepe spomine, ko bo kdaj gledal.. Midva sva se pogovarjala, da ne bova šla, bi raje otročku kaj kupila, ampak, če spola ne bomo videli nama druga ne bo preostalo, kr jaz nebom zdržala do poroda.. Sem pa slišala, da je Dr.Strah super, ampak nama iz MB žal malo predaleč, bova morala tu bližje it.. mami411 vem ja, veš s kakim pričakovanjem sem prišla noter, UZ je bil tak lepo vklopljen na moji desni, pa sem si mislila "jaooo kak bi", ampak je pol sama rekla, da januarja pa sledi to pa to.. Pol sem pa tak vedela, da nebo nič.. Jaz tudi še zdaj knjige berem, haha, no eno sem že 3x menda predelala, sestra mi jo je posodla, knjiga stara že več kot 12 let, ampak fajna, vse tak podrobno noter piše - "Nega matere in dojenčka" Tak je, če si na bolniški in nimaš kaj za počet, pa še tak neučakana, ko sem.. mami411 pričakujemo slikce bušija!! Bodi pozorna, da se nam bo malecka lepo ven smejčkala, ne kr tak slikat mami.. BeliMedo tudi tebi najlepša hvala za seznamček in za trud, sem odločena, da se bom kr ravnala po vaših, nekak najbolj vam zaupam! Še eno vprašanje, poleg tega zavitka bi še naj posamezna občina kaj dala al kako? Vsem ali tistim, ki potrebujejo? Tudi za to prvič slišim..