|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
7.12.2010 22:25:55   
Klaraklara30
fluf Nič vas nimamo dovolj. Kakšne pa misliš, da smo bile me, ko smo bile prvič noseče? Verjetno še hujše user posted image user posted image user posted image

Ja, to se tudi jaz sprašujem, kako to, da nekatere že z blazinami spiteuser posted image Jaz spim lahko še vedno na trebuhu in mi je čist ok. Sej me že malo skrbi, če je vse ok, ker mi trebuh tako počasi raste. Se mi vsi čudijo...no, sej imam ta teden pregled in upam, da me bo G pomirila z dobrimi novicami.
Držite pesti...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.12.2010 22:51:06   
Njeli
Ja res je žal le v MB..user posted image

Joj fluf se strinjam ja, imamo me kr srečo, sej so naše drugorodke majčice res zlate, včeraj sem napisala, če bi mogoče katera kdaj po novem letu napisala, če bo imela čas, so se pa že kar v večini oglasile in nam ponovno svetovale!! Še 1x hvala vsem!! user posted image fluf ti pa le javi, ko bosta tak daleč, da bosta si šla ogledat voziček, komaj že čakam, da še tebe v živo navduši!! user posted image

Blazino sem jaz dobila od sestre, sredi selitve jo je najdla, imam namreč nečaka 2leti starega, tak da dobim še HB ogromno stvari od nje.. Sama je nisem imela namena kupit, nimam je pa zaradi trebuščka, ampak mi paše, kr spim na boku, da lahko dam gor nogo in roko.. Nevem zakaj ampak že en čas zdaj, mi nikakor ne paše zaspat in sem si nezavedno odejo zvijala med kolena..user posted image Nisem si mislila, da je ta blazina tak balzam za spanje, no meni res odgovarja in zaspim kot dojenček!! user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.12.2010 7:51:50   
fluf
user posted image user posted image user posted image jest mam namest blazine kar moža user posted image user posted image pravi, da se ponoči tko k njemu navijam da  se včasih zbudi user posted image

Klaraklara30 hehe hvala, sam k se res spuščamo v področje, ki je nam se čisto neznano user posted image kar se pa tiče trebuha... meni je za 1rodko ful hitro zrasel in se mi začel poznati, ni mogla verjeti tudi G ne... zdej se mi pa zdi, da je skoz isti. Pa rekla ena moja koelgica, da v 1. nosečnsoti je mela tko, da v enem ednu ji je fuuul vidno zrasel, pol pa 14 dni nič, pa spet zrasel, pa spet nič... jaz imam naslednji pregled šele 4. januarja, pa saj bo hitro, morfologija šele 12. januarja user posted image prej grem pa samo kri dat za tokso še enkrat...

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.12.2010 8:18:20   
Pikca
Jutro,
jaz sem čist hin, zrihtala tamala za v šolo&vrtec, zdej pa spijem čajček in grem nazaj spat.

Trebuh je tudi meni zrastel oz. postal viden tudi ostalim prek kakimi 14 dnevi, od takrat pa ni večje spremembe. Blazine za med noge pa tudi še ne rabim. Bo pa prav prišla proti koncu, ko bo res velik trebušček in se bo težko prav naštimat.

Prvorodke, kar prašajte, je fino bit pametenuser posted image . Se pa tudi kot drugo- ali tretje-rodka kaj novega naučiš.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 8.12.2010 8:21:19 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.12.2010 8:30:43   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

njeli ti pomoje nas majo 2+rodke rahlo dovolj... prvorodke smo res firbčne user posted image  pa skoz jim težimo user posted image

to pa ne. vse smo bile enkrat prvič noseče, tako da vemo, kako to gre. z veseljem povemo... saj se vidi, ko tolk klepetamo user posted image

blazine pa tudi jaz ne rabim, saj od nekdaj najraje spim na boku, enem ali drugem.

glede trebuha pa - ene nosimo bolj spredaj, druge bolj pri križu, pa se odvisno od tega tudi prej oz bolj ali kasneje oz manj pozna trebušček.
jaz sem tako prvič, kot sedaj nosila precej spredaj in tud nizko, tako da že uporabljam tisti nosečniški pas za v avto. mal zgodaj, ampak paše pa mi, in če ga že imam... ker me drugače pas kar veže oz reže v trebuh. že sedaj. mi je prvič napisala moja G potrdilo, da zadnji mesec in pol ne rabim bit privezana v avtu, ker me je tako šponalo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.12.2010 8:32:02   
mojatvoja
Jutro!

Ko ste ravno pri seznamih... preden začnete kupovati.... da ne boste pozabile - Novorojencek.com :: Darilo ob rojstvu novorojenčka.

Jaz sem obakrat vzela denar in bom ga verjetno tudi tokrat, mogoče pa kateri pride prav.

Lep dan.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.12.2010 8:36:04   
vesna_b
ja, jaz sem tudi vzela denar in potem kupila, kar mi je bilo všeč, v trgovinah.
ker... nekaj smo dobili, da bi pa za ves denar nakupila cotk...

ej, pupe - a niste govorile o sankanju? evo ene ponudbe...
http://privoscite.si/gorenjska/84/50-popusta-za-sankanje-z-ljubelja/

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.12.2010 8:42:29 >

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.12.2010 9:05:03   
fluf
jest sm pogledala in bova vzela denar...

vesna_b aaaaa, zakaj bi pa to plačevali? do sedaj ni bilo niti eno leto za plačevati. Pač pripelješ se tja, maš sanke (oz. si jih lahko sposodiš ob vikendih) in greš peš gor, pa potem dol... proga je dokaj nevarna, predvsem če je ledena. Predvsem je dobra le prvih nekaj dni ko zapade sneg, sicer pa postane taka "hribasta", da fino lahko poletiš s sankami. Aia pa ob vikendih so fuuuul procesije, zvečer je pa kar ok, ker je koča zaprta in se jih malo odloči za ta podvig... ammm ja sem gorenjka in ta del ful dobro poznam, saj sva z možem oba navdušena sankača... bom šla pa prav pogledat letos na ljubelj kako je s tem, ker mi je ful čudno... mogoče je pa kdo le prepoznal hudo dobro tržno nišo user posted image

< Sporočilo je popravil fluf -- 8.12.2010 9:06:45 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.12.2010 9:06:22   
sovila
Ko ste ravno pri seznamih... preden začnete kupovati.... da ne boste pozabile - Novorojencek.com :: Darilo ob rojstvu novorojenčka.

Jaz sem obakrat vzela denar in bom ga verjetno tudi tokrat, mogoče pa kateri pride prav.

Jaz sem gledala te izdelke in opazila, da so cene v paketu res brez marže, kar pomeni, da dobiš več stvari, kot pa če vzameš denar in kupiš stvari v trgovini. Res je, da niso vsi izdelki, kar bi si želel in je potem razlog, da ne izbereš paketa, vedar, če npr. rabiš previjalno mizo in posteljico od Lip Poljčane, to pomeni, da preko naročila v paketu E prihraniš celih 60 eur.

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.12.2010 9:25:52   
lili8
ninasiki, uh ja, rokavičke za dojenčke so tudi obvezna oprema. Naša je bila revca vsa popraskana, pa je bila samo en dan brez.

fluf, ve kar sprašujte, z veseljem odgovarjamouser posted image .

Jaz tudi zaenkrat še normalno na trebuhu spim. Blazine v prvi  user posted image  nisem uporabljala.

Pri meni drugače nič novega, aja spet sem malo začutila bejbija, tako da sem pomirjenauser posted image .

Hčerka ima danes 3 leta user posted image , jaz bom pa cel dan v službiuser posted image . Si sploh ne morem mislit, da je tako hitro minilouser posted image .

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.12.2010 9:32:50   
absolventka2
Dobro jutrouser posted image

Ste pa res čvekice, kumej dohajamuser posted image user posted image user posted image

Njeli hvala bogu da ste firbčne, saj to pomeni da uživate v čudežu ki se vam dogaja in zato boste tudi dobre mame... Kar se pa tiče 3D sva midva v prvi nosečnosti šla k G Strah v domžale in ni nama blo žal, ker sem bla jst tako firbčna pa ne glede spola saj to smo že vedli, zanimalo me je kako zgleda naš pobec...Fulll lepo se vidi in prav takšen je prišel vn, še sedaj gledamo slikce saj to je nekaj res neverjetnega....Je pa res da je drago, zato se pozanimaj če je kje ceneje, ker so cene različne.

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.12.2010 9:32:56   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

fluf Nič vas nimamo dovolj. Kakšne pa misliš, da smo bile me, ko smo bile prvič noseče? Verjetno še hujše user posted image user posted image user posted image

Pred 14 leti ni bilo forumov, pol smo pa knjige brale user posted image Jaz tudi trenutno še ne rabim nič za spat, se pa potem imela kar en povšter.

Njeli sem bila ziher da bo morfologija že na vrsti user posted image

Uf trebuh pa že imam user posted image , se bom poslikala zdaj v 20T. Kg pa tam nekje +3,5.

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.12.2010 9:40:52   
mami411
Jaz pa pri nobeni nisem rabila rokavičk, pa dud tudi ne user posted image

Mi bomo tudi kar denar vzeli, itak ostalo že vse imam.
Je bilo govora o predalnikih. Jaz imam previjalno omaro, so 4 predali, blazina se odstrani in kasneje ostane omara. Jo imam že 12 let in je še kot nova. Zraven je še banja. Zraven previjalne imam pa tiste sestavljive košare na koleščkih in imam notri pleničke, kreme, kape, čevlje....Če katero zanima lahko pošljem slikce na mail.

Lili8 čestitke hčerki za rojstni dan user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.12.2010 9:53:16   
ninasiki
ojla

PAKET OB ROJSTVU midva bova vzela denar ker pač vse že imamo in nam to bol prou pride sicer sva pa tud v prvo uzela denar

SOVILA ko boš zbirala paket oz tiste k ga boste un E PAKET more bit do centa natančo ker baje te ne spusti naprej na blagajo tko so men punce rekle tko da smo na koncu vzele vse denar user posted image

a ste pogledale kok vam občina da ko rodite ker občine tudi dajejo pomoč no nevem kako je pri drugih občinah naša da 257€ baje letos oz. drugo leto bomo vidl maj pobrskite še za to da ne boste pozabile pa pustile ker če same ne oddate vm oni ne bojo sami dal pa najmanj 1 leto treba živet v tej občini

nč grem jest danes bo še delavno

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.12.2010 10:01:33   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

vesna_b aaaaa, zakaj bi pa to plačevali?

ne vem, nisem še bila tam, sem pa dobila tole na mail, pa sem vam poslala...

sovila - je res ceneje, samo... posteljico sva dobila, voziček sva hotela komplet z lupinico, sploh ko sva zagledala tega, ki sva ga kupila, previjalne nisem imela, samo podlogo - mišljena je bila za tist predalnik za v spalnici, pa sem jo potem imela na pralnem stroju...
tako da bi za celoten znesek mogla nabavit cotk. sam bi mogla po par istih, da vse porabim. a ne, to pa ne user posted image

no, rokavičke sem imela, ene 3 pare, pa jih mi nismo nikoli natikal, ker... so šli prstki sam v usta, ne okoli, tako da nam je še patronažna rekla, da naj ji kar dudo damo, drugače bo prstek vlekla. je prav zadela. rodila se je pa z mehurčkom (žuljem) na ustnici, ker je že v trebuhu prstek v ustih full mela

lili8 - vse naj tvoji princeski

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.12.2010 10:07:24   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

a ste pogledale kok vam občina da ko rodite ker občine tudi dajejo pomoč no nevem kako je pri drugih občinah naša da 257€ baje letos oz. drugo leto bomo vidl maj pobrskite še za to da ne boste pozabile pa pustile ker če same ne oddate vm oni ne bojo sami dal pa najmanj 1 leto treba živet v tej občini

mi smo prvič dobil 200€, sedaj pa še nisem pogledala, če je kaka sprememba...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.12.2010 10:16:26   
mami411
Mi tudi 200€, pa nam občina pošlje obvestilo!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.12.2010 10:50:39   
Anonimen
dan punce....

lili8 čestitke tvoji hčerki za rojstni dan :) :) :)

trebuh raste, spim pa vedno na bokih, tako da so že kar lepo užiljena :), kilogrami meni kar lepo rastejo, me bo sigurno gin kregala na naslednjem pregledu...tud skoz neki maljcam :(

paket ob rojstvu-midva bova vzela denar....kolegici je na socialni rekla da se tako malo odločajo za te pakete in se je tud pol kar lepo načakala, da je dobila previjalno....
pomoč občine-ni nujno, da moras zivet eno leto v tisti občini,samo stalno prebivališče moraš imeti prijavljeno v tisti občini ali vsaj en od partnerja :) :) ...je pa tako, da ne dajejo zdaj kar vsem-ene občine dajejo samo socialno ogroženim....to je baje na novo...se moram pa konkretno pozanimati tudi jaz...kolikor sem spremljala po netu, osebno nisem šla še nič vprašat, bom pa šla...v moji občini dajejo knjigo, v njegovi denar, se bova pa drugo leto v drugo občino prijavila oba, je pa res da te noben ne spomni, se moraš kar lepo sam....
mi je pa malo čudno kako so ene občine radodarne, druge pa nič....po mojem bi bilo najbolj pametno enaki delež oz tiste občine ki so manjše en znesek, tiste ki so večje malo več....

danes sem pa tako čudno spala, totalno me je vlak povozil in še zdaj nisem prišla k sebi....a ve imate nočne prigrizke ali zdržite celo noč...na wc hodim samo enkrat,samo se zbudim ob 4 in ne zaspim nazaj, potem ko je treba pa vstat pa nikakor ne....

če zanima še katera telovadba :)

http://www.aktivni.si/joga-in-pilates/joga-za-nosecnice/

lep pozdrav pa lep dan se naprej

anonimna:)

Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.12.2010 10:51:48   
BeliMedo
Evo še mene po dolgem času... V službi pestro, pa miklavž in čas kar beži momo... Nosečnost mi ful hitro mineva, čisto nekaj drugega kot prvič, ko šteješ vsaki teden, bereš o vseh mogočih spremembah, ki se dogajajo, zdaj pa kar nekako ni časa za vse to...

Drugače počutje vredu, niti utrujena nisem ne vem kako... Apetit velik, samo HB kilce ne napredujejo ne vem kako grozno hitrouser posted image , trebušček lepo zaobljenuser posted image

Miklavž nas je razveselil s preveč darili... Cukra imamo doma toliko, da bomo še celi januar lahko jedliuser posted image
fluf, si zelo pridna, da takole delaš še šolouser posted image . Zato niti najmanj ne dvomim, da ti bo uspelo...

borovnicica, jaz sem navdušena nad Mutsy 4 Riderjem; je super tudi za po makadamu; za transporterja pa ne vem?? Gume pa so boljše napihljive...

rockstar, lepo je prebrati, da imate tako dobre odnose v službi; pri nas tudi ni slabo v oddelku, kaj drugega pa malo manjuser posted image

Njeli, evo še moj okviren seznamček stvari, ki jih po mojih izkušnjah res rabiš:

a.) Za dojenčka:

- mazilo za ritko (Bebival)
- mandljevo olje za telo (bebival)
- trdo milo (Mustela)
- fiziološka
- alkohol za popek
- vata za ritko (kar cikcak)
- sterilni zloženci
- baby vac za čiščenje noseka (pride v poštev ob prvem prehladu)
- bodyji na preklop (za moje pojme dosti bolj praktični kot tetra majičke); jaz sem imela v št. 56, iz h&m, in mislim, da so za povprečnega novorojenčka čisto primerni za kakšen mesecž
- pajaci
- nogavičke
- bombažne kapice
- kakšna jopica

Koliko oblačil pa rabiš, je čisto odvisno; npr. mi smo jih rabili kar precej, ker je hčerka precej polivala, kar pomeni, da sem jo komplet morala preobleči po praktično vsakem hranjenju...

b.) Za tebe:
- lanolin mazilo za bradavice (multy mam)
- vir vložki
- blazinice za dojenje (bom vzela pralne, ker sem tistih naavdnih porabila res dosti)
- modrček za dojenje (bom vzela kar tega http://www.da-da.si/node/20; tukaj na forumu ga punce ne morejo prehvaliti)

Mrežastih spodnjic nisem uporabljala, razen v porodnišnici (tam pa so jih imeli na zalogi)...

Se še beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.12.2010 11:09:03   
Njeli
Vauuuu!!! Hvala za seznamčke na mailu, točno to sem potrebovala in mislim, da nisem edina!!!! Super ste punce, HVALA ZA POMOČ!!!! user posted image user posted image user posted image

fluf hehe, tudi jaz se drugače cela ovijem okrog mojega, ampak ko je v nočni mi pa vse mogoče prav pride, verjetno mi zaradi bušija nič več ne ugaja.. Sej pravim, jaz je nisem imela namena kupit, pa se je sama znašla nekje med zelo založenimi stvarmi.. user posted image

Pikca upam, da se čimprej pozdraviš!! Fejst čajčke z limonco in medom pit!! user posted image

vesna_b mene zelo zanima kak pas je to? Veš, da imam jaz podobne težave, da me spodnji del reže v trebuh, ampak nisem vedela, da obstaja kaka varjanta, ki pomaga?!

Glede teh zavitkov sem jaz mnenja, da se bolj splača vzeti denar, no odvisno kaj rabiš.. Ampak dejansko, če gledamo primer s previjalno, ki ga je ena napisala.. Jaz imam mizo iz Toys'r'usa, novo, lepšo od Lip Poljčane (jaz na firme, ne dam kaj veliko!), v velikosti se niti malo ne razlikujeta ena od druge, kasneje se spremeni v omarico in sem za njo odštela 109€.. Torej? Od Lip Poljčane pa stane še več kot 1x več! A ni boljše denarja vzet, pa it kupit recimo, da tja, pa ti ostane ogromno več, kot da tu porabiš ves ta denar za eno previjalno mizo? No, to je le moje mnenje, vsaka verjetno drugače glede na stvari.. Bova pa midva sigurno vzela denar, se mi zdi, da ga lahko veliko bolje izkoristiš za otroka kot s temi izdelki tu..

lili8 vse naaaajleeeepšeeee tvoji mali princeski!!!! user posted image user posted image user posted image

absolventka2 joj vrjamem, da mora bit čudovit 3D, je moja sestra tudi bila, sem gledala DVD, ima nečakec zelo lepe spomine, ko bo kdaj gledal.. Midva sva se pogovarjala, da ne bova šla, bi raje otročku kaj kupila, ampak, če spola ne bomo videli nama druga ne bo preostalo, kr jaz nebom zdržala do poroda.. user posted image Sem pa slišala, da je Dr.Strah super, ampak nama iz MB žal malo predaleč, bova morala tu bližje it.. user posted image

mami411 vem ja, veš s kakim pričakovanjem sem prišla noter, UZ je bil tak lepo vklopljen na moji desni, pa sem si mislila "jaooo kak bi", ampak je pol sama rekla, da januarja pa sledi to pa to.. Pol sem pa tak vedela, da nebo nič..user posted image Jaz tudi še zdaj knjige berem, haha, no eno sem že 3x menda predelala, sestra mi jo je posodla, knjiga stara že več kot 12 let, ampak fajna, vse tak podrobno noter piše - "Nega matere in dojenčka" user posted image Tak je, če si na bolniški in nimaš kaj za počet, pa še tak neučakana, ko sem..user posted image mami411 pričakujemo slikce bušija!! user posted image Bodi pozorna, da se nam bo malecka lepo ven smejčkala, ne kr tak slikat mami.. user posted image user posted image user posted image

BeliMedo tudi tebi najlepša hvala za seznamček in za trud, sem odločena, da se bom kr ravnala po vaših, nekak najbolj vam zaupam! user posted image

Še eno vprašanje, poleg tega zavitka bi še naj posamezna občina kaj dala al kako? Vsem ali tistim, ki potrebujejo? Tudi za to prvič slišim..user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.12.2010 11:15:17   
vesna_b
ja, občina daje enkraten znesek ob rojstvu otroka. ne vsaka občina, ampak kakor se zmenijo. mi je kolegica obljubila seznam, pa če ga najdem, ga pošljem... no, pri nas moraš dat sam vlogo...

pas je pa takle:
user posted image
v bistvu ga napopaš na pas, na vrhu je taka blazina al neki tazga in na to blazino pride trebuh in potisne celoten pas nižje, pa še obložen je, ker je oblečen v blago...

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.12.2010 11:16:36   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dan punce....

lili8 čestitke tvoji hčerki za rojstni dan :) :) :)

trebuh raste, spim pa vedno na bokih, tako da so že kar lepo užiljena :), kilogrami meni kar lepo rastejo, me bo sigurno gin kregala na naslednjem pregledu...tud skoz neki maljcam :(

paket ob rojstvu-midva bova vzela denar....kolegici je na socialni rekla da se tako malo odločajo za te pakete in se je tud pol kar lepo načakala, da je dobila previjalno....
pomoč občine-ni nujno, da moras zivet eno leto v tisti občini,samo stalno prebivališče moraš imeti prijavljeno v tisti občini ali vsaj en od partnerja :) :) ...je pa tako, da ne dajejo zdaj kar vsem-ene občine dajejo samo socialno ogroženim....to je baje na novo...se moram pa konkretno pozanimati tudi jaz...kolikor sem spremljala po netu, osebno nisem šla še nič vprašat, bom pa šla...v moji občini dajejo knjigo, v njegovi denar, se bova pa drugo leto v drugo občino prijavila oba, je pa res da te noben ne spomni, se moraš kar lepo sam....
mi je pa malo čudno kako so ene občine radodarne, druge pa nič....po mojem bi bilo najbolj pametno enaki delež oz tiste občine ki so manjše en znesek, tiste ki so večje malo več....

danes sem pa tako čudno spala, totalno me je vlak povozil in še zdaj nisem prišla k sebi....a ve imate nočne prigrizke ali zdržite celo noč...na wc hodim samo enkrat,samo se zbudim ob 4 in ne zaspim nazaj, potem ko je treba pa vstat pa nikakor ne....

če zanima še katera telovadba :)

http://www.aktivni.si/joga-in-pilates/joga-za-nosecnice/

lep pozdrav pa lep dan se naprej

anonimna:)

tole se ne strinjam ker sm živela točno 10 dni manj kot 1 leto in mi je rekla da MORAŠ biti prijavljen 1 leto v isti občini jst pa nism bla STALNO pa sem bila tko da ja moraš bit prjaulen 1 leto

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 8.12.2010 11:17:41 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.12.2010 11:18:52   
vesna_b
no, dobiš tam, kjer imaš stalno prebivališče. po moje...
soseda se je avgusta poročila in uredila prebivališče, februarja pa že uveljavljala in tudi dobila denar, je pa še vedno pri nas 200€...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.12.2010 11:21:19 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.12.2010 11:20:15   
Anonimen
oj

Njeli....poglej po netu....vtipkaj v googla enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka_________(vtipkaj svojo občino/občino partnerja)....pol pa poglej njihov odlok...nekje imajo potem svoje člene, da moraš v njihovi občini živeti eno leto, primer ljubljana daje samo socialno ogroženim, nekje prineseš samo rojstni list otroka....

poglej ata googl ti bo najdu kaj rabiš :)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.12.2010 11:23:08   
Anonimen
oj

če te prav razumem ninasiki si ti imela začasni naslov v tisti občini,kjer si hotela uveljaviti ne pa stalnega....

kolikor vem gledajo kje imaš stalnega...sej stalnega dobiš pa takoj, ko urejaš podatke na upravni enoti....

mogoče se motim

lp anonimna:)

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?